محتوای برند

معرفی رزومه ساز آنلاین ایران استخدام

رزومه که نام دیگر آن کارنامک می‌باشد خلاصه ای از تاریخچه کاری، مهارت ها و تحصیلات فرد است. در رزومه حرفه ای شما خلاصه ای از مهارت‌ها و تجربیات خود را بیان می‌کنید و در اختیار سایرین (کارفرمایان) قرار میدهید، رزومه کاری می‌تواند اولین رویارویی فرد جویای کار با کارفرما باشد، بنابراین هرچقدر بر اهمیت داشتن یک رزومه حرفه ای تاکید کنیم، مفید خواهد بود.

رزومه کاری را چطور تنظیم کنم؟

– قالب و طرح رزومه مناسب را انتخاب کنید.
– اطلاعات شخصی و اطلاعات تماس خود را بنویسید.
– رزومه باید از یک خلاصه یا هدف حرفه ای برخوردار باشد.
– فراموش نشود که تجربیات و دستاوردهای خود را به شیوه صحیح فهرست کنید،  اگر در زمینه نرم افزارهای خاص مهارت هایی دارید ذکر کنید.
– یک بخش اضافی در نظر بگیرید و در آن بخش به زبان‌های که تسلط دارید و سایر قابلیت های اختیاری اشاره کنید.
– از یک هدف نامه قانع‌ کننده استفاده کنید و اطلاعات خود متناسب با آگهی شغلی تنظیم کنید.
– در ساخت رزومه دقت داشته باشید که الگوی مناسبی را انتخاب کنید و از قالب های متنوع با طراحی حرفه ای استفاده کنید.
– حتما رزومه خود را شخصی سازی کنید.
– قبل از نگارش رزومه با ویژگی‌های بیشتر نگارش رزومه آشنا شوید.

کاربرد اصلی و هدف از نگارش رزومه چیست؟

فرد ممکن است اهداف خاصی از نگارش یک رزومه داشته باشد که عبارتند از

  • معرفی خود به شرکت‌هایی که نیاز به نیروی جدید دارند.
  • ارائه مهارت‌ها و توانایی های خود برای تاثیرگذاری بر روی مسئول استخدام.
  • ارائه مطالبی مهم در راستای نشان دادن مهارت‌های ارتباطی خود.
  • بیان خلاصه ‌ای از زندگی شغلی فرد.

انواع رزومه کاری

رزومه کاری به طور کلی سه نوع است:

  • رزومه تقویمی
  • رزومه کارکردی
  • رزومه ترکیبی

رزومه تقویمی

یک فرمت ساخت رزومه است که افراد در آن به بیان مهارت‌های خود می‌پردازند.  اولین هدف در این رزومه، تاریخچه کارهای فرد است. در این رزومه باید فرد سابقه کاری خود را از بالا به پایین بنویسد و به عبارتی دیگر باید آخرین سابقه کاری در اولین تیتر قرار گیرد.
یکی از اهداف اصلی رزومه تقویمی این است که موقعیت های کاری و توانایی هایی که در دوره‌های مختلف به دست آورده اید به ترتیب فهرست شوند، در این صورت مسئول استخدام با مطالعه رزومه شما به طور کلی با مسیر پیشرفت شما آشنا خواهد شد.

رزومه کارکردی

هدف رزومه کارکردی ایجاد ارتباط موثرتر با شغل درخواستی خاص است و به جای اینکه به سابقه کلی افراد توجه کند به بیان مهارت‌ها و تخصص‌ها و توانایی های فرد برای یک شغل درخواستی خاص می پردازد.

رزومه ترکیبی

این رزومه، ترکیبی از رزومه تقویمی و رزومه کارکردی است.
در نگارش این نوع از رزومه باید مهارت‌ها و توانایی‌های فرد به همراه تعداد سال‌هایی که فعالیت داشته است، ذکر شود. بهترین رزومه برای معرفی خود به شرکت‌‌ها و مدیران استخدام رزومه ترکیبی است.

چطوری یک رزومه موفق بنویسیم؟

برای ساخت رزومه خوب و موثر باید قبل از شروع کار بر روی رزومه خود، در مورد نحوه نگارش آن تصمیم بگیرید.
اولین چیزی که مدیر استخدام در مورد هر رزومه‌ای به آن توجه می‌کند، طرح رزومه است. رزومه نباید از ۲ صفحه بیشتر باشد زیرا مدیران استخدام وقت و حوصله کافی برای خواندن مطالب بیشتر را ندارند. در ساخت رزومه از فضای سفید فراوان به خصوص در اطراف حاشیه استفاده کنید.  فونت آسانی برای خواندن انتخاب کنید. اندازه فونت مناسب باشد برای مثال فونت ۱۴ یا ۱۶ بهترین فونت است.

مواردی که باید در رزومه خود درج کنید

در یک رزومه حرفه ای باید یکسری نکات و اطلاعات حتماً در متن رزومه ذکر شود که عبارتند از:
– شماره تماس
– تجربه کاری
– تحصیلات
– توانایی‌ ها
– زبان هایی که به آنها مسلط هستید
– خلاصه یا هدف رزومه
– سن و محل سکونت

شماره تماس:
یکی از مهمترین بخش ها در ساخت رزومه بخش شماره تماس است. حتی اگر همه چیز را درست وارد کنید و یک رزومه حرفه ای بسازید اما شماره تماس خود را در رزومه ذکر نکرده باشید مدیر استخدام نمی تواند با شما ارتباط برقرار کند و رزومه شما رد خواهد شد.

سایر اطلاعات رزومه:
حتماً باید در رزومه خود سن و محل سکونت خود را ذکر کنید همچنین باید به جنسیت و قابلیت های حرفه ای خود اشاره کنید.

خلاصه یا هدف رزومه:
حتماً باید در آخر رزومه خلاصه یا هدف رزومه نوشته شود. خلاصه رزومه خلاصه ای از حرفه شما است. اساساً باید در هر موقعیتی از خلاصه رزومه استفاده کنید.
در خلاصه رزومه باید به موارد زیر اشاره کنید:
شغل و سالهای تجربه
مسئولیت هایی که در شغل های خود داشته اید
هدف خود از شغل درخواستی جدید
هدف رزومه چیست و چه زمانی باید از آن استفاده کرد؟
هدف رزومه انگیزه شما را برای ورود به شغل درخواستی جدید بیان می‌ کند.
هدف رزومه باید خلاصه و گویا باشد.

تجربه کاری:
یکی از تأثیرگذار ترین بخش‌ها در نگارش رزومه  حرفه‌ای نوشتن تجربه کاری است.
در این بخش از نگارش رزومه، شما باید تجربیات و دستاوردهای خود را در طی سال هایی که مشغول به کار بوده اید، ذکر کنید. روش های بسیاری برای نوشتن تجربه کاری وجود دارد.

نحوه فهرست کردن تجربه کاری در رزومه

ابتدا باید عنوان و موقعیت شغلی خود را ذکر کنید. وقتی مدیر استخدام رزومه شما را بررسی می‌کند در یک نگاه کلی می‌ خواهد تجربه کاری شما را با شغل درخواستی جدید مطابقت بدهد. توضیحات در مورد شرکت و مکان شغل قبلی خود، دفتری که در آن کار می‌کنید یا در گذشته کار کرده‌اید. آدرس دفتر و کارفرمای مربوطه را ذکر کنید.
تاریخ استخدام: در این مرحله شما باید مدت زمان سال‌ های فعالیت خود در انواع شغل‌ها و شرکت‌های متنوع را بیان کنید.
دستاورد ها و مسئولیت‌ها: دستاوردهایی که شما در طول سالیان به دست آورده‌اید هسته اصلی ورود به شغل درخواستی جدید است زیرا مدیر استخدام با مطالعه رزومه شما می‌خواهد به این سوال خود جواب بدهد که شما در طول سالیان فعالیت خود چه دستاوردها و مسئولیت‌ هایی داشته اید.

اشتباهات رایج و نکات مهم در ساخت رزومه

با توجه به مطالب ذکر شده که باید حتماً در متن رزومه ذکر شوند. مواردی نیز وجود دارد که در نگارش آنها باعث می شود، رزومه شما در نگاه اول رد شود. این موارد عبارتند از:
-کلمات بی مورد در مورد توانایی‌های خود بیان علایق عجیب
– ذکر مشاغل کوچک و بی اهمیت
– بزرگنمایی یا دروغ گفتن در مورد سوابق کاری یا قابلیت ‌ها و توانایی‌های خود
بنابراین به این نکته توجه داشته باشید که از ذکر هرگونه اطلاعات غلط و به دور از حقیقت خودداری کنید زیرا این موضوع به ضرر خود شما تمام خواهد شد
هدف از نگارش رزومه این است که به سرعت بیان کنید که چرا بر اساس مهارت‌ها و تجربیات منحصر به فردی که دارید خواستار شغل جدید هستید. برای ایجاد یک رزومه مورد پسند و مورد توجه کارفرما می توانید چند مرحله ساده و بهترین شیوه ها را دنبال کنید.
هدف اصلی که باید در نگارش رزومه خود داشته باشید این است که رزومه شما از یک ترتیب خاص برخوردار باشد. به عبارتی دیگر یک رزومه خوب چیزی است که اصول و نکات نگارش در آن رعایت شده باشد و خلاصه ی قابلیت‌ها و تجارب گذشته فرد را بیان کند. اگر فرد در نگارش رزومه خود دقیق و حرفه‌ ای عمل کند، می‌ تواند در شغل درخواستی جدید خود استخدام شود.  اگر رزومه فرد ضعیف باشد بدون شک در یک نگاه کلی ابتدایی توسط مدیر استخدام رد می شود. پس نگارش رزومه بسیار مهم است.  قبل از نگارش رزومه باید در مورد اطلاعاتی که می خواهید در رزومه درج کنید، کامل فکر کنید و تصمیم بگیرید. مشاغلی را در رزومه خود برجسته کنید که تجربه مهارت و تناسب و شما با آن نقش را نشان می دهند. در یک پاراگراف کوتاه با استفاده از کلمات رسا تمام تجربیات خود را توضیح دهید.
در نگارش رزومه نباید از رنگ های متضاد استفاده کنید، سعی کنید در نگارش رزومه از رنگ‌ های مناسب و مرتبط استفاده کنید.
نکته مهم: سابقه کار باید همیشه در رزومه به ترتیب زمانی معکوس درج شود. در نگارش سابقه کاری خود باید شغل فعلی یا جدید ترین شغلی که داشته ‌اید در اول فهرست بیاید.

 معرفی سیستم رزومه ساز آنلاین و رایگان

معرفی سیستم رزومه ساز آنلاین و رایگان

اشاره کردیم که رزومه یک سند بسیار مهم است و معمولاً در فرایند استخدام از آن استفاده می شود. در دنیای مدرن امروز بر خلاف گذشته انجام بسیاری از امور روزمره به کمک تکنولوژی آسانتر و حرفه‌ای‌تر شده است. ساخت رزومه هم مستثنی از این قاعده نبوده است. امروزه با کمک سیستم‌های آنلاین ساخت رزومه میتوانید در کمترین زمان و به حرفه ای ترین شکل ممکن یک رزومه زیبا و کارفرما پسند تهیه کنید.
یکی از حرفه ای ترین سیستم‌های رایگان ساخت رزومه مربوط به سایت ایران استخدام است.
از طریق سیستم رزومه ساز رایگان  ایران استخدام دیگر دغدغه ای از بابت نحوه نگارش و رعایت اصول تنظیم رزومه نخواهید داشت. در واقع همه اصولی که باید رعایت شوند توسط کارشناسان حوزه کار و کاریابی طراحی شده اند و شما تنها با انجام چند کلیک ساده و پر کردن اطلاعات مورد درخواست سیستم قادر خواهید بود تا رزومه حرفه ای خود را بسازید و در نهایت با انتخاب یک قالب حرفه ای از قالب های موجود، رزومه شکیل و حرفه ای خود را در فرمت PDF  دریافت کنید.
و در نهایت میتوانید با مراجعه به بخش آگهی های استخدام تهران و سایر استانها در سایت ایران استخدام نسبت ارسال رزومه خود اقدام نمایید.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *