بشینید فکر کنید الان کجای پل زندگیتون هستید، بعضی از ما همچنان نشستیم، همچنان فکر میکنیم بهجای اینکه شروع کنیم. پل رو برای خودمون تبدیل به کابوس کردیم بهجای یک پیمودن. هی نگاش میکنیم و با اگر و اما، فرصت زیستن خودمان را به تعویق میاندازیم. یکسری آدمها پل را شروع میکنند و وسط پل فکر میکنند ادامه بدهم یا نه؟ آیا این مسیری که انتخاب کردم میارزد یا نه؟
صحبتهای دکتر علیرضا شیری (راهبرد توسعه فردی و سازمانی) در یلدا سامیت۲۰۲۰
اینکه آدم به نقطهای برسد، بفهمد جایی که میرود میارزد یا نه؟ و این مسئله را فقط کسی میفهمد که رو پل آمده و از نقطهی امن خودش خارج شده.
یکسری آدمها میرسند و جوری بازی میکنند که به بقیه افراد توانمند کمک میکنند تا برسند، جنس آدمهای کارآفرین هم همین شکل است که من این پل را طی کردم و میخوام بقیه هم رسیدن را تجربه کنند.
همیشه باید دقت کنید که کجا هستید و کجا میخواهید بروید. اینکه بفهمید کجا بروید باعث میشود بفهمید از چه آدمهایی کمک بگیرید. اینکه صرفا بگید به من کمک کنید بیام باعث نمیشود یک آدم پیشکسوت به شما کمک کند.
خیلی از دیوارها الزاما برای پریدن نیستند بلکه مانعی هستند تا سقوط نکنیم. اگر قبل از جنگیدن بهش کامل فکر نکرده باشید صرف این جنگیدن باعث نمیشود به خودتان افتخار کنید و سقوط شما را تضمین میکند. اما مطالعه و خواندن کتاب سرگذشت کارآفرینان بزرگ کمک میکند.
مختصری درباره دکتر علیرضا شیری
دکتر علیرضا شیری متولد 17 بهمن 1353 در حسن آباد تهران به دنیا آمد. ایشان تحصیلات ابتدایی تا دبیرستان خود را در تهران گذرانده و پس از آن برای تحصیل علم پزشکی وارد دانشگاه علوم پزشکی شدند. پس از فارغ التحصیلی به انگلستان رفتند و دورههای روان شناسی یونگ را در دانشگاه آکسفورد این کشور گذراندند.
ایشان هماکنون به عنوان یکی از برترین اساتید روانشناسی کشور در زمینههای ارتباط پیشرفته More effective communication، مهارتهای روانی مذاکره، مهارتهای مدیریت روانی psycho-management skills، شخصیتشناسی به شیوه MBTI و ARCHETYPE در سال 1380 مرکز مطالعاتی خانه توانگری طوبی را جهت ارائه خدمات مشاورهای به سازمانها تاسیس کردند.