جذب سرمایه

نقطه وصل تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی

رویداد سیملس‌(Seamless)  دوشنبه و سه‌شنبه این هفته در مرکز نمایشگاه‌های دوبی برگزار خواهد شد. رویداد امسال سه حوزه پرداخت، تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی را پوشش می‌دهد. رویداد کارت و پرداخت خاورمیانه که ۱۷ دوره آن در شهر دوبی برگزار شده است، امسال با عنوان سیملس هجدهمین سال برگزاری‌اش را تجربه خواهد کرد. این تغییر نام، به دنبال تغییر رویکرد نمایشگاه امسال بوده است. درواقع رویداد، کمی تغییر کرده و «یکپارچگی»، کلمه کلیدی نمایشگاه دو‌روزه امسال خواهد بود که سه حوزه پرداخت، تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی را پوشش می‌دهد. اهمیت این واژه کلیدی آنجایی مشخص می‌شود که ارائه تجربه مشتری یکپارچه در دنیای کسب‌وکار کنونی، دیگر جزو انتظارات اصلی و درواقع حق مشتری به حساب می‌آید و نه یک خدمت جانبی و ارزشمند. از مشخصه‌های عصر جدید تجارت کنونی، این است که شما به‌عنوان یک شهروند، مصرف‌کننده و یا حتی یک کسب‌وکار، خواهان انجام خریدی راحت و آسان، چه درون فروشگاه و چه به‌صورت آنلاین و از طریق موبایل و یا توسط وسایل پوشیدنی، در هر زمان و مکانی هستید. درواقع، پس از 17سال تجربه در بخش کارت و پرداخت،  تمرکز رویداد پرداخت خاورمیانه، در هجدهمین سال برگزاری‌اش، در سطحی وسیع‌تر و با عنوانی جدید، خواهد بود. همگی اینها باعث می‌شود تا سیملس ۲۰۱۷، با ارائه کنفرانس‌هایی توسط ۳۰۰ سخنران در سه زیرشاخه پرداخت، تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی و برپایی نمایشگاهی با بیش از ۳۵۰ غرفه، بتواند بیش از ۱۰هزار شرکت‌کننده را به خود جذب کند و به قول معاون توسعه بازار شرکت مسترکارت، به «هجوم آدرنالین فکری سالانه‌‌اش» تبدیل شود. از ایران هم محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسن تکنو، رامتین مظاهریان بنیانگذار فروشگاه اینترنتی بامیلو، حسن مهدی اصل مدیرعامل All Pays  و فرشاد نوشادی معاون استراتژی سامان بانک از چهره‌های آشنا در میان سخنرانان رویداد امسال هستند. در ادامه، برنامه‌های این دو روز را به شما معرفی می‌کنیم.
  •  سیملس پرداخت
آینده پرداخت همین حالاست و بانک‌ها، خرده‌فروشان و فروشندگان هم به‌سرعت خودشان را با چشم‌انداز جدید پرداخت تطبیق می‌دهند؛ چشم‌اندازی که تحت سلطه برهم‌زنندگان فین‌تک است و در این وضعیت کنونی، همکاری و مشارکت کلید اصلی بقا‌ست.
رویداد سیملس، در بخش پرداخت خود، اکوسیستم پرداخت را گرد هم آورده‌ تا درباره آینده پول بحث و آن را ارزیابی کنند. ارائه‌ها، پنل‌ها، موارد مطالعاتی، مصاحبه‌ها، میزگردها و کارگاه‌های این بخش شما را با روندها، برهم‌زنندگان و نوآوری‌هایی که موجب تغییر و تحولات این صنعت شده‌اند، آشنا می‌کند.
  •  سیملس تجارت الکترونیک
در این قسمت کارآفرینان و نوآوران تمامی زنجیره ارزش تجارت الکترونیک، از خلق نمای فروشگاه گرفته تا بازاریابی دیجیتال و از بخش پرداخت تا انجام مابقی کارها و ارسال محصول، حضور دارند. بخش تجارت الکترونیک رویداد سیملس، درواقع تبدیل به کاتالیزور رشد تجارت الکترونیک در خاورمیانه، شمال آفریقا، آسیای مرکزی و جنوبی شده است.
  •  سیملس خرده‌فروشی
خریدار متصل در حال تغییر چهره خرده‌فروشی است و این بخش از رویداد با ایده‌های جدید، نوآوری‌های هیجان‌انگیز و آخرین فناوری‌ها، به رشد و موفقیت خرده‌فروشان در دنیای جدید تجارت متصل کمک خواهد کرد.
  •  کنفرانس‌های روز اول
در روز نخست سخنرانی‌هایی در دو بخش «پرداخت متصل» و «OmniCommerce»  برگزار خواهد شد. در بخش پرداخت متصل، سه سخنرانی اصلی با عناوین «پرداخت برای نسل افزایش‌یافته»، «تصور تجربه خرید آینده» و «فراتر از پرداخت‌های همراه» برگزار می‌شود. در بخش OmniCommerce  نیز سه سخنرانی اصلی دیگر با عناوین «تصور تجربه خرید فردا» توسط داگ استیفنز
(Doug Stephenes)  نویسنده کتاب «احیای خرده‌فروشی: بازنگری کسب‌وکارها برای عصر جدید مصرف»، «ارائه آخرین تجربه Optichannel» توسط سید جاتیا (Sid Jatia)  معاون بخش دیجیتال Omnichannel شرکت Under Armour  و «عصر جدید تجزیه‌وتحلیل Omnichannel» برگزار می‌شود. بخش پرداخت سیملس در روز اول و از ساعت ۱۱ تا ۱۲، پنل‌ها و سخنرانی‌هایی در حوزه فین‌تک، پرداخت همراه و کیف پول و امنیت، شناسایی و احراز هویت برگزار می‌کند. پنل‌های این قسمت به‌طور همزمان و با عناوین «غلبه بر موانع موجود برای تبدیل‌شدن به هاب جهانی فین‌تک»، «جنگ میان کیف پول‌ها / رفتن فراتر از پرداخت» و «ارزیابی مجدد روش‌ها برای ریسک‌های سایبری» تشکیل می‌شود. در همان روز، پس از استراحتی کوتاه و از ساعت ۱۴:۲۰ تا ۱۵:۳۰ بخش پرداخت رویداد سیملس در سه حوزه دیگر زنجیره بلوک‌ها، فناوری قانونگذاری و انقلاب یا تحول بانکداری دیجیتال سه پنل همزمان با عنوان‌های «ترغیب به تطبیق زنجیره بلوک‌ها»، «مقدمه‌ای بر فناوری قانونگذار» و «بهره‌برداری از نوآوری‌های فین‌تک در بانکداری خرد» و چند سخنرانی‌ ارائه می‌دهد.
بخش‌های تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی رویداد سیملس ۲۰۱۷ هم در روز اول برنامه‌هایی در حوزه‌های تجارت الکترونیک B2B، تجارت و قیمت‌گذاری، تجارت الکترونیک یکپارچه و خرده‌فروشی، اکتشاف و سفر مشتری، تجارت شخصی، زنجیره تأمین ۲.۰، طراحی درون فروشگاهی و تجربه کاربر و بازاریابی و وفاداری خواهد داشت.
  • نقطه وصل تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی

برنامه‌های روز دوم با شش سخنرانی در دو حوزه «بهره‌برداری از قدرت فین‌تک» و «تجارت دائما متصل» شروع می‌شود.

بخش پرداخت رویداد سیملس در روز دوم هم برنامه‌های متنوعی برای شرکت‌کنندگان دارد. از ساعت ۱۱ تا ۱۲ روز دوم، ۱۲ برنامه در سه حوزه پرداخت‌های جایگزین، کلان داده و طراحی و تجربه کاربری در نظر گرفته شده است.

از بین این برنامه‌ها می‌توان به «درون اپلیکیشن: نبرد جدیدی میان پرداخت‌های آنلاین و آفلاین»، «بانک‌ها چه چیزهایی را از تجربه کاربری فین‌تک می‌توانند یاد بگیرند؟»، «توسعه پرداخت‌های یکپارچه» و «طراحی بانک دیجیتال»‌ اشاره کرد.

ادامه برنامه‌های بخش پرداخت در روز دوم، پس از استراحتی کوتاه و در سه حوزه جدید پرداخت‌های برون‌مرزی، پرداخت‌های B2B‌ و ایجاد و پردازش کارمزد برگزار می‌شود. پنل‌هایی در این قسمت تشکیل خواهد شد که می‌توان به پنل «آینده پرداخت‌های B2B»، «تغییر چشم‌انداز کارمزد»، «وام‌دهی فردبه‌فرد» و برنامه «به‌کارگیری از زنجیره بلوک‌ها برای پرداخت‌های B2B» اشاره کرد. دو بخش تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی سیملس نیز در روز دوم، برنامه‌ها و پنل‌هایی در حوزه‌های تجربه و رابط کاربر، بازاریابی و تبلیغات دیجیتال، کلیک کن و بردار (Click & Collect)، پرداخت، مدل و استراتژی‌های کسب‌وکاری، تجارت برون‌مرزی، موبایل، Omnichannel، فروشگاه‌های هوشمند و تجارت و قیمت‌گذاری خواهد داشت.

  •  سیملس برای استارتاپ‌ها

در این رویداد هم جایگاه ویژه‌ای برای استارتاپ‌های منطقه در نظر گرفته شده است. رویداد سیملس خاورمیانه، یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌ها را در منطقه در اختیار شرکت‌های جدید و نوآور تجارت الکترونیکی می‌گذارد. ازاین‌بین، ۱۶ استارتاپ این شانس را دارند تا در غرفه تجارت الکترونیک رویداد سیملس خاورمیانه ۲۰۱۷ بتوانند محصولاتشان را به نمایش بگذارند. باید گفت که ساعات پایانی روز دوم هم به ارائه استارتاپ‌ها اختصاص دارد.

  •  کارگاه‌های سیملس

دو دوره کارگاه قبل و بعد از رویداد سیملس برگزار خواهد شد. ۱۰ کارگاه قبل از رویداد و در تاریخ ۱۰ اردیبهشت‌ماه و در دو حوزه زنجیره بلوک‌ها و امنیت سایبری، برگزار می‌شود. همین‌طور، ۱۰ کارگاه دیگر نیز، بعد از رویداد و در تاریخ ۱۳ اردیبهشت‌ماه و در دو حوزه پرداخت‌های جایگزین (موبایل، پوشیدنی‌ها، شبکه‌های اجتماعی و اپلیکیشن‌ها) و خلق تجربه مشتری یکپارچه تشکیل خواهد شد.

  •  نمایشگاه سیملس

این قسمت بیشترین تعداد مخاطبان را به خود جذب می‌کند و فضای هیجان‌انگیز رویداد دوروزه سیملس را در دست دارد. بخشی که میزبان ۳۵۰ ارائه‌دهنده راهکار و تکنولوژی از دنیاست و این فرصت را برای شرکت‌کنندگان به وجود می‌آورد تا با آخرین روندها و تکنولوژی‌ها برای ارائه خدمات یکپارچه به مشتریان، آشنا شوند.

این رویداد که فرصتی در منطقه برای حضور شرکت‌های فعال در سه حوزه پرداخت، تجارت الکترونیک و خرده‌فروشی است هم مورد توجه شرکت‌هایی از ایران قرار گرفته است و جی‌اس‌اس، فناپ، بازرگانی مبنا کارت آریا و توسن تکنو نیز جزو حاضرین در رویداد سیملس ۲۰۱۷ هستند.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *