محتوای برند انتخاب سردبیر

رویداد سئودی و ضرورت سئو برای کسب و کارهای آنلاین

صحبت های علی حسینی، بنیانگذار سئولب در سئودی

سئودی (SEODAY) چه روزی است؟

سئولب روز تولد گوگل را در سال ۱۳۹۹ با نام SEODay جشن گرفت و بعد از سئودی سال گذشته، SEODay 2021 در مهرماه امسال برگزار شد.

سئولب در نظر گرفت این رویداد را از نشست متخصصان سئو فراتر برگزار کند و از موتور جستجوی گوگل و ارتباط آن با کانالهای دیگر مارکتینگ صحبت کند. آثار سئو بر کسب و کارهای آنلاین را مورد بررسی و بحث قرار دهد. این رویداد در سالن تئاتر مهر حوزه هنری تهران و یه روش استریم و آنلاین برگزار شد.

در سئودی 2021 چه گذشت؟

در پنل اول درخدمت آقای دکتر محمود محمدیان بودیم. ایشان درباره ایجاد وجه تمایز بین کسب و کار خود و رقبا صحبت کردند و راه‌های ایجاد این وجه تمایز اعم از نام برند خاص، معرفی و نمایش خدمات به صورت منحصر به فرد و جسارت معرفی کسب و کار به صورت متمایز بود.

وی سئو را مانند سرچشمه‌ای می‌دیدند که می‌توان با استفاده از آن، مشتریانی مضاعف پیدا کرد و هم چنین با استفاده از آن در این حوزه های مختلف پرچم دار شد.

در همین راستا با اشاره به نظریه ZMOT یا نظریه نقطه آغاز آشنایی مشتری با محصول، می‌توان با کانال سئو، رهبر حوزه خود بود.

در پنل دوم، جناب آقای علی حسینی بنیان گذار سئولب نیز درباره سئو سایت ها صحبت کردند.

امروزه سئو فقط بخش های داخلی نبوده و یک متخصص سئو باید اطلاعاتی خوبی درباره فرانت سایت هم داشته باشد. همچنین اضافه کردند که امسال یعنی سال 2021 سال core web vital بوده و پارامتر های مهمی از این دست تغییرات برای گوگل حائز اهمیت است.

در ادامه با معرفی پارامتر های مهم مانند content و technical ، چندین سایت نام آشنای ایرانی را بر همین اساس مورد بررسی و تحلیل قرار دادند و در توضیح هر کدام از فاکتور ها، بهترین و بد ترین سایت های ایرانی را بررسی کردند.

در بخش سوم با ارتباط تصویری، پذیرای دو مهمان خارج از ایران بودیم.

اول سرکار خانم jes scholz ، مدیر ارشد مارکتینگ شرکت بین المللی Ringier ، درباره ارتباط seo و سایر کانال های بازاریابی های انلاین صحبت کردند.

ایشان خاطر نشان کردند که سئو فقط ترافیک اورگانیک گوگل نیست و سئو را می‌توان بسیار پهناور تر دید. گوگل نیز یک اکوسیستم کامل بوده و نمی توان از کنار هر کدام به سادگی گذشت.

ایشان در این نشست تصویری درباره ارتباط سئو با گوگل آنالینیکس، شبکه های اجتماعی و برندینگ نیز صحبت کردند.

در همین بخش میزبان جناب اقای امیر آقازاده ، مدیر محصول فیسبوک، نیز بودیم. ایشان درباره ماموریت seo در جهت بهینه کردن هدف خاصی از یک کسب و کار اینترنتی صحبت کردند. در ادامه اشاره به، به دست اوردن اگاهی برای رسیدن هرچه سریع تر این هدف مورد نظر داشتند.

گاها مخاطب نمی‌داند محصول و یا خدمات مورد نظر را از کجا و به چه صورت تهیه کند. اینجاست که عملکرد سایت‌ها و رقابت آن ها در موتور های جستجو شروع شده. طبق امار نیز حدود 92 درصد جستجو ها به گوگل ختم می‎‌‌شود و این آمار در ایران به 99.5 درصد هم می‌رسد.

سپس درباره چگونگی معرفی سایت‌ها و محتوا های مفید اشاره کردند.

در بخش بعدی نیز میزبان دو متخصص سئو داخلی بودیم. آقایان امین اسماعیلی و عادل طالبی.

در این بخش از چالش‌های سئو در ایران صحبت کردیم. آقای امین اسماعیلی به تجربیات چند ساله‌اشون در این حوزه اشاره کردند و توضیحات مفصلی در این زمینه دادند.

آقای طالبی نیز درباره چالش های متنوع با کارفرمایان و پروژه های مختلف توضیحاتی دادند.

در پنل پایانی، میزبان آقایان محسن رهگذر معاون خلاقیت دیجیتال بادکوبه، هادی فرصادی پارتنرشیپ BLU بانک، ارس آقایی فر استراتژیست دیجیتال مارکتینگ کاله و خانم مارال عباسی مدیر بازاریابی سئولب بودیم. این پنل با راهبری جناب آقای آرش برهمند، سردبیر ماهنامه پیوست و مدرس دوره های روابط عمومی برگزار شد.

در این پنل به موضوعات متنوعی پرداختیم. هر کدام از اساتید به بیان تجربیات خود در حوزه سئو پرداختند.

از جمله صحبت‌ها در این نشست از سوی آقای رهگذر که می‌توان به آن اشاره کرد، موضوع کانال های بازاریابی متنوع این حوزه و شاخص غیرقابل چشم پوش “سئو” بود. ایشان معتقد بودند با استفاده از کانال سئو میتوان به مشتریان بیشتری دسترسی پیدا کرد.

همچنین میتوان به صورت اختصار از زبان آقای فرسادی بیان کرد که در حوزه سئو بهتر است، پروژه به صورت برون سپاری انجام شود. به دلیل سخت بودن ارتباط بین این حوزه و حوزه های دیگر.

در همین راستا جناب آقای آقایی فر نیز معتقد بودند سئو امری تهاجمی بوده و اگر با برنامه ریزی و نظم پیش روی کنیم، به نتایج مطلوبی نسبت به رقبا خواهیم رسید. درباره این موضوع نیز مثال هایی در حوزه کاری خود در شرکت کاله زدند که می توانید به صورت کامل در فیلم ایونت تماشا کنید.

تیم سئولب در تلاش است هرساله ایونت سئودی را با تعاملات گسترده تر و ارتباط بیشتر با افراد متخصص در حوزه دیجیتال مارکتینگ برگزار کند. یکی از اهداف همیشگی سئولب بالا بردن سطح کیفی ایونت سئودی و مفید بودن آن برای علاقه مندان به این حوزه است.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *