راه نجات سازمان‌ها از ضررهای شدید مالی

0

طبق نظر کارشناسان حوزه معماری زیر ساخت سازمان، شرکت‌هایی که برای ارائه خدمات خود از API استفاده می‌‌کنند، وقتی تعداد API هایشان زیاد می‌شود مشکلات متعدد مدیریتی و نظارتی برای شان بوجود می‌آید که باعث ایجاد ضرر و زیان مالی و از دست رفتن فرصت‌های توسعه می‌شود.

طبق آخرین بررسی‌های صورت گرفته در کشورهای پیشرو در صنعت IT ، سازمان‌ها و شرکت‌های مختلف برای حل این مشکلات مهم از یک بستر نرم افزاری برای مدیریت API ها استفاده می‌کنند.

نرم افزار مدیریت API چگونه باعث کاهش ضررهای سازمان می‌شود ؟

نرم افزار مدیریت API چگونه باعث کاهش ضررهای سازمان می‌شود ؟

نرم افزار مدیریت API یا API Manager مجموعه راهکارها و سرویس‌هایی است که ابزارهای مناسبی برای یکپارچه سازی، مدیریت و نظارت کل API های سازمان در اختیار مدیران و اپراتورها و توسعه دهندگان فنی قرار می‌دهد.

با یکپارچه سازی زیر ساخت وب سرویس‌های سازمان، شما به راحتی می‌توانید متوجه شوید که دقیقاً چه کسی، در چه زمانی و چگونه به وب سرویس‌های سازمان شما دسترسی پیدا کرده است و این کنترل و نظارت به سازمان کمک می‌کند تا بتواند مانع از خطاهایی شود که در گذشته رخ می‌داده است و کشف علت آن یا سخت بوده است.

با کمک API Manager از بروز خطاها و اتلاف زمان به طرز چشمگیری جلوگیری می‌شود. علاوه بر این موارد میزان توسعه پذیری زیرساخت IT سازمان بالا می‌رود. به عنوان مثال یکی از مهمترین مزیت‌های نرم افزار مدیریت وب سرویس امکان استفاده از وب سرویس‌های قدیمی بدون نیاز به کد نویسی جدید می‌باشد که باعث کاهش هزینه ها شده و به راحتی یک وب سرویس قدیمی را به صورت امن و استاندارد به چرخه‌ی استفاده باز می‌گرداند.

وقتی نظارت می‌کنید، به صورت خودکار خطاها به حداقل می‌رسد

وقتی سازمان شما خدمات خود را از طریق API ارائه می‌دهد نیازمند این است که از خیلی از موارد نظیر فعال بودن مداوم ، امنیت، سهولت دسترسی سرویس گیرندگان، نرخ دسترسی و مسائل دیگر API ها را به صورت آنلاین مطلع باشد.

با استفاده از نرم افزار مدیریت API ، کل چرخه زندگی API های سازمان از ابتدای بوجود آمدن تا زمان قطع سرویس تحت نظارت و مدیریت قرار می‌گیرد.

شاید برای شما هم اتفاق افتاده است که به بانک یا یک سازمان دولتی یا خصوصی مراجع نموده اید و با این جمله مواجه شده اید. ” سیستم قطع شده است ” . این جمله برای مردم و مسئولین یک جمله کابوس‌وار می‌باشد و باعث بهم ریختن برنامه‌ریزی‌ها و بلاتکلیفی می‌شود.

حال اگر ما ابزار درستی در زیر معماری سازمان خود داشته باشیم که به محض بروز هرگونه خطا قبل از همه به اپراتور مربوطه اخطار دهد دیگر با جمله ” سیستم قطع شده است ” مواجه نخواهیم شد.

همانطور که ملاحظه فرمودید، با استفاده از این ابزار کاربردی، سطح وسیعی از مشکلات فنی و مدیریتی و عمومی یک سازمان مرتفع می‌گردد و در کنار آن باعث رضایت حداکثر کاربران، مشتریان یا مردم می‎گردد.

همگام با ارائه نرم افزار مدیریت API در کشورهای پیشرو، جوانان نخبه دانشگاهی ما نیز موفق شده اند این نرم افزار را پیاده سازی نمایند تا سازمان‌های داخلی برای رفع نیازهای خود بتوانند از آن بهره‌مند شوند. با یک جستجو ساده در اینترنت می‌توان به شرکت های ارائه نرم افزار مدیریت وب سرویس داخلی دسترسی داشته باشید.

ابزارهای کارآمد، بازوهای سازمان هستند

ابزارهای کارآمد، بازوهای سازمان هستند

یک ابزار مناسب باعث می‌شود تا سازمان بتواند عملکرد‌های درست و به موقعی ای داشته باشد و این باعث می‌شود از بروز خطاها و ضررهای مالی و اتلاف وقت جلوگیری شود و درکنار آن باعث افزایش بهره‌وری و بالا رفتن کیفیت توسعه پذیری سیستم خواهد شد.

به طور مثال، یک سازمان بجای اینکه کلیه ارتباط API های خود را دو به دو انجام بدهد و کلی مشکل پیش بیاید می‌تواند با ابزار‌های API Manager کلیه زیر ساخت فنی سازمان را یکپارچه کنند و با این کار روند توزیع درخواست‌ها را به سمت وب سرویس‌ها را کاملا کنترل کرده و مانع از قطع شدن سیستم شد.

فواید مدیریت وب سرویس برای سازمان شما

  • افزایش امنیت API
  • رهگیری درخواست‌های API
  • تجزیه و تحلیل داده‌های API
  • مدیریت چرخه زندگی API
  • پشتیبانی از پروتکل‌های احراز هویت در فراخوانی API
  • تأیید مجوز درخواست API
  • مدیریت آمار و اطلاعات API
  • قابلیت شخصی سازی برای هر سازمان
  • غیر فعال کردن API در زمان اختلال
  • تعیین سیاست برای دسترسی و تعداد فراخوانی API
  • اعمال سیاست ارتباطی سیستم و سازمان
  • امکان توزیع بار بر روی چند نقطه پایانی
  • صف بندی درخواست‌ها و مدیریت نرخ فراخوانی API
  • جستجوی پیشرفته بین API های سازمان
  • ارائه دسترسی به API در ازای دریافت هزینه

سازمان ها با استفاده از این نرم افزار به راحتی می‌توانند حجم قابل ملاحظه ای از مشکلات فنی خود را کاهش دهند و توسعه پذیری معماری زیر ساخت خود را ارتقاء دهند.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.