بهترین سایت یافتن سرمایه گذار برای ایده، استارتاپ‌، کسب وکار

ایران دمو دی بهترین سایت یافتن سرمایه گذار برای ارتباط مستقیم با سرمایه گذاران

0

در دنیای پرفراز و نشیب کسب‌وکار، امکان متصل شدن به سرمایه‌گذاران احتمالی می‌تواند زندگی حرفه‌ای یک کارآفرین را دگرگون کند. رویدادهایی مانند همایش‌ها و نمایشگاه‌های استارتاپی از بهترین بسترهای گردهمایی استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران به حساب می‌آیند. بنیان‌گذاران کسب‌وکار با شرکت در چنین رویدادهایی فرصت‌های ارزشمندی برای آشنایی با سرمایه‌گذاران احتمالی و سایر بازیگران عرصه تجارت پیش روی خود خواهند داشت. پیوستن به شبکه‌ای از متخصصان و سرمایه‌گذاران می‌تواند سکوی پرتاب هر کسب‌وکار نوآوری باشد. 
چه یک سرمایه‌گذار مشتاق به شناسایی مستعدترین تیم‌های استارتاپی باشید و چه یک کارآفرین خلاق در جستجوی سرمایه، نیازی نیست راه دوری بروید. تیم شنبه با برخورداری از سال‌ها تجربه مفید در برگزاری همایش‌ها و رویدادهای استارتاپی، برگزاری بزرگترین گردهمایی استارتاپی ایران (Iran Demo Day Day) را در دستور کار خود قرار داده است. وب‌سایت ایران دمودی به عنوان ساده‌ترین و سریع‌ترین سایت یافتن سرمایه گذار، راهی قابل اعتماد برای پیوستن به این رویداد بزرگ است. 

چالش‌های استارتاپ ها در یافتن سرمایه گذار

بزرگترین مسأله کسب‌وکارهای نوپا برای تحقق اهداف و ایده‌هایشان جذب سرمایه است. بنابراین یکی از مهم‌ترین چالش‌هایی که کارآفرینان و بنیان‌گذاران کسب‌وکارهای نوپا با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، یافتن سرمایه گذار است. هرچقدر ایده تجاری یک کسب‌وکار منحصربه‌فرد و کارآمد باشد، بنیان‌گذاران کسب‌وکار بدون وجود سرمایه کافی به سختی می‌توانند ایده‌ها و اهداف خود را در سطح تجاری عملی کنند. 

در دنیای امروز کسب‌وکار، روش‌های گوناگونی برای جذب سرمایه برای استارتاپ‌ها وجود دارد. کارآفرینان می‌توانند راه‌های ارتباطی سرمایه‌گذاران مختلف را پیدا کنند و به نوبت به آن‌ها مراجعه کنند. مراکز رشد و شتابدهنده‌ها نیز می‌توانند به طور مستقیم یا غیرمستقیم تا حدودی سرمایه مورد نیاز استارتاپ‌ها را تأمین کنند. 

البته راه‌ها و روش‌های مناسب‌تری برای یافتن سرمایه‌گذار هم وجود دارد. رویدادهای تجاری و استارتاپی مکان‌هایی مناسب برای گردهمایی سرمایه‌گذاران و سرمایه‌پذیران محسوب می‌شوند. 

این گردهمایی‌ها نه تنها برای استارتاپ‌ها، بلکه برای سرمایه‌گذاران نیز سودمند هستند. همه ساله چنین رویدادهایی در ابعاد و مناطق مختلف کشور برگزار می‌شوند اما پیدا کردن تک تک آن‌ها امری زمان‌بر است. با وجود نفوذ اینترنت در زندگی انسان‌ها و اغلب کسب‌وکارهای امروزی، بهترین گزینه استفاده از یک سایت یافتن سرمایه گذار است که بتواند کارآفرینان و تیم‌های استارتاپی را در محلی مشخص با انواع سرمایه‌گذاران متصل کند. 

در این رابطه، وب‌سایت ایران دمودی بزرگترین رویداد استارتاپی کشور را برای استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران برگزار می‌کند. اهمیت حضور در این رویداد از این منظر است که برگزارکننده آن یعنی مجموعه «شنبه» با تجربه‌ای نزدیک به یک دهه در حوزه کسب‌وکارهای نوپا و اکوسیستم استارتاپی ایران، کامیونیتی بسیار بزرگی از متخصصان، سرمایه‌گذاران، استارتاپ‌ها و علاقمندان به این حوزه را در شبکه ارتباطی خود گرد هم آورده است. 

بنابراین با شناخت دقیق از نیازهای استارتاپ‌ها و همچنین ذائقه و سلایق سرمایه‌گذاران، مأمنی مناسب را برای این دو سویه معامله ایجاد کرده و با راه‌اندازی وبسایت ایران دمو دی، بستری مناسب برای برقراری ارتباط میان بنیانگذاران استارتاپ‌ها و صاحبان ایده با سرمایه‌گذاران راه‌اندازی کرده است. 

رقابت زیاد، چالش‌ بزرگ کسب‌وکارها برای جذب سرمایه

یکی از بزرگترین چالش‌های جذب سرمایه در میان استارتاپ‌ها رقابت است. هر ساله هزاران شرکت استارتاپی تأسیس می‌شوند که ممکن است هر کدام ایده‌های جذابی را در سر داشته باشند. اگرچه ممکن است برخی از استارتاپ‌ها توسط شرکت‌های بزرگ و صاحب سرمایه تأسیس شوند؛ اما واقعیت این است که اغلب بنیان‌گذاران کسب‌وکار برای راه‌اندازی و توسعه استارتاپ خود به جذب سرمایه نیاز دارند. 

بنابراین هرساله هزاران شرکت سرمایه‌پذیر برای جلب توجه سرمایه‌گذاران در بسترهای گوناگون با یکدیگر رقابت می‌کنند و برای رسیدن به موفقیت، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنند. از مهمترین بسترها برای آشنایی با سرمایه‌گذاران در مراحل ابتدایی، بسترهای آنلاین هستند. وب‌سایت ایران دومودی به‌عنوان سایت یافتن سرمایه گذار برای استارتاپ‌ها عمل می‌کند تا با ثبت‌نام در آن، زمینه حضور خود در رویداد ایران دمودی را فراهم کنند. 

کارآفرینان موفق به خوبی کسب‌وکار خود را می‌شناسند و در صورت ملاقات با یک سرمایه‌گذار احتمالی، به بهترین نحو ایده‌های خود را به او ارائه می‌کنند. 

اما چقدر چنین فرصتی برای بنیان‌گذاران و صاحبان ایده، فراهم است؟ می‌توان گفت که چنین فرصت‌هایی خیلی نادر است. به‌ویژه در شرایط کنونی، فرصت‌های جذب سرمایه محدود است. با وجود چنین شرایطی، چه چیز بهتر از اینکه کارآفرین بتواند در یک بازه زمانی کوتاه با تعداد زیادی سرمایه‌گذار آشنا شود و کسب‌وکار خود را به آن‌ها معرفی کند؟ با توجه به این نکات، فرصت‌های حضور در چنین رویدادهایی را باید جدی گرفت. 

چالش‌های استارتاپ‌ها در جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران

بنیانگذاران کسب وکارها و صاحبان ایده‌ها، برای کمک به رشد و رونق کسب‌و‌کار جدید خود، باید آماده‌ شرکت در گفتگوهای چالش‌برانگیز با سرمایه گذاران باشند. کارآفرینان و صاحبان استارتاپ‌ها اغلب هنگام مذاکره با سرمایه گذاران، با گفتگوهای چالش‌برانگیز مواجه می‌شوند. به‌عنوان یک بنیانگذار یا صاحب ایده، نیاز دارند که سرمایه‌گذاران را متقاعد کنند که ایده و کارشان ارزش زمان، پول و تلاش آنها را دارد، حتی درحالی‌که از تمام قدرت متقاعد سازی خود برای بستن معامله استفاده می‌کنند، همچنان باید در برابر بازخوردها و نگرانی‌های آن‌ها محکم باشند و بتوانند به آن‌ها در مورد کسب‌و‌کارشان اطمینان بدهند.

کارآفرینان هنگام رقابت برای جذب سرمایه از سرمایه‌گذاران و مذاکره با شرکای جدید با چالش‌های منحصربه‌فردی مواجه می‌شوند. چهار مورد از این چالش‌ها به قرار زیر است؛ یکی از چالش‌ها برمی‌گردد به علاقه شخصی و احساسی صاحب ایده نسبت به ایده کسب‌وکارش. در این صورت هر نوع نقدی می‌تواند واکنشی تند از طرف صاحب ایده را در پی داشته باشد و مذاکره برای جذب سرمایه را به بن‌بست بکشاند. 

پیچیدگی فنی مذاکره با سرمایه‌گذاران، عدم قطعیت در مورد کارکرد ایده و سودآوری آن در آینده و اینکه مذاکره برای جذب سرمایه‌گذار مانند مذاکره برای فروش نیست. یعنی کوتاه‌مدت و یک‌باره نیست. بلکه مذاکره برای همکاری بلندمدت است و بنابراین به مهارت‌هایی در امر مذاکره نیاز دارد. 

با وجود چنین چالش‌هایی، مشخص می‌شود که حضور در رویدادهایی چون ایران دمودی، صرفا حضور در یک رقابت نیست بلکه حضور در ایران دمودی، فرصت خوبی است تا در کنار منتور‌ها و برخورداری از مشاوره‌هایی که ارائه می‌دهند، بنیانگذاران و صاحبان ایده به پختگی خوبی از این منظر برسند. 

مزیت‌های حضور در رویداد ایران دمودی برای استارتاپ‌ها

مزیت‌های حضور در رویداد ایران دمودی برای استارتاپ‌ها

کمبود تجربه و سابقه کار یکی دیگر از چالش‌های مهم پیش روی بنیان‌گذاران استارتاپ است. بسیاری از بنیان‌گذاران استارتاپی، افراد جوان اما مستعدی هستند که حتی با وجود برخورداری از دانش تخصصی، تجربه عملی چندانی در راه‌اندازی و اداره یک کسب‌وکار ندارند. یک سرمایه‌گذار باتجربه با آن که از قابلیت سودآوری یک استارتاپ خوش آتیه آگاه است، اما به‌خوبی می‌داند که ۹۰ درصد از استارتاپ‌های تأسیس شده با شکست مواجه می‌شوند. در نتیجه یک سرمایه‌گذار موفق به سادگی به قابلیت‌ها و دانش یک کارآفرین اعتماد نمی‌کند. 

سرمایه‌گذاران و شرکت‌های سرمایه‌گذاری معمولاً پیشنهاد می‌کنند بهتر است بنیان‌گذاران کسب‌وکار پیش از مراجعه به یک سرمایه‌گذار، مدتی با سرمایه شخصی و سایر روش‌های تأمین مالی (مانند اخذ وام و قرض از اعضای خانواده) کسب‌وکار خود را اداره کنند تا سوابق مالی آن گواهی بر توانایی‌های تیم استارتاپی باشد. با این وجود، نبود سابقه کاری در میان استارتاپ‌ها بسیار رایج است. کارآفرینان چنین استارتاپ‌هایی حتی پیش از آماده شدن محصول نهایی استارتاپ می‌توانند نظر سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنند. 

کلید موفقیت آن‌ها برنامه‌ریزی دقیق و برخورداری از یک طرح تجاری واقع‌گرایانه و حساب‌ شده است. ایران دمودی به‌ عنوان یک سایت یافتن سرمایه گذار به کارآفرینان و تیم‌های استارتاپی کمک می‌کند با بیش از ۱۰۰ سرمایه‌گذار احتمالی ملاقات کنند تا بتوانند ایده‌ها و استراتژی تجاری خود را به طور شفاف و جذاب به نمایش بگذارند. در این صورت شانس زیادی برای جذب سرمایه گذار پیدا خواهند کرد. 

علاوه بر نداشتن تجربه عملی کافی، عدم برخورداری از شبکه بزرگی از متخصصان و سرمایه‌گذاران یکی از مهمترین عواملی است که جذب سرمایه را برای کارآفرینان دشوار می‌سازد. 

با وجود این، شاید مهمترین مزیت رویداد ایران دمودی ایجاد دسترسی به شبکه گسترده‌ و متنوعی از سرمایه‌گذاران باشد که می‌توانند گزینه‌های متنوعی را در مقابل کارآفرینان قرار دهند. این مهم از طریق وب‌سایت ایران دمودی که در حال حاضر معتبرترین‌ سایت یافتن سرمایه گذار محسوب می‌شود، مهیا شده است. تیم ایران دمودی برای میزبانی از ۲۰۰۰ کارآفرین و تیم استارتاپی برنامه‌ریزی کرده و استارتاپ‌ها را در برابر بیش از ۱۰۰ داور و منتور به رقابت می‌گذارد. در این رویداد اکثر شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر خصوصی و شرکتی (VC و CVC)، شتابدهنده‌ها، مطرح‌ترین شرکت‌های فناور، مسئولین و متولیان حوزه سرمایه‌گذاری و نوآوری حضور خواهند داشت. 

همچنین سرمایه‌گذارانی از بخش خصوصی، صنایع و حوزه‌های تجاری گوناگون در این رویداد حضور خواهند داشت تا شاهد یکی از بزرگ‌ترین رقابت‌های استارتاپی برای جذب سرمایه باشند. 

علاوه بر این، حضور منتورها و داورانی از شتابدهنده‌ها و مراکز رشد و سایر حوزه‌های استارتاپی، فرصت بزرگی برای صاحبان ایده‌ها و بنیانگذاران کسب‌وکارها ایجاد می‌کند که دانش فنی، تجاری و رشد کسب‌وکار را فراگیرند. 

ایران دمودی

 

ایران دمو دی بهترین‌ سایت یافتن سرمایه گذار

برقراری ارتباط از طریق برگزاری رویدادها و همایش‌ها بین استارتاپ‌ها و سرمایه‌گذاران به‌ویژه سرمایه‌گذارانی که از حوزه استارتاپی برای سرمایه‌گذاری شناختی ندارند، بسیار مفید خواهد بود. با اینکه سرمایه‌گذاران حرفه‌ای در حوزه استارتاپ‌ها، این بخش را می‌شناسند اما همیشه تیم‌ها و ایده‌های جذابی وجود دارد که فرصتی برای ابراز خود نیافته‌اند و ممکن است در رویدادها حضور پیدا کنند و فرصت برقراری ارتباط ایجاد شود. 

همچنین حضور در یک رویداد استارتاپی که به صورت ملی برگزار می‌شود، برای سرمایه‌گذارانی که در مرحله اولیه یادگیری هستند و در این حوزه خیلی فعال نبوده و استارتاپ‌ها را نمی‌شناسند، بسیار مفید است و کار آنها را در برقراری ارتباط با استارتاپ‌های خوبی که نیاز به سرمایه‌گذاری دارند، راحت‌تر می‌کند. 

چه تیم‌ها و استارتاپ‌هایی می‌توانند در رویداد ایران دمودی شرکت کنند؟

  • شرکت‌های استارتاپی (حقیقی و حقوقی)
  • شرکت‌های دانش بنیان (حقیقی و حقوقی)
  • شرکت‌های صنایع خلاق (حقیقی و حقوقی)
  • شرکت‌ها و افراد فن آور (حقیقی و حقوقی)
  • شرکت‌های SME (حقیقی و حقوقی)
  • شرکت‌های بوت استرپ (شرکت‌هایی که بدون جذب سرمایه فعالیت داشته‌اند)
  • همچنین شرکت‌هایی که قبلا در هر مرحله‌ای سرمایه‌گذاری داشته‌اند، می‌توانند در این ایونت برای جذب سرمایه اقدام کنند. 
  • شرکت‌های فعال سرمایه‌گذار خطرپذیر VC :

در ایران دمودی، شرایطی فراهم خواهد شد که شرکت‌های فعال سرمایه‌گذار خطرپذیر، طی سه روز بیش از ۱۰۰۰ استارتاپی را که از طریق برترین سایت یافتن سرمایه گذار یعنی ایران دمودی، ثبت‌نام کرده‌ و غربال‌گری شده و به روز رویداد رسیده‌اند، از نزدیک بررسی کرده و اقدام به سرمایه‌گذاری کنند. قابل توجه است که همه سرمایه‌گذاران از ابتدای غربالگری و در فرایند منتورینگ، کوچ و داوری تیم‌ها حضور خواهند داشت. 

  • سرمایه‌گذاران انجل ANGEL :

    ایران دمودی فرصت مناسبی برای سرمایه‌گذاران خصوصی یا ANGEL است. برای آنها و به‌خصوص فعالان صنایع، هلدینگ‌ها و شرکت‌هایی که علاقند هستند طی فرایندی ساده، کم‌هزینه و در زمانی کوتاه به ده‌ها استارتاپ و شرکت دانش بنیان و نوآور با ایده‌های خوب دسترسی پیدا کنند. 

  • سرمایه‌گذاران خطرپذیر شرکتی CVC :

    یکی از بزرگترین چالش‌های صنایع و شرکت‌های بزرگ نوآور، تحول دیجیتال و استفاده از تکنولوژی روز در صنعت است.
    مدیران ارشد شرکت‌هایی که می‌خواهند با بهره‌گیری از تیم‌ها و شرکت‌های نوآور چالش‌هایشان را برطرف کنند، با حضور در ایران دمو دی این امکان را دارند در مدت زمان کوتاهی در قالب سرمایه‌گذاری خطرپذیر یا برگزاری ریورس پیچ، تیم‌ها و شرکت‌های مستعد را جذب کنند. 

  • شتابدهنده‌:   Accelerator 

    شتابدهنده ها از اصلی‌ترین ارکان اکوسیستم استارتاپی هستند. شرکت در ایران دمودی و دسترسی آنها به دیتای بیش از ۱۰۰۰ استارتاپ و شرکت دانش بنیان می‌تواند تغذیه مناسبی برای شتابدهنده‌ها جهت سرمایه‌گذاری و پذیرش تیم‌ها در مرحله شتابدهی و شکل‌دهی باشد. همچنین در کنار بهره‌مندی از فرصت pr  می‌توانند همکاری استراتژیکی را در چارچوب اجرای طرح‌های قانون جهش با صنایع بزرگ به‌وجود بیاورند.

  • مجموعه‌های تامین مالی جمعی (Crowdfunding):

آمادگی ایران دمودی برای جذب نزدیک به ۲۰۰۰ تیم و شرکت استارتاپی، دانش بنیان، خلاق و نوآور، برای شرکت‌های کرادفاندینگ فرصتی استثنایی است تا استارتاپ‌های مستعد سرمایه‌پذیری را پذیرش کنند.  

شیوه برگزاری رویداد ایران دمودی

گروه شنبه با تجربه ۹ سال فرهنگ‌سازی از طریق انتشار هفته‌نامه شنبه مگ و ۷ سال برگزاری همایش یلدا سامیت، دورهمـــی سرمایه‌گــذاران و استارتــاپ‌هـا در ایونت نون‌بربری و‌ کافه سرمایه شرایطی را فراهم آورده‌اند که ۲۰۰۰ تیم و شرکت سرمایه‌پذیر در‌ Iran Demo Day ثبت‌نام کنند.

تیم برگزارکننده پس از توافق با سرمایه‌گذاران متعدد که در بالا ذکر شد و عقد قرارداد مشترکا به غربالگری ۲۰۰۰ هزار تیم و شرکت ثبت‌نام‌کننده در وبسایت ایران دمودی به‌عنوان بهترین سایت یافتن سرمایه گذار خواهد پرداخت.

غربالگری توسط تیمی ‌متشکل از ده‌ها منتور، مدیران شرکت‌های بزرگ استارتاپی ایران، سرمایه‌گذاران با سابقه متخصص و خوشنام و نمایندگان تمامی سرمایه‌گذارانی که در ایونت حضور دارند و برای سرمایه‌گذاری اعلام آمادگی کرده‌اند، انجام خواهد شد. 

  ۱۱۰استارتاپ، تیم، شرکت دانش بنیان، خلاق و فن‌آور که بالاترین امتیاز را دریافت کرده‌اند، انتخاب خواهند شد. منتخبین در یک کمپ ۵ روزه در ورک‌شاپ‌های تخصصی، آموزش‌های لازم حوزه کسب‌وکار و فرآیند جذب سرمایه را خواهند دید.

این کمپ ۵ روزه که تیم‌ها و نمایندگان سرمایه‌گذاران و منتورها به صورت شبانه‌روزی کنار هم خواهند بود، فرصتی برای ارتباط مستقیم بین سرمایه‌گذاران و سرمایه‌پذیران است تا به واسطه هم‌نشینی با یکدیگر تبادل نظر کنند، بیشتر آشنا شوند و در مورد مراحل و همکاری‌های پس از سرمایه‌گذاری گفتگو کنند.

در پایان این کمپ ۱۱۰ تیم و شرکت برگزیده با دریافت امتیاز به ترتیب اولویت، وارد فهرست سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران خواهند شد. تیم‌های منتخب در “روز باشکوه سرمایه‌گذاری” روی میز سرمایه‌گذاران قرار خواهند گرفت و در صورت پذیرش، سرمایه‌گذاری انجام ‌شده و از طریق سایت ایران دمودی به عنوان منبع یافتن سرمایه گذار اعلام خواهد شد. 

ارائه ۱۰۰۰ استارتاپ به سرمایه‌گذاران

استارتاپ‌هایی که موفق نشده‌اند از غربالگری عبور کرده و جزو ۱۱۰ استارتاپ برگزیده قرار بگیرند، دو فرصت دیگر دارند تا خود را در معرض دید سرمایه‌گذاران قرار دهند. 

ارائه به سرمایه‌گذاران در مراسم “پیچ بزرگ”: ۱۰۰۰ استارتاپ پس از راه یافتن به مرحله پیچ برای سرمایه‌گذاران، باید در فیلمی ۳ دقیقه ای استارتاپ خود را ارائه کنند. استارتاپ‌هایی که بیشترین امتیاز را دارند، در روز برگزاری “پیچ بزرگ” به صورت مستقیم برای سرمایه‌گذاران حاضر در ایونت ارائه خواهند داشت. 

شانس ارائه ویدیویی: استارتاپ‌هایی که امتیاز کمتری دارند، ویدیو آنها در شبکه ایران دمودی بارگذاری و به سرمایه‌گذاران دسترسی ویژه داده خواهد شد تا فیلم‌ها را مشاهده و تیم‌ها و شرکت‌ها را انتخاب کنند. 

دریافت کانتر و غرفه در فضای نمایشگاه رویداد

با توجه به اینکه فقط سرمایه‌گذاران می‌توانند وارد محیط نمایشگاه و ایونت شوند، داشتن غرفه برای استارتاپ‌ها و شرکت‌های فن‌آوری که به دنبال جذب سرمایه هستند یا تمایل به ایجاد ارتباط با شرکت های بزرگ برای عقد قراردادهای B2B دارند یا به دنبال بالابردن آگاهی از برند خود هستند، اهمیت زیادی دارد. 

فرصتی استثنایی برای معرفی و مذاکره با ده‌ها سرمایه‌گذار خطرپذیر و انجل (سرمایه‌گذارانی که به صورت شخصی سرمایه‌گذاری می‌کنند) و مدیران ارشد صنایع و CVC ها است که در سه روز برگزاری رویداد با حضور در غرفه‌ها در محیطی آرام و تخصصی با آنها به گفتگو خواهند نشست. استارتاپ‌های شرکت‌کننده امکان ایجاد غرفه و کانتر برای ملاقات با سرمایه‌گذاران را خواهند داشت. این استارتاپ‌ها توسط داوران غربالگری شده و ۱۱۰ شرکت برتر مستقیماً در میز سرمایه‌گذاران، به ارائه ایده‌ها و استارتاپ‌های خود می‌پردازند. 

این شرکت‌ها امکان عقد قراردادهای جذب سرمایه در سطوح و راندهای مختلف را خواهند داشت. امکانی که در شرایط عادی، به سختی فراهم می‌شود. اما این ماراتن استارتاپی فرصت بزرگی است که کسب‌وکارها و ایده‌ها در معرض داوری قرار بگیرند و در مراحل بالاتر موفق به جذب سرمایه شوند. 

برای کسب اطلاعات بیشتر و فوایدی که شرکت در رویداد ایران دمودی برای تیم‌ها و صاحبان ایده، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های سرمایه‌گذاری دارد، به وب‌سایت ایران دمودی به‌عنوان بهترین منبع و سایت یافتن سرمایه گذار مراجعه کنید. 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.