اخبار استارتاپی سرمایه گذاری

اولین دورهمی کلاب سرمایه‌گذاران ایران دمو دی با حضور ۱۶۰ سرمایه‌گذار

اولین دورهمی کلاب سرمایه گذاران ایران دمودی

اولین دورهمی کلاب سرمایه‌گذاران ایران دمو دی با حضور ۱۶۰ سرمایه‌گذار

این دورهمی کلاب سرمایه گذاران در رستوران کاخ لیدوما و با حضور ۲۰۳ نفر از مدیران ارشد و کارشناسان حوزه سرمایه‌گذاری ثبت نام کننده در ایونت ایران دمو دی برگزار شد. شرکت کنندگان پیرامون سرمایه‌گذاری بر روی تیم‌ها و شرکت‌های  استارتاپی شرکت‌کننده در ایران دمو دی به بحث و تبادل و‌ نظر پرداختند. 

اکبر هاشمی بنیانگذار گروه شنبه

اکبر هاشمی بنیانگذار گروه شنبه و ایونت ایران دمو دی با اشاره به ثبت نام  بیش از ۱۶۰  سرمایه‌گذار از سرتاسر کشور و خارج از ایران؛ کشورهایی مثل امارات، قطر، انگلستان، آذربایجان و عراق گفت: بخش قابل توجهی از سرمایه‌گذاران ورودی‌های جدید به اکوسیستم استارتاپی هستند. 

اکبر هاشمی بنیانگذار گروه شنبه افزود: از میان شرکت کنندگان در ایران دمو دی 15 درصد از سرمایه گذاران ونچر کپیتال فعال در اکوسیستم استارتاپی ایران هستند و 85 دصد ورودی های جدید را تشکیل می دهند. شرکت‌های بزرگ صنعتی، بازرگانی، تولیدی و که در دیگر بازارها موفقیت قابل توجهی داشته اند با حضور در ایران دمو دی تمایل دارند که بر روی تیم‌ها و شرکت‌های استارتاپی، دانش بنیان، خلاق ، فن آور و SME سرمایه‌گذاری کنند. هاشمی در خصوص علت تعدد سرمایه گذاران سنتی در ایران دمو دی گفت: در یک دهه گذشته تولید محتوای مناسبی از سوی رسانه ها و فعالان اکوسیستم استارتاپی ایران صورت گرفته از اینرو شاهد ورود کسانی هستیم که در این سالها رسانه ها و فضای اکوسیستم استارتاپی را رصد می کردند. همچنین ورود شرکت هایی مثل گلرنگ، کیسون، اسنوا و فولاد و… به این حوزه و اگزیت تپسی سرمایه گذاران را علاقمند کرده که وارد حوزه سرمایه گذاری خطرپذیر شوند.

اکبر هاشمی  در خصوص سرمایه پذیران گفت: مهمترین دغدغه تیم ها و شرکت های استارتاپی و دانش بنیان نا امیدی از سرمایه گذاری سرمایه گذاران است. سرمایه پذیران معتقدند علی رغم اعلام آمادگی سرمایه گذاران آنها تمایلی به سرمایه گذاری ندارند. هاشمی تصریح کرد: این موضوع عمومیت ندارد و بخش قابل توجهی از سرمایه گذاران شرکت کننده در ایران دمو دی به دنبال تیم مناسب برای سرمایه گذاری هستند. سرمایه پذیران نیز باید بپذیرند بازیگران جدیدی وارد  اکوسیستم استارتاپی شده اند و علاقمند به سرمایه گذاری هستند. 

بنیانگذار گروه شنبه در خصوص برنامه های آینده خبر داد که این مجموعه به حوزه سرمایه گذاری ورود کرده و با راه  اندازی پلتفرم Walnut ventures به تامین منابع مالی شرکت های سرمایه پذیر خواهد پرداخت و در آینده نزدیک اقدام به تشکیل صندوق های سرمایه گذاری تخصصی خواهد کرد.

محمد فیروزان مدیر دپارتمان سرمایه‌گذاران ایران دمو دی  اعلام کرد:  تا امروز بیش از ۸۰۰ تیم و شرکت برای جذب سرمایه ثبت نام کرده‌اند که مجموع سرمایه درخواستی آن‌ها ۶ هزار میلیارد تومان است و همچنین بیش از ۱۶۰ سرمایه‌گذار ثبت نام کننده در ایونت اعلام آمادگی شان برای سرمایه گذاری بیش از ۵ هزار میلیارد تومان است.

علی وکیلی دبیر ارشد اجرایی ایران دمو دی به تشریح مجموعه IRANCVC پرداخت: 

IRANCVC  یک شرکت تخصصی در حوزه شرکت های سرمایه گذاری خطر پذیر شرکتی است که به صورت متمرکز به شرکت های بزرگ و صنایع خدمات ارائه خواهد کرد، این خدمات شامل این موارد است. برگزاری ریورس پیچ های تخصصی، ارائه خدمات تخصصی و فنی، خدمات مشاوره در جهت طراحی، ‌تدوین ساختار و تشکیل CVC و استفاده از ظرفیت های قانون جهش، تدوین سند چشم انداز تحول دیجیتال و هوشمند سازی صنایع از جمله خدمات IRANCVC است. علی وکیلی افزود در جهت فرهنگ سازی به زودی مجله IRANCVC ویژه صنایع نوآور ایران منتشر خواهد شد و ایونت صنایع نوآور ایران نیز در روز پایانی ایونت با حضور مدیران ارشد صنایع و شرکت های سرمایه گذاری برگزار خواهد شد. 

نادیا افاضلی دبیر اجرایی کلاب سرمایه گذاران گفت: در کلاب سرمایه گذاران شبکه ای بین بیش از ۲۰۰ سرمایه گذار خطر پذیر VC و CVC ، شتابدهنده، کرادفاندینگ، PE و ANGEL ایجاد کرده ایم. به صورت هفتگی جلسات سرمایه گذاری با ارائه شرکت های سرمایه پذیر و جلسات B2B در کلاب برگزار خواهد شد. 

وی افزود: درکلاب سرمایه گذاران محوریت فعالیت ما فراهم آوردن تیم های مستعد برای جذب سرمایه هستند و استفاده از ظرفیت ده ها LP  شرکت کننده در ایران دمو دی برای تشکیل صندوق های تخصصی و تزریق LP ها به دیگر شرکت های سرمایه گذاری خطر پذیر است. 

غزل حسینی مدیرعامل گروه شنبه اعلام کرد: پس از یک دهه فعالیت در حوزه رسانه با انتشار شنبه مگ، برگزاری هفت دوره همایش های یلدا سامیت، کافه سرمایه و نون بربری،  گروه شنبه وارد حوزه سرمایه گذاری خواهد شد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *