نکته های مهم در انتخاب گلس موبایل

1

دیگه این روزا نمیشه موبایل (معادل فارسی گوشی همراه) داشت و یه سری لوازم جانبی موبایلی واسش نگرفت .

یعنی هرکی اینروزا گوشی میخره چه نو چه دست دوم اگر خیلی هم بگه گوشی را همینجور که هست باید استفاده کرد و زشت میشه و هیچی لوازم جانبی واسش نگیره ، یه گلس واسش تهیه میکنه از بین همه ی اون لوازم جانبی ها مثل گارد گوشی و قاب و و و به یه گلس رضایت میده که فکر میکنه احتیاجه

خوب تو این مقاله میخوام در مورد انتخاب گلس مناسب و انواعش برای گوشی موبایلتون بگم. من از همین ابتدا میخوام فرض را بر این بذارم که اکثرا در مورد گلس چیزی نمیدونید، و سعی میکنم اطلاعاتی داشته باشه در مورد لوازم جانبی موبایل مخصوصا گلس که به درد همه بخوره.

اصلا گلس چی هست ؟

ممکنه اولین جوابی که به ذهن شما برسه بگید خوب یه محافظ واسه صفحه نمایش گوشیمون(تازه اگر گوشی گران قیمتی هم خریده باشید میگید دیگه چه ارزشی داره من که میلیونی دادم واسه گوشی حالا چندتا هزاری هم بدم واسه محافظت ازش)

اما از جمله وظایفی که میتونه گلس داشته باشه :

  • محافظت نسبی از صفحه نمایش در برابر ضربه (بسته به نوع و کیفیت)
  • تسهیل کردن کار با گوشی
  • ایجاد امنیت و کم کردن دید گوشی با ایجاد زاویه

درسته شاید از بین لوازم جانبی موبایل پرکاربرد ترینش و پر استفاده ترینش و البته مصرفی ترینش گلس باشه، اما اینم بدونید که با گلس شما فقط مشکل محافظت را بر طرف نمیکنید و مزایای دیگه ای هم داره که ذکر شد، مثلا خیلیا واسشون مهمه که کاش میشد راهی بود کسی که کنارشونه نتونه صفحه موبایلشونو ببینه و این وسیله جانبی موبایل یعنی گلس مدل هایی داره که این کارو واستون انجام میده .

یا خیلی ها بخاطر خرده وسواسی که دارند خیلی بدشون میاد هی رو صفحه گوشیشون جای انگشت باشه، خوب این مشکلم گلس میتونه حل کنه، گلس های وجود داره که میتونه این مشکل را واستون حل کنه.

اما خوب در مورد انواع گلس اگر یه دسته بندی کلی بخوایم داشته باشیم میتونیم یجورایی گلس که یکی از لوازم جانبی موبایل هست را به دسته های زیر دسته بندی کرد (لازم بذکر است که این دسته بندی توسط یه متخصص توی پخش لوازم جانبی موبایل ارائه شده ):

  • گلس شیشه ای
  • گلس PET
  • گلس TPU
  • گلس حریم شخصی
  • گلس ضد درخشش

 

گلس سرامیکی مات چه کاربردی دارد؟

یکی از لوازم جانبی ضروری برای گوشی های همراه گلس است. هرچند گوشی های جدید و هوشمند امروزی از گوریلا گلس استفاده می کنند ولیکن نمی‌شود اطمینان کرد که گوشی ما دچار ضربه و یا فشار و آسیب نشود. پس برای اینکه از آسیب به گوشی مان جلوگیری کنیم باید که از گلس استفاده کنیم. گلس ها انواع مختلفی دارند. مثل گلس شیشه ای حرارت دیده شده، گلس نشکن، گلس نانو، گلس ضد ضربه از جنس TPU و هم چنین گلس سرامیکی که شما بنا به سلیقه خود می توانید از این گلس ها که در انواع مختلف تولید شده استفاده نمایید. ما این جا قصد داریم که شما را با گلس سرامیکی آشنا کنیم.

گلس ضد خش ضد ضربه

گلس سرامیکی دارای ویژگی های خاصی است

گلس سرامیکی مواد اصلی ساختش مانند شیشه های معمولی می باشد. حدود ۹۸ درصد آن از کریستال های معمولی شیشه می باشد ولی درصد کمی ناخالصی دارد که از جنس سرامیک می باشد. اندازه ی کریستال ها بسیار ریز و کوچک است و اصولا گلس سرامیکی در مرحله ی اول تولید شفافیت ندارد که به آن گلس سرامیکی مات می گویند. این جنس از گلس ها در اجاق گاز ها نیز به کاربرده شده است که کاربردش بر روی اجاق گاز پوششی است که بر روی مشعل قرار گرفته شده است، که می تواند دمای بسیار زیاد را تحمل نماید. هم چنین این مدل گلس ها در ساخت آسانسور های شیشه ای و میزهای شیشه ای و آینه های تلسکوپی و ساخت بیوگلس ها به کار برده شده اند. و اما گلسی که بر روی گوشی های همراه نصب می شود باید که شفاف باشند تا بتوان به راحتی صفحه ی نمایش گوشی را مشاهده کرد. بنابراین در ساخت این گلس ها برای گوشی ها از سیلیکات و کواتز استفاده می شود تا شفافیت آن ها را بالا ببرند. این گلس های سرامیکی از شفافیت خوبی برخوردار هستند و در برابر ضربه و حرارت بسیار مقاوم هستند. ضد خش هستند و از امنیت بالایی برخوردار هستند. کل صفحه ی نمایش را در بر می گیرند و پوشش خوبی برای صفحه نمایش در مقابل خط و خش و ضربه هستند. جنس این گلس ها بسیار نرم و منعطف است تا قابلیت آنتی شوک هم داشته باشند همچنین ضد چربی است تا اثر انگشت بر روی آنان باقی نماند.

قابلیت ضد ضربه بودن این گلس ها به حدی است که اگر گوشی هم از دست شما به زمین بیفتد؛ احتمال آسیب دیدن گوشی بسیار کم می باشد. این گلس های سرامیکی شفاف تر از گلس نانو مایع هستند. از ثبات رنگ برخوردار است و برخلاف گلس TPU که بعد از مدتی زرد می شود؛ گلس سرامیکی چون از جنس شیشه است زرد نمی شود. تمام ضخامت گلس سرامیکی از یک جنس است و هیچ پوشش اضافی ندارد. در کل می توان گفت که در آزمایش هایی که بر روی این گلس های سرامیکی انجام گرفته است این گلس ها از کیفیت فوق العاده و امنیت بالایی برخوردار هستند و جدا از همه ی این ویژگی ها، دارای قیمت مناسبی هستند.

این گلس دارای انعطاف پذیری نشکن می باشد و دارای چسب کامل محافظ صفحه نمایش نانو سرامیکی مات است. لبه ی برش خورده و جنس مقاوم و ضد ضربه بودن، از ویژگی های این گلس سرامیکی مات می باشد. گلس سرامیکی تا حدود بسیار زیادی در مقابل جذب اثر انگشت و لکه مقاوم است و ظاهر زیبای گوشی را حفظ می کند. ضد خط و خش می باشد. در این گلس های مات سوایپ کردن صفحه نمایش بسیار راحت می باشد. گلس مات ضد تشعشع و بازتاب نور است و از بازتاب نور در صفحه نمایش جلوگیری می کند. بدین صورت که اگر شما در زیر نور خورشید از گوشی خود استفاده کنید به راحتی می توانید صفحه نمایش را بدون بازتاب نور ببینید. شما با داشتن یک گلس سرامیکی مات می توانید سلامت گوشیتان را تضمین کنید. زیرا از میزان مقاومت و سختی بالایی برخوردار است. لایه نانو که در ساخت این گلس به کار گرفته شده خاصیت ضد ضربه و ضد خش دارد و می تواند از صفحه نمایش شما در برابر آسیب های احتمالی محافظت کند. محافظ صفحه نمایش سرامیکی آیفون بوسیله آخرین تکنولوژی مواد هیدروژنی و نانو از ۴ لایه تشکیل شده است که هر کدام از این لایه ها کاربرد مخصوص به خود دارند و در کل مجموع این لایه ها را یک محافظ صفحه ی شیشه ای سرامیکی بسیار مقاوم و ضد ضربه را تشکیل داده اند. این گلس قسمت های منحنی که در گوشی های جدید وجود دارد را نیز پوش می دهد. طراحی این گلس ها به صورتی است که مطابق با صفحه نمایش مدل های مختلف گوشی ها توسط لیزر برش خورده است تا کاملا بر صفحه نمایش بخوابد و از صفحه نمایش شما محافظت نماید.

اگر شما جزو اشخاصی هستید که زمان طولانی از روز را زیر نور خورشید می گذرانید و یا خوانایی را نسبت به کیفیت تصویر ترجیح می دهید و یا اکثر اوقات نمی خواهید صفحه نمایش خود را تمیز کنید و هم چنین سوایپ کردن آسان را ترجیح می دهید و یا ظاهر مات گلس را بیشتر ترجیح می دهید؛ از گلس مات استفاده کنید. ولی اگر شما جزو گروهی از کاربرانی هستید که با گوشی خود زیاد فیلم و تصاویر نگاه می کنید و کیفیت برایتان اهمیت دارد و هم چنین از صفحه نمایش واضح تر و شفاف تر بیشتر خوشتان می آید و نور صفحه استاندارد را ترجیح می دهید و ظاهر شفاف گلس را از ظاهر مات بیشتر می پسندید، از این گلس ها می توانید رضایت کامل داشته باشید. چون این نوع از گلس سرامیکی در تابش نور صفحه ی گوشی شما تداخلی ایجاد نمی کند.

 

چگونه گلس را روی موبایل قرار دهیم؟

برای قرار دادن یک محافظ صفحه نمایش خوب روی صفحه گوشی، اول صفحه ی دستگاه خود را با یک پارچه میکرو فیبر تمیز کنید، سپس مقدار کمی آب و صابون را روی محافظ صفحه بمالید و به خوبی خشک کنید. سپس آن را در بالای صفحه فشار دهید. شما باید محافظ را به درستی تنظیم کنید تا متناسب با زوایای گوشی شما باشد، هم چنین باید اطمینان حاصل کنید که محافظ صفحه به طور صاف روی صفحه نمایش اعمال شده است تا از شر هر حباب ناخوشایندی رها شوید. بعد از آن هم می توانید با محافظ پلاستیکی روی صفحه نمایش دستگاه خود قرار دهید. در این صورت؛ اگر صفحه شما خراشیده شود، به جای آن محافظ صفحه نمایش خراشیده می شود. جایگزینی پلاستیک در صورت خراشیدن های ضعیف تر راحت تر قابل تعویض است.

محافظ صفحه نمایش یکی از ضروری ترین لوازم جانبی موبایل است. ضد ضربه و ضد خش بودن این برچسب های محافظتی باید از اولویت های اصلی این محصول باشد.

مهم‌ترین ویژگی‌ این محصول، این است که از ویژگی‌های خوبی که نمایشگرهای تلفن همراه دارد به خوبی پشتیبانی می کند به عنوان مثال؛

  • یک گلس خوب باید شفاف باشد
  • انعکاس خوب داشته باشد
  • اختلال در نور نمایشگر ایجاد نکند
  • وضوح نمایشگر را به خوبی نشان دهد

در برابر نور خورشید بتواند تصاویر صفحه نمایش را به خوبی نشان دهد و مهم ‌تر از همه اینکه در برابر صدمه و آسیب و هم چنین سقوط از ارتفاع مقاوم باشد. گذشته از تمامی این ویژگی های اساسی برای محافظ صفحه نمایش تلفن همراه، گلس فول دارای مزیت هایی است که انتخاب این محصول را بسیار ارجح تر و راحت تر میکند. از ویژگی های برجسته ی این محصول می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • کیفیت فوق العاده چسب
  • جلوگیری از ضعیف شدن کیفیت تاچ
  • قابلیت نصـب بسیار آسـان توسـط کاربـر
  • محافظت از تمام صفحه در برابر خش و ضربه
  • قابلیت ضربه گیری تا چندین برابر برچسب های نانو و گلس های معمولی
  • قابلیت تمام چسب بودن برچسب برای نصب آسـان و جلوگیری از تضعـیف تاچ

توجه داشته باشید که پوشش کل نمایشگر با گلس از دیگر موارد مورد انتظار از یک گلس خوب محسوب می‌شود. شما میتوانید برای خرید عمده لوازم جانبی موبایل و یا پخش عمده گلس فول از طریق بهترین فروشگاه لوازم جانبی موبایل که می شناسید اقدام کنید.

 بهترین برند گلس برای گوشی های مختلف

اگر صفحه نمایش تلفن همراه شکسته شود مانند این می باشد که گوشی به کما رفته و تا مرگ یک قدم فاصله دارد. اگر تحقیق کوچکی انجام دهید متوجه خواهید شد که در حدود ۷۰ درصد از قیمت گوشی های همراه مربوط به صفحه نمایش گوشی می باشد. تقریبا یک سوم از گوشی هایی که توسط مردم ایران استفاده می شود صفحه نمایششان شکسته است. بخاطر بالا بودن هزینه های تعمیر گوشی، کاربران ترجیح می دهند تا بدون تعمیر  ال سی دی؛ از گوشی تلفن همراه شان استفاده کنند. همین دلیل کافی است تا به این آمار بالا  صفحه نمایش شکسته در بین کاربران دست یافته باشیم. ولی کاربران عزیز با داشتن کمی دقت و مراقبت و  البته استفاده از گلس صفحه نمایش می توانند از شکسته شدن صفحه نمایش خود جلوگیری کنند.

امروزه هزینه تعمیرات گوشی های همراه روز به روز افزون تر می شود و برای اینکه شما کاربران از هزینه های اضافی جلوگیری نمایید؛ برای تعمیرات صفحه نمایش خرید یک گلس خوب برای تلفن همراهتان بهترین راه پیشگیری از پرداخت این هزینه های گزاف است.

چطور گلس اصل از تقلبی را شناسایی کنیم؟

بهترین راه حل، خرید از مراکز مطمئن و فروشنده های شناخته شده است زیرا با توجه به افزایش نمونه های تقلبی، تشخیص آن ها کار سختی است. نصب گلس تقلبی باعث کاهش سرعت گوشی و سنسور اثر انگشت خواهد شد به همین دلیل به شما کاربران عزیز تاکید می شود از نمونه های تقلبی استفاده نکنید.

چگونه بهترین گلس گوشی را انتخاب کنیم؟

با توجه به منحنی بودن صفحه نمایش برخی از گوشی ها، باید گلسی را انتخاب کنید که بدون هواگیری روی صفحه نمایش بنشیند.

بهترین گلس گوشی

نکاتی کلی :

ممکنه شما همه ی این مدل ها را همه جا پیدا نکنید اما معمولا کسانی که کارشون پخش عمده لوازم جانبی موبایل هست تمام این مدل ها را دارند.

اما اینکه شما میشنوید گلس نانو ، گلس نانو همون گلس های TPU هست که پلاستیک جنس بهتری دارند و عملا تکنولوژی نانو اونجور که شما فکر میکنید نیست.

اما نکته ی مهم اینه که نمیتونید بگید بهترین گلس چیه، بلکه هرکی بسته به کارکردش یه مدلیش به دردش میخوره :

مثلا کسی که قراره خیلی فیلم و کلیپ ببینه با گوشیش و کیفیت صفحه نمایشش واسش مهمه بهترین حالت ایمه که از گلس شیشه ای استفاده کنه ، و از بقیش هم ارزونتره، یا کسی که خیلی با  گوشی قرار کار کنه و کارای مختلف و دوست داره انگشتش روان رو صفحه بلغزه باید از گلس ضد درخشش استفاده کنه که مطمئنا یکم صفحه را مات میکنه اما کار با گوشی را خیلی راحت میکنه.

از لحاظ محافظت از گوشی واسه کسی که خیلی گوشی از دستش میفته بهتره از گلس PET استفاده کنید، درسته یکم ضخیم هست اما خوب مسلما ضربه گیری بهتری داره و نسبت به گلس TPU انعطاف بیشتری داره.

نکته مهمی که باید در مورد گلس بگم اینه که خیلی ها مشکل اینو دارند که قاب و گلس باهم دیگه واسشون ایجاد مشکل میکنه یعنی قاب باعت میشه لبه هاش گلس را از روی صفحه بلند کنه و گلسی که هوا زیرش رفت سخت میشه دیگه به کار بیاد اما شما اگر از گلس های TPU استفاده کنید دیگه این مشکل را ندارید

اینجا باید اینو بگم که هر برندی هم که هرکدوم از پرچمدارهاشو میده بیرون ادعای اینو داره که بهترین صفحه نمایش ضد خش را داره و کاملا ضد ضربه هست و این چیزا اما با توجه به تست های که بعدا روش انجام میشه ، میبینیم که خیلی هاش ادعاهای تبلیغاتی هست و واسه بعضی گوشی ها ما واقعا احتیاج به لوازم جانبی های موبایل داریم مثل گلس یا قاب یا پاوربانک های با کیفیت که باطری را ازبین نبره یا هندزفری چون بعضی برندها مثل شیائومی گرچه کیفیت های خوبی ارائه میدند اما خوب تو جعبه میبینید که هندزفری وحجود نداره و مجبور میشید از یه فروشگاه لوازم جانبی موبایل اونو تهیه کنید.

یه موضوع دیگه در مورد گوشی های مثل Samsung galaxy s9 که لبه های خمیده دارند، واسه این مدل ها انتخاب لوازم جانبی گوشی باید خیلی هوشمندانه باشه چون این گوشی ها با توجه به لبه ای خمیدشون باید مواردی را انتخاب کنید که بتونند کاملا ازشون محافظت کنند چون با توجه با طراحیشون بسیار آسیب پذیرند

 

بهترین گلس از بهترین فروشگاه لوازم جانبی موبایل :

روی بعضی ازگلس ها شما حرف H را میبینید که نشان از سختی گلس میزنه که امیدوارم زیاد به این حرف توجه نکنید که چون H9 که بالاترینش هست سختیش اندازه یه مداد طراحیه و اونجور که شما فکر میکنید ضدخش و ضد ضربه نیست.

اما روی بعضی از اونها حرف D را میبینید مثلا ۲.۵D یا ۲D که این موارد خیلی مربوط به ظاهر و لبه هاش هست که دیگه تقریبا سلیقه ای هست.

نتیجه گیری :

سعی کنید گلسی که مخصوص کاربری خودتون هست را انتخاب کنید نه هرگلسی ، و هر گلس گرونتر صرفا نمیتونه بهتر باشه یا شایدم بهتر باشه اما به درد شما نمیخوره !

۱ دیدگاه
  1. حامد می‌گوید

    گلس سرامیکی ۱۰۰D چیه دیگه؟ خوبه بخریم؟ راجبش توضیح میدین ممنون

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.