وبسایت Gnoosic برای همین اوقات طراحی شده است. در واقع این وبسایت مانند یک موتور جستوجوگر موسیقی است و برای موسیقیهایی کاربرد دارد که احتمالا شما آن را دوست دارید ولی تابهحال آن را نشنیدهاید.
نحوه کار Gnoosic به این صورت است که در ابتدای ورود به این وبسایت از شما خواسته میشود تا 3گروه و یا خواننده مورد علاقه خود را نام ببرید. سپس بر همین اساس آهنگهای دیگری به شما نمایش داده میشود.
شما میتوانید این آهنگها را لایک و یا دیسلایک کنید و بر همین اساس Gnoosic به شما آهنگهای دیگری را پیشنهاد میدهد. هر قدر که آهنگهای بیشتری را لایک و یا دیسلایک کنید، عملکرد Gnoosic دقیقتر میشود و به شما موسیقیهای بیشتری که مطابق سلیقه شما باشند، پیشنهاد میدهد.
موضوعی که باید به آن توجه کنید این است که در این وبسایت امکان گوشدادن آنلاین به موسیقیهای پیشنهادشده وجود ندارد. شما با کمک Gnoosic نام آهنگهایی که ممکن است مورد علاقه شما باشند پیدا میکنید و پس از گوشدادن به آهنگ موردنظر، آن را لایک یا دیسلایک میکنید. در واقع کار این وبسایت تنها پیشنهادکردن موسیقی است و نه پخش آنلاین آن!
Gnoosic و music-map دو بخش موسیقایی Gnod هستند که در هر ماه بیش از 200هزار بازدیدکننده دارند و به این بازدیدکنندگان موسیقی پیشنهاد میدهند. حساب کاربری @Gnoosic در توییتر فعال است تا اخبار مرتبط با آخرین بهروزرسانیهای این وبسایت را در اختیار بازدیدکنندگان آن قرار دهد.
Gnod که پروژه اصلی است که Gnoosic و music-map زیرمجموعه آن هستند، یک شبکه جهانی اکتشاف و جستوجوست. شعار Gnod این است که از آخرین تکنولوژی روز دنیا استفاده میکند تا افراد بتوانند به جستوجو و اکتشاف خود وسعت دهند و چیزهای بهتری را پیدا کنند.
Gnod شامل پروژههای متعدد دیگری هم هست که بعضی از آنها اجرایی شدند و بعضی نه؛ هدف این پروژهها این است که علاوه بر جستوجوی آهنگ که در Gnoosic و music-map امکانپذیر شده، بتوان کتابهای مورد علاقه و مولفهای محبوب خود را هم پیدا کرد.
بخش دیگری از این پروژهها کهGnod Art نام دارد، تلاش دارد تا به کمک هوش مصنوعی بتواند به افراد در پیداکردن هنر مورد علاقه خود کمک کند. مجموعه این وبسایت و پروژهها برپایه یادگیری ماشین قرار گرفتهاند و با افزایش دیتای ورودی و تعداد کاربران نتایج بهتری را ارائه میدهند.