کشف جهانی دیگر برای استارتاپ شما

تاثیر برندینگی که برنده جوایز بین‌المللی شده بر روی شکل‌گیری کسب و کار

0

استارتاپ‌ها امروز از بهترین کسب‌وکارهایی هستند که امکان رشد بین‌المللی برای آن‌ها وجود دارد. قطعا همین الان نام‌هایی به ذهن شما خواهد آمد که شاهدی بر رشد بین‌المللی استارتاپ‌ها هستند. جالب است بدانید که بسیاری از کشورها حتی از ایجاد استارتاپ‌های جدید و بین‌المللی استقبال کرده و شرایط را برای حضور آن‌ها در کشورشان به راحتی فراهم می‌کنند. اما هر استارتاپی نمی‌تواند به راحتی در داخل و پس از آن در عرصه‌های جهانی موفق شود؛ تنها ایده‌ی خوب و سرمایه‌گذار قوی کافی نیست، بلکه شما به یک “برندینگ” بین‌المللی هم نیاز خواهید داشت.

فکرهای ما، امروز گرانبهاترین دارایی ما هستند. ما با استفاده از فکرها و ایده‌هایمان و تلاش برای اجرایی کردن آن‌ها، می‌توانیم از هیچ به هر آن چیزی که در تصور داریم برسیم. خلق ثروت در زندگی امروز، با گذشته و حتی چند سال پیش فرق می‌کند؛ اگر در گذشته به استخدام یک اداره‌ی دولتی درآمدن یا صاحب یک مغازه شدن نهایت آرزوی یک جوان بود، امروز این آرزوها جای خود را به ایده‌های بزرگ‌تری داده است؛ راه‌اندازی یک کسب‌وکار نو پا یا همان استارتاپ‌ها.

استارتاپ شاید کلمه‌ای باشد که امروز بیش از هر واژه‌ی دیگری در فضای کسب‌وکارها به گوش ما برسد؛ خلق یک کسب‌وکار ایده‌محور، از صفر تا صد. در نگاه اول شاید کاری آسان به نظر بیاید که ما بخواهیم یک کسب‌وکار راه بیاندازیم، اما کسانی که قدم در این راه گذاشته‌اند می‌دانند که با چه وادی پرخطری مواجه هستند! نترسید! قرار نیست در همین سطر از ایده‌هایتان که طی همین چند خط به یادتان آمد دست بکشید؛ شیرینی رسیدن به نتیجه‌ی کسب‌وکار یا استارتاپی که از ایده‌های ساده‌ اما درخشان شما آغاز می‌شود، تمامی سختی‌های مسیر استارتاپ را برایتان دل‌پذیر می‌کند.

استارتاپ‌ها عموما از یک ایده‌ی ساده شروع می‌شوند، ایده‌ای که احتمالا تا آن زمان به ذهن کسی نرسیده یا اگر هم رسیده است، به قدر کافی به آن پرداخته نشده یا بازار آن هنوز ظرفیت پذیرش رقبای جدید را دارد. در ادامه، با پخته‌تر شدن ایده‌ها، سرمایه‌گذاران روی آن سرمایه‌گذاری کرده و استارتاپ شما نخستین قدم‌هایش را برمی‌دارد. این که قدم‌های استارتاپ شما تا کجا پیش برود، تصمیمش با شماست؛ از چند کوچه آن‌ طرف‌تر، تا چند قاره آن طرف‌تر!

استارتاپ‌ها امروز از بهترین کسب‌وکارهایی هستند که امکان رشد بین‌المللی برای آن‌ها وجود دارد. قطعا همین الان نام‌هایی به ذهن شما خواهد آمد که شاهدی بر رشد بین‌المللی استارتاپ‌ها هستند. جالب است بدانید که بسیاری از کشورها حتی از ایجاد استارتاپ‌های جدید و بین‌المللی استقبال کرده و شرایط را برای حضور آن‌ها در کشورشان به راحتی فراهم می‌کنند. اما هر استارتاپی نمی‌تواند به راحتی در داخل و پس از آن در عرصه‌های جهانی موفق شود؛ تنها ایده‌ی خوب و سرمایه‌گذار قوی کافی نیست، بلکه شما به یک “برندینگ” بین‌المللی هم نیاز خواهید داشت.

برندینگ، امروز یک نیاز اساسی برای تمام کسب‌وکارها است، به خصوص کسب‌وکارهایی‌ که افق‌های بلندتری برای موفقیت خود در نظر گرفته‌اند. برندینگ، کسب‌وکار شما را آن طور که شایسته‌ و بایسته است نشان داده و شما را در ذهن مخاطبان‌تان زنده و پررنگ نگه می‌دارد. احتمالا شما هم کسب‌وکارهای کوچک و محلی‌ای را در ذهن دارید که محصولات و خدماتی ارائه می‌دهند که بسیار بهتر از قدوقامت برندشان است و به قدر کافی دیده نشده‌اند؛ نقطه ضعف این کسب‌وکارها در برندینگ آن‌هاست که نتوانسته‌اند خود را به خوبی به مخاطبان بیشتری نشان دهند.

اگر در اندیشه‌ی راه‌اندازی یک استارتاپ بین‌المللی هستید، یا می‌‌خواهید مسیر استارتاپ خود را به عرصه‌های بین‌المللی گسترش دهید، نیاز دارید تا برندینگ شما در سطح بین‌المللی انجام شود. برندینگ، بخش مهمی از گسترش استارتاپ شما تا مرزهای بین‌المللی‌ست و زمانی که به این مرزها نزدیک می‌شویم، باید برندینگی هم‌گام با استانداردهای جهانی داشته باشیم. قطعا کسانی از عهده‌ی تدوین این برندینگ برخواهند آمد که همراه با برندهای بین‌المللی فعالیت کرده‌ باشند و تجربیات درخشانی در این زمینه داشته و با استانداردهای روز دنیا پیش بروند.

“یونایتد کارپت” به عنوان یک نمونه‌ی موفق در این زمینه است که توانسته است نام خود را در عرصه‌های بین‌المللی حوزه‌ی فرش مطرح کند. یونایتد کارپت، به عنوان مرجعی بین‌المللی برای ارزش‌گذاری فرش‌های دست‌باف برای حضور موثر در بازارهای فرش، تمامی نیاز‌های برندینگ خود را به استودیو شهرتاش سپرده است تا برند یونایتد کارپت در این استودیو خلق شود. استودیو شهرتاش، به عنوان یک استودیوی بین‌المللی برندینگ و دیزاین که دفتر ایران آن در تهران واقع شده، همواره در تلاش است تا بتواند بالاترین استانداردهای برندینگ و دیزاین را به همراهان خود ارائه دهد تا به موفقیت هر چه بیشتر آنان کمک کرده باشد تا بیش از پیش در اذهان مخاطبان‌شان باقی مانده و تجربه‌ای خاص در مواجهه با برندها برای مخاطبان بسازد.

پروژه‌ای در حد و اندازه‌های جهانی

نتیجه‌ی آخرین همکاری بین‌المللی استودیو شهرتاش که در پروژه برندینگ یونایتد کارپت بوده، کسب دو جایزه‌ی معتبر بین‌المللی MUSE Creative Awards در سال ۲۰۲۱ است. امسال بیش از ۵۰۰۰ شرکت کننده از سرتاسر جهان در ۲۷ دسته‌بندی اصلی MUSE Design Awards و MUSE Creative Awards که از شاخص‌ترین مسابقات بین‌المللی برای ارج‌ نهادن به هنرمندان و فعالان حوزه برندینگ، دیزاین و خلاقیت شناخته می‌شوند، شرکت کردند. این مسابقات هر سال به برترین شرکت کنندگان هر دسته، ۳ جایزه نقره‌ای، طلایی و پلاتینیوم خود را اهدا می‌کند.

استودیو شهرتاش برای پروژه برندینگ سازمان بین‌المللی یونایتد کارپت در دسته تدوین استراتژی برند (Brand Strategy) جایزه طلایی را و در دسته دیزاین هویت برند (Brand Identity Design) جایزه‌ی پلاتینیوم را، که بالاترین سطح جایزه‌ی این سازمان است، به دست آورده است. حسین شهرتاش، مدیر استودیو شهرتاش درباره این موفقیت گفت: «موفقیت پروژه‌های استودیو در مجامع جهانی، به ما اطمینان می‌دهد که تلاش‌های ما در سالیان اخیر برای گسترش بازار استودیو در سطح بین‌المللی در مسیر درستی صورت گرفته است.»

هیئت ژوری و فرآیند ارزیابی پروژه‌ها

هیئت ژوری MUSE Awards را ۴۶ نفر از ۲۵ کشور تشکیل داده‌اند. این افراد در شرکت‌های نامداری در حوزه‌های دیزاین و خلاقیت مشغول به فعالیت هستند، مانند Renato Barreto مدیر خلاقیت MullenLowe، Shangning Wang متخصص دیزاین ارتباط تصویری در United Nations Children’s Fund، Ronn Lee مدیر خلاقیت BEAMY، Masanori Eto مدیر خلاقیت ADBRAIN Inc.، Jeremy Smith استاد دانشگاه و مدیر دیزاین در Irvin Smith Architects، Mark Turner بنیانگذار و مدیر خلاقیت Kre8ive Partners، Misak Terzibasiyan بنیانگذار و مدیر UArchitects و …

هر پروژه‌ای که به مسابقه وارد می‌شود از دو زاویه سنجیده‌خواهد شد: اول، در مقایسه با دیگر شرکت کنندگان حاضر در دسته‌بندی خود و سپس به طور جداگانه و بر اساس نیازهای پروژه.

صاف بودن خشت اول، مقدمه‌ای برای موفقیت‌های آتی

برای استارتاپ‌هایی که افق دید وسیع موسسان آن‌ها به مرزهای بین‌المللی می‌رسد، مهم است که بتوانند نام خودشان را در سطوح جهانی مطرح کرده و در جایگاهی باشند که بتوانند در بازارهای جهانی رقابت کنند. تدوین استراتژی برند و طراحی هویت برندی که بتواند به بازارهای جهانی وارد شده و از آن مهم‌تر در آن پیوسته باقی بماند، نیازمند بهره‌مندی از توانایی‌های متخصصانی در سطح بین‌المللی‌ست که جوایز کسب‌ شده توسط استودیو شهرتاش گواه خوبی بر این مدعاست.

شرکت بین‌المللی یونایتد کارپت، که با داشتن دفاتری در قاره‌های آمریکا، اروپا و آسیا در زمینه‌ی ارزش‌گذاری فرش‌های دست‌باف، علی‌الخصوص فرش‌های قدیمی کار می‌کند، به خوبی این مساله را درک کرده و با سپردن تمامی فعالیت‌های برندینگ خود به استودیو شهرتاش مانند نام‌گذاری برند، تدوین استراتژی برند، دیزاین هویت‌بصری برند، تدوین هویت کلامی برند و خلق هویت صوتی برند، از ابتدای شروع فعالیتش چشم‌اندازهای بین‌المللی را در مقابل خود متصور شده است. یونایتد کارپت امید دارد بتواند در بازارهای بین‌المللی فرش به عنوان یکی از مهم‌ترین و ارزشمندترین صنایع دستی، جایگاه مناسبی پیدا کرده و خود را به عنوان معتبرترین منبع ارزش‌گذاری فرش‌های دست‌باف مطرح نماید.

استارتاپ‌هایی که به قدم نهادن در بازارهای بین‌المللی می‌اندیشند، باید پیش از هر چیز به برندینگ کسب‌وکار خود توجه کنند، چرا که به لطف داشتن برندینگ درخشان، می‌توانند در میان بسیار نام‌های دیگر در حوزه‌ی فعالیت خود، یک سروگردن بالاتر از دیگر رقبا بایستند. در هر کجای تاریخ زیست استارتاپ‌تان که ایستاده‌اید، چه در لحظه‌ی جرقه‌ زدن ایده و چه زمانی که استارتاپ شما در بازارهای داخلی موفقیت‌هایی کسب کرده است، برندینگ مناسب برای ورود به بازارهای بین‌المللی مهم‌ترین تصمیم برای رشد شماست. و حالا شما می‌دانید که برای برندینگ به چه کسانی می‌توانید اعتماد کنید!

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.