استارتاپ‌های ایرانی آموزش اخبار استارتاپی محتوای برند

پلتفرم مدرسه دیجیتال ملی، راهکاری جامع برای مدارس کشور در آموزش دیجیتال

امروزه شاهد آموزش به شیوه‌های گوناگون و با استفاده از روش‌های پیشرفته هستیم و روش‌های سنتی آموزش و تحصیل رو به فراموشی هستند؛ شیوه‌های مدرنی که برای آموزش مورد استفاده قرار می‌گیرند نسبت به شیوه‌های سنتی و قدیمی بسیار کارآمدتر بوده و بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که فرزندانشان از شیوه‌های نوین و به‌روز برای تحصیل خود استفاده کنند. مدرسه دیجیتال ملی یک پلتفرم جامع آموزشی است که بسیار مورد استقبال مدارس و خانواده‌ها قرار گرفته و به همین دلیل تصمیم بر معرفی و بررسی آن داریم.

در صورتی که گام های اصلی فعالیت مدارس را 1. منبع درسی، 2. برنامه ریزی، 3. آموزش، 4. تعامل و 5. ارزیابی بدانیم، پیاده سازی این عوامل بصورت غیر حضوری، مستلزم وجود ابزاری است که امکانات و قابلیت ها را در کنار هم به مدارس، معلمین، دانش آموز و والدین ارائه نماید. در این رویکرد، کلاس آنلاین تنها بخش کوچکی از یک نظام آموزشی خواهد بود.

مدرسه دیجیتال ملی پلتفرم جامع آموزشی است که با حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه و وزارت آموزش و پرورش توسعه یافته و در جهت سهولت نظام آموزشی به ارائه خدمات به مدارس، دانش آموزان و معلمین می پردازد.

مدرسه دیجیتال ملی 4 سامانه برای کاربران خود فراهم آورده است که شامل مدرسه، دانش آموز، معلم و والدین می‌شود که برای هر کدام از این چهار مورد، ویژگی‌های منحصر به فردی در نظر گرفته شده است و می‌توانند در کنار یکدیگر بصورت جامع مورد استفاده مدارس، معلمین، دانش آموزان و والدین قرار گیرد.

امکاناتی که مدرسه‌ی دیجیتال برای کاربران فراهم آورده است

این پلتفرم دارای بخش های اصلی کلاس آنلاین، نقشه راه، فیلم های آموزشی، شبکه اجتماعی، و ارزیابی است.

کلاس آنلاین: امکان برگزاری کلاس های آنلاین بر پایه برترین ابزارهای روز دنیا همچون BigBlueButton ، Adobe Connect و Hezareh  و با در نظر گرفتن سرور اختصاصی برای هر مدرسه به منظور تقویت زیرساخت و ارائه خدمات با ثبات و بدون قطعی، مهمترین دغدغه مدیران و معلمین را برطرف ساخته است. برگزاری کلاس های آنلاین در این پلتفرم صد در صد رایگان بوده و تنها با عضویت رایگان در شبکه مدارس هوشمند در سامانه www.doreh.ir امکان استفاده از این قابلیت فراهم می گردد.

نقشه راه: در بخش نقشه راه، امکان برنامه­ریزی هفتگی از طریق میکرو طبقه­بندی موضوعات درسی و تخصیص آنها به برنامه هفتگی وجود دارد .همچنین میتوان به برنامه هفتگی ، وظایف پیوسته ای چون مشاوره درسی ، تکالیف ، تمرینات و حتی  امکان برگزاری ازمون از مباحث تدریس شده در هر هفته را برنامه ریزی کرد.

محتوای آموزشی: دانش آموزان با استفاده از این پلتفرم به محتوای آموزشی آفلاین میکرو طبقه‌بندی دسترسی خواهند داشت؛

شبکه اجتماعی: شبکه اجتماعی، فضایی به منحصر است که طبق فرآیندهای درسی طراحی شده است و امکان تعامل بین دانش آموزان، معلمین و مدارس را فراهم می آورد. یکی از مهمتری ویژگی های شبکه اجتماعی دانش آموزی مدرسه دیجیتال ملی، امکان بارگذاری پست های پیوست دار است که امکان ضمیمه کردن انواع فایل های اکسل، ورد، ویدیو، صوت و متن در کنار عکس را ممکن می سازد.

ارزیابی: روشهای متنوع ارزیابی در پلتفرم مدرسه دیجیتال کمک خواهد کرد تا دانش آموزان به شکل مستمر از طریق سوالات امتیاز دار در شبکه اجتماعی ،آزمون های زمان بندی شده سراسری ،آزمون های مبحثی ،تمرینهای تالیفی و تکالیف ارایه شده از طرف معلمین سنجیده شده و پیشرفت تحصیلی آنها ارزیابی و نتیجه آن به طور اتوماتیک در کارنامه دیجیتال آنها درج گردد .

عضویت رایگان در شبکه مدارس هوشمند کشور و ایجاد مدرسه دیجیتال اختصاصی

برای ایجاد مدرسه دیجیتال اختصاصی توسط مدارس، سه گام اصلی وجود دارد.

1) عضویت در شبکه مدارس هوشمند از طریق سایت www.doreh.ir

2) تکمیل اطلاعات مدرسه در سایت

3) ورود به پنل و راهبری مدرسه دیجیتال اختصاصی

فیلم های راهنمای مراحل عضویت و ساخت مدرسه دیجیتال اختصاصی در سامانه مدرسه دیجیتال ملی با نام www.doreh.ir وجود داشته و مدارس می توانند به راحتی مدرسه دیجیتال اختصاصی خود را راه اندازی کرده، کلاس ها و دانش آموزان را ثبت و پس از استفاده و در صورت رضایت، صورتحساب صادر شده در پنل خود را در پایان هر ماه واریز نمایند.

برای ایجاد مدرسه دیجیتال اختصاصی هیچ گونه پیش پرداختی نیاز نیست و مدارس پس از عضویت، امکان بکارگیری پنل را داشته و هزینه استفاده از امکانات پلتفرم بازاء تعداد دانش آموزان در پایان هر ماه محاسبه می گردد. لازم به ذکر است استفاده از قابلیت برگزاری کلاس های آنلاین در پلتفرم مدرسه دیجیتال ملی رایگان است.

چرا مدرسه دیجیتال ملی؟

امروزه نرم افزارها و اپلیکیشن های متعددی جهت آموزش به بازار عرضه شده و بسیاری از آنها مدعی کیفیت و برتری هستند، در عمل اما، بسیاری از آنها تنها یک بستر کلاس آنلاین بصورت وبینار و یا بستر پیام رسان می باشند که مبتنی بر نیاز دانش آموز و مدارس طراحی نشده و پاسخگوی نیازهای آنها نیست و مدارس مجبور به استفاده از نرم افزارهای مختلف جهت دستیابی به رضایت نسبی می باشند. در طراحی پلتفرم مدرسه دیجیتال ملی که توسط برنامه نویسان متخصص آموزش، طراحی و پیاده سازی شده تمامی امکانات مورد نیاز مدرسه و یک نظام آموزشی را در کنار هم قرار داده و یک جا در اختیار کاربران قرار می دهد.

لازم به ذکر است مبلغ استفاده از خدمات غیر رایگان پلتفرم بازاء هر دانش آموز ماهیانه 30.000 تومان بوده است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حمایت از مدارس نیمی از هزینه های مدارس ثبت شده در سامانه Doreh.ir  را تقبل کرده و مدارس تنها مبلغ 15.000 تومان برای هر دانش آموز می پردازند. فرصت ویژه اینکه در صورتی که مدارس تا تاریخ 22 شهریور اقدام به ایجاد مدرسه اختصاصی خود در سامانه نمایند امکان برخورداری از حمایت 70% وزارت کار را داشته و تنها مبلغ 9000 تومان ماهیانه بازاء هر دانش آموز در طول یک سال تحصیلی پرداخت خواهند کرد.

مدیران و موسسان مدارس می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سامانه www.doreh.irو سایت madresehdigital.org مراجعه نمایند.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *