اخبار متاورس؛ پروژههای متاورسی یاهو در هنگکنگ
یاهو از برنامههای خود برای اجرای مجموعهای از پروژههای متاورسی در هنگکنگ خبر داد؛ درحالیکه تنها یک روز قبل Meta Platforms برنامههای متاورس خود برای این منطقه را اعلام کرده بود. یاهو از مجموعهای از رویدادها و کنسرتهای مجازی برای مردم هنگکنگ در متاورس Decentraland پردهبرداری کرد که به بهبود وضعیت توکن آن (MANA) کمک خواهد کرد.
نمایشگاه مرکزی استانبول (Istanbul Fair Center) در بازه زمانی 22 تا 25 دسامبر امسال میزبان اولین نمایشگاه فناوریهای بلاکچین در ترکیه خواهد بود. Blockchain Expo World رویداد کمنظیری خواهد بود که میتواند مهمترین شرکتهای حوزههای متاورس، رمزارزها، انافتیها، وب 3.0، ماینینگ، بازیسازی و… را دور هم جمع کند. این نمایشگاه همچنین در یک متاورس نیز برگزار خواهد شد که بازدید مجازی از این نمایشگاه را از سراسر جهان ممکن میسازد.
متا پی، کیف رمزارزی پلتفرم متا
پس از تغییر نام شرکت فیسبوک به Meta، این شرکت با تغییر برند Facebook Pay به Meta Pay یک کیف پول رمزارزی ارائه خواهد داد که علاوه بر خدمات فیسبوک پی، ابزاری همهکاره برای خریداری کالاها و خدمات دیجیتال در بستر متاورس باشد. به گفته مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، «متا پی» دو مسئله اصلی در متاورس را حل خواهد کرد؛ قابلیت دسترسی به کالاهای دیجیتال و اثبات مالکیت. او همچنین اظهار کرد در حالت ایدهآل هر کالای قابل خریداری در متاورس باید در سایر پلتفرمها نیز در دسترس باشد. متا هدف خود از توسعه متا پی را ایجاد یک ابزار هویتی مبتنی بر وب 3.0 میداند.
گوشی متاورسی جدید HTC مجهز به کیف رمزارز و انافتی
شرکت HTC از تلفن هوشمند جدید Viverse رونمایی کرد که با هدف سازگاری با پلتفرم این متاورس و قابلیتهای مختلف کریپتویی و انافتی طراحی شده است. گوشی HTC Desire 22 Pro همراه با اپلیکیشنهای متنوعی برای کار با متاورس Viverse عرضه شده است. همانند «کریپتوفون»های قبلی اچتیسی، Desire 22 Pro نیز مجهز به یک کیف رمزارزی است که با داراییهای مبتنی بر اتریوم و Polygon سازگاری دارد.
ورود KPMG به عرصه متاورس
شرکت KPMG یکی از بزرگترین شرکتهای خدمات حسابداری در جهان است. این شرکت در حال راهاندازی یک متاورس است که در آن کارکنان، مشتریان و سایرین بتوانند در بستر وب 3.0 با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. به گفته مدیر نوآوری سازمانی این شرکت، کلیف جاستیس (Cliff Justice) هدف آنها از ایجاد این «پیوندگاه» تمرکز بر آموزش، پرورش، همکاری، برگزاری رویدادها و کارگاههای مختلف است. درحالیکه کارشناسان ارزش فرصتهای تجاری متاورس را بین 8 و 13تریلیون دلار تا سال2030 تخمین زدهاند، جاستیس این برآوردها را «محافظهکارانه» میخواند. مبلغ سرمایهگذاری این شرکت در متاورس 30میلیون دلار بوده است.
تأسیس اولین بیمارستان متاورسی جهان در امارات
کشور امارات قرار است یک بیمارستان مجازی در متاورس تاسیس کند که در آن پزشکان و بیماران از پشت آواتارهای خود با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و به مشاوره درمانی دسترسی داشته باشند. شرکت بهداشت و درمانی Thumbay Group اجراکننده این نوآوری خواهد بود. این مجموعه درمانی یک بیمارستان مجازی کامل خواهد بود که در آن بیماران میتوانند در قالب آواتارهای 3D به کمک هوش مصنوعی و ابزارهایی مانند حسگرها، میکروچیپها و ابزارهای واقعیت گسترده (XR) به درمان و مشاوره درمانی دسترسی داشته باشند.
ردیت و آواتارهای NFT
شبکه اجتماعی پرطرفدار Reddit از قابلیت آواتارهای کلکسیونی (Collectible Avatars) رونمایی خواهد کرد. این آیتمها در قالب NFT در مارکتپلیسی مبتنی بر Polygon ارائه خواهند شد. این شبکه اجتماعی در سال2020 ابزار طراحی آواتار خود را راهاندازی کرد و اکنون قصد دارد آن را به یک بستر مبتنی بر اتریوم ارتقا دهد و از مزایای بلاکچین و کریپتو بهرهمند شود. ردیت برای اعطای مجوز طراحی آواتار با هنرمندان دیجیتال همکاری میکند و درصدی از فروش آیتمهای طراحیشده را به حساب آنان واریز میکند.
بانک وربه، اولین وامدهنده اسلامی متاورس
بانک وربه (Warba Bank) یک بانک اسلامی واقع در کویت، اولین شرکت بانکی منطقه خاورمیانه و آفریقای شمالی است که قدم به دنیای متاورس میگذارد. بانک وربه بهعنوان اولین وامدهنده اسلامی صاحب دو سایت در متاورسهای Sandbox و Decentraland است. بنا بر اطلاعیه منتشرشده توسط این بانک، هدف اصلی این اقدام برقراری ارتباط بیشتر با نسل جوان بوده است.
ایالات متحده، پیشتاز نصب خودپردازهای کریپتو
در ماه گذشته آمریکا با پشت سر گذاشتن چین 37.84درصد از کل توان ماینینگ کریپتو را در اختیار گرفته است. چین تا فوریه2021 همواره مسئول بیش از 50درصد کل هش ریت بیتکوین بود. علاوه بر این، ایالات متحده با 88درصد صاحب بیشترین خودپردازهای کریپتویی در سراسر جهان است. بیش از 90درصد از کل خودپردازهای کریپتویی نصبشده در ماههای اخیر در آمریکا بودهاند. پس از آمریکا، کانادا و اسپانیا صاحب بیشترین خودپردازهای کریپتویی در جهان هستند.
هک 1.43 میلیون دلاری پلتفرم Omni
یک هکر با سوءاستفاده از رخنه امنیتی موجود در پروتکل ورود مجدد پلتفرم انافتی Omni آن را هک کرد و 1.300 اتریوم (معادل 1.43 میلیون دلار) به سرقت برد.
Omni یک پلتفرم انافتی است که به کاربران خود اجازه میدهد انافتیهای خود را سهامگذاری و از طریق آن توکنهایی مانند اتریوم دریافت کنند. این شرکت اظهار داشت که هک صورتگرفته بر سرمایه مشتریان تاثیری نداشته زیرا مبلغ به سرقت رفته تنها از منابع مالی آزمایشی داخل پلتفرم کسر شده است. پروتکل ذکرشده برای تحقیقات کامل به تعلیق درآمد.