با استارتاپ توان توانمندی خود را به دست ‌آورید

استارتاپ توان پلتفرم آنلاین ارائه خدمات فیزیوتراپی در منزل

0

ایده‌‌ اولیه‌‌ استارتاپ توان به نیازها و کمبودهایی باز‌می‌گشت که خودم و همکاران جوانم آنها را در حوزه‌ فیزیوتراپی احساس می‌کردیم. مهم‌ترین نیاز ما کسب درآمد در حوزه‌ فیزیوتراپی از طریق درمان در منزل، به‌صورت خصوصی بود.

استارتاپ توان توسط علیرضا عید، بنیانگذاری شده است. علیرضا ۲۵‌ساله و متولد شهر قم است. او دانش‌آموخته‌‌ رشته‌‌‌ فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی قم است.

ايده استارتاپ توان چطور شكل گرفت؟

ایده‌‌ اولیه‌‌ استارتاپ توان به نیازها و کمبودهایی باز‌می‌گشت که خودم و همکاران جوانم آنها را در حوزه‌ فیزیوتراپی احساس می‌کردیم. مهم‌ترین نیاز ما کسب درآمد در حوزه‌ فیزیوتراپی از طریق درمان در منزل، به‌صورت خصوصی بود.

از طرف دیگر برخی از کلینیک‌های فیزیوتراپی بودند که درمانگر مورد تایید برای معرفی به بیماران‌‌شان را نداشتند. بنابراین یک نیاز مشترک میان درمانگران و مراکز فیزیوتراپی وجود داشت که باید پوشش داده می‌شد.

موضوع دیگری ‌که در شکل‌گیری استارتاپ توان تاثیر داشت، نیاز به آموزش‌های تکمیلی در حوزه‌‌ تخصصی‌مان بود چرا‌که در دانشگاه در رابطه با آموزش‌های تخصصی تکمیلی کمبود داشتیم. ایده‌‌ اولیه ایجاد پلتفرم توان برای رفع نیازهای چند‌جانبه‌ بیماران، متخصصان و مراکز درمانی فیزیوتراپی بر همین مبنا شکل گرفت.

قبل از راه‌اندازي استارتاپ‌تان، مشغول چه کاری بودید؟

قبل از اینکه استارتاپ توان را راه‌اندازی کنم، در یک کلینیک فیزیوتراپی مشغول کار در حوزه‌‌ تخصصی فیزیوتراپی ورزشی بودم و همزمان در دوران سربازی نیز به عنوان فیزیوتراپیست تیم والیبال مقاومت خدمت می‌کردم.

استارتاپ شما چه خدماتی ارائه می‌دهد و كاربران چطور می‌توانند از این خدمات استفاده كنند؟

توان یک استارتاپ آموزشی درمانی با محوریت پوشش نیاز‌های دو جامعه هدف تخصصی و عمومی است. توان همچنین به دنبال ایجاد پل ارتباطی مستقیم و موثر بین دو جامعه هدف تخصصی یعنی فیزیوتراپ‌ها و مراکز درمانی و جامعه هدف عمومی یعنی مردم است.

ما در استارتاپ توان یک کلینیک مجازی به منظور پاسخگویی به کلیه نیازهای درمانی اعم از پیشگیری، معاینه، مشاوره و ارائه فیزیوتراپی در منزل به جامعه هدف عمومی داریم. خدمات ما به صورت منظم، سریع، در دسترس همگان و همراه با فیزیوتراپ‌های متعهد و قابل اعتماد است.

خدمت دیگری که در توان ارائه می‌شود، فراهم‌کردن بستر و تمهیدات آموزشی منعطف، بالینی‌محور و پیشرفته برای جامعه هدف متخصص است. شروع کار ما به صورت بیزینس b2b و همکاری با کلینیک‌های فیزیوتراپی بود اما در حال حاضر علاوه بر ارتباط موثر با بیش از ۳۰ کلینیک فیزیوتراپی در سطح تهران، کاربران می‌توانند از طریق وب‌سایت توان خدمات تخصصی فیزیوتراپی را از مجموعه درخواست کنند.

توان از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

توان از ۲‌بخش آموزش و درمان تشکیل شده است. در بخش درمان وب‌سایت توان تلاش دارد تا ضمن برقراری ارتباط با خانواده‌‌ بیماران و سالمندان، امکان ثبت سفارش درمان در منزل توسط متخصصان فیزیوتراپ را برای این عزیزان میسر کند.

هدف ما این است که کاربران ما تجربه‌ درمانی مطمئن و با‌کیفیت را زیر نظر متخصصان این حوزه تجربه کنند و توانایی‌های حرکتی قبلی خود را به‌دست آورند. همچنین تیم‌های فنی، مارکت و پشتیبانی با دقت پروسه‌ درمان بیماران و روند سفارش‌دهی و اطمینان از نتیجه ‌درمان را پیگیری کرده و قدم به قدم مخاطب را برای بهره‌بردن از خدمات درمانی همراهی می‌کنند اما این انتهای مسیر نیست.

توان به اصلاح سیستم‌های حوزه‌‌ سلامت نگاه ویژه‌ای دارد و لازمه‌ این اصلاح در کنار خدمات حوزه‌ سلامت، ارائه آموزش‌های لازم به متخصصان فیزیوتراپ است. ما در توان به دنبال ایجاد ارتباط موثر در بین هر دو قشر عمومی و متخصص مرتبط با فیزیوتراپی هستیم.

از چه زمانی استارتاپ خود را راه‌اندازی کردید؟

شروع کار b2b استارتاپ توان از مهرماه ‌۹۷ بود. ما از تابستان سال‌۹۸ مدل b2c را ایجاد کردیم و از دی‌ماه امسال نیز وب‌سایت توان به صورت رسمی راه‌اندازی شد.

سرمایه اولیه‌تان برای آغاز کار چقدر بود؟

شروع کار مجموعه توان بدون سرمایه اولیه و با شیوه‌‌ بوت‌استرپ بوده و طی یک سال گذشته جذب سرمایه نداشتیم. در حال حاضر به دنبال بررسی شرایط برای مراحل اولیه جذب سرمایه و گسترش محصول تا ۶ ماه آینده هستیم.

[bs-quote quote=”هدف استارتاپ توان، ایجاد پل ارتباطی میان متخصصان فیزیوتراپ، مراکز درمانی فیزیوتراپی و بیماران است” style=”style-3″ align=”left”][/bs-quote]

از زمانی كه استارتاپ خود را راه‌اندازی کردید، چه تعداد كاربر از خدمات شما استفاده كردند؟

از زمان راه‌اندازی استارتاپ تا امروز حدود ۲۰۰‌کاربر داشتیم که ۳۰ کاربر توان مربوط به دوره‌ پس از راه‌اندازی وب‌سایت هستند. حدود ۲۰ فیزیوتراپیست در حال فعالیت درمان در منزل هستند. همچنین از زمان راه‌اندازی محصول تا امروز حدود ۳۰ بیمار توسط درمانگران مجموعه ‌‌توان درمان شدند.

شیوه درآمدزایی‌تان چگونه است؟

شیوه‌ درآمدزایی توان به این صورت است که از هزینه‌‌ درمان که توسط خانواده ‌بیمار پرداخت می‌شود، مبلغی به عنوان کمیسیون از متخصص فیزیوتراپ دریافت می‌شود. شیوه قیمت‌گذاری خدمات هم بر اساس ارزیابی اولیه و طبق مصوبات انجمن علمی فیزیوتراپی است.

برای معرفی استارتاپ خود و اینکه بیشتر شناخته شوید، چه کارهایی انجام دادید؟

شبکه‌های اجتماعی بستری مناسب برای شروع روند مارکت استارتاپ‌ها‌ست. طبیعتا فعالیت در بستر فضای مجازی اولین انتخاب ما هم بود. همچنین ورود به فضاهایی که مخاطب بالقوه‌‌ محصول ما حضور دارد و ایجاد ارتباط مستقیم با کاربر از اقدامات دیگری بود و هست که مجموعه‌‌ توان برای معرفی خود از آن بهره می‌برد.

مهم‌ترين چالش پیش‌روی شما از وقتي كه كارتان را شروع كرديد، چه چيزي بوده؟

بزرگ‌ترین چالش مجموعه توان جلب اعتماد کاربران است. بهبود و درمان بیمار و رسیدن به سلامت کامل یکی از اصلی‌ترین نیازهای انسانی است که به اعتماد بسیار زیادی از طرف خدمات‌گیرنده نیاز دارد. این چالش در ابتدای امر به خاطر ارتباط غیر‌حضوری و از طریق فضای مجازی سختی کار را دوچندان می‌کند. به همین خاطر روانشناسی مخاطب در این زمینه امری بسیار ضروری بود.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.