پای میز محاکمه!

آیا برای شروع کسب‌وکارتان به وکیل نیاز دارید؟

0

وکلا متخصصانی دانش‌آموخته در سطوح آموزش عالی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند و در بسیاری از زمینه‌ها برایتان منبع ارزشمندی باشند. وقتی‌که وكلا از دانشكده حقوق فارغ‌التحصیل می‌شوند و زیر نظر وکلای متبحری کارآموزی کرده و تاییدشان را دریافت می‌کنند، نشان‌دهنده سطح بالای دانش آنها در خصوص موضوعات حقوقي است. با این اوصاف، اگر می‌خواهید کسب‌وکاری راه بیندازید، آیا به وكیل مجربی در زمینه تجارت یا همانم وکیل شرکت های تجاری نیاز دارید؟

در ادامه مطلب به بررسی حضور یک وکیل تجاری برای راه‌اندازی کسب‌وکار می‌پردازیم.

وکیل تجاری چه کاری انجام می‌دهد؟

اول اینکه، کار وکیل تجاری با وکیل شخصی یا وکیل کیفری متفاوت است. برخی از مواردی که وکیل تجاری به شما کمک می‌کند، شامل موارد زیر است:

۱) نوشتن قرارداد:

به دلایل مختلفی هنگام راه‌اندازی مشاغل به قراردادهای مکتوب نیاز دارید. به‌عنوان مثال، احتمالا بخواهید برای کارمندان یا مشتریان جدید قراردادهایی تنظیم کنید.

۲) ایجاد نهاد حقوقی:

هنگام راه‌اندازی مشاغل، مهم‌ترین کاری که برای محافظت از خود باید انجام دهید انتخاب نهاد حقوقی است. شما ممکن است شرکتی با مسئولیت محدود (LLC) یا شرکتی با خدمات راه‌اندازی مشاغل و محافظت از دارایی‌های شخصی داشته باشید.

بنابراین شاید نوع دیگری از سازوکار تجاری وجود داشته باشد که برایتان کارآمدتر باشد. صرف‌نظر از این موضوع، این کاری است که وکیل شرکت می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیم درست را اتخاذ کنید.

۳) اختلافات:

به‌عنوان صاحب کسب‌وکار، احتمالا با مواردی همچون نقض قرارداد یا اختلافات قراردادی روبه‌رو می‌شوید که از موقعیت‌های مختلف ناشی می‌شود. شاید کارمندتان اسرار تجاری‌تان را درز بدهد، یا مثلا یک مشتری داشته باشید که پول نمی‌دهد. در اینجا وجود وکیل تجاری الزامی است. وكلا از صاحبان مشاغل حمایت کرده و با سایر افراد در این حوزه مذاكره می‌كنند و در صورت لزوم، دادخواست ارائه می‌دهند.

۴) انطباق و سازگاری:

بسته به حوزه صنعتی که فعالیت دارید، ممکن است با الزامات قانونی روبه‌رو شوید یا در زمینه مدیریت خطر به کمک نیاز داشته باشید.

در ادامه درباره شرایط خاصی که ممکن است برای راه‌اندازی کسب‌وکارتان به وکیل نیاز داشته باشید بیشتر خواهیم پرداخت. اما ابتدا در خصوص شرایطی صحبت خواهیم کرد که احتمالا نیازی به وکیل ندارید.

شرایطی که برای شروع به یک وکیل شرکت نیاز ندارید

موقعیت‌ها با هم تفاوت دارند؛ در برخی مواقع خاص برای شروع کارتان نیازی به وکیل ندارید، این شرایط عبارتند از:

تکمیل فرم‌های خاص. به‌عنوان مثال، اگرچه این کار ممکن است در نگاه اول کار دشواری به‌نظر بیاید و برای انجامش استرس داشته باشیم. اما پر‌کردن اساسنامه مورد نیاز سازمان برای تبدیل‌شدن به یک شرکت LLC کاملا ساده و بی‌دردسر است و خودتان به‌تنهایی از پس این کار بر‌می‌آیید.

  •   نامگذاری تجارت
  •  دریافت شماره شناسایی کارفرما
  • درخواست نشان بازرگانی
  •  نوشتن طرح تجاری 
  • دریافت نام دامنه وب‌سایت
  • ارسال فرم‌های خدمات درآمد داخلی

اینها نمونه مواردی است که احتمالا به‌صورت آنلاین می‌توانید اطلاعات دقیق زیادی درباره آنها پیدا کنید.

با این اوصاف، مواقعی هم پیش می‌آید که بهتر است با یک وکیل بازرگانی کار کنید.

شرایط خاصی که ممکن است برای راه‌اندازی کسب‌وکارتان به وکیل شرکت نیاز داشته باشید

مجموعه مقالات اداری

یک‌سری مراحل خاص اداری وجود دارد که احتمالا روی کسب‌وکارتان تاثیر می‌گذارد که لزوما هم هنگام آغاز به کار نیست، بلکه در هر زمان احتمال این اثرگذاری وجود دارد. شما می‌توانید وکیلی برای این موارد استخدام کنید.به‌عنوان مثال، همانطور که گفته شد، اگر کارمند فعلی یا کارمند سابق از شما شکایت کند، وضعیت حقوقی پیچیده‌ای پیش می‌آید. اگر در این شرایط قرار گرفتید، باید فورا با وکیل متخصص این امور صحبت کنید.

پیشگیری بهتر از واکنش نشان‌دادن است

بسیاری از اوقات، صاحبان مشاغل فکر می‌کنند که اصلا به وکیل شرکت احتیاج ندارند سپس وقتی در موقعیت دشواری قرار می‌گیرند، متوجه می‌شوند که می‌بایست از ابتدای کارشان وکیل استخدام می‌کردند تا در این شرایط دشوار قرار نگیرند و جلوی موارد مترقبه را بگیرند. هنگامی که در حال راه‌اندازی شغلی هستید، می‌خواهید چارچوب کسب‌وکارتان کاملا صحیح و قانونی باشد که این امر باعث می‌شود مهم‌ترین عامل برای مقیاس‌گذاری و موفقیت کسب‌وکارتان باشد.

برای هر شرایطی لزوما نباید وكیل بگیرید، اما مشورت با شخصی درباره هر چیزی که از آن اطمینان ندارید می‌تواند در آینده به شما كمك كند.

استخدام وکیل ممکن است در وهله اول هزینه‌بر باشد و انجام این کار را الزامی تلقی نکنید، اما به احتمال زیاد، در هزینه‌های زیادی صرفه‌جویی خواهید کرد و همچنین به کسب‌وکارتان اعتبار می‌بخشید و جهت ارتقای آن بیشتر تلاش می‌کنید و از نامتان در بازار کار محافظت می‌کنید. شما حتی می‌توانید قسمت اعظم کارها را انجام دهید و سپس از وکیل بازرگانی بخواهید اسنادتان را تنظیم کرده و تمام جوانب را بسنجد و اعلام کند که اتخاذ چه تصمیم مهمی موجب صرفه‌جویی در هزینه‌هایتان می‌شود تا خیالتان از هر جهت راحت شود.

تصمیم‌گیری درباره سازوکار تجاری

گاهی اوقات تصور می‌کنید پر‌کردن فرم‌هایی که سازوکار کسب‌وکارتان را مشخص می‌کند، ساده و راحت است، در حالی که اینگونه نیست و برای تکمیل آنها نیاز به مشاوره دارید. اینجاست که حضور وکیل تجاری کاملا الزامی است. شما باید نهادهای انتخابی خود، از جمله واحدهای تجاری انفرادی، LLC، شرکتی و مشارکتی را با هم مقایسه کنید.

حتی اگر خودتان تصمیم بگیرید که با سازوکار کدام نهاد کسب‌وکارتان را راه بیندازید، باز هم سوالاتی درباره مالیات، بدهی یا مالکیت برایتان پیش می‌آید که می‌خواهید قبل از آغاز کارتان با وکیل شرکت  در مورد آنها تبادل‌نظر کنید.

فعالیت‌های تجاری

به‌محض اینکه مدل سازوکار و فعالیت کسب‌وکارتان را مشخص کردید، حداقل در یک مرحله، ممکن است لازم باشد با وکیل متخصص مشورت کنید و همیشه او را در کنار خود داشته باشید. زیرا او می‌تواند به شما در زمینه تنظیم قرارداد و توافق‌نامه‌ها یا اخذ برخی مجوزها کمک کند و مشاوره دهد.

همچنین در بعضی موارد، مانند جذب سرمایه‌گذاران، شرایط پیچیده‌ای وجود دارد که بهتر است با وکیل مشورت کنید.

قانون استخدام

برخی از دلایل عمده‌ای که مشاغل کوچک با پرونده‌های قضایی روبه‌رو هستند، مربوط به قانون کار است. این موضوع به احتمال زیاد یکی از مهم‌ترین زمینه‌های کاری‌تان با یک وکیل در کسب‌وکارتان است.

به‌عنوان مثال، طبقه‌بندی کارمندان روی نیروی کار شما تاثیر می‌گذارد و آنها را در معرض مسئولیت بیشتری قرار می‌دهد. شما باید کارمندان را به‌منزله پیمانکاران مستقل طبقه‌بندی کنید. برعکس کارمندان معمولی شرکت. این موارد شرایطی هستند که با راهنمایی وکیل قادرید در هزینه‌هایتان صرفه‌جویی کنید. اگر طبقه‌بندی کارکنانتان را اشتباه انجام دهید، هزینه‌بر خواهد بود. اخراج یک کارمند، یکی دیگر از حوزه‌های قانون استخدام است که توصیه می‌شود با وکیل بازرگانی مجرب مشورت کنید. اگر کارمندان را به اشتباه اخراج کنید، می‌توانند از شما شکایت کنند.

چه‌بسا بهتر است قبل از استخدام کارمندان یا اخراج آنها با وکیل حقوقی مجرب و متخصص صحبت کنید تا مطمئن شوید مراحل درستی را طی کرده‌اید و در صورت شکایت کارمند مطلع باشید که چه تمهیداتی باید بیندیشید و مدارک مورد نیاز خود را در دست داشته باشید.

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.