محتوای برند انتخاب سردبیر

پشتیبانی درست، برای وفادارسازی کاربر

یادداشت آیدین گلپروری، مدیر محصول نماوا درباره گزارش برنامه‌ها و بازی‌های موبایلی کافه بازار 99

آنالیز گزارش کافه بازار در سال 99 _ هفته نامه شنبه

معمولا درباره تمام برندهای فعال در اکوسیستم این موضوع صادق است که شاید بخشی از آن به دلیل وجود حجم بالاتر زیرساخت‌های موجود در مراکز استان‌ها و به خصوص تهران باشد. بدون‌شک یکی از مهم‌ترین اهداف و اولویت‌های نماوا، توسعه بازار و فرهنگ‌سازی استفاده از سرویس VOD در دیگر شهرهای ایران است. و قصد دارد فعالیت خود را در تمامی استان‌های بزرگ و کوچک گسترش بدهد. ما در حال فعالیت روی این موضوع هستیم و  بنا داریم استفاده از تماشای آنلاین فیلم و سریال را در همه ایران فرهنگ‌ سازی کنیم.

مطلب پیشنهادی: گزارش سالانه برنامه‌ها و بازی‌های موبایل کافه بازار

  • خریداران محتوای دیجیتال در کشور پخش هستند. چطور می‌خواهید به آن‌ها نفوذ کرده و از آنها درآمد کسب کنید؟

استراتژی نفوذ در بازار VOD با محصول فعلی و ایجاد ویژگی‌های ارزشمند با کاربری راحت برای مشتری و افزودن محتواهای اختصاصی و روز دنیا از یک‌سو و به‌کارگیری روش‌های قیمت‌گذاری رقابتی و تبلیغات ۳۶۰‌درجه در راستای معرفی آن به کاربر امکان افزایش ضریب نفوذ را بالا خواهد برد. علاوه بر این، تلاش برای استفاده از تکنیک بازاریابی منطقه‌ای در شهرهای بزرگ، همکاری با کسب‌وکارهای بومی و در نهایت به‌کارگیری استراتژی قیمت‌گذاری متفاوت در دیگر شهرها از دیگر راهکارهایی است که ما در حال بررسی آنها هستیم.

  • بیشتر خرید محتوای دیجیتالی از یک تا 2 برنامه رخ می‌دهد. دلیل این تمرکز را چه می‌دانید و برای رقابت باید چه رویکردی را گرفت؟

در کسب‌و‌کار VOD اولین تمرکز روی محتواست و بعد از آن قیمت اشتراک و بعد از آن سهولت استفاده از پلتفرم پخش و ویژگی‌های محصول مانند سیستم‌های توصیه‌گر محتوا، جستجوی پیشرفته و… اما این فقط بخش ابتدایی برای جذب اولیه کاربر است. برای وفادارسازی کاربر و تبدیل پلتفرم به انتخاب اول و اصلی کاربر، نیاز به پشتیبانی درست و ارائه ویژگی‌های جذاب و کاربردی به منظور شخصی‌سازی‌‌شدن برنامه برای کاربر است. به عبارتی شناخت سلیقه کاربر و ارائه راه‌حل ساده برای رسیدن به آن می‌تواند بازوی موثری در این رقابت باشد. 

  • صنعت برنامه موبایلی از نظر درآمد بیش از 72‌درصد رشد داشته است، این رشد را بر چه اساسی می‌دانید؟

در سال‌۹۷ طبق آمار اعلامی ضریب نفوذ تلفن همراه از مرز ۱۱۰درصد گذشته‌ و نرخ این نفوذ در سال‌های آتی رو به رشد رفته است. صنعت برنامه‌های موبایل و کسب‌وکارهای اینترنتی هم در سال‌٩٩ تحت تاثیر چالش‌های کلان اقتصادی و اجتماعی و سلامت مانند شیوع کرونا بود ولی بررسی این صنعت نشان می‌دهد که روند رو به رشد آن در سال‌٩٩ همچنان حفظ شده است. همچنین با شناخت بیشتر مردم با پلتفرم‌های پخش آنلاین و گسترش صنعت فیلم و سریال‌سازی در حیطه پخش آنلاین این بازار رو به شکوفایی است و پیش‌بینی می‌کنیم سال‌۱۴۰۰ در این صنعت سال پر‌رقابتی پیش رو داشته باشیم. 

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *