اخبار استارتاپی

راه‌اندازی مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیکی

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت می‌گیرد

راه‌اندازی مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت
اولین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیکی با حضور سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد که در آن تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و ستاد فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی برای ایجاد مرکز شتابدهی سلامت الکترونیکی امضا شد.

اولین جلسه شورای سیاستگذاری مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیکی با حضور دکتر جلیل کوهپایه‌زاده سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر امید پورنیک رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران، مهدی محمدی دبیر ستاد فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نمایندگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان مدیریت در سالن شورا تشکیل شد.

در ابتدا دکتر امید پورنیک رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره بحث شتاب‌دهنده‌ها گفت: یکی از اجزای زیست‌بوم فناوری بحث شتاب‌دهنده‌ها‌ست که شبیه مراکز رشد هستند و می‌توان در تجاری‌سازی از آن استفاده کرد.

رئیس مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی ایران خاطرنشان کرد: یکی از شتاب‌دهنده‌ها‌، شتاب‌دهنده سلامت الکترونیک است که زودبازده است و با توجه به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان قطب فناوری اطلاعات سلامت در کشور معرفی شده است، در نظر داریم با همکاری ستاد توسعه فناوری اطلاعات مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیکی را در محل کتابخانه مرکزی راه‌اندازی کنیم.

وی ضمن اعلام حمایت از گروه‌های سلامت الکترونیک گفت: ما به دنبال فرصت‌هایی هستیم که محصول‌محور باشد. پورنیک با اشاره به بهره‌بردن از ظرفیت اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: در حوزه سلامت افراد بزرگی وجود دارند که باید در کنار افراد توانمند کسب‌و‌کار به صورت تیمی فعالیت کنند تا به نتیجه مطلوب دست یابند.

در ادامه مهدی محمدی دبیر ستاد فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره استارتاپ‌های حوزه فناوری، شتاب‌دهنده‌های سلامت دیجیتال و توانمند‌سازی نیروی انسانی برای کسب‌و‌کارهای استاندارد توضیح داد. محمدی حمایت خود را جهت توسعه مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد و خواستار ارائه توجیه اقتصادی این طرح شد.

سپس سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران از اجرای این طرح به عنوان یک ایده کارآفرین در راستای اهداف دانشگاه نسل سوم استقبال کرد و گفت: با هوشمندی و درایت باید در بخش‌های مختلف سرمایه‌گذاری کرد تا به نتیجه مطلوب دست یافت. در این جلسه تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه علوم پزشکی ایران و ستاد فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امضا‌ و اعضای شورای سیاستگذاری مرکز شتابدهی و نوآوری سلامت الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی ایران ابلاغ شد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *