محتوای برند اخبار استارتاپی

خروجی شتابدهی آنلاین دیموند چه بود؟

بیش از هفت سال پیش، شتابدهند دیموند با هدف ترویج فرهنگ کارآفرینی برای تمام علاقه‌مندان در سراسر کشور شکل گرفت. تا پیش از آن کارآفرینی بیشتر سهم کسانی می‌شد که در تهران اقامت داشتند و از لحاظ طبقه اجتماعی، امکان آزمون و خطا و ریسک‌های متنوع در بیزینس‌های مختلف را داشتند.

ملزومات رشد یک استارتاپ

هر استارتاپ به آموزش‌های تخصصی نیاز دارد؛ باید به استادها و منتورهای تخصصی دسترسی داشته باشد. همچنین منابع مالی دریافت بهترین آموزش‌های مورد نیاز را داشته باشد و در تهران هم حضور داشته باشد. علاوه بر تمام این‌ها تیم سازی درستی انجام داده و در نهایت امکان وصل شدن به فعالان و سرمایه‌گذاران اکوسیستم را داشته باشد.
تا پیش از این تمام این امکانات در اختیار تعداد محدودی از دنبال کنندگان جدی کارآفرینی بود.

آموزش‌های تخصصی کارآفرینی برای تمام ایران!

اکنون برای تمام کسانی که رویای راه‌اندازی استارتاپ دارند، خبر خوشحال کننده‌ای داریم. به واسطه آغاز کار شتابدهی آنلاین، امکانی فراهم شده که درصد قابل توجهی از نیازهای آموزشی استارتاپ‌ها، در تمام ایران رفع شود.
دیموند به مهم‌ترین هدف خود دست یافت. تلاش کردیم محدودیت‌های کارآفرین شدن را به حداقل برسانیم! هرکس در هرجای ایران که علاقه‌مند به این حوزه است می‌تواند برای دریافت آموزش‌های تخصصی کارآفرینی روی کمک دیموند حساب کند.

شتابدهی آنلاین دیموند چیست؟

  • تمام خدمات دپارتمان آموزش دیموند، در دوره پیش‌شتابدهی به صورت آنلاین و رایگان در اختیار استارتاپ‌های سراسر ایران قرار می‌گیرد.
  • در مدت 8 هفته، همه آموزش‌های تخصصی مورد نیاز استارتاپ‌ها با استاد‌های متخصص هر حوزه در اختیار تیم‌های پذیرفته شده قرار می‌گیرد.
  • علاوه بر آموزش، منتورهای باتجربه در طول این مدت با استارتاپ‌ها همکاری خواهند کرد تا به صورت عملی در رشد بیزینس کمک کننده باشند.
  • همچنین مشاوره مالی و مالیاتی و خدمات حقوقی هم به استارتاپ ها در صورت پذیرفته شدن در شتابدهی داده می‌شود.
  • تمام خدمات ذکر شده متناسب با سطح و نیازهای هر استارتاپ طراحی و در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.
  • در پایان این 8 هفته، امکانی برای استارتاپ‌ها فراهم می‌شود که ایده خود را در جلسه‌ای با حضور متخصصین ارائه دهند تا مقدمات رشدشان در مقیاس بزرگ‌تر فراهم شود.
  • استارتاپ‌ها برای شرکت در شتابدهی آنلاین دیموند می‌بایست ایده خود را در سایت دیموند ثبت کنند.

چرا شتابدهی آنلاین؟

اکنون با نگاهی به رسالت شتابدهنده دیموند و به علت شرایط متفاوتی که بر محیط های اجتماعی حاکم است، با اولویت بخشیدن به حفظ سلامتی کارآفرینان جوان و همچنین عدم توقف در مسیر آموزش و راهبری، دوره شتابدهی آنلاین شتابدهنده دیموند را راه اندازی کردیم تا بدون نیاز به حضور در فضاهای پرخطر اجتماعی، تمامی خدمات مورد نیاز استارتاپ، به استثنای فضای کار را تا بهبود شرایط حاکم، به تیم های جدید ارائه دهیم.

در اولین دوره شتابدهی آنلاین دیموند چه گذشت؟

دوره اول شتابدهی آنلاین دیموند در دی‌ماه 1399 برگزار شد. در این دوره بیش از 50 استارتاپ ثبت‌نام کردند که از این بین 5 استارتاپ وارد پیش‌شتابدهی آنلاین شدند و طی مدت دوماه تمام خدمات دپارتمان آموزش دیموند به صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار گرفت.
در دوره اول پیش شتابدهی آنلاین دیموند استارتاپ‌هایی از سراسر ایران ثبت‌نام کردند که در بین پذیرفته‌شدگان دو استارتاپ از گرگان و اهواز حضور داشتند.

خدمات شتابدهی آنلاین دیموند:

  1. آموزش تخصصی
  2. منتورشیپ و جلسات خصوصی
  3. مشاوره حقوقی
  4. مشاوره مالی و مالیاتی
  5. ایجاد ارتباط با صنایع مرتبط هر حوزه جهت تعامل میان کسب و کارهای نوپا و بنگاه های فعال در این حوزه ها، که باعث می‌شود استارتاپ ها به دایره وسیعی از کاربران، مشتریان، تجربه و حتی سرمایه گذاری، وصل شوند.
  6. برگزاری جلسه‌ای برای ارئه استارتاپ‌ها به متخصصین تدارک خواهیم دید تا مقدمات رشدشان در مقیاس بزرگ‌تر فراهم شود.
    در پایان 8 هفته چه چیز‌هایی به استارتاپ اضافه شد؟
  7. در انتهای دوره 2 ماهه پیش شتابدهی، تیم‌ها محصولی آماده به عرضه در بازار، با طرح کسب و کار کامل، نقشه راه مشخص، برنامه بازاریابی مدون و برنامه توسعه پیدا کردند و برای جذب سرمایه دوره شتابدهی، طرح مالی دقیقی آماده کردند.
  8. و در آخر، برگزاری جلسه‌ای ویژه جهت ارائه استارتاپ‌ها

استارتاپ‌ها پس از گذراندن این هشت هفته، خود را برای ارائه ایده خود آماده کردند. در این جلسه از متخصصین اکوسیستم دعوت شد تا به بررسی استارتاپ‌ها بپردازند. از همین رو استارتاپ‌ها شانس این را داشتند تا با ارائه خوب، جذب سرمایه داشته باشند و خود را برای رشد مقیاس‌پذیر آماده کنند.
نتیجه اولین دوره شتابدهی آنلاین دیموند چه بود؟

پس از این دوره‌ی دوماهه جلسه‌ای با حضور متخصصین اکوسیستم استارتاپی برگزار شد و تیم‌ها ماحصل فعالیت‌های خودشان را در این رویداد ارائه دادند. در انتها در دو استارتاپ سرمایه‌گزاری انجام شد و این دو تیم رسما وارد شتابدهی دیموند شدند تا به مدت 6 ماه خدمات دیموند در اختیار آن‌ها قرار بگیرد؛ من جمله: سرمایه‌گزاری، منتورینگ، ارتباط تیم‌ها با شبکه ارتباطی و شرکت‌های همکار دیموند، فضای کار و ادامه آموزش تخصصی.
ضمنا به یکی از استارتاپ‌ها تا پایان خرداد فرصت داده شد تا در صورت رسیدن به تارگت‌های تعیین شده، آن‌ها هم وارد این پروسه 6 ماهه شوند.

مشکل عمده استارتاپ‌ها در شتابدهی آنلاین

رایج‌ترین مشکلاتی که باعث رد شدن استارتاپ‌ها در شتابدهی آنلاین داشتند مربوط به سه حوزه بود:

ایده، تیم و بازار

بر آن شدیم با بررسی اجمالی این سه مورد، کمکی به تیم‌های آینده متقاضی حضور در شتابدهی آنلاین دیموند کنیم.

مشکل ایده‌ها

عموما افراد بررسی جامعی بر روی ایده‌هایشان انجام نداده بودند و خام بودند. در واقع به این سوال اساسی پاسخ نداده بودند که ایده آن‌ها چه مشکل مهم و حل نشده‌ای را از مخاطبشان برطرف می‌کند. همچنین پس از ایده، هیچ گامی برای اجرایی کردن ایده برنداشته بودند و در عین حال مبلغ درخواستی نامتناسبی را طلب می‌کردند.

مشکل تیم‌ها

برای ایده‌هایی که به سمت اجرایی شدن پیش رفته بودند و تیمی تشکیل داده بودند، اولین مشکلی که دیده می‌شد عدم تعیین دقیق وظایف هر شخص بود. در واقع عمده تیم‌ها با اتکا به رابطه دوستانه‌شان، سعی در حل و فصل کردن موانع و پیشبرد اهداف می‌کردند. در حالی که عدم مدیریت رابطه کاری با رابطه دوستانه عموما مشکل ساز می‌شد.

از طرف دیگر دیده می‌شد که این وظایف به طور مساوی بین اعضای تیم تقسیم نشده و عمده کارها بر دوش یک نفر بود که این رویه مشکل ساز می‌شد و در جلسه ارائه استارتاپ‌ها، متخصصین اکوسیستم متوجه این مسئله می‌شدند.

نکته آخر درباره تیم‌ها، عدم تنوع تخصص‌ها در یک تیم بود. به عنوان مثال تمام اعضای تیم در یک تخصص بودند و در حوزه‌های دیگر مثل مارکتینگ و… هیچ عضوی را نداشتند. یا در حوزه‌های دیگر عضو داشتند ولی در زمینه فنی، تصمصم بر برون‌سپاری گرفته بودند. در صورتی که برای یک استارتات، برون‌سپاری کردن بخش فنی شدیدا هزینه‌بر و به‌صرفه نیست.

مشکل مدل درآمدی و بازار

بیشتر تیم‌ها هیچ تحقیقات بازاری برای ایده خود انجام نداده بودند و برهمین اساس گاها بازارهای اقیانوس قرمزی را انتخاب کرده بودند که موفق شدن در آن‌ها را بسیار سخت می‌کرد. از همین رو احتمال سرمایه‌گذاری بر ایده‌ خود را پایین می‌آوردند.

از طرف دیگر استارتاپ‌ها امکان‌های درآمدی خود را بررسی نمی‌کردند. با این که می‌دانیم استارتاپ با ابهام‌های بی‌شماری روبه‌روست، ولی خود تیم‌ها نباید به اندک دارایی‌هایی که دارند هم پشت کنند. بر همین اساس می‌بایست تیم‌ها به مدل‌های درآمدی مختلفی را در نظر داشته باشند تا در آگاهانه‌تر مسیر پرچالش خودشان را طی کنند.

برنامه آینده شتابدهی آنلاین دیموند

دیموند در نظر دارد در سال 1400 دو دوره دیگر شتابدهی آنلاین برگزار کند که به زودی اطلاعات دوره جدید اطلاع رسانی خواهد شد. گرچه تیم‌ها هم اکنون نیز می‌توانند در سایت دیموند ثبت نام کنند.
شرایط پذیرش استارتاپ
تمام استارتاپ‌ها می‌بایست طرح خود را در سایت دیموند ثبت‌ کنند. پس از ثبت‌نام جلسه مصاحبه‌ای تنظیم می‌شود. در نهایت کارشناسان دیموند استارتاپ‌ها را بررسی می‌کنند و اسامی راه‌یافتگان به دوره پیش شتابدهی آنلاین دیموند را اعلام می‌کنند.
تمام استارتاپ‌هایی که این سه ویژگی را دارند، امتیاز ویژه‌ای برای ورود به پیش‌شتابدهی آنلاین دیموند خواهند داشت:
1. داشتن تیم منسجم
2. داشتن محصول اولیه قابل ارائه
3. آگاهی تیم از مدل بیزینسی خود

گروه گسترش نوآوری دیموند

این شتابدهنده از سال 1393، با هدف کمک به رشد کسب و کارهای نوپا، بیش از 350 استارتاپ را در کمپ پیش شتابدهی خود پذیرش کرده و بیش از 25 تیم را در پورتفوی سرمایه گذاری خود دارد. این تیم ها در شهرهای تهران، تبریز، شیراز، بوشهر و اصفهان، پذیرش شده و دوره های شتابدهی و پیش شتابدهی را با موفقیت گذرانده اند.
از جمله استارتاپ‌های دیموند: اوباره، آچاره، نواک، تگموند، کادرو، ویترین‌نت، آقااجازه، بوکینگ‌ویلا، کارن‌کراد و… است.
برای اطلاعات بیشتر
• اینستاگرام:
برای آشنایی بیشتر با استارتاپ‌های دیموند، حتما اینستاگرام این شتابدهنده بررسی کنید تا از زبان خود استارتاپ‌ها با داستان‌ها و چالش‌ها و همین‌طور خدمات دیموند در این مسیر آگاه شوید.
نشانی اینستاگرام: dmondaccelerator@
• سایت:
برای بررسی عمیق‌تر استارتاپ‌ها و خدمات دیموند سایت دیموند را مشاهده بفرمایید.
نشانی سایت: dmondgroup.com
• شتابدهی آنلاین دیموند: ثبت نام فقط از طریق سایت انجام می‌شود.

دیموندلب؛ پلتفرمی برای ارتباط آسان با منتورها

دیموندلب در ابتدا کار خود را به عنوان زیرمجموعه‌ای از دپارتمان آموزش دیموند آغاز نمود و در ابتدای راه دوره‌هایی را جهت آماده‌سازی افراد برای راه‌اندازی استارتاپ و ورود به بازار کار برگزار کرد. این دوره‌ها با همکاری شرکت‌هایی نظیر؛ یکتانت، تپسی، دیجی‌نکست، علی‌بابا و … برگزار شد.
علاوه بر خدمات آموزش حضوری؛ این مجموعه درحال تدوین اولین پلتفرم جامع آموزش کارآفرینی در حوزه‌های تخصصی مبانی کارآفرینی، راه‌اندازی استارتاپ، حقوق استارتاپ، مبانی مالی، توسعه فردی، تیم و کار تیمی، جذب سرمایه و مهارت‌های تکمیلی می‌باشد.
در این پلتفرم، بنا به رسالت آموزشی دیموندلب، درسنامه‌های کاملاً رایگان در هر یک از موضوعات بیان شده در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته و گام به گام مراحل طراحی و پیاده‌سازی یک استارتاپ به صورت رایگان معرفی و آموزش داده خواهد شد.

اجرای شتابدهی آنلاین دیموند در دیموندلب

دوره اول شتابدهی آنلاین دیموند در دی‌ماه 1399 آغاز کرد، تمام آموزش‌های خود را از طریق پلتفرم دیموندلب(دپارتمان آموزش دیموند)، کاملا آنلاین و به صورت دوره‌های آموزشی در هشت دسته موضوعی؛ مبانی کارآفرینی، راه‌اندازی استارتاپ، حقوق استارتاپ، مبانی مالی، توسعه فردی، تیم و کار تیمی، جذب سرمایه و مهارت‌های تکمیلی انجام شد.

استاندارد آموزشی دیموندلب

ارزش اصلی دیموندلب بیش از 160 سرفصل آموزشی مدون در 8 دسته‌‌بندی کلی است. سرفصل‌هایی که هر یک دارای طرح درسی مشخص و منظم بوده و به استانداردسازی آموزش کارآ،رینی کمک خواهند کرد.
1. مبانی کارآفرینی
2. راه‌اندازی استارتاپ
3. حقوق استارتاپ‌ها
4. مبانی مالی
5. توسعه فردی
6. تیم و کار تیمی
7. جذب سرمایه
8. مهارت تکمیلی

محصولات دیموندلب

در دیموندلب تلاش بر این است که به مرور در تمامی دسته‌ها‌ی هشت‌گانه استاندارد بیان شده به ارائه محصولات چهار گانه زیر بپردازیم:

  1. درسنامه‌های طبقه‌بندی شده.
  2. دوره‌ها ویدپویی آنلاین.
  3. وبینار آموزشی.
  4. منتورشیپ آنلاین.

مسیر پیش روی دیموندلب

  • شکل‌گیری اولین مرجع آموزش کارآفرینی و راه‌اندازی استارتاپ فارسی زبان.
  • کمک به تصفیه فضای اکوسیستم از آموزش‌های آغیراستاندارد و منتورنماهای گمراه‌کننده.
  • ارائه خدمات حرفه‌‌ای آموزش به شتابدهنده‌ها، مراکز رشد و نوآوری و سایر سازمان‌های کشور.

دیموندلب؛ ارتباط آسان با منتور

دیموندلب پلتفرم منتورشیپ را برای کسب‌و‌کارها راه‌اندازی کرده که در آن منتورهای متخصص اکوسیستم را به بیزینس‌ها و استارتاپ‌ها متصل می‌کند. با این که مدت زیادی از راه‌اندازی این پلتفرم در دیموندلب نگذشته، استقبال قابل توجهی از این بخش به وجود آمده است.
این استقبال، مدیران شتابدهنده دیموند را آگاه کرد که تمرکز ویژه‌ای روی منتورشیپ بگذارند؛ چرا که نیاز عمیق اکوسیستم به دریافت چنین خدمتی به شدت آشکار است. بر همین اساس پیش‌بینی می‌شود دیموندلب به زودی به خانه منتورشیپ اکوسیستم تبدیل شود.

خدمت منتورشیپ در دیموندلب و لزوم نیاز آن در استارتاپ‌ها

در تجارت، مرز بین موفقیت و شکست بسیار باریک است. بنابراین خوب است کسب‌وکارهای تازه‌کار، به ویژه استارتاپ‌ها از همان ابتدای فعالیتشان از مشاوره و منتورشیپ افرادی که تخصص کافی دارند، استفاده کنند و به جای آن‌که خودشان همه راه را به تنهایی جلو بروند از اشخاصی که سابقه مرتبط دارند و به عنوان منتور و مشاور کسب‌وکارها فعالیت می‌کنند، نکات لازم را بیاموزند.

این روزها صدها جوان در حال ورود به اکوسیستم استارتاپی ایران هستند. تب راه‌اندازی استارتاپ به قدری بالاست که تقریبا هر روز اسم یک یا چند استارتاپ جدید که شروع به فعالیت کرده‌اند را از دور و نزدیک می‌شنویم. اما نکته اساسی این است که از این سیل عظیم استارتاپ‌هایی که وارد بازار می‌شوند فقط بخش اندکی از این استارتاپ‌ها در این اکوسیستم باقی می‌مانند و باقی در نهایت از عرصه حضور خارج می‌شوند.

مشکل این است که بیشتر شرکت‌های نوپا توسط مردان و زنان جوان و کم‌تجربه‌ای راه‌اندازی و اداره می‌شوند که با مشکلات دنیای واقعی کسب‌وکارها آشنا نیستند و تا به حال با آنها روبرو نشده‌اند. در واقع یک شرکت چیزهای دیگری بیش از محصولات یا خدمات آن است. حتی شرکت‌های درجه یکی مانند گوگل و فیسبوک هم در راه موفقیت‌شان مدیران حرفه‌ای یا منتورها را برای ادامه روند فعالیت خود به کار گرفتند. در واقع باید گفت اداره یک شرکت به دستانی باتجربه احتیاج دارد، به کسی احتیاج دارد که تمام مسائل و مشکلات را یک‌بار پشت سر گذاشته، فراز و نشیب‌ها را تجربه کرده و بتواند پیش‌بینی کند چه چیزی درست و چه چیزی غلط است.

همه این کارها را منتورهای واقعی می‌توانند برای استارتاپ‌ها انجام دهند. به عبارتی؛ هر شرکت تازه تاسیس باید فردی با تجربه کافی در حوزه فعالیتش را در کنارش داشته باشد، کسی که درک درستی را از سیاست‌ها و مقررات دولت، مسائل مالیاتی، اثرات طولانی مدت ورود به تجارت و توافق‌نامه‌های تجاری و همچنین امور روزمره هر کسب‌وکاری داشته باشد.

به طور کلی، مدیران استارتاپ‌ها باید کاملا به خصوصیات یک منتور خوب آگاه باشند تا بتوانند بهترین منتور را برای دریافت بهترین منتورشیپ انتخاب کنند. به عبارتی؛ پیدا کردن یک منتور خوب مطمئنا مسیر رشد حرفه‌ای و حتی شخصی مدیران استارتاپ‌ها را روشن خواهد کرد. دریافت منتورشیپ می‌تواند یکی از ضروریات اولیه برای شروع یک استارتاپ باشد. دیموندلب امروز آماده ارائه خدمات منتورشیپ آنلاین به کلیه استارتاپ‌های فعال ایرانی است. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به سایت این مجموعه به آدرس dmondlab.com مراجعه کنید.

چرا منتورشیپ برای استارتاپ‌ها ضروری است؟

بیشتر کارآفرینان، برای اولین بار، قبل از شروع کار خودشان واقعا نمی‌دانستند که سفر کارآفرینی چقدر سخت است. صرف نظر از اینکه چند ساعت در مورد استارتاپ‌ها و به طور کلی کارآفرینی تحقیق کرده‌اید، تا زمانی که خودتان سفر کارآفرینی را تجربه نکنید، تقریبا به اندازه شخصی که این تجربه دست اول را داشته است، نمی‌دانید. از آن‌جایی که منتورها تجربیات ارزشمندی در مورد شکست‌ها دارند. می‌توانند مانع وقوع خیلی از شکست‌هایی شوند که اکثر استارتاپ‌ها با آنها روبرو می‌شوند.

منتورهای اصیل و واقعی به استارتاپ‌ها مشاوره نمی‌دهند تا سود خود را به حداکثر برسانند. وقتی صحبت از کارآفرینی می‌شود، یکی از مهمترین چالش‌ها در مراحل اولیه شرکت، امور مالی آن است. تاسیس یک شرکت و ساختن آن از ابتدا کاری گران و هزینه‌بر است. بنابراین بهتر است به جای گذراندن یک دوره یا شرکت در یک کنفرانس، وبینار یا رویدادی که غالبا برای شما هزینه و زمان زیادی خواهد داشت، به دنبال یک منتور بگردید. با در کنار خود داشتن یک منتور به غیر از صرفه‌جویی در هزینه می‌توانید تجربه شخصی‌تری را از منتورتان دریافت کنید. منتورهای کاردرست اصولا به دنبال بهتر کردن اکوسیستم‌ها هستند. آنها بهتر از هر کسی، موقعیت بنیانگذار و آنچه بنیانگذاران با آن روبرو می‌شوند را می‌فهمند.

بیشتر منتورهای استارتاپ‌ها افرادی با ارتباطات قوی هستند. آنها بخشی از صنعت، حوزه یا جامعه خود بوده‌اند و شبکه وسیعی از مردم را در کنار خود جمع کرده‌اند که می‌توانند برای هر کارآفرینی ارزش زیادی داشته باشند. علاوه بر این، منتورها معمولا با سایر کارآفرینان در اکوسیستم ارتباط برقرار می‌کنند. اساسا یک منتور خوب سعی نمی‌کند به سوالی که شما مطرح می‌کنید و با تجربه شخصی او همخوانی ندارد پاسخ دهد. بلکه آنها افرادی را در شبکه گسترده خود پیدا خواهند کرد که قادر به ارائه دانش مورد نظر شما باشند. به این ترتیب شما با داشتن یک منتور نه تنها شبکه ارتباطات شخصی و حرفه‌ای خود را رشد می‌دهید، بلکه برای ارائه خدمات هم راهنمایی دریافت می‌کنید تا در مراحل بعدی رشد موفق باشید.

همانطور که قبلا گفته شد، ایجاد یک شرکت از ابتدا بسیار چالش‌برانگیز است. بنابراین برای کاری مثل راه‌اندازی یک استارتاپ که احتمال شکست بالایی دارد، زمان، هزینه، تلاش و تعهد زیادی هم لازم است. یک منتور خوب می‌تواند به شما در کسب اطمینان از واقع‌بین بودن و مسئولیت‌پذیری و عملکردتان ارزش زیادی داشته باشد و به تشخیص آمادگی شما کمک کند. به عنوان مثال، وقتی استارتاپ شما برای گام بعدی آماده نیست یا ایده شما به اندازه کافی خوب توسعه نیافته است یا راه حل شما هیچ مشکل واقعی را حل نمی‌کند یا حتی مناسب بازار نیست؛ این فقط منتور است که با ارائه یک منتورشیپ مناسب اینها را تشخیص می‌دهد و سعی در برطرف کردن آنها می‌کند. نکته مهم دیگر این است که منتورها، از دید یک فرد خارج از شرکت به شرکت شما نگاه می‌کنند بنابراین موضوعات و نکاتی را می‌بینند که از دید شما پنهان مانده‌اند.

مربی یا منتور کیست؟

قبل از اینکه بیشتر به این موضوع بپردازیم که چرا گرفتن راهنمایی یا منتورشیپ برای استارتاپ‌ها بسیار مهم و لازم است، بهتر است ابتدا بدانیم مربی یا منتور کیست؟
دیکشنری آنلاین مریام وبستر، منتور را به عنوان یک مشاور یا راهنمای معتمد تعریف می‌کند و برخی منابع هم بیان می‌کنند که یک منتور کسی است که از روی حسن نیت، به کسب‌وکارها مشاوره عمومی می‌دهد. یک مربی یا منتور ویژگی‌های خاصی را در خود دارد که به طور خاص به کمک بنیان‌گذاران استارتاپ‌ها می‌آید.
منتورهای استارتاپ‌ها اشخاصی هستند که از تجربیات و دانش خاصی برخوردارند. منتورها افرادی هستند که در گذشته بسیاری از شکست‌ها و موفقیت‌ها را در زندگی حرفه‌ای خود تجربه کرده‌اند و می‌توانند تجربیات و دانش خود را با کارآفرینانی که بدون‌شک به این اطلاعات نیاز دارند به اشتراک بگذارند.
از همه مهم‌تر این است که منتورها واقعا به دنبال موفقیت شما هستند چون اساسا آنها خودشان قبلا موفقیت و رضایت شخصی را پیدا کرده‌اند همیشه احساس می‌کنند وقت آن است که آموخته‌ها و تجربه‌های خود را به دیگران منتقل کنند.

تیمی به وسعت ایران در دیموندلب

دیموندلب تیمی با تجربه و حرفه‌ای از دل اکوسیستم کارآفرینی ایران است که با تلفیق تجربه شتابدهنده دیموند با نوآوری و خلاقیت نیروهای جوان و با انگیزه توانسته ‌است گامی هرچند کوچک در راستای اعتلای دانش کارآفرینی کشور عزیزمان ایران بردارد. امروز در دیموندلب بخش‌های مختلف نظیر؛ آموزش، تولید محتوا، روابط عمومی و … همه با یک هدف واحد در زمینه پیاده‌سازی آرمان عدالت آموزش کارآفرینی در کشور فعالیت می‌کنند.

همکاری دیموندلب با دیگر شتابدهنده‌ها

دیموندلب این آمادگی را دارد تا با دیگر شتابدهنده‌ها هم همکاری کند. شتابدهنده‌ها می‌توانند از پتانسیل پرقدرت دیموندلب برای ارتقای بخش آموزش تخصصی شتابدهی‌شان استفاده کنند.
به گفته مدیرعامل مجموعه دیموندلب، برنامه‌های ویژه‌ای برای همکاری با دیگر شتابدهنده‌ها تدارک دیده‌اند که بتوانند آموزش اصولی و به روز جهان را در اختیار استارتاپ‌ها قرار دهند. برای اطلاعات بیشتر درباره این موضوع به:
آدرس وب‌سایت dmondlab.com
اینستاگرام dmondlab
مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.