مادران استارتاپی!

کیتی و سارا چگونه برای«اپی که دوستش داریم» یک میلیون دلار جذب سرمایه کردند

0

۲مادر کارآفرین به نام کیتی مسی و سارا هسز کسب‌وکاری در این زمینه را به نام Mush در سال ۲۰۱۶ و بر اساس تجربه شخصی خود از موقعیت دشوار و پیچیده مادران ایجاد کردند.

مادر‌بودن همراه با مسائل زیادی است؛ وضعیتی شگفت‌انگیز و در عین حال خنده‌دار. کارهای دشوار فراوان و در بسیاری اوقات همراه با احساس تنهایی. در همین لحظه تعداد زیادی از مادران در این وضعیت هستند و فراهم‌کردن امکان ارتباط آنها با یکدیگر کاری جذاب است.

۲مادر کارآفرین به نام کیتی مسی و سارا هسز کسب‌وکاری در این زمینه را به نام Mush در سال ۲۰۱۶ و بر اساس تجربه شخصی خود از موقعیت دشوار و پیچیده مادران ایجاد کردند.

حس تنهایی و انفراد یکی از موارد رایج درمادرهاست که کمتر درباره آن بحث شده است‌ و ۴ نفر از هر ۵ فردی که به‌تازگی مادر شده‌اند، این احساس را تجربه می‌کنند.

این دو کارآفرین نیز با داشتن چنین احساسی یکدیگر را در یک روز بارانی در زمین بازی کودکان ملاقات کردند. هر دوی آنها کودکان نوپا و تازه متولد‌شده داشتند و در همین حال از کمک فرد دیگری در کنارشان بهره نمی‌بردند.

وقتی که آنها شماره تماس یکدیگر را گرفتند و ارتباط‌ ادامه یافت و در طول هفته‌های بعدی چندین مرتبه یکدیگر را ملاقات کردند، روشن شد که داشتن امکانی چنین ساده چقدر در از بین رفتن حس تنهایی مفید است.

بنابراین آنها تصمیم گرفتند راهی برای ارتباط دوستانه بین مادرانی ایجاد کنند که فرزندان در سنین مشابه دارند. کیتی مسی پیش از آن کارگزار سهام و سارا مجری برنامه‌های تبلیغاتی بود.

دسترسی آنها به سرمایه‌گذار در‌حالی‌که تا پیش از این در چنین موقعیتی قرار نگرفته بودند، دشوار بود، اما پس از آنکه نخستین سرمایه‌گذار به آنها اعتماد کرد، مسیر برای ارتباط با سایرین هموار شد.

به هر حال در نخستین مرحله موفق به جذب ۲۵۰هزار پوند سرمایه شدند که این سرمایه به عنوان هزینه پرورش طرح از سوی Mustard Seed و SEIS در اختیارشان قرار گرفت. این سرمایه دوام چندانی نداشت و تنها به مدت ۶ماه برای کار آنها کفایت کرد.

کیتی و سارا در ابتدا اپلیکیشن مخصوص خود را برای گوشی‌های تلفن هوشمند طراحی کردند. عرضه این اپلیکیشن توجه زیادی را به کار آنها در سطح ملی جلب کرد و تنها بعد از چند ماه موفق به جذب ۳۰هزار کاربر از شهرهای مختلف دنیا شدند.

در نتیجه آنها وارد مسیر گردآوری مالی جمعی شدند و توانستند به این روش حدود ۱ میلیون پوند از طریق Crowdcube سرمایه جذب کنند. مادران بنیانگذار این کسب‌وکار از ابتدا با توزیع دستی برگه‌های تبلیغاتی، کارشان را به روشی سنتی شروع کردند.

این برگه‌ها را در زمین‌های بازی در اختیار علاقه‌مندان می‌گذاشتند، اما با عرضه نرم‌افزار و اینکه اپ‌استور اپل برنامه آنها را با عنوان «اپی که دوستش داریم» معرفی کرد، دیگر همه کارها را از طریق اپلیکیشن خود دنبال کردند.

شبکه بی‌بی‌سی‌ و رسانه‌هایی همچون دیلی‌میل، ساندی‌تایمز و گاردین اخبار آنها را پوشش دادند. به این ترتیب مسیر دسترسی آنها با مخاطبان هموار شد.

کیتی و سارا در روزهای نخست همه تلاش خود را صرف تدارک برای ارائه مناسب کارشان به سرمایه‌گذاران کرده بودند؛ آنها پیشینه انجام کارهای فنی را نداشتند و برای هر ملاقات با یکی از سرمایه‌گذاران باید حدود ۱۰‌جلسه ‌برگزار می‌کردند.

انجام این مراحل برای مادرانی که ۲فرزند خردسال دارند، بسیار دشوار بود اما آنها موفق به ادامه کار شدند و با جلب توجه سرمایه‌گذاران توانستند مسیر مناسب ادامه کارشان را ترسیم کنند.

در ادامه این مسیر، آنها در اکتبر سال‌۲۰۱۷ به کاخ باکینگهام دعوت شدند تا در‌ بحث درباره سلامت روان مادران مشارکت کنند.

در سال ۲۰۱۸ پیشنهاد تالیف کتابی به نام The Mumsition دریافت کردند‌ و هر دوی آنها برنامه‌هایی را در جلسات TedTalk به خود اختصاص داده‌اند. شرکت آنها امروز بیش از ۱۰‌کارمند دارد و در لندن فعالیت می‌کند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.