اخبار استارتاپی

چهارمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها

قوه قضاییه با هدف پیشگیری از جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار می‌کند

جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها
به منظور استفاده از ایده‌های جوانان و نوجوانان خلاق و ارتقای آگاهی‌های عمومی آحاد جامعه در راستای پیشگیری از جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت کارآفرینی اجتماعی «چهارمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها» برگزار می‌شود.

یکی از آسیب‌هایی که تمامی جوامع با آن دست به گریبانند  و جزئی جدایی‌ناپذیر از آنها محسوب می‌شود، وقوع جرم و رفتارهای مجرمانه است. آگاهی‌بخشی، آموزش و استفاده از روش‌های پیشگیرانه، موثرترین روش برای جلوگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب‌های اجتماعی است. این اقدامات به افراد جامعه کمک می‌کند تا با مراقبت از رفتار و عملکردهای خود در حوزه‌های مختلف و شخصی‌سازی اطلاعات، راه‌های سوءاستفاده از آنها را بسته و از وقوع رفتارهای مجرمانه جلوگیری کنند.

استفاده از روش‌های نوآورانه راهکارهای بسیار بهتری را برای کاهش جرم ارائه می‌دهند. این نوآوری وقتی در تولید محتوا برای ابزارهای رسانه‌ای پرکاربرد همانند نرم‌افزارهای تلفن همراه، نرم‌افزارهای رایانه‌ای، بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن صورت بگیرد، تأثیر بیشتری خواهد داشت.

بدین منظور با حمایت مرکز شتابدهی و نوآوری معاونت علمی، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با مجری‌گری شرکت شزان اقدام به برگزاری «چهارمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها» برای استفاده از ایده‌های جوانان و نوجوانان خلاق به منظور ارتقای آگاهی‌های عمومی آحاد جامعه در راستای پیشگیری از جرایم و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت کارآفرینی اجتماعی کرده است.

این جشنواره با هدف استفاده از پتانسیل‌های کارآفرینی اجتماعی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و جرایم مختلف از قبیل آسیب‌ها و جرایم فضای مجازی، جرایم اقتصادی، مسائل حقوقی و غیره ارائه شده است. ۱۵ تیم از میان ایده‌های ارسال‌شده به جشنواره، در رویدادی سه‌روزه رقابت کرده، جوایز ارزنده و فرصت ورود به مرکز نوآوری معاونت اجتماعی برای تیم‌های برتر اهدا خواهد شد.

محورهای چهارمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها

چهارمین جشنواره ملی ایده‌ها و فرصت‌ها با سه محور اصلی و زیرمحورهای مربوطه و یک بخش ویژه اقدام به پذیرش ایده‌ها در حوزه‌های طراحی نرم‌افزار تلفن همراه، نرم‌افزار رایانه‌ای، بازی رایانه‌ای، اسباب‌بازی و انیمیشن در سراسر کشور می‌کند. موضوعات محوری این رویداد شامل آسیب‌ها و جرایم فضای مجازی، جرایم اقتصادی امور حقوقی، آموزش مهارت‌های اجتماعی پایه به کودکان است. آسیب‌ها و جرایم فضای مجازی مواردی چون سرقت اطلاعات شخصی، امنیت پرداخت‌های الکترونیک، شناسایی هویت متخلفان در فضای مجازی، اعتبارسنجی محتوای فضای مجازی، حریم خصوصی و هرزه‌نگاری مجازی را شامل می‌شود.

در محور جرایم اقتصادی اختلاس، ارتشا، تبانی در معاملات دولتی، فرار مالیاتی، پولشویی، امور بیمه، جعل سند عادی و رسمی، امور بانکی، شفافیت مالی، کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر، کلاهبرداری اینترنتی و کلاهبرداری با شیوه مهندسی اجتماعی مد نظر قرار می‌گیرد. همچنین مشاوره‌های حقوقی، استخدام وکیل مناسب، دریافت آموزش حقوقی، ارائه آگاهی حقوقی، بهینه‌سازی روندهای رسیدگی به پرونده‌ها در قوه قضاییه مواردی است که محور امور حقوقی را شامل می‌شود. ثبت‌نام اولیه از متقاضیان شرکت در رویداد تا ۲۰ دی‌ماه ادامه خواهد داشت و رویداد نهایی از ۱۰ الی ۱۳ بهمن‌ماه برگزار شده و جوایز به برگزیدگان تقدیم خواهد شد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *