گزارش این هفته صفحه سرمایه گذاری را اختصاص دادیم به استارتاپهایی که در سال ۲۰۱۹ موفق به جذب بیشترین میزان سرمایه شدهاند. این استارتاپها که کمترین میزان جذب سرمایهشان بیش از ۵۰۰ میلیون دلار و بیشترین میزان آن نیز بیش از یک میلیارد دلار بوده است، با انتخاب هوشمندانه حوزه فعالیت خود، رشد قابل توجهی را رقم زده و نظر سرمایهگذاران را به سوی خود جلب کردند.
سرمایه ۵۶۸ میلیون دلاری UiPath
استارتاپ UiPath که در سال ۲۰۰۵ در نیویورک راهاندازی شد، یک شرکت نرمافزاری جهانی است که پلتفرمی را برای اتوماسیون فرایند روباتیک فراهم میکند. مهمترین خدماتی که این استارتاپ ارائه میدهد، فراهمکردن بستری برای اتوماسیون فرایند روباتیک و نرمافزار هوش مصنوعی است که طراحی و توسعه این فرایندها را برای مشتریان خود انجام میدهد. این استارتاپ موفق شد در سری D جذب سرمایه خود، ۵۶۸ میلیون دلار بودجه جمعآوری کند. این شرکت با حمایتی که از سرمایهگذارانی مانند CapitalG، Earlybird Venture Capital، Seedcamp، Sequoia Capital و T. Rowe Price به دست آورده است، از جمله استارتاپهایی به شمار میرود که بیشترین میزان جذب سرمایه را در سال گذشته داشتهاند. همچنین لازم به ذکر است که کل سرمایه جمعآوری شده توسط این استارتاپ، یک میلیارد دلار بوده است.
خلاصه وضعیت
مقدار سرمایه جذب شده: ۵۶۵ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جمعآوری سرمایه: آوریل
صنعت: هوش مصنوعی، اتوماسیون مرکز داده، نرمافزار سازمانی، فناوری اطلاعات، نرمافزار
بنیانگذاران: Daniel Dines، Marius Tirca
سال تأسیس: ۲۰۰۵
مکان: نیویورک
کل سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
سرمایه 575 میلیون دلاری Deliveroo
استارتاپ Deliveroo که در سال ۲۰۱۲ در لندن راهاندازی شده است، یکی از پلتفرمهای آنلاین تحویل غذا در انگلستان به شمار میرود. این شرکت موفق شد در ماه مه سال گذشته، مبلغ ۵۷۵ میلیون دلار در سری G سرمایه جذب کند. ضمن اینکه میزان جذب سرمایه این شرکت به صورت کلی ۱.۵ میلیارد دلار بوده است. کمپانی مذکور در میان سایر استارتاپهای فعال در حوزه دلیوری غذا، شانس موفقیت بیشتری داشته و از حمایت سرمایهگذارانی مانند آمازون، DST Global، Greenoaks Capital، Index Ventures و T. Rowe Price برخوردار است.
خلاصه وضعیت
مقدار سرمایه جذب شده: ۵۷۵ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری G
ماه جمعآوری سرمایه: مه
صنعت: تحویل غذا و نوشیدنی، رستورانها
بنیانگذاران: Greg Orlowski، William Shu
سال تأسیس: ۲۰۱۲
مکان: لندن
کل سرمایه جذب شده: ۱.۵ میلیارد دلار
سرمایه ۵۸۵ میلیون دلاری Udaan
از بین استارتاپهای آسیایی که موفق به جذب بودجه قابل توجهی در سال ۲۰۱۹ شدهاند، باید از استارتاپ Udaan نام ببریم. این شرکت که در سال 2016 و در شهر بنگلور هندوستان راهاندازی شده، سال گذشته موفق به جذب ۵۸۵ میلیون دلار سرمایه در سری D شده است. فعالیت اصلی این استارتاپ در حوزه بازاریابی B2B است، به این صورت که یک بستر بازاریابی را برای مشاغل کوچک و متوسط هندوستان طراحی و راهاندازی میکند.
لازم به ذکر است که اکوسیستم استارتاپی کشور هندوستان در سالهای گذشته روند رو به رشدی داشته و کسبوکارهای مبتنی بر فناوری این کشور در لیست شرکتهای بزرگ و قابل توجه جهان قرار گرفتهاند. استارتاپ Udaan نیز از این قاعده مستثنی نبوده و با توجه به رویکرد موفقیتآمیزی که در سالهای فعالیت خود داشته، نظر سرمایهگذاران را به سوی خود جلب کرده است؛ به طوری که کل اعتباری که این کسبوکار به دست آورده، ۸۶۹.۹ میلیون دلار بوده است.
خلاصه وضعیت
مقدار سرمایه جذب شده: ۵۸۵ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جذب سرمایه: اکتبر
صنعت: B2B، توسعه تجارت، اینترنت، مارکتپلیس
بنیانگذاران: آمود مالویا، سوژت کومار، Vaibhav Gupta
سال تأسیس: ۲۰۱۶
مکان: بنگلور
کل سرمایه جذب شده: ۸۶۹.۹ میلیون دلار
سرمایه ۶۰۰ میلیون دلاری Horizon Robotics
هوش مصنوعی و روباتیک از جمله حوزههای مهمی هستند که در سالهای اخیر مورد توجه اکوسیستم استارتاپی جهان قرار گرفتهاند. دو فناوری مذکور در خدمت توسعه و ارتقای کسبوکارهای نوین قرار گرفته و با آسانترکردن فرایند کاربرد محصولات برای مصرفکنندگان، جایگاه مهمی در راهاندازی کسبوکارهای نوپا به دست آوردهاند. بر این اساس، باید از دیگر استارتاپ آسیایی مستقر در پکن با نام Horizon Robotics نام ببریم که در لیست استارتاپهایی قرار گرفته که بیشترین میزان سرمایه را در سال ۲۰۱۹ کسب کردهاند.
از آنجایی که دو فناوری هوش مصنوعی و روباتیک، بازار جهانی فناوری را در دنیای امروز تسخیر کردهاند، بنابراین طبیعی است که سرمایهگذاران نیز به این حوزهها علاقه نشان داده و بودجه خود را در اختیار کسبوکارهایی که چنین رویکردهایی را در پیش گرفتهاند، قرار میدهند. رویکرد اصلی استارتاپ Horizon Robotics ارتقا و توسعه تراشههای هوش مصنوعی برای دستگاههای روباتیک است. این استارتاپ که در سال ۲۰۱۵ راهاندازی شده، با جذب سرمایه ۶۰۰ میلیون دلاری در سری B، مبلغ کل اعتبار خود را به ۷۰۰.۶ میلیون دلار رسانده است.
خلاصه وضعیت
مقدار سرمایه جذب شده: ۶۰۰ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری B
ماه جذب سرمایه: فوریه
صنعت: هوش مصنوعی، الکترونیک، روباتیک
بنیانگذاران: Annie Tao، hang Huang و دیگران
سال تأسیس: ۲۰۱۵
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: ۷۰۰.۶ میلیون دلار
سرمایه ۶۳۵ میلیون دلاری Bright Health
ورود فناوری مدرن در حوزههای مالی و مراقبتهای بهداشتی، از جمله رویکردهای برجسته و پیشرو در اکوسیستم استارتاپی جهان به شمار میروند که هرکدام بهتنهایی میتوانند نظر سرمایهگذاران را به سوی خود جلب کنند، حال تصور کنید که استارتاپی بتواند به صورت همزمان از هر دو رویکرد استفاده کرده و خدمات خود را مبتنی بر دو حوزه فین تک و هلثتک ارائه دهد. این همان کاری است که استارتاپ آمریکایی مستقر در شهر مینیاپولیس ایالت مینهسوتا، Bright Health، در پیش گرفته است.
این استارتاپ که در سال ۲۰۱۵ راهاندازی شد، با فعالیت در حوزههایی مانند فینتک، مراقبتهای بهداشتی و بیمه، خدمات دیجیتال خود را در راستای ارائه محصولات و خدمات درمان و بیمه طراحی کرده است. با توجه به اهمیتی که حوزه فناوری مالی و مراقبتهای بهداشتی در بازارهای جهانی دارند، این استارتاپ نیز موفق شد در سری D جذب سرمایه خود، ۶۳۵ میلیون دلار سرمایه به دست آورد. ضمن اینکه میزان کل سرمایه جذب شده این استارتاپ ۱.۱ میلیارد دلار بوده که نشاندهنده توجهی است که سرمایه گذاران به حوزههای فعالیت این کسبوکار دارند.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۶۳۵ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جذب سرمایه: دسامبر
صنعت: فین تک، هلثتک، بیمه درمانی، مراقبتهای بهداشتی، اینترنت
بنیانگذاران: Kyle Rolfing، Robert John Sheehy، Valdivia
سال تأسیس: ۲۰۱۵
مکان: مینیاپولیس
کل سرمایه جذب شده: ۱.۱ میلیارد دلار
سرمایه ۴۷.۲ میلیارد روپیهای One97
از میان دیگر استارتاپهای هندی که در ردیف کسبوکارهای نوین ۲۰۱۹ با جذب بودجه بالا قرار گرفتهاند، باید از استارتاپ One97 نام ببریم که در حوزه خدمات مالی و پرداختهای موبایلی فعالیت میکند. همانگونه که پیشتر نیز گفته شد، کشور هندوستان از جمله کشورهایی است که بستر مناسبی را برای اکوسیستم استارتاپی ایجاد کرده و بر این اساس، استارتاپ مورد نظر ما که در حوزه امور مالی و فینتک فعالیت میکند، موفق به جلب نظر سرمایهگذاران قابل توجهی مانند علیبابا و سافتبانک شده است؛ به طوری که این کسبوکار در دسامبر سال گذشته با جذب سرمایه ۴۷.۲ میلیارد روپیهای، میزان کل اعتبار جمعآوری شده خود را به ۴.۳ میلیارد دلار رسانده که مبلغ قابل توجهی است.
از آنجایی که سیستمهای پرداخت دیجیتال در سالهای اخیر به رشد قابل توجهی دست یافتهاند، استارتاپ مذکور نیز که در سال ۲۰۰۰ و در شهر نویدا هند راهاندزای شده، با فعالیت در حوزه خدمات مالی موبایلی و استفاده از فناوری مالی، کسبوکار خود را ارتقا داده و ضمن استفاده از تبلیغات موبایلی، راهکارهای درآمدی خود را نیز افزایش داده است، به طوری که موفق به جلب نظر سرمایهگذاران و جمعآوری بودجه قابل توجهی شده است.
خلاصه وضعیت
مقدار سرمایه جذب شده: ۴۷.۲ میلیارد روپیه
دور جذب سرمایه: سری G
ماه جذب سرمایه: دسامبر
صنعت: فین تک، امور مالی، تبلیغات موبایلی، پرداخت موبایلی
سال تأسیس: ۲۰۰۰
مکان: نویدا
کل سرمایه جذب شده: ۴.۳ میلیارد دلار
سرمایه ۷۰۰ میلیون دلاری NetEase Cloud Music
صنعت رسانه و سرگرمی از آن دست صنایعی است که نمیتوان برای آن تاریخ انقضا تعیین کرد، به این معنا که مخاطبان این صنعت همیشه هستند، چراکه انسانها در همه ادوار به سرگرمی نیاز دارند و خصوصا موسیقی، یکی از نیازهای اساسی بشر است که همیشه وجود خواهد داشت. بنابراین استارتاپهای فناورانهای که خدمات پخش ویدئو و موسیقی را در برنامه خود قرار میدهند، در صورت شناخت نیازها و علاقهمندیهای مخاطبان، میتوانند بخش قابل توجهی از بازار را به دست بیاورند. در همین راستا باید از استارتاپ چینی مستقر در پکن نام ببریم که در سال ۲۰۱۳ با عنوان NetEase Cloud Music راهاندازی شده است. این کسبوکار که در قالب یک پلتفرم آنلاین پخش ویدئو و موسیقی فعالیت میکند، استفاده از فناوری مبتنی بر ابر را در دستور کار خود قرار داده و با تلفیق این تکنولوژی نوین و ذائقه مخاطبان، جایگاه قابل توجهی را در بازار به دست آورده است؛ به طوری که در سری B جمعآوری بودجه خود موفق به جذب سرمایهای معادل ۷۰۰ میلیون دلار شد و میزان کل سرمایه جمعآوری شده خود را به ۱.۴ میلیارد دلار رساند.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۷۰۰ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری B
ماه جذب سرمایه: سپتامبر
صنعت: رسانه دیجیتال، رسانه و سرگرمی، پخش موسیقی و ویدئو
بنیانگذار: William Lei Ding
سال تأسیس: ۲۰۱۳
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: ۱.۴ میلیارد دلار
سرمایه ۷۵۰ میلیون دلاری MEGVII
کشور چین یکی از مهمترین اکوسیستمهای استارتاپی جهان را داراست و بسیاری از کسبوکارهای نوین این کشور در جایگاههای برتر جهان قرار دارند، به طوری که میتوان در میان کشورهای آسیایی، چین و هند را دارای مقام ویژهای در اکوسیستم استارتاپی دانست. در این میان، یکی دیگر از استارتاپهای این کشور که در ردیف کسبوکارهای نوپا با جذب سرمایه بالا قرار میگیرد، استارتاپ MEGVII است که در حوزه هوش مصنوعی فعالیت میکند. این کسبوکار، تکنولوژی هوش مصنوعی را در خدمت زندگی قرار داده و با مجهزشدن به این فناوری، امکان تشخیص چهره، تشخیص تصویر و تجهیز روباتها را فراهم میکند. بر این اساس، استارتاپ مذکور وارد حوزههای امنیتی نیز شده و میتواند طیف گستردهای از نیازهای مخاطبان دنیای مدرن را پاسخ دهد. این استارتاپ در سال ۲۰۱۱ در پکن راهاندازی شده و در سریD موفق به جذب ۷۵۰ میلیون دلار سرمایه شده است. همچنین میزان کل اعتبار این شرکت به رقم ۱.۴ میلیارد دلار میرسد.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۷۵۰ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جذب سرمایه: مه
صنعت: هوش مصنوعی، تشخیص چهره و تصویر، موبایل، روباتیک، نرمافزار
بنیانگذاران: Qi Yin، Wenbin Tang، Yang Mu
سال تأسیس: ۲۰۱۱
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: ۱.۴ میلیارد دلار
سرمایه ۹۴۰ میلیون دلاری Nuro
صنعت روباتیک در سالهای اخیر، با توجه به رشد روزافزون فناوری، تحولات عمدهای را پشت سر گذاشته و جایگاه قابل قبولی را در میان مصرفکنندگان به دست آورده است، به طوری که انتظار میرود این صنعت در سالهای آینده رشد چشمگیری را تجربه کند و مخاطبان زیادی، به منظور سهولت زندگی شخصی و کاری خود، به آن روی بیاورند. بر همین اساس نیز باید از استارتاپ آمریکایی مستقر در مانتینویو واقع در کالیفرنیا نام ببریم که با هدف تسریع فواید روباتیک در زندگی روزمره راهاندازی شده است.
در سال ۲۰۱۶ بنیانگذاران این استارتاپ به فکر واردکردن تکنولوژی روباتیک به زندگی روزمره شدند، زیرا انسان امروزی که بهشدت درگیر زندگی سریع و فشرده مدرن شده است، با کمبود وقت زیادی روبهرو بوده و از این نظر، فناوری روباتیک میتواند همگام با زندگی سریع امروزی، بسیاری از نیازهای روزمره افراد را پوشش دهد. یکی از حوزههای مهمی که کسبوکار مذکور به آن ورود پیدا کرده، وسایل نقلیه است که با مجهزشدن به تکنولوژی روباتیک، به صورت خودمختار عمل کرده و بخش قابل توجهی از نیاز روزمره انسان امروز را برطرف میکنند.
این استارتاپ که Nuro نام دارد، در فوریه سال ۲۰۱۹ موفق به جذب ۹۴۰ میلیون دلار سرمایه در سری B شده و در ردیف مهمترین استارتاپهای سال گذشته که بیشترین سرمایه را جذب کردهاند، قرار گرفته است. میزان کل اعتباری که این شرکت به دست آورده نیز یک میلیارد دلار است.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۹۴۰ میلیون دلار
دور جذب سرمایه: سری B
ماه جذب سرمایه: فوریه
صنعت: وسایل نقلیه خودمختار، تجارت الکترونیکی، تکنولوژی اطلاعات، روباتیک
بنیانگذاران: Dave Ferguson، Jiajun Zhu
سال تأسیس: ۲۰۱۶
مکان: مانتین ویو
کل سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
سرمایه یک میلیارد دلاری Flexport
کاربرد فناوری نوین در سیستم حملونقل رویکردی است که در سالهای اخیر بهشدت در اکوسیستم استارتاپی جهان رونق پیدا کرده و تقریبا در تمام نقاط جهان مورد استفاده قرار میگیرد. در اینجا باید از استارتاپی نام ببریم که با ارائه یک پلتفرم حملونقل جهانی و خدمات کامل، موفق به جذب سرمایه بسیار بزرگی در سال گذشته شده است. این استارتاپ که Flexport نام دارد، در سال ۲۰۱۳ در کالیفرنیا راهاندازی شده و با جذب سرمایه یک میلیارد دلاری در سال گذشته، جزو استارتاپهای سرآمد جهان در راستای جذب سرمایه به شمار میرود.
شرکت مذکور با استفاده از نرمافزارهای مدرن، به دنبال تحکیم تجربه کاربر در تجارت جهانی است و شاید همین نکته به عنوان یک شاخصه مهم در روند برنامهریزی این استارتاپ به شمار رود که حتی توانسته است نظر سرمایهگذاران را به سوی آن جلب کرده و بودجه یک میلیارد دلاری در سری D به دست آورد تا در نهایت بتواند میزان کل اعتبار سرمایه خود را به ۱.۳ میلیارد دلار برساند.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جذب سرمایه: فوریه
صنعت: حملونقل، نرمافزار، مدیریت زنجیره تأمین
بنیانگذار: رایان پیترسن
سال تأسیس: ۲۰۱۳
مکان: سان فرانسیسکو
کل سرمایه جذب شده: ۱.۳ میلیارد دلار
سرمایه یک میلیارد دلاری Rappi
در میان ۱۳ استارتاپ برتری که موفق به جذب بیشترین سرمایه در سال ۲۰۱۹ شدهاند، باید از استارتاپ کلمبیایی مستقر در شهر بوگوتا نام ببریم که به عنوان نماینده استارتاپهای آمریکای لاتین، موفق به جذب سرمایه قابل توجهی شده است. Rappi کسبوکاری است که با استفاده از فناوریهای پیشرفته امروزی، خدمات خود را در زمینه تحویل مواد غذایی ارائه میدهد. فعالیت در زمینه دلیوری غذا یکی از رویکردهای عمده اکوسیستم استارتاپی جهان به شمار میرود که کماکان اهمیت خود را در بازار حفظ کرده و نیاز مخاطبان را پاسخ میدهد. این استارتاپ کلمبیایی که در سال 2015 تأسیس شده است، از جمله کسبوکارهای موفق آمریکای لاتین به شمار میرود که با جذب سرمایه یک میلیارد دلاری، در صدر لیست استارتاپهایی قرار میگیرد که سرمایه بالایی جذب کردهاند. این شرکت که سرمایه مذکور را در سری E به دست آورده، میزان کل جذب سرمایه خود را به ۱.۴ میلیارد دلار رسانده است.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری E
ماه جذب سرمایه: آوریل
صنعت: دلیوری غذا، مواد غذایی، مارکتپلیس، رستوران
بنیانگذاران: Felipe Villamarin، Sebastian Mejia، Simon Borrero
سال تأسیس: ۲۰۱۴
مکان: بوگوتا
کل سرمایه جذب شده: ۱.۴ میلیارد دلار
سرمایه یک میلیارد دلاری JD Health
استارتاپ دیگری که در این گزارش، در ردیف کسبوکارهایی قرار میگیرد که موفق به جذب سرمایه یک میلیارد دلاری شدهاند، استارتاپ موسوم به JD Health است. این کسبوکار که در سال ۲۰۰۴ در پکن راهاندازی شده، همانطور که از نام آن پیداست، در حوزه خدمات پزشکی و بهداشتی فعالیت میکند. پیشتر نیز اشاره کرده بودیم که تکنولوژی هلثتک از رویکردهای جدید و در عین حال کارآمد اکوسیستم استارتاپی جهان به شمار میرود و بر همین اساس نیز این استارتاپ چینی با تمرکز بر ایجاد یک بستر الکترونیکی برای محصولات دارویی، نظر سرمایهگذاران را به سوی خود جلب کرد تا در نهایت بتواند در سریA، یک میلیارد دلار سرمایه جذب کند و در کنار دو استارتاپ دیگر یعنی Flexport و Rappi رقم جذب سرمایه خود را به یک میلیارد دلار برساند.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری A
ماه جذب سرمایه: مه
صنعت: تجارت الکترونیک، مراقبتهای بهداشتی، دارو
سال تأسیس: ۲۰۰۴
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: یک میلیارد دلار
۴ استارتاپ که از سرمایه یک میلیارد دلاری عبور کردند
در ادامه معرفی استارتاپهایی که در سال2019 موفق به جذب بیشترین میزان سرمایه شدهاند، ۴ استارتاپی که در ادامه معرفی میشوند، بیش از یک میلیارد دلار سرمایه را وارد مجموعه خود کردهاند و به همین دلیل، به صورت جداگانه به معرفی آنها خواهیم پرداخت. جایگاه اول تا دوم متعلق به استارتاپهای چینی و هندی است و رتبه سوم را نیز یک استارتاپ انگلیسی از آن خود کرده است.
سرمایه ۳ میلیارد دلاری Kuaishou
Technology
این استارتاپ چینی که در سال ۲۰۱۱ در پکن راهاندازی شده است، با جذب سرمایه ۳ میلیارد دلاری در سری F، در صدر لیست ۱۳ استارتاپی قرار میگیرد که بیشترین میزان جذب سرمایه را در سال گذشته داشتهاند. استارتاپ Kuaishou Technology که در زمینه پخش ویدئو فعالیت میکند، یکی از سیستمعاملهای اجتماعی مشهور جهان به شمار میرود که پخش ویدئوهای کوتاه را در دستور کار خود قرار داده و بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر روزانه فعال است. تعداد بالای کاربران این پلتفرم، بهخوبی میتواند رویکرد جذب سرمایه ۳ میلیارد دلاری آن را توجیه کند، زیرا به بازار بزرگی در سراسر جهان دست پیدا کرده و بنابراین میتواند برای هر سرمایهگذاری جذاب باشد. لازم به ذکر است که میزان کل سرمایه جذب شده این استارتاپ در حال حاضر ۴.۴ میلیارد دلار است.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۳ میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری F
ماه جذب سرمایه: دسامبر
صنعت: برنامههای تلفن همراه، به اشتراکگذاری عکس، پخش ویدئو
بنیانگذار: Hua Su
سال تأسیس: ۲۰۱۱
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: ۴.۴ میلیارد دلار
سرمایه ۱.۵ میلیارد دلاری Chehaoduo
جایگاه دوم استارتاپهایی که بیشترین میزان جذب سرمایه را در سال گذشته داشتند، باز هم از آنِ یک استارتاپ چینی است. شرکت
Chehaoduo که در سال 2015 در پکن راهاندازی شده نیز با جذب سرمایه ۱.۵ میلیارد دلاری در سری D نشان میدهد که فعالیت در حوزه تجارت آنلاین خرید و فروش خودرو، یکی از ترندهای محبوب سرمایهگذاران در سالهای اخیر است. میزان کل اعتبار این کمپانی به رقم ۳.۴ میلیارد دلار رسیده که رقم قابل توجهی است و نشاندهنده موفقیت این شرکت در تجارت الکترونیکی خودرو و مزایده آنلاین است.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۱.۵ میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری D
ماه جذب سرمایه: فوریه
صنعت: خودرو، بازاریابی برند، تجارت الکترونیک، مزایده آنلاین، پلتفرم معاملاتی
بنیانگذار: Mark Yang
سال تأسیس: ۲۰۱۵
مکان: پکن
کل سرمایه جذب شده: ۳.۴ میلیارد دلار
سرمایه ۱.۵ میلیارد دلاری OYO
در کنار استارتاپ چینی Chehaoduo، جایگاه دوم استارتاپهایی که بیشترین سرمایه را در سال گذشته جذب کردهاند، به یک شرکت هندی تعلق میگیرد. استارتاپ OYO که در سال ۲۰۱۲ در شهر گورگاون هندوستان راهاندازی شده، در سری F موفق به جذب ۱.۵ میلیارد دلار سرمایه شد و میزان سرمایه خود را به ۳.۲ میلیارد دلار رساند. این استارتاپ در حوزه هتلداری آنلاین فعالیت کرده و شبکه گستردهای از هتلها را به همراه تجربه یک اقامت استاندارد به کاربران خود ارائه میدهد.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۱.۵ میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: سری F
ماه جذب سرمایه: دسامبر
صنعت: هتلداری، رزرواسیون، سفر
بنیانگذار: Ritesh Agarwal
سال تأسیس: ۲۰۱۲
مکان: گورگاون
کل سرمایه جذب شده: ۳.۲ میلیارد دلار
سرمایه ۱.۳ میلیادر دلاری OneWeb
جایگاه سوم ماراتن جذب سرمایه در سال ۲۰۱۹ به یک استارتاپ انگلیسی تعلق میگیرد. شرکت OneWeb که در سال ۲۰۱۲ و در لندن راهاندازی شد، با جذب سرمایه ۱.۳ میلیارد دلاری، میزان سرمایه کلی خود را به ۳ میلیارد دلار ارتقا داد. این شرکت با ارائه یک شبکه ارتباطی جهانی، امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت و کمتأخیر را فراهم میکند. رویکرد عمده این شرکت، مبتنی بر فناوریهای هوافضا، ارتباطات از راه دور، بانک اطلاعاتی و ارتباطات ماهوارهای میشود و از آنجایی که توانسته با استفاده از فناوریهای مدرن، به یکی از نیازهای ضروری مخاطبان امروزی پاسخ دهد، نظر سرمایهگذارانی مانند ایرباس و سافتبانک را به سوی خود جلب کرده است.
خلاصه وضعیت
سرمایه جذب شده: ۱.۳ میلیارد دلار
دور جذب سرمایه: Venture
ماه جذب سرمایه: مارس
صنعت: هوافضا، بانک اطلاعاتی، ارتباطات ماهوارهای، ارتباطات از راه دور
بنیانگذار: Greg Wyler
سال تأسیس: ۲۰۱۲
مکان: لندن
کل سرمایه جذب شده: ۳ میلیارد دلار