اخبار استارتاپی

بیل گیتس: تمامی کشورهای ثروتمند باید به سوی استفاده 100 درصدی از گوشت مصنوعی بروند

فکر نمی‌کنم 80 کشور فقیر دنیا به سمت استفاده از گوشت مصنوعی بروند اما می‌دانم که همه کشورهای ثروتمند باید از گوشت مصنوعی گاو استفاده 100درصدی داشته باشند

بیل گیتس که از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های عصر حاضر محسوب می‌شود طی یکی از مصاحبه‌های خود اعلام کرده که بهترین گزینه برای کاهش گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید غذا، حرکت به سوی استفاده کلی از گوشت مصنوعی است.

البته بیل گیتس به گفته خودش می‌داند که چنین رویکردی می‌‌تواند مطابق میل همه نباشد، وی صرفا به وجود چنین مسیری اشاره می‌کند و معتقد است که نمی‌توان به سادگی از کسی انتظار داشت که گوشت گاو نخورد. همچنین به گفته وی کشور‌هایی که به سراغ این رویکرد می‌روند پیشرفته و ثروتمند هستند و در طرف مقابل اجرای این راهکار از کشورهای فقیرتر بر‌نمی‌آید.

«فکر نمی‌کنم 80 کشور فقیر دنیا به سمت استفاده از گوشت مصنوعی بروند اما می‌دانم که همه کشورهای ثروتمند باید از گوشت مصنوعی گاو استفاده 100درصدی داشته باشند.»
گفتنی است که علاوه بر این موارد، بیل گیتس باور دارد قواعد و ضوابط وضع شده توسط دولت نیز می‌تواند راه‌حلی در جهت تغییر رژیم غذایی مردم محسوب شود. او می‌گوید «شما در نهایت به مزه گوشت مصنوعی عادت خواهید کرد و صد البته طعم آن در طول زمان بهتر هم خواهد شد.در نهایت هزینه اضافی برای دست پیدا کردن به فناوری پاک در حوزه مورد بحث آنقدر معقول هست که از طریق آن بتوان ذائقه یا تقاضای مردم را دستخوش تغییر کرد.»

او همچنین در خصوص کشورهای فقیر گفته آنها می‌توانند از حیواناتی استفاده کنند که به لحاظ ژنتیکی تولید گوشت‌شان بیشتر از تولید گازهای گلخانه‌ای است، به عنوان مثال دام‌های کنونی آمریکایی در کمال تعجب به دلیل تولید بسیار بالای محصول، در ازای تولید هر کیلو گوشت گاز گلخانه‌ای کمتری نسبت به دام‌های موجود در آفریقا تولید می‌کنند.

لازم به ذکر است که شخص بیل گیتس در حال حاضر با داشتن 242000 هکتار زمین در 18 ایالت، بیش از هر شخص دیگری در آمریکا مالک زمین‌های کشاورزی است، از همین رو شاید تمرکز و تاکید بیش از اندازه وی بر روی آلاینده‌های ناشی از دامداری و کشاورزی چندان بی‌دلیل نباشد.

 

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *