محتوای برند تبلیغات تبلیغات آنلاین

تبلیغات آنلاین یا آفلاین؟ کدام برای کسب‌و‌کارهای آنلاین مناسب‌تر است؟

افزایش ترافیک سایت با شبکه های اجتماعی

استراتژی‌های بازاریابی و تبلیغات کسب‌و‌کار شما هرچقدر هم که خوب باشد، باز هم جای پیشرفت دارد. یکی از مسیرهای مهم پیشرفت تبلیغات، انتخاب بین مسیر آنلاین و آفلاین است. کسب‌و‌کارهای آنلاین این روزها هزینه و سرمایه زیادی بر روی تبلیغات آنلاین خرج می‌کنند و کم‌تر سراغ تبلیغات آفلاین می‌روند. اما این تصمیم چقدر درست است؟

می‌توان با چیدن استراتژی و اجرایی کردن درست آن برآورد مختصری از عملکرد تبلیغات آنلاین بدست آورد و با تجزیه وتحلیل آن را ارزیابی کرد.

در ادامه به شما کمک می‌کنیم تا بهترین انتخاب را برای برندتان انجام دهید.

آنلاین مارکتینگ یا تبلیغات آنلاین چیست؟

در دنیای دیجیتال امروز، پلتفرم‌ها و کانال‌های متعددی برای تبلیغات وجود دارد. از ایمیل مارکتینگ و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی گرفته تا بهینه‌ سازی وبسایت و ست کردن Google ads، روش‌هایی هستند که برندها برای رسیدن به مخاطبانشان استفاده می‌کنند.

مزایای دیجیتال مارکتینگ

بیشتر شرکت‌ها و استارتاپ‌ها استراتژی تبلیغاتیشان را در حوزه دیجیتال می‌چینند و از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوند.

  • اندازه‌گیری آسان

به کمک ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس می‌توان به خوبی عملکرد تبلیغات آنلاین را ارزیابی کرد. اندازه‌گیری‌هایی که به شما کمک می‌کنند تا با بهینه‌ کردن استراتژی‌های تبلیغات، هر بار به نتایج بهتری برسید.

  • تاثیرات طولانی مدت

بعضی از شیوه‌های بازاریابی دیجیتال مانند سئو و تولید محتوا با توجه به هزینه کم، تاثیر طولانی مدتی دارند و تا مدت‌ها می‌توانید از مزایای آن استفاده کنید.

  • دسترسی آسان به مخاطبان هدف

با تبلیغات آنلاین می‌توان به سادگی مخاطبان را دسته‌بندی کرد و تبلیغات را با مخاطب هدف رساند. شیوه‌ای که از هدردادن هزینه‌ جلوگیری می‌کند.

  • مناسب برای تمام بودجه‌ها

در مقایسه با تبلیغات آفلاین می‌توان با بودجه کم‌تری به سراغ تبلیغات آنلاین رفت، به همین دلیل تبلیغات آنلاین برای کسب‌و‌کارهای کوچک با بودجه کم بهترین انتخاب است.

  • مخاطبانی فراتر از بودجه

اگر تبلیغی نظر کاربران را جلب کند آن‌ها خودجوش آن را تبلیغ می‌کنند و تبلیغات توسط مخاطبانی بیشتر از آنچه فکرش را می‌کردید، دیده می‌شود.

  • برقراری ارتباط دوستانه با مشتریان

هرچه افراد بیشتر تبلیغ شما را ببینند، بیشتر به شما اعتماد می‌کنند و به سراغ استفاده از خدمات یا محصولاتتان می‌آیند.

تبلیغات آفلاین چیست؟

از طرف دیگر، بازاریابی آفلاین را داریم، که با استفاده از رسانه‌های آفلاین مختلف (مثل تلوزیون، بیلبورد و غیره) به افزایش آگاهی برند شما کمک می‌کند.

بازاریابی آفلاین شامل تمام روش‌هایی است که شرکت‌ها برای دهه‌ها از آنها استفاده می‌کردند یعنی مدت‌ها قبل از اینکه اینترنت شروع به کار کند.

با این همه تحول، بازاریابی آفلاین هنوز ارزش‌های زیادی دارد و انقلاب دیجیتال نتواسته‌ است آن را از بازار حذف کند.

مزایای تبلیغات آفلاین

تبلیغات آفلاین هم مزایای خاص خودش را دارد. شاید فکر کنید تاریخ انقضای بعضی از شیوه‌های آن سپری شده‌ است اما تجربه‌ها خلاف این را نشان می‌دهد.

  • مشتری‌هایی به دنبال تبلیغات ملموس

گاهی وقت‌ها ما چیزهای فیزیکی را به مدل‌های دیجیتالی‌شان ترجیح می‌دهیم. مثلا این روزها آهنگ‌ها به راحتی در دسترس همه هستند اما هنوز صفحه‌های گرامافون فروش فوق العاده‌ای در سراسر دنیا دارند. به همین خاطر تبلیغاتی مثل کارت ویزیت، بروشور یا دیگر محصولات این چنینی، می‌توانند تاثیر زیادی بر روی مشتری‌های شما بگذارند.

  • شبکه‌سازی‌های دوستانه

کارت‌ ویزیت‌های که چاپ کرد‌ه‌اید در شبکه‌سازی‌های رویداد‌ها حسابی به کارتان می‌آید. شما این فرصت را دارید که رو در رو درباره کسب‌و‌کارتان صحبت کنید و مستقیم پاسخگوی سوالات کاربرانتان باشید.

  • دسترسی به مخاطبان متمرکز

افرادی که در حال تماشای تلوزیون یا خواندن روزنامه هستند، معمولاً کامل روی این کارها تمرکز کرده‌اند.

از طرف دیگر، کسانی که در شبکه‌های اجتماعی هستند اغلب در حال مرور کلی هستند و تمرکز زیادی بر روی کارشان ندارند.

استفاده از آگهی تلوزیونی یا روزنامه به شما این شانس را می‌دهد که توسط افرادی که متمرکز هستند مورد توجه قرار بگیرید و تبلیغاتتان تمام توجه آن‌ها را به خود معطوف می‌کند. این کاری است که تنها بازاریابی آفلاین می‌تواند برایتان انجام دهد.

  • فرصتی برای خلاقیت

می‌توانید روی کمپین‌های تبلیغاتی آفلاین حسابی خلاقیت به خرج دهید و از آهنگ‌ها و تصاویر به یاد ماندنی استفاده کنید. در مقایسه تبلیغات دیجیتالی قدرت مانور کم‌تری به شما می‌دهند.

  • اجرای همزمان تبلیغلت آنلاین و آفلاین

دلیلی ندارد که خود را به یکی از این دو شیوه محدود کنید، با هم‌راستا کردن تبلیغات آنلاین و آفلاینتان می‌توانید از مزایای هر دو بهره‌مند شوید و عملکرد تبلیغاتتان را افزایش دهید.

اجرای همزمان تبلیغات آفلاین و آنلاین به چه صورت است؟

برای تصمیم‌ گیری بهتر بین این دو مسیر می‌توانید تبلیغات سایر کسب‌و‌کارهای آنلاین را بررسی کنید.

یکی از نمونه‌های موفق تبلیغات آفلاین که این روزها شاهدش هستیم، تبلیغات تلوزیونی شرکت ازکی است.

از اولین استارتاپ‌ های کشورمان که به سراغ تبلیغات تلوزیونی و رادیویی رفته‌است و در بازه ۳ ماهه فروشش ۱۰ برابر شده است.

ازکی تا به حال از دو ویدیو ۳۰ ثانیه‌ای برای تبلیغات خود استفاده کرده ‌است که فضایی فانتزی و کمدی دارد.

این نمونه می‌تواند مثال خوبی برای آغاز فعالیت‌های کسب‌و‌کار آنلاین شما در فضای تبلیغات آفلاین باشد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *