امضای تفاهم‌نامه همکاری صندوق توسعه فناوری‌های نوین و بانک تجارت در اینوتکس ۲۰۲۱

تامین مالی استارت‌آپ‌ها را همکاری صندوق توسعه فناوری نوین و بانک تجارت

0

نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ تا اینجای کار، میزبان تفاهم‌نامه های مختلفی بین نهادها و شرکت های حوزه نوآوری بوده است که خیلی از آنها می‌توانند، موانع مهمی را از مسیر توسعه پایدار کشور حذف کند و گشایش‌های بزرگی را ایجاد کند. یکی از این تفاههم نامه‌ها، در روز سوم اینوتکس بین صندوق توسعه فناوری نوین و هیات عامل بانک تجارت امضا رسید. مهندس میرامینی مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین در گفت و گو با هاب رسانه‌‌ای نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱ عنوان داشت که این تفاهم نامه نهمین تفاهم نامه بین صندوق و سیستم بانکداری کشور است که حالا در جریان نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۱. به امضا رسیده است.
خروجی ملموس این تفاهم‌نامه این است که بانک‌ها از این پس ضمانت‌نامه‌ای که توسط این صندوق‌ برای کسب و کارها و استارت‌‌آپ‌ها و شرکت‌‌های فناور صادر می‌شود را به عنوان یک سند قابل استناد بپذرند و ارزیابی، اعتبارسنجی این صندوق نوآوری را بپذیرند و از این پس شرکت ها بتوانند با مراجعه به ما و دریافت این ضمانت‌نامه‌ به سراغ بانک‌ها برای تامین مالی بروند.
در گام بعد ما به دنبال آن هستیم که با هم‌اندیشی با بانک‌ها با توجه به نیاز و نوع فعالیتشان به دنبال خلق محصول باشیم و بتوانیم از دانش و تخصص و دسترسی که داریم در جهت رشد نوآوری در بانک ها باشيم.
مهندس میرامینی درخصوص اینکه چرا نمایشگاه اینوتکس را برای میزبان امضای این تفاهم نامه انداخت کرده‌اند، توضیح داد که عملا نمایشگاه نقطه تلاقی نهادهای دولتی شرکت ها مردم و کسب و کارها هاست. ما سعی کردیم از پتانسیل نمایشگاه خوب اینوتکس استفاده کنیم
مدیرعامل صندوق توسعه فناوری‌های نوین در خصوص تفاوت‌های شکل گرفته نسبت به گذشته اینطور ادامه داد: « تا همین چند سال پیش، چنین تفاهم‌نامه‌هایی آرزوی ما بود، از ما قبول کنند و بتوانیم مشکلات استارت‌آپ‌ها را از پیش پایشان برداریم. بانک ها پیش از این از ما منابع می‌خواستند تا امکان اعتبارسنجی و ضمانت‌نامه را به ما دهند. اما ما چندان بخش‌های ثروتمندی نیستم که بتوانیم یک سرمایه را برای چنین کاری بلوکه کنیم. اما خوشبختانه بانک‌ها در سال‌های اخیر وارد یک رقابت با یکدیگر شده‌اند تا بتوانند خدمات بیشتری با آنها بدهند. ما هم با توجه به دانش، تخصص، چابکی، انعطاف پذیر و دسترسی‌هایی که داریم می‌توانیم برای سیستم‌باکداری کشور ارزش افزوده ایجاد کنیم.
در حال حاضر حلقه‌های تامين کننده مالی کسب و کارهای فناورانه تکمیل شده و با ورود بانک‌ها به تامین سرمایه استارت آپ ها، باید این مسیر را تسهیل کنیم و سرعت بدهیم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.