تصمیم کبری بانی‌مد چه بود و چه کرد؟!

0

در سال‌های اخیر و به‌خصوص در سه سال اخیر فعالیت بسیاری از شرکت‌ها در ایران با توجه به تحریم‌ها و شرایط اقتصادی ناشی از آن دچار اختلال شد و شرکت‌ها همواره مجبور به کاهش هزینه‌های خود بوده‌اند.

در پایان سال گذشته خورشیدی هم با شیوع جهانی ویروس کرونا، اقتصاد دنیا با رکودی بی‌سابقه مواجه شد و تقریباً به کما رفت. اقتصاد ایران هم از این رکود در امان نبود و تعداد چالش‌های پیش روی کسب‌وکارها بسیار بیشتر از گذشته رشد کرد.

بعضی از این کسب‌وکارها در واقع وارد چالشی برای بقاء شدند که البته این چالش همچنان هم ادامه دارد. بسیاری از شرکت‌ها در راستای کاهش هزینه‌های خود، چاره‌ی کار را در تعدیل نیروها و کارکنان دیدند و برخی نیز با اقداماتی فعالیت‌های خود را محدود کردند. برخی از این اقدامات عبارت‌اند از: محدود کردن بازار فروش، کاهش تبلیغات و اتکا به شبکه‌های اجتماعی برای دیده شدن!

راه ناهموار تبلیغات در ایران

تبلیغات هنوز یکی از اصلی‌ترین راه‌ها برای دیده شدن و سودآوری شرکت‌ها حتی در شرایط بد اقتصادی است. در روزگاری که انسان در دنیایی از تبلیغات گوناگون احاطه‌شده، بدیهی است که میزان اثرگذاری تبلیغات روی او کم شود و چه‌بسا او را دل‌زده کند. پس این ‌روزها جای خالی تبلیغات خوب و خلاقانه بیش‌از‌پیش احساس می‌شود.

تبلیغاتی که علاوه بر ایجاد احساس نیاز در فرد بتواند محرکه‌ای برای اقدام او به خرید باشد و درعین‌حال در خاطرش بماند،  تبلیغی مناسب خواهد بود. در ایران نیز صنعت تبلیغات رشد چشمگیری داشته است و روزبه‌روز در این مهم پیشرفت‌های خوبی حاصل می‌شود. باید پذیرفت کرد که تبلیغات در ایران از مرحله‌ی ایده تا اجرا، با محدودیت‌ها و دشواری‌های بسیاری مواجه است.

در واقع مشخص نیست در ورود و شکل‌گیری تبلیغات در ایران، شرکت‌ها چگونه عمل کرده‌اند، اما به‌صورت پیش‌فرض یک ذهنیت نامطلوب برای اعتماد به اجناس، خدمات، سایت‌ها، فروشگاه‌های آنلاین یا مکان‌هایی که تبلیغ می‌شوند، وجود دارد که این مسئله را هم باید به لیست دشواری‌های تبلیغات در ایران اضافه کرد.

امروزه ایده‌های تبلیغاتی زیادی در ایران اجرا می‌شود، ولی در خوش‌بینانه‌ترین حالت باید پذیرفت که بیشتر این ایده‌های تبلیغاتی مشابه نمونه‌های ایرانی و خارجی موفق هستند.  در این میان اما شرکت‌هایی هستند که با سنجیدن سلیقه‌ی عمومی و تحلیل درست رفتار مشتریان و استفاده از ایده‌های مناسب و البته هماهنگ با موقعیت جغرافیایی و اجتماعی جامعه هدف، توانسته‌اند ایده‌های جدید و بکر را اجرایی کنند و البته ذهنیت مردم را نسبت به تبلیغات اصلاح کنند.

تخفیف بانی مد

کمپین تصمیم کبری بگیر بانی‌مد

در شرایطی که به آن اشاره شد، در میان شرکت‌های ایرانی، فروشگاه اینترنتی بانی‌مد رفتار متفاوتی داشته است. این شرکت با افزایش سطح تبلیغات در تمام پلتفرم‌های موجود و البته افزایش نیروی انسانی خود، رفتاری کاملاً متفاوت نسبت به دیگر شرکت‌ها، از خود نشان داده است. تبلیغاتی که با نگاهی اجمالی به گستردگی آن می‌توان دریافت که استراتژی این شرکت با دیگران متفاوت است.

رفتار متفاوت با‌نی‌مد فقط به مسئله ختم نمی‌شود و این فروشگاه اینترنتی، جشنواره‌ای با فروش ویژه و تخفیف‌های متنوع، برای مشتریان خود تدارک دیده است. بانی‌مد در جشنواره بازگشت به مدرسه، از ۱۱ شهریور به استقبال فصل پاییز و بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها رفته است. در این فروش ویژه تا %۷۰ تخفیف روی کالاها وجود دارد و در پایان %۳۰ تخفیف بیشتر روی کل سبد خرید اعمال می‌شود.

بانی‌مد در کنار این فروش ویژه با برگزاری مسابقه‌ی تصمیم کبری بگیر به شرکت‌کنندگان تا %۱۰۰ تخفیف خرید، جایزه می‌دهد که شانسِ یک خرید به‌صرفه‌تر افزایش می‌دهد. فروشگاه اینترنتی بانی‌مد در زمره شرکت‌‌هایی است که همواره تلاش کرده در کمپین‌های تبلیغاتی با بومی‌سازی ایده‌های تبلیغاتی، خود را به جامعه‌ی هدف نزدیک کند و به پیشرفت و اعتلای صنعت نوپای تبلیغات و همچنین خرید آنلاین کمک کند.

با توجه به تحریم‌ها و افزایش نرخ ارز، حفظ کیفیت اجناس یک فروشگاه، به‌خصوص فروشگاه آنلاین، کار آسانی نیست. بانی‌مد اعلام کرده که در راستای رسالت خود، یعنی ارائه‌ی کالای اصل و باکیفیت، با تمام سختی‌ها، همکاری خود با بهترین برند‌های خارجی را حفظ کرده است و در راستای حمایت از تولیدات داخلی، تنوع و تعداد محصولات باکیفیت ایرانی را در فروشگاه خود افزایش داده تا مشتریان با خیالی راحت از خرید خود لذت ببرند.

بانی‌مد در کمپین ۳۰+۷۰ درصد تخفیف، با استفاده از الگوی بومی‌سازی در تبلیغات، به سراغ یکی دیگر از داستان‌های خاطره‌انگیز برای ایرانیان رفت که بخش اعظمی از جامعه‌ی هدف مدنظر بانی‌مد با آن ارتباط برقرار می‌کنند.

کمپین بازگشت به مدرسه‌ی بانی‌مد با محتوای داستان تصمیم کبری کتاب فارسی دوم دبستان و با شعار تصمیم کبری بگیر! کار خود را آغاز کرد. بانی‌مد که سال گذشته هم با کمپین موفق حسنی به مکتب میره و حسنی با بانی‌مد به مکتب میره، به استقبال پاییز رفته بود، امسال نیز با توجه به قرابت داستان تصمیم کبری و آغاز سال تحصیلی، با این محتوا کار خود را آغاز کرد.

با توجه به بازخوردی که سال گذشته، کمپین ویژه‌ی بازگشت به مدرسه بانی‌مد داشت، باید انتظار یک کمپین موفق دیگر از این مرکز خرید آنلاین داشته باشیم و احتمالاً گسترش فعالیت‌های تبلیغاتی آن‌ها به موفقیت بیشتر در این کمپین کمک می‌کند. فعالیت‌هایی که امروز به شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های دیجیتال محدود نیست و در سطح شهر هم شاهد آن‌ها هستیم.

 

 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.