معرفی بازیگران فعال در ساخت این مجتمع فناوری نشان بزرگمهر
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: این معاونت به عنوان متولی اصلی توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور با استفاده از ظرفیتها و جایگاه خود، ضمن حمایت از شکلگیری ارتباط سایر بازیگران با یکدیگر، با انجام حمایتهای اداری و حقوقی در سطح کلان از فرآیند اجرای پروژههایی مانند مجتمعها و برجهای فناوری پشتیبانی میکند.
دانشگاه صنعتی امیرکبیر: این دانشگاه با جایگاه محوری در شکلگیری پهنه نوآوری امیرکبیر، به عنوان تسهیلگر، شرایط تعاملات مناسب با نهادهای عمومی و دولتی را فراهم کرده و پارک علم و فناوری دانشگاه نیز امکان ارتباط سایر بازیگران با شرکتهای دانشبنیان، واحدهای فناور و استارتاپها را فراهم و مدیریت میکند.
شرکت توسعه زیرساختهای نوآوری نشان: این شرکت که توسط سهامداران نیکاندیش آن و با هدف مشارکت در رشد و گسترش زیرساختهای اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور شکل گرفته است، نقش سرمایهگذار جهت تامین منابع مالی مورد نیاز برای ساخت مجتمع را بر عهده دارد.
شرکت توسعه طرح و ساخت پناه: شرکت پناه به عنوان توسعهگر، با هدف تجمیع ظرفیتهای موجود و همافزایی منافع کلیه بازیگران، این پروژه را تعریف کرده و در حال مدیریت آن است. این شرکت در تعامل با سایر بازیگران و پیمانکاران اجرایی، امور اداری، حقوقی، اجرایی و فروش این مجتمع را در دست دارد.
استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور: این مجموعهها به عنوان مصرفکننده و بهرهبرداران نهایی این پروژه، طی رشد و گسترش فعالیتهای خود در این مجتمع، موجب گسترش اکوسیستم نوآوری، شکوفایی اقتصاد دانشبنیان و ایجاد اشتغال برای نخبگان و فناوران میشوند.
معرفی امکانات مجتمع فناوری نشان بزرگمهر
با توجه به تنوع و گستردگی نیازهای استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور، واحدهای مجتمع فناوری نشان بزرگمهر در ابعاد مختلف طراحی شده است، بهگونهای که این مجتمع دارای واحدهایی به مساحت 69 تا 202 مترمربع است. طبقات اول تا پنجم این مجتمع دارای 8 واحد و طبقات ششم و هفتم دارای 4 واحد هستند.با توجه به نقش طراحی محل فعالیت استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان و همچنین سهولت در برقراری تعاملات فرد به فرد در بروز نوآوری و خلاقیت، فضاهای این مجتمع بهگونهای طراحی شده که علاوه بر فضاهای کاری اختصاصی، شامل فضاهای عمومی برای برگزاری جلسات رسمی و دیدارهای دوستانه و غیررسمی، کارگاه و دورههای آموزشی باشد.
برای این منظور در طبقه همکف این مجتمع 5 اتاق جلسه (مجموعا به مساحت 200 مترمربع) و یک کافیشاپ در نظر گرفته شده است. همچنین برای استفاده بهینه از سایر فضاهای عمومی مجتمع، فضای سبز برای بام مجتمع طراحی شده که امکان برگزاری گردهماییهای عمومی را در فضای باز فراهم میکند و به جهت سهولت در بهرهبرداری از آن ایستگاه آسانسور برای بام در نظر گرفته شده است.این مجتمع به عنوان یک ساختمان مدرن و مناسبسازیشده جهت استقرار استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور دارای امکانات متعددی است. به عنوان مثال، در این مجتمع سیستم برق اضطراری فولپاور در نظر گرفته شده که هنگام قطع شبکه برق سراسری امکان تامین برق کلیه تجهیزات و امکانات ساختمان و واحدها (بهجز سیستم تهویه) را دارد تا خللی در فعالیت استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان به وجود نیاید. همچنین برای این مجتمع دکل اینترنت، اتاق مرکزی استاندارد برای رک و سوئیچهای اصلی و زیرساخت فیبرنوری برای سیستم جریان ضعیف (تلفن، اینترنت) در نظر گرفته شده است.
برای ارتقای سیستمهای ایمنی و پیشگیری از خطر در این مجتمع سیستم دوربین مداربسته با قابلیت دید در شب برای لابی، پارکینگ، محوطه، مشاعات و پیادهرو و همچنین سیستم اعلام و اطفای حریق کامل شامل دتکتور دود و اسپرینکلر در تمامی فضاها از جمله فضای داخلی واحدها، مشاعات، پارکینگ و انباریها طراحی شده است. سیستم گرمایش و سرمایش این مجتمع به صورت داکت اسپیلت خواهد بود و به منظور کاهش مصرف انرژی، شیشهها با تکنولوژی Low-e (بهینهساز انرژی) و پوشش نانو خودپاکشونده در نظر گرفته شده است. در طراحی نمای این ساختمان نیز علاوه بر طراحی مدرن سعی شده سبک طراحی ساختمانهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز رعایت شده و نورپردازی شب برای آن در نظر گرفته شده است.
همچنین به منظور رعایت حقوق شهروندی بهرهبرداران، پلان برخی از واحدهای مجتمع برای استفاده و حضور توانجویان گرامی مناسبسازی شده است.
ویژگیهای محل قرارگیری مجتمع نشان بزرگمهر
نزدیکی به مراکز علمی معتبر: یکی از مزیتهای مجتمع فناوری نشان بزرگمهر قرار داشتن آن در پهنه نوآوری امیرکبیر و نزدیکی به دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. پهنه نوآوری امیرکبیر، ناشی از شکلگیری متوازن و متناسب نهادهای حمایتگر و پشتیبان فعالیتهای نوآورانه و فناورانه در مجاورت دانشگاه صنعتی امیرکبیر است. به طوری که در حال حاضر بیش از 300 شرکت دانشبنیان و واحد فناور در زیستبوم کارآفرینی دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعال هستند که این مجموعهها زمینه اشتغال بیش از 1200 نفر را فراهم کرده است. پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ایجاد نهادهایی همچون مرکز رشد، شتابدهندههای تخصصی، صندوق پژوهش و فناوری، مراکز نوآوری، حمایتهای مختلفی از استارتاپها، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور به عمل میآورد که به صورت خلاصه شامل هدایت شرکتهای دانشبنیان، ارائه خدمات تجاریسازی و نوآوری و ارائه مشاوره و آموزشهای تخصصی است.
علاوه بر آن، مجتمع فناوری نشان بزرگمهر در نزدیکی دانشگاه تهران، دانشگاه هنر، دانشگاه پیام نور، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشکده حقوق واحد تهران مرکز و دانشگاه علمی و کاربردی صنایع ایران قرار دارد. نزدیکی به این مراکز علمی سبب خواهد شد که شرکتها و استارتاپهای مستقر در این مجتمع با سهولت بیشتری از توان علمی و نوآوری دانشجویان نخبه استفاده کرده و ظرفیتهای سرمایه انسانی خود را افزایش دهند. از سوی دیگر در صورت گذراندن مراحل پذیرش در مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر توسط شرکتهای مستقر در این مجتمع، امکان بهرهمندی این شرکتها از مزایای استقرار در مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری فراهم میشود.
تنوع در دسترسی به زیرساختهای حملونقل عمومی: موقعیت ویژه این مجتمع بهگونهای است که با قرارگرفتن در مرکز ثقل شهر تهران دسترسی آسان و گستردهای به زیرساختهای حملونقل عمومی نظیر خط 3، 4 و 6 مترو و خط 1 و 7 اتوبوس تندرو (BRT) را دارد که این مسئله سبب شده که دسترسی از اقصینقاط شهر تهران به این مجتمع با سهولت امکانپذیر باشد.
نزدیکی به مراکز متعدد خرید، فرهنگی، تفریحی و ورزشی: این مجتمع دسترسی مناسبی به مراکز خرید متنوع خیابان ولیعصر و خیابان انقلاب دارد که شامل مجتمعهای خرید تخصصی، خردهفروشیهای متعدد و رستورانها و کافیشاپهای متنوع میشود. همچنین در نزدیکی این مجتمع مجموعهای از پارکهای بزرگ شهر تهران (مانند بوستان دانشجو، بوستان لاله، بوستان هنرمندان و…) و مراکز فرهنگی بنام (مانند تئاتر شهر، شهر کتاب، پردیس سینمایی بهمن، سینما سپیده، سینما عصر جدید، سینما پلازا، سینما رادیوسیتی سینما قدس و …)، و سایر مراکز تفریحی و ورزشی قرار دارد که میتواند روحیه و انگیزه کاری فناوران و نخبگان فعال در استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مجتمع را افزایش دهد.
فراخوان فروش واحدهای طبقه اول و دوم
در این مرحله از فراخوان فروش واحدهای مجتمع فناوری نشان بزرگمهر، 14 واحد از واحدهای طبقه اول و دوم عرضه شدهاند. فرآیند پیشفروش واحدهای این مجتمع بدینصورت است که افراد حقیقی و حقوقی متقاضی لازم است پس از مطالعه کتابچه معرفی مجتمع و کتابچه فراخوان فروش ویژه بهمن ماه 1400، فرم درخواست پیشخرید را تکمیل کرده و به همراه مدارک و مستندات درخواستشده حداکثر تا تاریخ 13 بهمن ماه 1400، درخواست خود را به دفتر پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر (واقع در تهران، خيابان انقلاب، روبهروی پارك دانشجو، كوچه شهيد بالاور، پلاك7، مجتمع فناوری شماره یک دانشگاه صنعتی امیرکبیر(ساختمان ابنسینا)،طبقه اول) ارسال کنند. متقاضیان میتوانند درخواست پیشخرید یک یا چند واحد را داشته باشند و محدودیتی از این نظر وجود ندارد. پس از ارزیابی اولیه از سوی پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تایید درخواست متقاضیان، قرارداد پیشفروش واحدهای مجتمع تنظیم و به امضای متقاضی و سرمایهگذار پروژه خواهد رسید. همچنین هزینه خرید واحدهای این مجتمع به صورت مرحلهای و متناسب با وضعیت پیشرفت عملیات عمرانی در نظر گرفته شده است.
متقاضیان محترم میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط پیشفروش به آدرس اینترنتی
https://panahco.com مراجعه کرده یا با دفتر پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با شماره 66462210 -021 یا دفتر توسعهگر پروژه(شرکت توسعه طرح و ساخت پناه) با شماره 88231900-021 (داخلی 104) تماس حاصل کنند.