رویداد حمایت از کالای ایرانی در روزهای ۲ تا ۴ اسفندماه سال برگزار خواهد شد که در همین راستا دانشگاه امام صادق(ع) در روزهای ۱۹ تا ۲۱ دی ماه با حضور ۷۰ نفر از دانشجویان رشتههای مختلف میزبان برگزاری پیشرویداد حمایت از کالای ایرانی بود.
با برگزاری این پیشرویداد، شرکتکنندگان تا زمان رویداد اصلی فرصت دارند تا براساس آموختهها و هدایت مربیان، ایدههای خود را در مراسم پایانی در معرض ارزیابی حامیان و داوران قرار داده تا ایدههای برتر و قابل حمایت در رویداد حمایت از کالای ایرانی مشخص شوند.
در مراسم افتتاحیه پیشرویداد برگزارشده، رازینی، مدیر برگزاری این رویداد، به تبیین اهداف و معرفی برنامههای پیشرو پرداخت. وی مهمترین هدف چنین رویدادهایی را پیوند علم و عمل و ارتباط دانشگاه و جامعه با محوریت حل مسئله برشمرد که در این مرحله با تمرکز بر حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی برگزار شده است.
همچنین در این نشست دکتر میثم لطیفی، رئیس دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق(ع) به بیان اهمیت رویداد و اهمیت ایدهپردازی پرداخت.
در ادامه نیز دکتر جواد فلاح، مدیر مطالعات اقتصادی بورس کالای ایران ضمن معرفی جایگاه بورس کالا در تقویت و تسهیل تولید ملی، به بخشی از مسائل قابل ایدهپردازی در این حوزه اشاره کرد. در پایان مراسم افتتاحیه نیز دکتر سعدآبادی توضیحاتی درباره شیوه برگزاری رویداد و تجربیات قبلی در این زمینه مطرح کرد.
کارگاههای رویداد حمایت از کالای ایرانی
همچنین کارگاههای آموزشی این پیشرویداد در طول ۲روز و به مدت ۲۰ ساعت برگزار شد. کارگاه خلاقیت و نوآوری با تدریس دکتر عماد، کارگاه طراحی بوم مدل کسبوکار با تدریس دکتر رضا پاینده، کارگاه ارائه موثر با ارائه دکتر سعدآبادی و کارگاه ظرفیتهای فضای مجازی و بازاریابی دیجیتال با ارائه دکتر حمیدیا از برنامههای اصلی این پیشرویداد با هدف توانمندسازی شرکتکنندگان در زمینه ایدهپردازی بود.
در پایان نیز شرکتکنندگان در قالب تیمهای ایدهپرداز سازماندهی شده و به صورت تمرینی به ارائه ایدههای خود پرداختند و از ایدههای برتر تقدیر شد. در روز دوم این پیشرویداد، حجتالاسلام دکتر سعدی، رئیس دانشگاه امام صادق(ع)، طی سخنانی با تشویق استمرار چنین رویدادهایی به جایگاه ایدهپردازی در حل مسائل کشور و ضرورت توجه به چنین برنامههایی در تکمیل چرخه تولید علم تاکید کرد.
گفتنی است رویداد حمایت از کالای ایرانی با توجه به نقش و اهمیت استارتاپها در حل مشکلات جاری و از میان برداشتن موانع موجود بر سر راه کالاهای ایرانی برگزار شده و در آینده نیز قرار است در قالب برنامههای دیگر ادامه پیدا کند.