چرا باید کتاب پوست در بازی را بخوانیم؟

هیچ وقت به کسی که پوستش درگیر بازی نیست، اعتماد نکنید‌

0

«پوست در بازی» کتاب پنجم از سری کتاب‌هایی است که نیکلاس طالب با نام Incerto منتشر کرد. این کتاب در عین مستقل‌بودن، به کتاب‌های قبلی نیز مرتبط است. نیکلاس طالب در کتاب‌های قبلی‌اش ویژگی تصادفی بودن دنیا را مطرح می‌کند و به تاثیر رویدادهایی که وقوعشان احتمال کمی دارد، می‌پردازد.
نویسنده در این کتاب نیز مانند کتاب‌های قبلی‌‌اش موضوع را از جنبه‌های مختلفی بررسی می‌کند؛ هم از مباحث کاربردی صحبت می‌کند و هم به داستان‌های فلسفی، تفاسیر علمی و تحلیلی در زمینه‌‌ مسائل تصادفی و نحوه زندگی و تصمیم‌گیری در شرایط ابهام می‌پردازد.
کتاب پوست در بازی، بسیاری از باورهای ما را در مورد ریسک و پاداش، سیاست و مذهب، مبادلات مالی و مسئولیت‌پذیری شخصی به چالش می‌کشد. نسیم نیکولاس طالب، در این کتاب نگاه ما را نسبت به مفاهیم آشنا تغییر می‌دهد و نگاه جدیدی نسبت به رشد شغلی، داشتن یک جامعه عادلانه و منصفانه، تشخیص حماقت‌ها و متقاعدسازی دیگران ایجاد می‌کند. طالب در این کتاب با مثال‌هایی از حمورابی تا سنکا، آنتائوس غول‌پیکر تا دونالد ترامپ، نشان می‌دهد که چطور میل به پذیرفتن ریسک‌‌ ویژگی ذاتی قهرمانان، قدیس‌ها و افراد مترقی بوده است.

نویسنده: نسیم نیکلاس طالب
مترجم: سعید رمضانی- هادی بهمنی
ناشر: نوین
قیمت: ۵۷۰۰۰تومان

پوست در بازی چیست؟

به صورت ساده‌سازی شده، پوست در بازی به این معنی است که وقتی کسی کاری انجام می‌دهد، در نتایج و عواقب آن کار نیز درگیر می‌شود؛ چه این نتایج مثبت باشند و چه منفی. برای مثال اگر وزیر خزانه‌داری آمریکا سیاست‌هایی را پیش می‌گیرد که دلیل انباشته‌شدن ریسک‌های منفی پنهان در اقتصاد است و در سال‌۲۰۰۸‌ باعث به وجود آمدن بحران بانکداری می‌‌شود، برای همه‌‌ خدماتی که در سال‌های قبل انجام داده، فقط پاداش می‌گیرد و جریمه نمی‌شود، در نتیجه پوستی در بازی ندارد.
یا مثلا اگر بنایی خانه‌‌ شما را می‌سازد، پس از اینکه دستمزدش را گرفت، اگر خانه بعد از ساخته‌شدن، به دلیل کم‌کاری یا اشتباه بنا روی سر ساکنانش آوار شود، بنا باید ضرر و خسارت این آسیب را بدهد وگرنه پوستی در بازی نخواهد داشت. البته این مفهوم فقط به معنای شریک‌بودن در نتیجه‌ ضررها نیست. اگر کاری انجام دهیم که پس از پایان کار سودی داشته باشد، ما نیز باید در سود آن سهیم باشیم در غیر این صورت پوستی در بازی نداریم.
پوست در بازی فقط برای انصاف، بازدهی تجاری و مدیریت ریسک نیست، بلکه باعث می‌شود شناخت بهتری نسبت به دنیای اطرافمان به دست بیاوریم‌.

کتاب پوست در بازی
پوست در بازی ۴ موضوع زیر را در یک قالب جمع‌آوری می‌کند:

  1. ابهام و قابلیت اطمینان دانسته‌ها (هم از نظر علمی و هم از نظر عملی) یا به عبارتی غیرمودبانه؛ قابلیت چرندیابی. به قول نسیم طالب «تقارن پوست در بازی قانون ساده‌ای است که برای انصاف و عدالت ضروری است و کارآمدترین اسلحه‌‌ شکار مهملات است.»
  2. تقارن در امور انسانی که به معنای انصاف، عدالت، مسئولیت‌پذیری و بده‌بستان است.
  3. اشتراک‌گذاری اطلاعات در تعاملات
  4. عقلانیت در سیستم‌های پیچیده و در دنیای واقعی.

این ۴مورد از هم جداشدنی نیستند و برای کسی که پوست در بازی داشته باشد، واضح است.

کتاب را چطور تهیه کنم؟

با کد تخفیف shanbe04 می‌‌توانید نسخه الکترونیکی «پوست در بازی» را با ۳۰ درصد تخفیف تهیه کنید. اگر با طاقچه آشنا نیستید، از سایت
www.taaghche.com می‌توانید اپلیکیشن طاقچه را نصب کنید. طاقچه یک فروشگاه آنلاین کتاب صوتی و الکترونیکی است که می‌توانید کتاب‌ها را به صورت قانونی دانلود کنید.

درباره نویسنده

نسیم نیکلاس طالب کیست؟

نسیم طالب، نویسنده، تحلیلگر مالی و ریسک، استاد دانشگاه و متخصص آمار است که در آثارش به مسائل تصادفی بودن، احتمال و عدم قطعیت می‌پردازد. او تلاش می‌کند به مسائل مختلف اجتماعی و اقتصادی از این زاویه نگاه کند.این متفکر لبنانی- آمریکایی احتمال را در موضوعات مختلفی چون اقتصاد، بورس، فلسفه، منطق و زندگی روزمره بررسی می‌کند. کتاب «قوی سیاه» او، که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، در ارزیابی ساندی تایمز به عنوان یکی از ۱۲ کتاب اثرگذار بعد از جنگ جهانی دوم توصیف شده‌است. نسیم طالب بعد از بحران مالی آمریکا در سال ۲۰۰۸ مشهور شد، زیرا یک سال قبل در کتاب قوی سیاه وقوع این بحران را پیش‌بینی کرده بود و خودش سود زیادی از این بحران برد.طالب زمانی مدیر صندوق پوشش ریسک، مدیر معامله‌گر با ابزار مشتقه بود و هم‌اکنون به عنوان مشاور علمی مارک اسپیتزنیگل فعالیت می‌کند. لیسانس و فوق لیسانسش را از دانشگاه پاریس، ام‌بی‌ای از مدرسه وارتون دانشگاه پنسیلوانیا و دکترای علوم مدیریت را از دانشگاه دوفین در پاریس گرفت. او هم‌اکنون استاد مهندسی ریسک در مدرسه مهندسی تندن دانشگاه نیویورک است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.