چگونه واقعیت افزوده (Augmented reality) می‌تواند در صنایع کاربردی شود؟

0

واقعیت افزوده امروز یکی از مطلوب‌ترین تکنولوژی‌ها برای استقرار تصاویر مجازی در سراسر جهان واقعی است. این تکنولوژی روی الگوریتم‌های شناسایی مبتنی بر بینایی کامپیوتر کار می‌کند.

واقعیت افزوده همچنین به تقویت صدا، ویدئو، گرافیک و دیگر ورودی‌های مربوط به حسگر روی اشیا در دنیای واقعی کمک می‌کند. با استفاده از دوربین کاربران در حوزه صنعت داده‌ها، واقعیت تقویت‌شده در نظر دارد تا با کاهش زمان توقف تولید، عملیات‌های کاربردی را ایجاد کند.

واقعیت افزوده به‌سرعت مسائل را پیدا کرده و تمام خدمات و فرآیندهای مربوط به آن را حفظ می‌کند. توسعه کاربردهای واقعیت افزوده، پتانسیل ایجاد راه‌حل‌های صنعتی جدید را دارد. به‌تازگی یک شرکت فناوری به نام فیلدبیت (Fieldbit) یک برنامه کاربردی واقعیت تقویت‌شده را توسعه داد که برای مهندسان و متخصصان تعمیر مزرعه طراحی شده‌بود.

این فناوری مهندسان را قادر می‌سازد تا از طریق عینک، کارگران درون زمین را دیده و دستورالعمل‌های خاص خود را درباره محیط به آنها منتقل کنند. با واقعیت تقویت‌شده، شرکت‌ها حتی می‌توانند دستورالعمل‌ها و اطلاعات مکانی را برای فرآیندهای روتین و نیز برای کارمندان آینده ثبت کنند.

این امکانات به کارمندان و مهندسان این امکان را می‌دهد تا در هر زمانی به اطلاعات دسترسی داشته باشند.

واقعیت افزوده به بهره‌وری صنعتی جهان واقعی کمک می‌کند؟

امروز‌ خدمات مبتنی بر ابر(کلود) و کاربردهای موبایل یکپارچه شده‌اند. فناوری واقعیت تقویت‌شده، باعث به وجود آمدن محصولات جدیدی مانند عینک هوشمند و هندزفری‌های مدرن شده‌است. تکنولوژی عینک‌های هوشمند به سرعت رشد کرده‌اند. گوگل‌گلس و گوگل اکسپلوررز پیشگامان فناوری‌های هوشمند در واقعیت افزوده هستند.

واقعیت افزوده امروز یکی از مطلوب‌ترین تکنولوژی‌ها برای استقرار تصاویر مجازی در سراسر جهان واقعی است. این تکنولوژی روی الگوریتم‌های شناسایی مبتنی بر بینایی کامپیوتر کار می‌کند

کارآفرینان اکنون به دنبال ساخت جدیدترین ابزارهای مرتبط با فناوری‌های هوشمند هستند که دوربین‌های اچ‌دی متصل به وایرلس یکی از آنهاست. علاوه بر این، واقعیت تقویت‌شده می‌تواند نحوه عملکرد کارگران صنعتی را تغییر دهد و به آنها در وظایف پیچیده، تفسیر دستورالعمل، افزایش بهره‌وری کارگران و افزایش درک عملیات تجاری کمک کند.

ارتباط کارگران از راه دور

با استفاده از واقعیت افزوده، شرکت‌ها می‌توانند با پرسنل خود از راه دور ارتباط برقرارکنند و از مزایای زیادی بهره‌مند شوند.

واقعیت افزوده به متخصصان کمک می‌کند تا کارگران خود را توانمند کنند. متخصصان می‌توانند یک متخصص از راه دور را برای تعمیر یک توقف تولید بدون انتظار متخصص برای بازدید از ساختمان مورد بررسی قرار دهند در نتیجه شرکت‌ها می‌توانند در هزینه‌های عملیاتی کمتر و تضمین کیفیت، سود ببرند.

مطلب مرتبط:

محصولات فنی شامل قطعات و مونتاژ آن توسط کارگران کارخانه‌ها می‌شود. اپلیکیشن‌های واقعیت افزوده کارایی پروژه‌ها را با ساخت نمونه‌های اولیه افزایش می‌دهد.

دستورالعمل‌های مونتاژ در فضای واقعیت افزوده با استفاده از سیستم کنترل صدا ارائه می‌شوند که به صرفه‌جویی در زمان و هزینه کمک بسزایی می‌کند.

فناوری واقعیت افزوده به درک تجارت کمک می‌کند

اگر در یک عملیات تجاری در هر شرکتی از واقعیت افزوده استفاده شود، دیدگاهی سطح بالا از کل کسب‌وکار را به وجود می‌آورد.

واقعیت افزوده به درک تجارت و بازاریابی کمک می‌کند زیرا دقیقا همان چیزی را ارائه می‌دهد که در حال رخ‌دادن است.

این فناوری مدیران و برنامه‌ریزان را قادر می‌سازد تا با استفاده از داده‌های صحیح، موقعیت‌ها را تجزیه و تحلیل کنند. واقعیت افزوده با تحلیل داده‌ها از بازار روز اطلاعات کسب می‌کند و در نتیجه درک تجارت را بالا می‌برد.

متخصصان حوزه واقعیت افزوده، بهتر می‌توانند کلیدهای موفقیت تیم‌های خدماتی را داشته باشند، زیرا واقعیت افزوده روشی بهتر برای جذب اطلاعات مورد نیاز به وجود آورده است.

به دلیل روش پخش و توزیع مقرون‌به‌صرفه‌ای که واقعیت افزوده برای سازمان‌ها فراهم می‌کند، تکنیسین‌ها و سازمان‌هایی که آنها برای آن کار می‌کنند یا زمانی‌که محصولات و خدمات‌شان را انجام می‌دهند، می‌توانند بااعتماد‌به‌نفس‌تر و مفیدتر باشند.

با استفاده از تجربه واقعیت افزوده، متخصصان می‌توانند از راه‌دور محصولات صنعتی را ببینند. با بهره‌گیری از واقعیت افزوده کارگران دیگر نیازی به سفر از محل‌کار خود ندارند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.