گفتگو اخبار استارتاپی انتخاب سردبیر

مجیستر؛ پل ارتباطی معلمان و دانش‌آموزان

مدیران مجیستر از مبارزه در بازاری بزرگ می‌گویندکه در اختیار قدرت‌های بزرگ است

مجیستر | سامانه‌ی برگزاری کلاس‌های خصوصی و آنلاین
مجیستر سامانه‌ای برای برگزاری کلاس‌های خصوصی و آنلاین است، به همراه دوره‌های گروهی که توسط خودمان برگزار می‌شود. علاوه بر این، با توجه به اینکه به تعداد زیادی از دانش‌آموزان و معلمان دسترسی داریم، خدمات دیگری هم ارائه می‌دهیم.

امیرمحمد بیکی و ستار زواری ‌دو جوانی هستند که استارتاپ مجیستر را باهم شروع کردند.امیرمحمد متولد ۷۳ و دانشجوی سال آخر پزشکی است و می‌گوید: «‌ما می‌دیدیم که بخشی از آموزش و به خصوص آموزش کنکور توسط رتبه‌های برتر دانشگاه‌ها به صورت خصوصی انجام می‌شود و بازار آشفته‌ای هم دارد.

از طرف دیگر خودمان هم سابقه تدریس خصوصی داشتیم. بر همین اساس این ایده به ذهنمان رسید که بستری را ایجاد کنیم که ‌این بازار سرو‌سامان بگیرد و شفاف‌تر باشد. حدودا بهمن ماه ۹۶ کار ‌روی ایده را شروع کردیم و از اسفند‌ماه به صورت رسمی کار magisterapp.ir را شروع کردیم و اپلیکیشن مخصوص معلم و دانش‌آموز در خرداد ماه ۹۷ آماده و وارد بازار شد.»

مجیستر سامانه‌ای برای برگزاری کلاس‌های خصوصی و آنلاین است، به همراه دوره‌های گروهی که توسط خودمان برگزار می‌شود. علاوه بر این، با توجه به اینکه به تعداد زیادی از دانش‌آموزان و معلمان دسترسی داریم، خدمات دیگری هم ارائه می‌دهیم.

به عنوان مثال، معلمان می‌توانند نمونه تدریس‌های خود را در اختیار ما قرار دهند تا بعد از مدتی بانکی از اطلاعات آموزشی به صورت رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار بگیرد. همچنین معلمان می‌توانند جزوات و منابع آموزشی را از این طریق در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند.

به عبارت بهتر، مجیستر به عنوان بستر ارتباطی بین معلم و دانش‌آموز هم عمل می‌کند. ما تمامی پایه‌های تحصیلی را از ابتدایی تا پایه دوازدهم و کنکور پوشش داده‌ایم. علاوه بر این، برای تمامی پایه‌ها مشاوره تخصصی داریم و بخش المپیاد و زبان‌های خارجی را پوشش داده‌ایم.

  • معلمان و دانش‌آموزان چطور می‌توانند از این خدمات استفاده کنند؟

ما برای اینکه شفافیت و نظم را در این بازار ایجاد کنیم، از معلمان آزمون و مصاحبه اولیه می‌گیریم و سعی می‌کنیم با یک سری راهکارهای استاندارد آنها را در سطح‌بندی استاندارد قرار دهیم. به عنوان مثال، دانش‌آموز وقتی معلم ریاضی پایه دوازدهم را در اپ جست‌وجو می‌کند، معلمان به ترتیب سطح و امتیازی که دارند، برای او نمایش داده می‌شود و می‌تواند با هر معلمی که تمایل دارد کلاس بردارد.

این امکان‌ برای دانش‌آموز ایجاد شده است که قبل از اینکه کلاسی با معلمی بردارد، از سطح معلم و هزینه‌ای که باید بابت کلاس بپردازد، آگاه شود. این ویژگی یکی از اصلی‌ترین وجه تمایزهای ما نسبت به سیستم‌های مشابه است. همچنین در نهایت از دانش‌آموزان در مورد کلاسی که برگزار شده است، نظر‌سنجی انجام می‌شود و این نظر‌سنجی در سطح معلم و قیمتی که در آینده برای کلاسش اعلام می‌شود، تاثیر می‌گذارد.

  • سیستم شما به صورت پلتفرم عمل می‌کند؟

ما از ابتدا قصد داشتیم که یک پلتفرم ایجاد کنیم تا دانش‌آموز و معلم به صورت دو‌طرفه با هم در ارتباط باشند، به همین دلیل هم یک اپلیکیشن برای معلم و یکی برای دانش‌آموز ایجاد کردیم. در حال حاضر به صورت کلی دو روش درخواست کلاس وجود دارد؛ در روش اول اگر دانش‌آموز با معلم خاصی بخواهد کلاس بردارد، به آن معلم درخواست می‌دهد و معلم یا درخواست قبول یا رد می‌کند.

در روش دوم ممکن است برای دانش‌آموز مهم نباشد که با چه معلمی کلاس بردارد، در این روش که عنوان آن را انتخاب از طریق مجیستر نامگذاری کرده‌ایم، با توجه به شرایطی که دانش‌آموز مد نظر دارد، یک معلم از میان معلمان انتخاب و به دانش‌آموز پیشنهاد داده می‌شود.

  • چه تعداد معلم تا‌کنون با شما همکاری کرده‌اند و چه تعداد دانش‌آموز از خدمات استفاده کرده‌اند؟

در حال حاضر ۲۷۰ معلم تایید‌شده از بین حدود ۹۰۰ معلمی که درخواست داده‌اند، در سیستم حضور دارند و تا‌کنون ۹۰۸ درخواست کلاس ثبت شده است.

  • چند درصد از کلاس‌هایی که تا‌کنون برگزار شده، آنلاین و چند درصد حضوری بوده است؟

می‌توانم بگویم ۸۰ درصد کلاس‌ها تا‌کنون حضوری و در منزل به صورت خصوصی برگزار شده است.

  • در این مدت کشش بازار را چطور ارزیابی کردید، چه تمایلی بین معلمان و دانش‌آموزان وجود دارد که بخواهند از این بستر استفاده کنند؟

واقعیت این است که کمی در برگزاری کلاس‌های آنلاین مقاومت وجود دارد، ولی به طور کلی بازار آموزش جزو بازارهای بزرگ به حساب می‌آید و معمولا بازار شفافی نیست.‌ وقتی شفافیت به این بازار بیاید، افراد استقبال می‌کنند و ما هم در این مدت بازخوردهای خوبی از مخاطبان دریافت کردیم.

  • چه شیوه درآمدزایی در مجیستر اپ در نظر گرفته‌اید؟

به صورت کوتاه‌مدت هدف ما این است که از کارمزدی که بابت هر کلاس دریافت می‌کنیم، درآمدزایی داشته باشیم اما در بلندمدت هدف ما این است که بیشتر از طریق دوره‌ها و کلاس‌های گروهی که می‌خواهیم برگزار کنیم، درآمدزایی داشته باشیم تا واسطه بین آموزشگاه‌ها و دانش‌آموزان باشیم.

  • با چه سرمایه اولیه‌ای کار را شروع کردید؟

ما کاملا با سرمایه شخصی کار را پیش برده‌ایم و تا‌کنون حدود ۱۵۰ میلیون تومان در کار هزینه کرده‌ایم.

  • تا‌کنون با چه مشکلاتی روبه‌رو بودید؟

خوشبختانه تا‌کنون به سد موانع برخورد نکرده‌ایم ولی در مجموع به بازار بسته‌ای وارد شده‌ایم؛ چراکه علی‌رغم اینکه بازار آموزش حجم بزرگی را به خود اختصاص می‌دهد، ولی بسیار محدود و در اختیار قدرت‌های بزرگی است و کار‌کردن در این بازار شاید با شرایط استارتاپ‌ها همخوانی نداشته باشد، چون گاهی برای رقابت با سایرین مجبور می‌شویم روش‌های خود را تغییر دهیم.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *