«کارجو پلاس»، «سازیانه»، «فور ویکند»، «کاتالوگ دیجیتال»، «افزونه»، «لایم»، «میرسونمت»، «اسکیو واتر»، «کوکی مون»، «شاپینا»، «ایزی پارک»، 11 تیمی بودند که پس از گذر از رقابتی سهروزه و بهرهگیری از راهنمایی منتورها (مشاوران حوزه کسبوکار) موفق به ورود به مرحله پایانی شدند. هر کدام از این تیمها در فرصت 8دقیقهای استارتاپ خود را در موضوعاتی با محوریت «تلفن همراه، برنامهریزی و توسعه زندگی شهری» معرفی کرده و به سوالات داوران پاسخ دادند.
روز اول 50 ایده با محوریت رویداد ارائه شد که از این تعداد 11 تیم انتخاب شدند که شامل 85 نفر بودند، در نهایت توسط رای هیات داوران 5 نفره انتخاب شدند
- ایزی پارک، میرسونمت و لایم، 3 تیم برتر
بین تیمها «ایزیپارک»، «میرسونمت» و «لایم» به ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند. همچنین «سازیانه» به عنوان تیم برگزیده هیات داوران انتخاب شد. در این مراسم، سیدحسین حسینی، دبیر اجرایی رویداد موپک با اشاره به اینکه از بیش از 130نفری که درخواست شرکت در این رویداد داشتند، در نهایت ثبتنام 90 نفر نهایی شد، گفت: روز اول 50 ایده با محوریت رویداد ارائه شد که از این تعداد 11 تیم انتخاب شدند که شامل 85 نفر بودند، در نهایت توسط رای هیات داوران 5 نفره انتخاب شدند.
وی درباره نحوه کار این تیمها با بیان این توضیح که آنها با کار تیمی و راهنمایی و کمک منتورها ایده خود را پیش بردند، افزود: «آنچه در این رویداد اتفاق افتاد، ماحصل نگاه سیستمی به بحث ایدهپردازی توسعه شهری بود و در این مسیر، با مطالعه و نگاه قبلی سعی کردیم رویداد را تنظیم کنیم.»
دبیر اجرایی رویداد موپک دلیل برگزاری این رویداد را در مجتمع تفریحی تجاری کورش، انتقال فرهنگ کارآفرینی و ایدهپردازی در بین مردم بیان و تصریح کرد: «نمیخواستیم فقط قشر دانشجو پشت درهای بسته ایدهپردازی کنند. همچنین با فراهمکردن زمینه حضور تیمهای استارتاپی باتجربه در بخش نمایشگاهی رویداد علاوه بر کمک به آنها برای پرزنت خود، این فرصت را برای تیمهایی که روی ایدههای خود کار میکنند بهمنظور صحبت و کسب تجربه و راهنمایی از آنها ایجاد کردیم.» حسینی همچنین در پاسخ به خبرنگار شنبه درباره اینکه آیا برنامهای برای ادامهدادن این رویداد استارتاپی در آینده دارند، گفت: «تجربه کارکردن با شهرداریها و در موضوعات شهری، خاص است و حیف است اگر ادامه نیابد و ما بهشدت دنبال آن هستیم و تلاش میکنیم که این رویداد را ادامه دهیم. در بخش دیگری از این رویداد، حمید زادمهر، دبیر کارگروه دانشبنیان ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویتساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز با بیان اینکه این معاونت سعی در کمک به توسعه کسبوکار کشور داشته است، توضیح داد: «در سالیان اخیر، فشارهای زیادی به کسبوکارهای جدید در کشور وارد شد و ما نیز سعی کردیم از آنها پشتیبانی کنیم تا بتوانیم فضای جدید در حوزه کار کشور داشته باشیم.»
- اعلام آمادگی گلرنگ برای حمایت از استارتاپها
در پایان نیز امینینیک، مدیر بازاریابی گروه صنعتی گلرنگ اعلام آمادگی کرد که از استارتاپها، اشخاص نوآور، ایدهپرداز و توانمندی که در حوزه مارکتینگ فعالیت دارند، حمایت و در این مسیر سرمایهگذاری کند. وی از این افراد خواست در صورت تمایل با گروه صنعتی گلرنگ ارتباط برقرار کنند.