انتخاب سردبیر استارتاپ های خارجی مقالات هوش مصنوعی (Ai)

استارت آپ‌های موفق در سال 2023

استارتاپ‌های خارجی برتر چند میلیارد دلاری دنیا …

استارتاپ های موفق دنیا

در سراسر جهان کسب‌وکارهای بسیاری توسط کارآفرینان تأسیس می‌شوند اما تنها موفق‌ترین شرکت‌ها با ارزش بیش از یک میلیارد دلار می‌توانند لقب «یونیکورن» را به خود بگیرند. بعضی از یونیکورن‌ها شرکت‌هایی کمتر شناخته شده هستند که در حوزه‌های نرم‌افزار، بهداشت و درمان، خودروسازی و… استعداد خوبی از خود نشان داده‌اند. اما موفقیت برخی از آن‌ها در حدی است که در بین رهبران دنیای فناوری قرار گرفته‌اند. در سراسر جهان مجموعاً بیش از 800 استارتاپ یونیکورن وجود دارد. در این مطلب به معرفی استارتاپ‌‌های موفق دنیا می‌پردازیم که تا انتهای سال 2021 بیش از 25 میلیارد دلار ارزش‌گذاری شده‌اند. همچنین شنبه‌مگ در عنوانی دیگر به استارتاپ‌های موفق ایرانی نیز پرداخته‌است.

بحران‌های اقتصادی به طور غیر‌قابل‌انکاری بر چشم‌انداز سرمایه‌گذاری استارتاپ  و VC تأثیر گذاشته است. اما در این شرایط استارت‌آپ‌های موفق با ایده‌های استارتاپی عالی به وجود امده‌اند که محصولات و خدمات نوآورانه‌ای ایجاد می‌کنند که صنایعی مانند فناوری، سلامت، زیبایی و… را ارائه می دهند. در این میان نام بیل گورلی، سرمایه‌گذار در دره سیلیکون، که از شرکت‌هایی مانند Uber، Grubhub و Nextdoor حمایت کرده، بسیار به چشم می‌خورد. 

بر‌اساس گزارش مانیتور جهانی کارآفرینی (GEM)، ارزیابی شده که سالانه بیش از 350 میلیون استارتاپ ایجاد شده، در سال 2023، تعداد فزاینده‌ای از انواع استارت‌آپ‌ها اعم از فناوری مالی (فین‌تکهوش مصنوعی (AI)، فناوری بلاک چین و مدیریت داده‌ها به فعالیت مشغول شده‌اند. The Hustle فهرستی از استارت‌آپ‌های برتر در سال 2023 را جمع آوری کرده است که گروهی از آنها در مدل کسب‌وکار، بودجه، سهم بازار و فناوری خود پیشرفت‌ های بسزایی داشته‌اند.

در ادامه با گروهی جامع و کامل از استارتاپ‌ها همراه ما هستید:

بهترین استارت آپ‌ها در سال 2023

 

The best startups in 2023

AiSight.ai.1 (formerly SurveyAuto)

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه گذار: بنیاد بیل و ملیندا گیتس

بودجه: فاش نشده

AiSight یک پلتفرم تجزیه و تحلیل داده ارائه می دهد که این امکان را به کاربران میدهد نظرسنجی های سفارشی ایجاد کنند، عملکرد را ردیابی کنند و بینش هایی مانند مسیرهای فروش ضعیف یا خوشه های جمعیتی که توسط محصولات شما ارائه نمی شود را دریافت کنند.

این شرکت همچنین از یادگیری ماشینی برای تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره ای استفاده می شود که به جمع آوری داده هایی مانند تراکم جمعیت کمک می رساند . این به ویژه برای انجام تحقیقات در مناطق دور افتاده و کشورهای در حال توسعه مفید است.

2.SoundHound

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه گذار: سرمایه براکت

بودجه: 351 میلیون دلار

پلتفرم هوش مصنوعی صوتی SoundHound این اجازه را به برند ها می دهد که با استفاده از زبان، لحن و پیام مورد نظر خود دستیارهای مکالمه سفارشی ایجاد کنند. به عنوان مثال، یک رستوران می تواند یک دستیار صوتی برای سفارش خودکار تلفن ایجاد کند، در حالی که یک سازنده خودرو می تواند از آن برای دستیار صوتی داخل ماشین استفاده کند

3.People.ai

صنعت: هوش مصنوعی

سرمایه گذاران: Y Combinator، Andreessen Horowitz، Lightspeed Ventures

بودجه: 200 میلیون دلار

پلتفرم درآمد این شرکت با هوش مصنوعی برای تیم های سازمانی در فروش، بازاریابی و خدمات مشتری می تواند به کسب و کارها در تجزیه و تحلیل فرصت های پولی کمک می رساند.

People.ai تماس‌ها، فعالیت‌ها و تعامل با مشتری را منسوب می کند و بینش‌های عملی را برای کمک به رشد کسب‌وکار به شرکت‌ها ارائه می‌کند

The best startups in 2023

4.اسنک پاس (spackpass)

صنعت: تجارت الکترونیک

سرمایه گذار: Andreessen Horowitz

بودجه: 400 میلیون دلار

Snackpass سفارش غذا را با رسانه های اجتماعی ترکیب می کند. برنامه ای که مانند سفارشات پیکی است و ویژگی‌های اجتماعی مانند اشتراک‌گذاری جوایز و فید فعالیت سفارش‌های دوستانتان را ارائه می‌دهد. این برنامه در چندین دانشگاه در ایالات متحده محبوبیت پیدا کرده است

5.ایاتیگو(eatigo)

صنعت: تجارت الکترونیک

سرمایه گذار: Tripadvisor

بودجه: 25.5 میلیون دلار

Eatigo که در سال 2013 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در بانکوک، تایلند است، یک پلتفرم برتر رزرو رستوران در بسیاری از کشورهای آسیایی است.کاربران می توانند با جستجو کردن رستوران مورد نظر خود را رزرو کنند و از طریق اپلیکیشن تخفیف‌ها و معاملات انحصاری را درخواست کنند. کاربران همچنین می‌توانند نظرات، عکس‌ها، مکان‌ها و منوها را مرور کنند تا به آنها در تصمیم‌گیری در رستوران مورد نظر خود کمک کند

6.blinkist

صنعت: فناوری آموزش

سرمایه گذاران: Insight Partners، Greycroft

بودجه: 34.8 میلیون دلار

Blinkist حاوی بیش از 2.5 هزار کتاب غیر داستانی است که در 15 دقیقه خواندن یا آهنگ‌های صوتی تقطیر شده‌اند که کاربران می‌توانند در تلفن همراه خود به آنها دسترسی داشته باشند. این یک راه مناسب برای دانشجویان و متخصصان پرمشغله برای خواندن کتاب و کشف عناوین جدید ارائه می دهد

7.Babbel

صنعت: فناوری آموزش

سرمایه گذاران: IBB Ventures، NGP Capital، REV

بودجه: 33.3 میلیون دلار

Babbel یک برنامه یادگیری زبان است که به خاطر تدریس های جذاب، کوچک و کاربردی خود شناخته شده است. دروس این برنامه مبتنی بر اساس مکالمات دنیای واقعی است.  دارای فناوری تشخیص گفتار برای کمک به تلفظ است، و از بازی‌ها و پادکست‌ها برای کمک به دانش‌آموزان برای یادگیری بهتر زبان کمک می کند

8.Realworld

صنعت: فناوری آموزشی / برنامه های کاربردی

سرمایه گذاران: Bezos Expeditions، Techstars

بودجه: 7.7 میلیون دلار

Realworld که در سال 2017 تأسیس شد، اپلیکیشنی است که ابزارها و منابعی را در اختیار بزرگسالان جوان قرار می‌دهد تا با مهارت هایی که لازم است در دنیای واقعی داشته باشند ، آگاه شوند. مانند ثبت مالیات، ایجاد اعتبار، پس‌انداز برای دوران بازنشستگی، خرید خانه یا گرفتن حیوان خانگی، بیاموزند.

9.Securitize

صنعت: فین تک

سرمایه گذار: مورگان استنلی، سرمایه بلاک چین

بودجه: 100.2 میلیون دلار

Securitize یک شرکت مبتنی بر بلاک چین است که دسترسی امن به بازارهای خصوصی را ارائه می دهد. این به معامله‌گران و سرمایه‌گذاران اجازه می‌دهد تا به فرصت‌های سرمایه‌گذاری مانند املاک و سهام ، کالاها و موارد دیگر دسترسی داشته باشند – که همه توسط Securitize بررسی می‌شوند

The best startups in 2023

مطالب پیشنهادی: ایرانیان موفق در سیلیکون

10.Saie

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Unilever Ventures، G9 Ventures

بودجه: نامشخص

Saie، یک استارت‌آپ در حوزه زیبایی می باشد که هدف این برند نیز استفاده از مواد بدون پلاستیک و قابل بازیافت، از بسته بندی تا تولید است.

11.Kinship

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Sugar Capital، True Beauty Ventures

بودجه: 2.85 میلیون دلار

این استارتاپ زیبایی در ارائه خدمات اخلاقی مراقبت از پوست تخصص دارد. محصولات Kinship دارای گواهینامه Ocean Waste Plastic (OWP) و Forest Stewardship Council (FSC) هستند.

12.Golde

صنعت: زیبایی و تندرستی

سرمایه گذاران: Rose Street Capital، Newtype Ventures

بودجه: نامشخص

Golde یک استارتا‍‍‍پ در حوزه محصولات طبیعی و ارگانیک فعالیت می کند ،همچنین حاوی ماچا، کاکائو و محصولات مبتنی بر میوه است. این برند در سال 2017 راه اندازی شد و در سال 2021 توسط Target انتخاب شد.

13.NuvoAir

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه گذار: Industrifonden

مطالب پیشنهادی:راه اندازی استارتاپ

بودجه: 28.2 میلیون دلار

NuvoAir پلتفرمی است که بر ردیابی، بهبود و درمان تعداد بیشماری از مشکلات سلامت تنفسی متمرکز شده است. همچنین دستگاه هایی را به وجود اورده که برای سلامت تنفس انسان مورد استفاده قرار می گیرد و داده ها به طور خودکار با یک برنامه تلفن همراه برای نظارت یکپارچه همگام شوند

14.iRise

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه گذار: دویچه بانک

بودجه: 47.6 میلیون دلار

iRise Mechanics دستگاه‌های حرکتی رباتیکی تولید می‌کند که به افراد دارای معلولیت کمک می‌کند تا کارهای روزانه را انجام دهند. این شرکت تلاش می کند تا . این شرکت همه چیز از طراحی گرفته تا مکانیک، نرم افزار و مونتاژ دستگاه ها را پوشش می دهد

15.Kindbody

صنعت: بهداشت و درمان

سرمایه گذار: GV

بودجه: 181.3 میلیون دلار

Kindbody یک دستگاه مراقبت های باروری است که خدماتی از قبیل مشاوره بارداری و سلامت روان ارائه می دهد. Kindbody با یک مرکز مراقبت مجازی به همراه مکان های درمانی در 10 شهر ایالات متحده، به کاربران کمک می کند تا اطلاعاتی بیشتر در مورد باروری داشته باشند. 

16.Chainalysis

صنعت: بلاک چین

سرمایه گذاران: Techstars، Accel، SV Angel

مطالب پیشنهادی: بیزینس پلن استارتاپ

بودجه: 536.6 میلیون دلار

Chainalysis پلتفرمی است که برای کمک به محافظت از کاربران بلاک چین در برابر کلاهبرداری، هک شدن و پولشویی طراحی شده است. نرم افزار Chainalysis آن مجموعه ای از منابع را برای شناسایی و ریشه کن کردن فعالیت های غیرقانونی در اختیار موسسات مالی، سازمان های دولتی و سایر اعضای اکوسیستم بلاک چین قرار می دهد

The best startups in 2023

17.Nodle.io

صنعت: اینترنت اشیا (IoT)

سرمایه گذاران: سرمایه گذاری بلاک چین

بودجه: 5 میلیون دلار

Nodle به کاربران این امکان را می دهد که هر چیزی را به اینترنت متصل کنند – از لوازم خانگی گرفته تا ردیاب های تناسب اندام، ساعت های هوشمند، حسگرهای هوا و از جمله مواردی دیگر.

18.Zypp

صنعت: اینترنت اشیا

سرمایه گذار: IANFund

بودجه: 50.9 میلیون دلار

Zypp، یک استارت آپ اشتراک اسکوتر، بزرگترین پلتفرم EV-as-a-Service مجهز به فناوری در هند است. این پایگاه بیش از 500 هزار تا مراجعه کننده داشته است . برنامه آن به افراد اجازه می‌دهد قفل اسکوتر را باز کنند، سوار آن شوند، آن را پارک کنند و پول را در یک مکان پرداخت کنند.

19.XFarm

صنعت: اینترنت اشیا

سرمایه گذاران: TiVenture

بودجه: 22.7 میلیون دلار

xFarm یک استارت‌آپ کشاورزی است که ابزارهایی را برای کمک به کشاورزان در پذیرش کشاورزی دیجیتال ارائه می‌کند – روشی که از داده‌ها برای تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تر در مورد آبیاری مزرعه، درمان‌های محصول، مدیریت موجودی و موارد دیگر استفاده می‌کند.

20.Infraspeak

صنعت: اینترنت اشیا

سرمایه گذاران: TiVenture

بودجه: 16.7 میلیون دلار

Infraspeak در مدیریت تسهیلات تخصص دارد و به سازمان‌ها اجازه می‌دهد تا کنترل ساختمان‌ها، عملیات، دارایی‌ها و تیم‌های خود را از طریق یکپارچه‌سازی آنها با نرم‌افزار و اینترنت اشیا از طریق یک پلت‌فرم مدیریت تعمیر و نگهداری هوشمند به دست آورند.

با Infraspeak، هر کاربر در یک سازمان می تواند یک نقص فنی را مستقیماً به تکنسین های مربوطه در یک زمان سریع گزارش دهد. این ابزار خرابی های یک سیستم الکتریکی را با توجه به نوع، مکان، تجهیزات یا اولویت، شناسایی و اعلام می کند.

21.Kairos Living

صنعت: املاک و مستغلات

سرمایه گذار: N/A

بودجه: فاش نشده

Kairos Living رویکردی مبنی بر فناوری برای اجاره خانه ها ارائه می دهد. به مستاجران یک پورتال ساکن آنلاین، گزینه های پرداخت خودکار، خدمات تعمیر و نگهداری اضطراری 24 ساعته و ویژگی های خانه هوشمند مانند وارد شدن به خانه بدون کلید را به مشتریان ارائه می دهند .

22.HomeLight

صنعت: املاک و مستغلات

سرمایه گذاران: 500 استارتاپ، GV، Menlo Ventures

بودجه: 742.5 میلیون دلار

HomeLight یک پلتفرم املاک و مستغلات است که خدماتی را برای خریداران، فروشندگان و نمایندگان ارائه می دهد. این پلتفرم می‌تواند مسکن‌های محلی را با خریداران یا فروشندگان بالقوه خانه مطابقت دهد و خدمات فهرست‌بندی را برای نمایندگان ارائه می‌دهد.

این پلتفرم همچنین وام های مسکن، خرید و فروش خانه و خدماتی به نام «فروش ساده HomeLight» ارائه می دهد که به صاحبان این اجازه رو می دهند خانه های خود را به صورت نقدی و خیلی فوری بفروشند – بدون نیاز به تعمیر یا کمیسیون نمایندگی.

23.Speechly

صنعت: نرم افزار و SaaS

سرمایه گذار: Cherry Ventures

بودجه: 2.2 میلیون دلار

Speechly نرم افزاری را برای توسعه دهندگانی که به دنبال ساخت دستیارهای صوتی در برنامه های خود هستند، ارائه می دهد که می تواند به بهبود تجربه و تعامل مشتری کمک کند. موارد استفاده شامل خرید آنلاین و رونویسی است. بیش از 10 هزار کاربر در بیش از 140 کشور از Speechly استفاده می کنند.

The best startups in 2023

24.ButterCMS

صنعت: نرم افزار و SaaS

سرمایه گذاران: N/A

تامین مالی: N/A

مطالب پیشنهادی:نمونه قرارداد سرمایه گذاری در استارتاپ ، داستان شکست استارتاپ

این استارت آپ مستقر در سانفرانسیسکو نرم افزار مدیریت محتوای پشتیبان (CMS) را ارائه می دهد که به توسعه دهندگان اجازه می دهد محتوا و سیستم های وبلاگ را به برنامه های وب خود اضافه کنند. Butter راهبردی را برای صاحبان سایت فراهم می کند تا محتوای خود را سازماندهی کنند و به اعضای تیم غیر فنی (مانند نویسندگان بازاریابی) اجازه می دهد بدون نیاز به کدنویسی محتوا را اضافه کنند.

25.Tego

صنعت: نرم افزار و SaaS

سرمایه گذاران: Cherry Ventures

بودجه: 21.4 میلیون دلار

Tego یک دستگاه امنیتی و برنامه شخصی است که برای ردیابی موقعیت مکانی در بین دوستان و اعضای خانواده استفاده می شود. در مواقع اضطراری، این برنامه تضمین می‌کند که دوستان و خانواده کاربر فوراً موقعیت مکانی خود را در زمان واقعی به‌روزرسانی می‌کنند. تنها با یک کلیک روی یک دکمه، می توانید همه افراد نزدیک به خود را در مورد جایی که هستید مطلع کنید.

معرفی استارتاپ‌های موفق دنیا

کلارنا (Klarna)

ارزش مالی: 45.6 میلیارد دلار

شرکت فناوری مالی کلارنا یکی از استارتاپ های موفق دنیا در سال 2005 در استکهلم سوئد تأسیس شد و همانند همتای آمریکایی خود PayPal به مشتریان و کسب‌وکارها خدمات پرداخت ارائه می‌دهد. این شرکت با ارائه خدمات BNPL (به معنای: الآن بخرید، بعداً پرداخت کنید) به گزینه مطلوبی برای مشتریان تبدیل شده است و 53 درصد بازار این خدمات را در اختیار دارد. درآمد این شرکت در سال 2021 به 1.42 میلیارد دلار رسید که نسبت به سال گذشته 32 درصد افزایش داشته است. 20 میلیون نفر از 147 میلیون کاربر کلارنا در سال 2021 را آمریکایی‌ها تشکیل دادند.

کانوا (Canva)

ارزش مالی: 40 میلیارد دلار

کانوا (Canva) یکی از استارتاپ های موفق دنیا یک شرکت خدمات نرم‌افزاری استرالیایی است که در 2013 آغاز به کار کرد. این شرکت یک پلتفرم طراحی گرافیکی ارائه می‌کند که برای شبکه‌های اجتماعی، پوستر، اسناد، لباس و کالاهای مختلف قابل استفاده است. استفاده از پلتفرم کانوا رایگان است اما نسخه‌های حرفه‌ای آن برای امکانات بیشتر نیازمند عضویت پولی است. این شرکت در سال گذشته موفق شد 200 میلیون دلار سرمایه به خود جذب کند و ارزش مالی خود را به 40 میلیارد دلار برساند. کانوا در 190 کشور جهان بیش از 60 میلیون کاربر فعال دارد. شرکت‌های بزرگی مانند Salesforce، PayPal و American Airlines نیز از مشتریان سازمانی آن هستند.

اینستاکارت (Instacart)

ارزش مالی: 39 میلیارد دلار

اینستاکارت یکی دیگر از استارتاپ های موفق دنیا یک شرکت آمریکایی است که در سال 2012 تأسیس شد. تخصص این شرکت در حمل‌ونقل و تحویل مواد غذایی (خواربار فروشگاهی) است و خدمات خود را از طریق وب‌سایت و اپلیکیشن موبایل ارائه می‌دهد. این شرکت در طی محدودیت‌های به وجود آمده بر اثر همه‌گیری ویروس کرونا به سرعت جایگاه خود را در میان میلیون‌ها آمریکایی و کانادایی تثبیت کرد. درآمد اینستاکارت در 2021 به 1.8 میلیارد دلار رسید.

دیتابریکس (Databricks)

ارزش مالی: 38 میلیارد دلار

دیتابریکس یک شرکت خدمات نرم‌افزاری سازمانی است که در سال 2013 توسط علی قدسی و گروهی از همکارانش در سن‌فرانسیسکو تأسیس شد. این شرکت یک پلتفرم پردازش کلان‌داده ارائه می‌دهد که توسط سازندگان Apache Spark به وجود آمده است. دیتابریکس با هدف کمک به مهندسان، تحلیل‌گران و دانشمندان علوم داده برای پردازش و تجزیه‌وتحلیل کسب‌وکارها ساخته شده و به آن‌ها کمک می‌کند برای آزمایش و کاربرد در یادگیری ماشینی، داده‌ها را یکپارچه‌سازی کنند. در سال 2021 درآمد این شرکت 600 میلیون دلار بوده که که نسبت به سال گذشته 75 درصد رشد داشته است.

روولوت (Revolut) یکی دیگر از استارتاپ های موفق دنیا

ارزش مالی: 33 میلیارد دلار

روولوت یک شرکت فناوری مالی انگلیسی است که خدمات بانکی ارائه می‌دهد. این شرکت در سال 2015 در لندن تأسیس شد. خدمات صرافی، کارت‌های اعتباری، معاملات سهام، اپل پی و رمزارزها ازجمله خدمات ارائه شده توسط این شرکت هستند. بنابر آخرین اطلاعات منتشر شده، در سال 2020 درآمد این شرکت نسبت به سال گذشته 57 درصد افزایش یافت و به 261 میلیون پوند رسید. تعداد کاربران این شرکت در میانه سال 2021 به 15.5 میلیون نفر رسید که 1.1 میلیون نفر از آنان به طور روزمره از اپلیکیشن روولوت استفاده می‌کنند.

نوبانک (Nubank)

ارزش مالی: 30 میلیارد دلار

نوبانک یک شرکت مالی و خدمات بانک‌داری برزیلی است که در 2013 تأسیس شد. این شرکت بزرگ‌ترین بانک دیجیتالی یا «نئوبانک» در جهان است و بزرگ‌ترین شرکت فین‌تک در منطقه آمریکای لاتین به شمار می‌رود. این شرکت در سال 2020 درآمدی معادل 963 میلیون دلار داشت که 84 درصد بیشتر از سال گذشته است. در سراسر جهان بیش از 48 میلیون نفر از نئوبانک استفاده می‌کنند که بیش از 35 میلیون نفر از آنان برزیلی هستند. Tencent، Sequoia Capital و Berkshire Hathaway از مهم‌ترین سرمایه‌گذاران نوبانک هستند.

چایم (Chime)

ارزش مالی: 25 میلیارد دلار

چایم یک شرکت فناوری مالی (فین‌تک) آمریکایی است که در سال 2012 تأسیس شده و خدمات کارت اعتباری، کارت بانکی و بانک‌داری موبایلی بدون کارمزد ارائه می‌دهد. چایم با بیش از 13 میلیون نفر کاربر فعال، پرطرفدارترین بانک دیجیتالی در آمریکا است. تأمین سرمایه 750 میلیون دلاری در سال 2021، ارزش مالی این شرکت را به 25 میلیارد دلار رساند. درآمد این شرکت در سال 2020 نسبت به سال گذشته از 200 میلیون به 600 میلیون دلار رسید.

اف‌تی‌اکس (FTX)

ارزش مالی: 25 میلیارد دلار

اف‌تی‌اکس یک صرافی رمزارز واقع در باهاما است که در سال 2019 تأسیس شد. این شرکت در سال 2021 از طریق شرکت‌هایی مانندسافت‌بانک، کوین‌بیس و سکویا کپیتال 900 میلیون دلار سرمایه به خود جذب کرد و ارزش مالی خود را به 25 میلیارد دلار رساند. در سال 2020 درآمد اف‌تی‌اکس 85 میلیون دلار بود که در سال بعد 840 درصد افزایش پیدا کرد. بیش از یک میلیون کاربر در پلتفرم‌های موبایل و دسک‌تاپ این شرکت فعالیت می‌کنند. در سال 2021 بیشترین حجم معاملات انجام شده اف‌تی‌اکس در یک شبانه‌روز 21 میلیارد دلار بوده است.

استارتاپ بایت دانس(ByteDance)
اولین استارتاپ برتر دنیا : بایت دانس

 بایت دانس (ByteDance)

  • ارزش مالی : 75میلیارد دلار

شرکت چینی بایت دانس تنها پس از ده سال از تأسیس، به ارزشمندترین استارتاپ جهان تبدیل شده است. بایت دانس که شبکه اجتماعی مشهور TikTok را تحت مدیریت خود دارد، در گزارش پایان سال 2021 خود رشد درآمد کل سالانه 70 درصدی را گزارش داد که در حدود 58 میلیارد دلار است. این شرکت در بیش از 150 کشور جهان به طور ماهانه 1.9 میلیارد کاربر فعال دارد و با غول‌هایی همچون Alibaba، Tencent و Baidu رقابت می‌کند.

استارتاپ دی‌دی چاکسینگ(Didi Chuxing)
دومین استارتاپ برتر دنیا : دی‌دی چاکسینگ

دی‌دی چاکسینگ (Didi Chuxing)

  • ارزش مالی : 56میلیارد دلار

دومین شرکت با‌ارزش در دنیا هم یک شرکت چینی است. چینی‌ها با اینکه درگیر کرونا بوده‌اند و ماه‌هاست که فعالیت اقتصادی چندانی نداشته‌اند، اما برخی از استارتاپ‌های آنها هنوز فعال هستند. دی‌دی چاکسینگ در حقیقت استارتاپی برای حمل‌ونقل و تحویل غذا به شمار می‌آید. این شركت همچنین ترکیبی از شرکت‌های آمریکایی نظیر اوبر، گرب، لیفت و اولا است. سرمایه‌گذاران بسیاری در این شرکت فعالیت دارند.

استارتاپ استرایپ (Stripe)
سومین استارتاپ برتر دنیا : استرایپ

استرایپ (Stripe) از استارتاپ های موفق دنیا

  • ارزش مالی : 35.25 میلیارد دلار

شرکت آمریکایی استرایپ در سال 2010 در سن‌فرانسیسکو تأسیس شد و در زمینه ارائه خدمات پرداخت اینترنتی و موبایلی به کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ فعالیت می‌کند. مجموع پرداخت‌های این سرویس در سال 2021 از 640 میلیارد دلار گذشت که نسبت به سال گذشته افزایش 60 درصدی را نشان می‌دهد. بیش از 7,000 نفر در 23 کشور جهان در این شرکت مشغول به کار هستند.

استارتاپ اسپیس‌ایکس(SpaceX)
چهارمین استارتاپ برتر دنیا : اسپیس‌ایکس

اسپیس‌ایکس (SpaceX)

  • ارزش مالی :‌ 33.3میلیارد دلار

شرکت تولیدکننده صنایع هوافضایی اسپیس‌اکس در سال 2002 توسط ایلان ماسک تأسیس شد. این شرکت در سال گذشته موفق شد 1.5 میلیارد دلار سرمایه به خود جذب کند  و ارزش مالی خود را از 74 میلیارد دلار به بیش از 100 میلیارد برساند. این شرکت هوافضایی همزمان با جذب سرمایه پرتاب موشک‌ها، تکمیل مأموریت‌ها و پروژه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را ادامه می‌دهد. هدف بلندپروازانه اسپیس‌اکس به گفته ایلان ماسک، سفر موفقیت‌آمیز انسان به مریخ در ده سال آینده است.

حال برای دانستن اینده بدون استارتاپ های بزرگ که چگونه خواهد بود بر روی لینک کلیک کنید .

استارتاپ ایربی‌ان‌بی(Airbnb)
پنجمین استارتاپ برتر دنیا : ایربی‌ان‌بی

ایربی‌ان‌بی (Airbnb)

  • ارزش مالی :‌ 18میلیارد دلار

استارتاپ ایربی‌ان‌بی یکی از قدیمی‌ترین و باسابقه‌ترین و موفق ترین استارتاپ‌های دنیا است که در سیلیکون‌ولی متولد شده و در حال حاضر به یکی از با‌ارزش‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شده‌است. ناگفته نماند که این شرکت به خاطر فعالیت‌های خود که در زمینه هتل است، در این روزها بیشترین آسیب را از کرونا دیده‌است. به هر حال با وجود این آسیب‌ها همین حالا هم جزو با‌ارزش‌ترین شرکت‌های جهان است.

بیشتر بخوانید: استارتاپ هوش مصنوعی

کواشو (Kvashu)

  • ارزش مالی : 18میلیارد دلار

کواشو و ایربی‌ان‌بی هر دو به یک میزان ارزش‌گذاری شده‌اند؛ 18 میلیارد دلار. اما از آنجا که کواشو به اندازه ایربی‌ان‌بی قدمت ندارد، پس از آن قرار گرفته‌است. کمتر کسی در دنیای غربی نام کواشو را شنیده اما در چین همه با این استارتاپ چینی آشنا هستند.

به این ترتیب یک استارتاپ چینی توانسته تنها به کمک همان چینی‌ها به ارزشی چند‌میلیارد دلاری دست پیدا کند. این استارتاپ در حوزه به اشتراک‌گذاری تصاویر ویدئویی فعالیت دارد. به‌علاوه بیش از 200میلیون کاربر فعال دارد و اخیرا هم به دلیل کرونا به تعداد کاربران فعال آن افزوده شده‌است.

وان ۹۷ کامیونیکیشن(One 97)
ششمین استارتاپ برتر دنیا : وان ۹۷ کامیونیکیشن

وان 97 کامیونیکیشن (One 97)

  • ارزش مالی :‌ 16 میلیارد دلار

این فقط چین و آمریکا نیستند که در زمینه استارتاپ‌ها حرفی برای گفتن دارند! هند هم به عنوان یکی از اقتصادهای نوظهور در دنیا، استارتاپی 16میلیارد دلاری دارد که بهترین ایده‌های استارتاپی خود را از وارن بافت، سرمایه‌گذار بزرگ آمریکایی وام گرفته‌است. بافت در حال حاضر جزو سرمایه‌گذاران این شرکت نیز هست. این استارتاپ نیز در زمینه پرداخت آنلاین فعالیت دارد.

استارتاپ اپیک گیمز(Epic Games)
هشتمین استارتاپ برتر دنیا : اپیک گیمز

اپیک گیمز (Epic Games)

  • ارزش مالی :‌ 15میلیارد دلار

از دیگر استارتاپ های موفق دنیا اپیک گیمز است که یک شرکت توسعه دهنده و ناشر بازی‌های ویدئویی و نرم‌افزار است که در سال 1991 در شهر کری در کارولینای شمالی تأسیس شد. این شرکت که بازی‌های پرطرفداری همچون Fortnite Impact و GTA V را در کارنامه خود دارد در 2021 موفق شد درآمد سالانه خود را به 840 میلیون دلار برساند که در مقایسه با سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است. تعداد کاربران PC اپیک گیمز در سال 2021 از 34 میلیون به 194 میلیون نفر رسید.

استارتاپ دی‌جی‌آی اینوویشن(DJI)
نهمین استارتاپ برتر دنیا : دی‌جی‌آی اینوویشن

دی‌جی‌آی اینوویشن (DJI) از دیگر استارتاپ های موفق دنیا

  • ارزش مالی :‌ 15میلیارد دلار

تهیه تصویر و فیلم در این روزها می‌تواند معضلی جدی برای بسیاری از کسب‌وکارها باشد. در چین کسب‌وکاری راه‌اندازی شده که در این زمینه تخصص دارد. این کسب‌وکار چینی به کمک پهپادهای خود بهترین تصاویر را با کیفیت بالا تهیه می‌کند و در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد و از موفق ترین استارتاپ های دنیا در این حوزه است.

استارتاپ گرب (Grab)
دهمین استارتاپ برتر دنیا : گرب

استارتاپ موفق گرب (Grab)

  • ارزش مالی :‌ 14.3میلیارد دلار

سنگاپور به یکی از پیشرفته‌ترین کشورهای آسیایی تبدیل شده‌است. در این کشور استارتاپی وجود دارد در حوزه تحویل مواد غذایی کار می‌کند. در حال حاضر این استارتاپ که با نام گرب شناخته شده،از (استارتاپ های موفق دنیا) به دهمین استارتاپ با‌ارزش جهان تبدیل شده‌است.

10شرکت برتر فین‌تک دنیا


اکنون زمان مناسبی برای فین‌تک است. این صنعت سال2018 گسترش جهانی یافت و بیش از 32میلیارد دلار درآمد داشت. علاوه بر این، نواحی جنوبی آمریکا و برخی کشورهای آفریقایی پدیده‌های نوظهور این حوزه هستند. شرکت‌های فین‌تک، از جمله فناوری‌های بیمه، افزایش یافته‌اند و هم‌اکنون این صنعت یکی از اهداف اصلی شرکت‌های کسب‌وکار است. در این گزارش 10شرکت برتر فین‌تک دنیا را بررسی می‌کنیم.

1. کوکونات

این شرکت سال 2016، در لندن شروع به کار کرد.کوکونات استارتاپی است که حساب‌وکتاب‌های مالیاتی را بررسی می‌کند. بنیانگذاران کوکونات آدام گودال و سم اوکانر بودند. این شرکت سرمایه خود را به 1.9میلیون یورو (معادل 2.5میلیون دلار) رسانده است. حساب‌های کوکونات سطوح مختلف کسب‌وکار را در بر می‌گیرد.

کوکونات سال 2019 سیستم اشتراکی خود را افتتاح کرده است. این شرکت تا پایان سال 2019 صورتحساب‌هایش را ماهانه 5یورو (معادل 6.51دلار) گزارش می‌کند.

2. برکس

برکس توسط هنریک دابرگراز و پدرو فرانسسچی برزیلی تأسیس شد. این شرکت سال 2017 سرمایه‌ای را از شتاب‌دهنده وای‌کامبینیتور دریافت کرد؛ سپس مکس لوچین و پیتر تیل، بنیانگذاران پی پل، در برکس سرمایه‌گذاری کردند. برکس سال2018 پیشرفتی 125میلیون دلاری داشت. در حقیقت برکس شرکت کارت اعتباری در آمریکاست.

این شرکت تاکنون 282میلیون دلار رشد کرده است. تمرکز برکس روی فراهم‌آوردن خدمات برای استارتاپ‌هاست. استارتاپ برکس در سال 2018 در کمتر از یک ماه بعد از ارائه اولین محصولش تبدیل به یونیکورن شد. شرکت مزبور بعد از دریافت سرمایه‌ای بالغ بر 100میلیون دلار مشتریان جدیدی برای شرکتش پیدا و به آنها در سطوح مختلف مالی کمک کرد.

3. ترولایر

استارتاپ ترولایر چهاردهم جولای سال 2016 در انگلستان تأسیس شد. حوزه کاری این استارتاپ فین‌تک، مشاوره و خدمات مالی است. ترولایر توسعه‌دهنده و طراح اپلیکیشن‌های مالی است. ترولایر اپلیکیشن‌های مالی را با بانک داده‌ها مرتبط و حساب‌های کاربری را تأیید می‌کند.

ترولایر 11.8میلیون دلار رشد سرمایه داشته و رابطی برای خدمات شرکت‌های مالی است. ترولایر به شرکت‌های مالی کمک می‌کند تا قوانین تازه‌ای، به‌ویژه در زمینه بانکداری، وضع کنند.

در ادامه بخوانید:معرفی لین استارتاپ یا استارتاپ ناب چیست

4. ریزین


ریزین یک بازار آنلاین اروپایی برای جذب سرمایه و ذخیره آن است. شرکت ریزین سال 2012 و به‌دست فرانک فروند، مایکل استفان و تاماز گورگادز، در زمینه فناوری اطلاعات، بانکداری و خدمات مالی، افتتاح شد.

شرکت سرمایه‌گذاری ربیت، تریو و پی‌پل سرمایه مورد نیاز ریزین را تأمین کرده بودند. این شرکت تا امروز 178میلیون دلار رشد داشته است. ریزین ژانویه سال 2019 با 114میلیون دلار در حوزه فین‌تک یونیکورن شد.

5. آنوراک

استارتاپ بیمه آنوراک راهنمای مناسبی برای بیمه عمر است. این استارتاپ سال 2019 در بازار استارلینگ و یولت درخشید.

شعار آنوراک این است که باهوش ترین همراه بیمه جهان را بسازید و شیوه محافظت از میلیون ها نفر از آینده خود را دوباره تعریف کنید.

6. سوفی

سوفی یک شرکت سرمایه‌گذاری اجتماعی است که اموال شخصی افراد را به‌صورت آنلاین بررسی می‌کند. استارتاپ سوفی آگوست 2011 در آمریکا آغاز به کار کرد. این استارتاپ به دانش‌آموزان برای تأسیس شرکت، تأمین مسکن و مشکلات شخصی‌شان وام می‌دهد.

این استارتاپ مربوط به مدیریت مالی اشخاص 2میلیارد دلار افزایش سرمایه داشته است. تمرکز سوفی پیش از سال2019 تنها بر پرداخت وام بود؛ اما از آن سال روند مدیریتی‌اش را تغییر داد و محصول سرمایه‌گذاری را افتتاح کرد.

7. لندینگ اکسپرس


لندینگ اکسپرس کارش را اکتبر سال 2016، در زمینه هوش مصنوعی و فین‌تک، آغاز کرد. این استارتاپ آمریکایی یک پلتفرم ارسال وام است. لندینگ اکسپرس 2.7میلیون دلار رشد کرده است.

8. ولت بانک


ولت بانک نئوبانک مصرف‌کنندگان استرالیایی است که سال 2017 افتتاح شد و ژانویه سال 2019 به عنوان اولین نئوبانک مجاز اعلام شد.

9. بوتای

بوتای یک استارتاپ بیمه عمر است که کارش را سال 2018 آغاز کرد. استارتاپ بوتای در هنگ‌کنگ و با تکنولوژی‌های مدرن و متخصصان پزشکی فعالیت می‌کند. این استارتاپ از نسل اول بیمه‌کنندگان مجازی است که 30میلیون دلار رشد داشته است.

بوتای موفق به کسب گواهینامه انجمن بیمه هنگ‌کنگ شده است. بیشتر از 80درصد مشتریان بوتای تمایل به استفاده از شبکه‌های مجازی و کانال‌های دیجیتالی دارند.

10. ویفاکس

شرکت ویفاکس آلمانی است و شرکت‌های بیمه را برای ارتباط بهتر به یکدیگر متصل می‌کند. مدیریت و مشاوره مشتریان در ویفاکس کاملا دیجیتالی است. ویفاکس تاکنون 158.8میلیون دلار افزایش سرمایه داشته است.

این استارتاپ از مدل تجارت به تجارت استفاده می‌کند. به نظر می‌رسد ویفاکس اولین سرویس برای نیازهای بیمه‌ای افراد است که این امکان را فراهم آورده که هر زمان و در هر مکانی به قراردادهای بیمه خود دسترسی داشته باشید.

کلام اخر : 

در این مقاله شما با بهترین و جدید ترین شرکت های نوپا اشنا شدید و می توان نتیجه گیری کرد که در سال 2023 استارتاپ هایی در حوزه فناوری ، بهداشت و درمان ، حمل و نقل ، انرژی ، اموزش و سلامت روانی بسیار موفق عمل کرده اند .این استارتاپ ها با استفاده از تکنولوژی های نوین به حل مشکلات جامعه و محصولات نوآورانه و ارائه خدمات پرداخته اند.

مطالب پیشنهادی:

  1. اخبار استارتاپ در یک نگاه

  2. معرفی ایده استارتاپ برای جوانان

  3. سرمایه گذاری در استارتاپ ها به چه شکل است ؟

  4. استارتاپ های شکست خورده ایرانی

  5. نگاهی به اکوسیستم استارتاپی ایرانی

  6. استارتاپ های ایرانی و سرمایه گذاری در استارتاپ های ایرانی در چه حال اند؟

  7. اصطلاحات استارتاپی در یک نگاه

  8. بررسی استارتاپ های حوزه سلامت

  9. معرفی شرکت های سرمایه گذاری استارتاپ

3.4/5 - (5 امتیاز)

5 دیدگاه ها

  • اکبر محمدی 28 اکتبر 2020

    با سلام و احترام واقعا مطلب خیلی خوب و کاملی بود
    با تشکر از هفته‌نامه شنبه

    • a.kh 28 اکتبر 2020

      خوشحالیم که خوشتون اومده اگه دوست دارین بیشتر درباره استارتاپ های خارجی اطلاعات کسب کنید اینجا کلیک کنید

  • مینا خان لشکری 5 نوامبر 2020

    خیلی عالی بود. من فکر نمی کردم که ایر بی ان بی اینقدر ارزشش کمتر از شرکت هایی مثل استریپ باشه. ایشالا که استارتاپ های ما هم یه روزی در این رده ها بیان بالا. ما در ارومیه استارتاپ های جدیدی داریم که درسته از تهران شروع نشده ولی بسیار قدرتمند در حال رشد هستن. مثلا سایت تخفیفی ویرا برگ با الهام از سایت های تخفیفی خیلی قوی دارن خودشون رو بین مردم جا میندازن.
    ایشالا که هر روز شاهد شرکت ها و استارتاپ های قوی در ایران باشیم.

  • لیلا 21 نوامبر 2020

    مثلا چه استارتاپی در اورمیه راه اندازی شده که بسیار قدرتمند هستن؟

  • ناصر سیاوشی 24 نوامبر 2020

    سلام خانم خان لشکری. من هم با نظر شما در مورد سایت تخفیفی ویرا برگ و امثالهم موافقم. به نظرم که نباید صرفا به دنبال ایده های ناب و جدید بود. اگر ایده ای خارج از کشور داره کار می کنه، من بیام و همونو اگه توی ایران نیست بومی کنم و یکی دیگه بیاد ببینه اگه استارتاپی توی تهران هست اما در شهرشون فعالیتی ندارن، همون ایده رو توی شهر خودشون هم جا بندازن. بعضی از استارتاپ های ایرانی صرفا مختص به موقعیت مکانی خودشون کار می کنن و این یک فرصت برای بقیه مناطق دیگرمون هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *