در ابتدای ورود واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، از این فناوریها تنها در گردشگری استفاده میشد. در مرکز جان اف کندی یک تجربه همهجانبه واقعیت افزوده نیز به منظور گردشگری ایجاد شده است، با این تفاوت که گردشگری در مرکز جان اف کندی به معنای زندگی تازه در تئاتر و هنر است.
مرکز کندی برای ساخت تجربه راهنمای تور واقعیت افزوده با شرکت زاپار(zappar) همکاری میکند. زاپار بزرگترین شرکت سازنده واقعیت مجازی، واقعیت افزوده و واقعیت ترکیبی در دنیاست.
تور واقعیت افزوده مرکز کندی با استفاده از اپلیکیشن «تور مرکز کندی» امکانپذیر است. بازدیدکنندگان این مرکز میتوانند از این برنامه برای اسکن کدها در ۹نقطه استفاده کنند.
مو ویلمز(mowillems)، نویسنده کودکان محتوای اپلیکیشن تور مرکز کندی را تولید میکند. طبق گفتههای کیت کورتین (Keith Curtin)، معاون توسعه تجارت شرکت زاپار در آمریکای شمالی، بزرگترین چالش پروژه تور مرکز کندی این بود که محتوای آن در فضای واقعیت افزوده بسیار خوب به نظر برسد.
کیت کورتین در گفتوگو با مجله فوربس گفت: «بخش بزرگی از واقعیت افزوده، ساخت محیطی تجربهای برای ایجاد تعامل کاربران است. در واقعیت افزوده سرعت اتصال و محیط باید در نظر گرفته شوند.
ما باید مطمئن میشدیم که درک خوبی از فضاها و ابعادی داریم که در درون آن کار میکردیم. به طور موثر یک کاراکتر انیمیشنی دوبعدی را در مقابل پسزمینههای مختلف جهان قرار دادیم.»
با استفاده از بسته واقعیت افزوده زاپار، اپلیکیشن مرکز گردشگری شخصیتی را در مکانهای مختلف موزه نشان داد.
ویژگیهای اپلیکیشن مرکز کندی شامل فرصتهای عکسگرفتن از شخصیتها، اجازه دادن به بازدیدکنندگان برای شروع و پایاندادن به تور، در هر یک از مکانهای فعال واقعیت افزوده و آزمایشهای مکانیکی برای به اشتراکگذاری تجربه واقعیت افزوده بازدیدکنندگان است.
دیوید کیلپاتریک (David Kilpatrick)، مدیر و برنامهریز آموزش مرکز کندی میگوید: «برنامه مرکز کندی نمونهای از چگونگی استفاده از تکنولوژی برای ایجاد تجربیات همهجانبه و ارتباط عمیق بازدیدکنندگان هنری است.»
مرکز کندی همچنین یک تجربه تجسم دیجیتال با عنوان آنالوگ دارد. ما در عصر تکنولوژی زندگی میکنیم بنابراین طبیعی است که برخی کارهایی که در مرکز کندی صورت میگیرد کاملا مبتنی بر فناوریهای دیجیتال باشد.
در بازدید مجازی از مرکز کندی میتوان آن را از زوایای مختلفی بررسی کرد و از سالنهای تئاتر و فضاهای موجود دیدار کرد. تکنولوژی واقعیت تقویتشده زاپار ما را قادر میسازد تا به روشی که پیشتر امکانپذیر نبود، بنای یادبود جان اف کندی را از نزدیک ببینند
فناوریهای استفاده شده در مرکز کندی مجموعه جدیدی از احتمالات را برای بازدیدکنندگان و تعامل مخاطب فراهم میکنند. دیوید کیلپاتریک گفت: «ما مخاطبان زیادی داریم که اغلب علاقهمند به امتحان چیزهای جدید هستند. این افراد همیشه به تجربیات برجسته بازدیدکنندگان اهمیت میدهند.
با توجه به نیازهای بازدیدکنندگان و گرایشهایشان ما نیز از تکنولوژیهای روز برای هنرهای نمایشی و گردشگری در مرکز فرهنگی بهره میگیریم.»
زاپار از تغییراتی که ممکن است واقعیت مجازی، واقعیت افزوده یا واقعیت ترکیبی به وجود آورد، خبر دارد. استارتاپ زاپار ۳.۸ میلیون دلار سرمایه دارد و با چندین هنرمند و موسسه فرهنگی در سراسر جهان برای ایجاد نمایشگاههای تعاملی همکاری کردهاست.
از جمله فعالیتهای زاپار موزه بریتانیا به نام «حس هفتم» است. مدیر مرکز کندی بر این باور است که فناوری نهتنها فراهمکننده امکانات یادگیری و فرهنگ است، بلکه خود فرهنگ نیز هست. تجربیات واقعیت افزوده و واقعیت مجازی بخش بزرگی از آینده خواهند بود که روشهای تازهای را به وجود میآورند.