انتخاب سردبیر گفتگو محتوای برند

یک مسیر درست برای ورود به بازار آنلاین

گفت‌وگو با سهیل جعفری، مدیر مارکتینگ افیلیو

افیلیو

با انگیزه زیادی کارش را شروع کرده و سابقه قابل‌توجهی در اکوسیستم استارتاپی ایران دارد؛ 3سال در اسنپ‌فود مدیر ارشد پرفورمنس مارکتینگ بوده و قبل از آن هم در شرکت‌هایی مثل علی‌بابا، کافه‌بازار و تپسل فعالیت کرده است. این جوان استارتاپی آینده خوبی پیش روی خودش می‌بیند و ظرفیت‌های بازار کسب‌وکارش را هم بالا می‌داند.

صحبت از سهیل جعفری، مدیر مارکتینگ استارتاپ افیلیو است. این استارتاپ در حوزه افیلیت مارکتینگ شکل گرفته و قرار است به افزایش فروش تبلیغ‌دهنده‌ها و افزایش درآمد تبلیغ‌گیرنده‌ها کمک کند. این جوان خوش‌ذوق حرف‌های زیادی در مورد ظرفیت‌های این بازار در ایران دارد. همچنین از مزیت‌های بازار افیلیت مارکتینگ گفته است. صحبت‌های خواندنی سهیل را در ادامه بخوانید تا با این کانال نوین بازاریابی بیشتر آشنا شوید.

مجموعه اسمارتک یعنی شرکتی که الان افیلیو زیرمجموعه آن است، از سال‌۹۶ با محوریت مارکتینگ اوتومیشن تشکیل شد و در سال‌۹۹ با سرمایه‌گذاری گروه دیجی‌کالا دامنه محصولات آن به حوزه‌های جدید تکنولوژی و تکنولوژی مارکتینگی از جمله افیلیت مارکتینگ توسعه پیدا کرد.

افیلیو که الان درباره آن صحبت می‌کنیم، محصولی بود که فقط برای دیجی‌کالا کار می‌کرد ولی الان خدمات آن عمومی‌تر شده و شرکت‌های دیگر هم که می‌خواهند کار افیلیت مارکتینگ انجام دهند، می‌توانند در افیلیو ثبت‌نام کنند و این کار را انجام دهند. در حقیقت ما از زیرمجموعه دیجی‌کالا بودن درآمدیم و دیجی‌کالا هم به نوعی مشتری آن حساب می‌شود. در نتیجه افیلیو دیگر به صورت انحصاری به دیجی‌کالا سرویس نمی‌دهد و هر شرکت دیگری می‌تواند بیاید و کارش را با افیلیو شروع کند.

  • شما دقیقا چه سرویس و خدماتی به کسب‌وکارها ارائه می‌دهید؟

سرویس ما یک پلتفرم افیلیت مارکتینگ است که از یک طرف تبلیغ‌دهنده‌ها، کسانی که می‌خواهند رشد کنند و به فروش بیشتر برسند – مثل فروشگاه‌ها، فروشگاه‌های آنلاین یا software as a service companies–در پلتفرم ما ثبت‌نام می‌کنند. از طرف دیگر ما تعدادی ناشر داریم شامل ادمین‌ها و صاحبان کانال‌های اینستاگرام و تلگرام، وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها، کانال‌های یوتیوب و آپارات‌ یا اپلیکیشن‌هایی که می‌توانند این تبلیغات را انجام دهند. اینها به صورت یکپارچه برای مشتریان ما تبلیغ می‌کنند و به ازای فروش موفق از آن کمپانی، پول و کمیسیون دریافت می‌کنند. نکته جالب اینجاست که کمیسیون‌ها را شرکت تبلیغ‌دهنده تعیین می‌کند و برای هر دسته از محصولاتش درصدهای مختلفی دارد. مثلا موبایل ۲درصد، کتگوری X مثلا ۱۵درصد یا کتگوری Y مثلا ۲۵درصد است.

  • یعنی شما تعدادی کانال‌های تبلیغاتی دارید که مشخصا هر کدام از آنها می‌توانند در یک حوزه‌ای بسترتبلیغاتی برای یک فروشنده باشند؟

دقیقا. ما الان بیش ۱۵۰۰ ناشر فعال داریم که وقتی کمپانی‌ها بیایند و در سرویس ما ثبت‌نام کنند و اینتگریشن را انجام دهند، می‌توانند با این ۱۵۰۰ ناشر تبلیغات خود را شروع کنند.

  • چه تفاوتی با دیگر سازوکارهای تبلیغ آنلاین دارید؟

تفاوت ما با سایر سیستم‌های تبلیغاتی این است که تبلیغ‌دهنده زمانی پول پرداخت می‌کند که خرید مشتری نهایی شده باشد؛ یعنی اگر مشتری کالا را برگرداند یا خرید نهایی نشود یا هر اتفاق دیگری بیفتد، سیستم ما تشخیص می‌دهد و به ازای خریدهایی که کاملا نهایی نشده، پولی پرداخت نمی‌کند.

  • درباره افیلیت مارکتینگ کمی توضیح بدهید و اینکه به چه دلایلی وارد چنین حوزه‌ای شدید؟

کار افیلیت مارکتینگ کلا در دنیا انجام می‌شده و گردش مالی بسیار زیادی دارد و خود کانسپت افیلیت مارکتینگ بسیار خوب جواب داده است. کانسپت آن به این صورت است که یک نفر برای محصولی که شما دارید، بازاریابی می‌کند و می‌فروشد. حالت قدیمی و سنتی آن اینطور بود و از پول حاصل از این فروش یک درصدی کمیسیون می‌گیرد. حالا در حوزه دیجیتال و آنلاین کمی مدرن‌تر شده و ما ترکر‌های‌مان را در فروشگاه‌ها نصب کردیم. ناشر یک لینک از ما می‌گیرد و با آن لینک هر فروشی انجام دهد به او پورسانت می‌دهیم. مدلی فعلی در ایران هنوز جدید است و خیلی گسترده نشده ولی مطمئن هستم در آینده به یکی از بهترین کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ تبدیل خواهد شد.

  • چه حوزه‌هایی را می‌تواند کاور کند؟ صرفا  شما روی کسب‌وکارهای آنلاین کار می‌کنید؟

فعلا ۹۹درصد کار ما آنلاین است ولی در آینده قطعا وارد حوزه آفلاین هم خواهیم شد. الان طرف حساب ما فروشگاه‌های آنلاین و SOFTWARE AS A SERVEICE COMPANIES هستند.

  • یعنی هر نوع کالایی؟

هر نوع کالا یا خدماتی که آنلاین به فروش می‌رسد، می‌تواند در کسب‌وکار ما جایگاه شایسته خود را پیدا کند.

  • محتوای تبلیغاتی چطور خلق می‌شود؟

دو حالت می‌تواند اتفاق بیفتد؛ یا خود فروشگاه محتوا را در پنل ما بارگذاری می‌کند، مثلا کمپین یلدا دارد و بنری طراحی کرده است؛ در این صورت بنر را در پنل افیلیو آپلود می‌کند. سپس ناشران می‌توانند از آن بنرهای تبلیغاتی استفاده کنند. یا اینکه خود ناشران محتوایی متناسب با محصولات و خدمات فروشگاه‌ها  می‌نویسند که حالت کپی رایتینگ هم دارد. کلا کار ناشران ما بیشتر تولید محتواست، محتوا را براساس گایدلاین‌هایی که تبلیغ‌دهنده یا فروشگاه می‌دهد، تولید و منتشر می‌کنند. اگر بعدا مشخص شود که کاری که ناشر کرده برخلاف قوانین فروشگاه بوده، درآمد ناشر رد می‌شود و پولی به او پرداخت نمی‌شود.

  • یعنی قبل از آن تاییدی از فروشگاه نمی‌گیرند؟

چرا، قبلا تایید می‌گیرند و قوانین را هم می‌توانند بخوانند، ولی کنترل‌کردن ۱۵۰۰ ناشر که چه فعالیتی دارند و چه مسائلی را بیان می‌کنند، کمی سخت است. بعد از اینکه درآمد ایجاد شد یک تیمی هست که چک می‌کند و قبل از آن هم یک تیمی است که به آنها مشاوره می‌دهد که چطوری باید تبلیغ کنند و قوانین فروشگاه هم در دسترس‌شان قرار دارد که می‌توانند بخوانند و براساس آن عمل کنند.

  • ناشران برای اینکه بتواند با شما کار کنند، چه شرایطی باید داشته باشند؟

هرکسی که رسانه‌ای دارد و مخاطبانی را می‌تواند تارگت کرده و با آنها صحبت کند و با مخاطبان در ارتباط باشد، می‌تواند ثبت‌نام کند. این رسانه می‌تواند کانال اینستاگرامی و تلگرامی، وبلاگ یا وب‌سایت، کانال یوتیوب یا آپارات و یا یک اپلیکیشن باشد. این قوانین را که مثلا اگر رسانه ناشر یک حساب اینستاگرام است، باید چند هزار فالوئر داشته باشد و… فروشگاه تعیین می‌کند. مثلا ممکن است دیجی‌کالا بگوید من فقط با اینفلوئنسرهایی در اینستاگرام کار می‌کنم که بیش از ۱۰هزار فالوئر داشته باشند. یا ممکن است که فروشگاه دیگری به تعداد فالوئرها اهمیتی ندهد.

  • فروشگاه‌ها کمیسیون‌های متفاوتی هم دارند؟

بله. با توجه به فروشگاهی که یک ناشر با آن همکاری می‌کند، تعرفه‌ها و کمیسیون‌ها متفاوت است. حتی قوانین هر فروشگاه هم ممکن است با فروشگاه دیگر، متفاوت باشد.

  • شما این دو قشر را به همدیگر معرفی و وصل می‌کنید، یا خدمات دیگری هم به هر کدام ارائه می‌دهید؟

ما هم این دو قشر را به یکدیگر وصل می‌کنیم و هم جاهایی که تضاد منافع به وجود می‌آید، تلاش می‌کنیم که مسئله را حل کنیم. اگر منافع ناشر در خطر است، از ناشر دفاع می‌کنیم و اگر منافع فروشگاه با چالش مواجه شده، از حقوق فروشگاه دفاع خواهیم کرد.

در واقع، می‌خواهیم این فرایند بدون هیچ چالشی جلو برود. از کارهای دیگر می‌توانم به ارائه پشتیبانی اشاره کنم. سیستم ترکینگ این فرایند را افیلیو انجام می‌دهد؛ یعنی هرگونه خریدی که توسط لینک‌هایی که ناشران منتشر کرده‌اند، ایجاد می‌شود، در سیستم افیلیو ثبت می‌شود. درواقع، ما متوجه می‌شویم که از این لینک چه فروشی به وجود آمده، چقدر سشن ایجاد شده، چقدر برای آن کمپانی آورده داشته ‌و… زیرساخت ترکینگ، پشتیبانی و وصل‌کردن این دو قشر به هم با ماست.

چیزی که اینجا سخت به نظر می‌رسد، این است که هر تبلیغ‌دهنده‌ای می‌خواهد رسانه مختص به خود را پیدا کند که دقیقا مخاطبش آنجا باشد. پلتفرم ما کمک می‌کند که بتوانند دقیقا مخاطب واقعی خود را پیدا کنند. طبیعتا باید هزینه کمتری بابت خرید توسط هر مخاطب پرداخت ‌کنند، نرخ تبدیل خیلی بیشتر است و دسترسی به تعداد کاربر خیلی بیشتر می‌شود.

افیلیو

  • تجربه شما در اختیار آن فروشگاه یا صاحب کالا قرار می‌گیرد؟

قطعا. ما یک تیم اکانت داریم که آنها با بازاریاب‌ها یا فروشگاه جلسه‌ای برگزار می‌کنند. در چنین جلساتی به موضوعاتی چون مشخص‌شدن پلن مارکتینگی‌ آنها، تعیین میزان پورسانت‌ها و کمیسیون‌ها، انتخاب ناشرانی که آورده بیشتری برای فروشگاه‌ها داشته باشند و… پرداخته می‌شود.

البته یک فروشگاه می‌تواند همه این برنامه‌ها را خودش تعیین کند، اما ما هستیم که اگر نیازی به کمک داشتند، کنارشان باشیم و به آنها کمک کنیم.

ما آموزش به مخاطبان‌مان را جزو رسالت‌مان می‌دانیم. هم آموزش به تبلیغ‌کننده که چطور می‌تواند درآمد خود را از رسانه بیشتر کند و هم آموزش به تبلیغ‌دهنده که چطور می‌تواند تبلیغ موثرتری داشته باشد.

در حقیقت، بخشی از رسالت افیلیو بر آموزش این حوزه بنا شده که بتوانیم کلا کارایی و عملکرد این حوزه را بالا ببریم و سهم تبلیغات آنلاین را نسبت به تبلیغات آفلاین بزرگ‌تر کنیم. فعلا از این نظر، تبلیغات آنلاین بازار ایران نسبت به تبلیغات آفلاین در مقایسه با بازار سایر کشورها، فاصله زیادی دارد.

  • فکر می‌کنید این سازوکار چقدر می‌تواند روی متعادل‌کردن این کار تاثیر بگذارد؟

100درصد تاثیرگذار است؛ وقتی کارایی کل این حوزه افزایش پیدا کند، اعتماد به این حوزه بیشتر می‌شود. یعنی بازیگران آن صنعت که همیشه تبلیغات آفلاین را ترجیح می‌دادند، کم‌کم می‌بینند که کارایی و آورده خوبی را هم از سمت تبلیغات آنلاین می‌توانند داشته باشند. این وضعیت اخیرا و به کمک نتورک‌هایی که هستند، خیلی بهتر شده است‌ ولی یک عدم اعتمادی از قبل وجود داشته که فضا آنلاین است و دقیقا مشخص نیست که من تبلیغ می‌کنم چه کسی می‌بیند، کجا منتشر می‌شود. شاید این کمی برای اکوسیستم غیرشفاف بوده، ولی وقتی ببینیم که پرفورمنس خوبی از این حوزه می‌گیریم، قطعا می‌تواند در کنار تبلیغات آفلاین یک گزینه خیلی مناسبی باشد و بودجه بیشتری را به خود اختصاص بدهد.

  • اشاره‌ای کردید به اتفاقات مثبتی که برای تامین‌کننده یا ارائه‌دهنده خدمات یا کالا می‌افتد. در این مورد بیشتر صحبت کنید؛ اینکه چه ویژگی‌های مثبتی دارد، نه لزوما همکاری با شما بلکه استفاده از این نوع تبلیغات. می‌خواهم بدانم چه ویژگی‌های مثبتی حتی نسبت به سایر بخش‌های تبلیغات آنلاین دارد؟

مهم‌ترین تفاوت آن با بقیه کانال‌های تبلیغاتی، چه آنلاین و چه آفلاین، این است که بعد از اینکه سفارش شما کاملا نهایی شد، پول خرج می‌کنید؛ یعنی post-paid است. درحالی‌که معمولا در پرفورمنس مارکتینگ، حتی اگر cost per order یا pre-paid یا cost per order باشد، دیگر نگاه نمی‌کنند که سفارش نهایی شد یا نه. صرفا اینکه کاربر به درگاه پرداخت برود و برگردد، صاحب فروشگاه باید هزینه پرداخت کند. اما افیلیت مارکتینگ اینطور نیست. افیلیت مارکتینگ صبر می‌کند ببیند که سفارش نهایی شد یا نه، حتی تا آن ۷ روزی که کاربر می‌تواند کالا را برگرداند هم صبر می‌کند تا نهایی شود، کاربر دیگر کالا را برنگرداند، سفارش کنسل نشود و هیچ اتفاقی نیفتد، کمیسیون را اعمال می‌کند. ایجاد فروش به این صورت، ارزش افزوده بزرگ دیگری هم ایجاد می‌کند و آن ترافیکی است که روی وب‌سایت تبلیغ‌دهنده‌ ایجاد می‌شود و یک awareness برای برندش ایجاد می‌شود که هیچ پولی برای آن پرداخت نکرده است. بلکه فقط پول سفارش‌ها را پرداخت می‌کند و پولی بابت این awareness ‌نمی‌دهد. چون ممکن است تبلیغات پخش شده باشد ولی مشتری نخریده باشد، ولی تبلیغ را دیده باشد. بنابراین، هیچ هزینه‌ای برای awareness و کلیک‌هایی که شده، نمی‌پردازد.

اگر حتی چنل گوگل ادز را هم در نظر بگیرید، حتی چنل‌هایی که cost per order و conversion based هستند، بابت کلیک پول می‌گیرند؛ یعنی ممکن است شما هیچ کانورژنی هم نداشته باشید ولی باز هم پول می‌دهید، پول کلیک را از شما می‌گیرند ولی می‌گویند من با نگاه به ایونت شما، تبلیغات شما را پوزیشن می‌کنم. ولی باز هم برای کلیک پول می‌دهید. هیچ چنلی این مدلی نیست که صرفا فقط cost per order نهایی شده با شما کار کند. کلا افیلیت مسیر خوبی برای ورود به دنیای آنلاین است. به خاطر اینکه فروش صددرصد تضمینی است. من اگر فروش هم دارم می‌دانم که چند درصد حاشیه سود دارم و می‌دانم که چقدر برای من می‌صرفد که تبلیغات کنم. مثلا برای من به‌صرفه است که ۵درصد هزینه تبلیغات داشته باشم. می‌گویم ۵درصد پورسانت هر کسی که این محصول را بفروشد و فقط زمانی پرداخت می‌کنم که محصول به فروش برسد. یعنی ریسک سمت فروشنده کاملا صفر است و می‌تواند روی این به عنوان یک چنل همیشگی حساب کند که من از طریق افیلیت مارکتینگ می‌توانم ماهی اینقدر سفارش بگیرم. حالا بروم روی بقیه چنل‌ها هم کار کنم.

تنها هزینه‌ای که تبلیغ‌دهنده دارد این است که اینتگریشن است که کمی بار فنی دارد و تیم اینتگریشن ما هم سعی می‌کند که مثلا اگر وردپرس هستند، برای آنها پلاگین بدهد یا اگر مثلا تکنولوژی خاصی هستند، کاری کند که این پروسه‌ها آسان‌تر شود یا اصلا ممکن است خود ما برویم و برای آنها پیاده‌سازی کنیم. البته هر کسب‌وکاری با کسب‌وکار دیگر یا فروشگاهی با فروشگاه دیگر متفاوت است. این اینتگریشن و پیاده‌سازی کمی ممکن است برای تبلیغ‌دهنده هدک باشد، به جز آن دیگر وقتی اینتگریشن انجام شد، مشکلی وجود ندارد و هیچ ریسک دیگری نخواهد داشت.

  • سمت ناشر چطور؟ کار کردن ناشر با شما چه ویژگی‌هایی دارد؟

مهم‌ترین چیزی که یک ناشر باید در نظر بگیرد، این است که قوانین فروشگاهی را که می‌خواهد با آن کار کند، کاملا مطالعه کند و طبق همان قوانینی که فروشگاه گفته است، فعالیتش را انجام بدهد. اگر این کار را انجام بدهد، هم برای ما خوب است و هم برای فروشگاه. چون هر درآمد ردشده‌ای از ناشر، درآمد ردشده افیلیو و در نتیجه درآمد ردشده ماست. پس، ما دوست داریم که درآمد تمام ناشرها تایید شود و درآمد هیچ ناشری به خاطر قوانین فروشگاه رد نشود. این برای ما خیلی مهم است که ناشران توجه بیشتری به قوانینی داشته باشند که هر فروشگاه وضع کرده است و طبق آنها کار انجام دهند. یا اینکه اگر نمی‌خواهند با آن فروشگاه کار کنند، صبر کنند با فروشگاه‌های دیگری وارد همکاری شوند. نکته اینجاست که ناشر چه چالش‌هایی دارد؟ یکی از مهم‌ترین چالش‌های ناشر این است که می‌خواهد رسانه خود را پر کند و فید ریت داشته باشد. پیدا کردن و پر کردن این رسانه برای ناشرهای بزرگ هم چالش است چه برسد به ناشرهای کوچک. یک مزیتی که ما در حال ایجاد آن هستیم این است که علاوه بر ناشرهای خیلی بزرگ و رسانه‌هایی که همه در کشور می‌شناسند، در حال اضافه‌کردن رسانه‌های خیلی کوچک زیادی به سیستم‌مان هستیم. کسی که کانال تلگرام دارد، پیچ اینستاگرام دارد و… اینها ناشرانی هستند که ما در حال اضافه‌کردن آنها هستیم.

یک بخشی این است که در حال گسترش بازار نشر هستیم. پس گزینه‌هایی که در دسترس ناشر قرار می‌گیرد، خیلی بیشتر می‌شود. قبلا ناشر باید منتظر می‌ماند که سفارش تبلیغ بگیرد، اینجا حالا کلی تبلیغ می‌بیند و هر کدام را بخواهد می‌تواند انتخاب کند و برای خود نشر بدهد و اینکه هر ناشری می‌داند مخاطب او کیست. یا اینکه بعضی اوقات ناشر روی تبلیغاتی که منتشر می‌کند حساس است و می‌خواهد که مثلا در حوزه آرایشی و بهداشتی تبلیغات منتشر کند یا فقط مثلا در حوزه تکنولوژی تبلیغ منتشر کند. وقتی که تعداد خیلی زیادی تبلیغ‌دهنده داریم این آپشن را به ناشر می‌دهیم که هر تبلیغی را که مناسب رسانه خود می‌داند، انتخاب و منتشر کند.

  • آینده خود را کجا می‌بینید و حداقل برای یک یا 2سال آینده چه تصوری از کسب‌وکارتان دارید؟

این بیزینس پتانسیل این را دارد که چندین و چند برابر شود. به این خاطر که همانطور که گفتم در ایران نو است و هنوز بازیگران زیادی در این حوزه وجود ندارند. تازه در حال شکل‌گرفتن است و جای رشد دارد و فکر می‌کنم در سال‌های آینده به یکی از پربازده‌ترین کانال‌های پرفورمنس مارکتینگ و مارکتینگ برای بازاریاب‌ها تبدیل شود. به این خاطر که هم ریسک پایینی دارد و هم awareness بالایی ایجاد می‌کند. به همین خاطر فکر می‌کنم که به یکی از بزرگ‌ترین کانال‌های رشد برای فروشگاه‌های ایرانی تبدیل می‌شود.

  • چند وقت است که به غیر از ‌دیجی‌کالا، به جاهای دیگر سرویس ارائه می‌دهید؟

یک ماه.

  • الان چند ناشر دارید؟

الان ۱۳۰هزار ناشر در سیستم ما ثبت شده‌اند که ۱۵۰۰ ناشر فعال هستند.

  • چه تعداد مشتری دارید؟

الان مشتری‌های ما فقط دیجی‌کالا، دیجی‌استایل و دیجی‌جت هستند چون تازه یک ماه است که شروع کرده‌ایم. الان بيشتر از 100کمپانی در صف اینتگرید شدن هستند؛ یعنی به ما درخواست داده‌اند و در صف هستند که با ما اینتگرید شوند. پروسه اینتگریشن یک تا 2ماه زمان می‌برد.

  • چرا؟

چون بار فنی دارد و با توجه به سیستمی که آن فروشگاه استفاده می‌کند، تنها جایی که یک فروشگاه باید زمان بگذارد و هزینه کند، این بار فنی است که این پیاده‌سازی انجام شود.

  • یعنی به غیر از هزینه، زمان هم لازم است؟

هزینه همان زمان است در واقع، منظور من از هزینه، نیروی انسانی و زمانی است که صرف می‌شود. اگر شروع به انجام کار کنیم، یک ماه زمان نمی‌برد، نهایتا یک یا 2روز کار دارد، ولی به هر حال در پروسه تیم‌های پروداکت و پروسه تیم‌های فنی و… قرار می‌گیرد. در این فرایند، کمی زمان صرف می‌شود و به همین خاطر سعی می‌کنیم به تعدادی از آنها بسته‌های جامعی بدهیم که راحت استفاده کنند و اینتگریشن آسان‌تر شود. مثلا برای وردپرس در حال طراحی پلاگین هستیم و برای بسترهای دیگر کارهای دیگری می‌کنیم که آسان‌تر شود. الان حدود ۱۰۰کمپانی در صف هستند که به سیستم افیلیو اضافه شوند.

  • به عنوان سوال آخر درباره تیم افیلیو بگویید.

افیلیو با یک تیم سه، چهار نفره شروع کرد و الان حدودا ۳۰ نفر هستیم. مجموعه ما خیلی در حوزه منابع انسانی فعال است و کسانی که بیشتر در این حوزه فعالیت دارند، می‌دانند که خیلی تلاش دارد تا نیروهای خیلی خوبی در اسمارتک جذب کند و خوشبختانه خیلی تیم یکدستی داریم و بچه‌ها اغلب در برندها و تیم‌های خیلی خوب کشور کار کرده‌اند. الان تیمی با ظرفیت بالا داریم.

 

1/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *