اخبار استارتاپی

مصاحبه با سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور

مهم این است که چه برنامه‌هایی در نمایشگاه اجرا شود نمایشگاه را چطور دیدید؟ و اینکه آینده فناوری کشور را چطور ارزیابی می‌کنید؟

بسم الله الرحمن الرحیم

خوشحال هستم که برای بار دهم، نمایشگاه اینوتکس را داریم. مشکلات مربوط به بیماری کرونا باعث شد که سال گذشته ما این رویداد را مجازی برگزار کنیم اما امسال تلفیقی از نمایشگاه حضوری و مجازی شد. قطعا پتانسیل بحث نوآوری و شرکت‌های دانش بنیان خیلی بیشتر از نمایشگاه اینوتکس است و شرایط فعلی هم باعث شده که یک مقدار محدودتر برگزار بشود.

واقعیت این است که بحث فناوری در کشور الان به قدری مهم شده که من فکر می‌کنم هر دولتی در آینده بیاید یکی از اولویت‌های اولش توسعه فناوری در کشور است. بحث اول بسیاری از کشورهای پیشرفته توسعه فناوریست. چون فناوری به معنی اقتدار کشور است، به معنی اقتصاد کشور است، معنی فناوری آینده کشور است. خوشبختانه این اتفاق افتاده و دیدگاه بسیاری از مسئولین و قانونگذاران نسبت به حوزه فناوری کاملا تغییر کرده است. این دستاورد بزرگی است که در این سال‌ها اتفاق افتاده است.

قبل از هر چیزی این یک دستاورد فرهنگی برای کشور است که به جایی رسیده که به جوان‌هایش، به نیروی انسانی خلاقش اهمیت داده و ساختارهایی را ایجاد کند تا بتواند از آنها بهره برداری کند. امیدوارم که حوزه فناوری با همین شتابی که تا حالا پیش رفته، که شتاب قابل توجهی بوده، به پیش برود.

شما تعداد شرکت‌های دانش بنیان را می‌بینید، فروش آنها را می‌بینید، توسعه پارک‌های علم و فناوری مثل پارکی که الان در آن هستید را می‌بینید که سالیانه چندین برابر بزرگتر شده‌اند و این توسعه انشالله در آینده هم ادامه پیدا می‌کند و بخش فناوری یکی از بخش‌های جدی اقتصاد کشور خواهد شد.

این نمایشگاه‌ها چقدر می‌توانند برای توانمندسازی استارت آپ‌ها تاثیرگذار باشند ؟

بحث نمایشگاه قطعا موثر است. مهم این است که ما چه برنامه‌ای در نمایشگاه داریم. اینجا شما می‌بینید که پنل‌های استارتاپی را دارند، شرکت‌های سرمایه گذار را دارند، جلسه‌های B2B برای بحث سرمایه گذاری برگزار می‌شود و این برای پیشرفت کار مهم است.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *