سعید رحمانی، بنیانگذار سرآوا و موسس کارخانه نوآوری آزادی، با انتشار ویدیویی یک ساعته در صفحه ی یوتیوب خود، با اشاره به راه اندازی کارخانه نوآوری آزادی در سال 96 با هدف ایجاد مکانی برای تحقق آرزوها و ایدههای کارآفرینان جوان کشور با همراهی خانواده علیزاده و شرکت آما و حمایت معاونت علمی و پارک فناوری پردیس و همراهی اهالی محترم اکوسیستم کارآفرینی ایران، از آرزوی خود برای تبدیل کردن «جاده مخصوص» به «سیلیکونولی» ایران پرده برداشته و گله مندی هایی را در خصوص خطر خاموشی کارخانه نوآوری آزادی را که اکنون به عنوان نماد کارآفرینی کشور تبدیل شده است، در این ویدیو بیان کرده است
سعید رحمانی در این ویدیو دلایل خود را نیز برای راه اندازی کارخانه نوآوری آزادی چنین بیان داشته است: طرح ایجاد اولین کارخانه نوآوری کشور را پیریزی کردیم تا پراکندگی کارآفرینان و استارتاپهای نوپای آنها در تهران بزرگ را کاهش دهیم و مانند مثالهای موفق در کلانشهرهای دیگر جهان، با در کنار هم قرار گرفتن کارآفرینان، مربیان، سرمایهگذاران و حامیان اکوسیستم امکان موفقیت آنها افزایش یابد.
موسس کارخانه نوآوری تنها دغدغده ی خود را روشن نگه داشتن چراغ کارخانه نوآوری می داند: واقعا مهم نیست که چه کسی این کارخانه را راهاندازی کرد. مهم آن است که این مسیر ادامه یابد و چراغهای برج نوآوری ایران روشن بماند. تنها راه ادامه این مسیر، مذاکره برد برد بین بخش خصوصی مستقر در کارخانه نوآوری و شرکت آما به عنوان یک شرکت سهامی عام با ذینفعان متعدد و با احترام به حق مالکیت مبتنی بر قانون است.
بار دیگر عزم جزم کنیم و با توافقی برد برد، چراغ کارخانه نوآوری را روشن نگه داریم. خاموش شدن این چراغ عقبگرد و غلبه سیاهی است.
چراغی به دستم، چراغی در برابرم، من به جنگ سیاهی میروم.
روایت کامل خلق اولین کارخانه نوآوری ایران و منطقه و چالشهای روشن نگه داشتن چراغ امید کارآفرینی در کشورمان را در این ویدیو از زبان سعید رجمانی ببینید.
https://www.aparat.com/v/ob2XQ