محتوای برند

کارلنسر در 1400؛ ظاهری مدرن و امکان فروش خدمت

حدود یک سال است که از فعالیت استارتاپ کارلنسر، می‌گذرد. اگر با کارلنسر، آشنایی داشته باشید، این سایت، یک پلتفرم ایرانی جهت انجام پروژه های اینترنتی، دورکاری اینترنتی و کسب درآمد آنلاین است. در این مدت، پروژه‌های متنوع و زیادی توسط کارفرمایان ثبت شده و توسط فریلنسرها (انجام دهندگان پروژه) انجام شده است. همچنین کارلنسر در سیزدهمین جشنواره وب و موبایل ایران در سال 1399، در گروه سایت های “”اشتغال و کاریابی”، هم در بخش داوری و هم در بخش آرای مردمی، برنده شد.

اکنون و پس از یک سال، تیم کارلنسر ظاهر جدید سایت را به طور کامل تغییر داده و امکانات و فیچرهای مختلفی به سایت افزوده است. یکی از مهم ترین این ویژگی‌ها، امکان ساخت و فروش خدمت است که در ادامه این مطلب با آن آشنا خواهیم شد. در ابتدا با نحوه کار سایت‌های فریلنسینگ آشنا خواهیم شد.

سایت های فریلنسینگ چگونه کار می‌کند؟

روش کار در سایت های دورکاری و فریلنسینگ به 2 صورت است:

روش اول:

  • کارفرما (پس از ثبت نام در سایت)، پروژه یا درخواست خود را ثبت می‌کند و توضیحات لازم و بودجه پیشنهادی خود را اعلام می‌کند؛ برای مثال: درخواست طراحی سایت فروشگاهی (بودجه پیشنهادی: 10 تا 20 میلیون تومان)
  • پروژه ثبت شده، به فریلنسرها و متخصصان مربوطه سایت اطلاع داده می‌شود.
  • فریلنسرها، پیشنهاد خود را جهت همکاری به همراه مبلغ پیشنهادی به کارفرما اعلام می‌کنند.
  • کارفرما، پیشنهاد فریلنسرها به همراه پروفایل و نمونه کارهای آن‌ها را بررسی، در صورت تمایل با آن‌ها چت و در نهایت فریلنسر مطلوب خود را استخدام می‌کند و هزینه پروژه را واریز می‌کند.
  • مبلغ پروژه در سایت به امانت می‌ماند و پس از انجام کار و تحویل پروژه، برای فریلنسر آزاد می‌گردد.

پس در این سبک کسب و کار، فریلنسرها، درخواست خود را جهت انجام پروژه، را به کارفرما اعلام می‌کنند.

روش دوم:

برخی از سایت‌ها برعکس این سبک هستند و به صورت فروش خدمت یا مارکت پلیس (Marketplace) هستند:

  • فریلنسر یا فروشنده (پس از ثبت نام در سایت)، اقدام به ایجاد صفحه ی خدمت می‌کند. عنوان، توضیحات خدمت، تصاویر، فایل‌های مورد نیاز، سوال و جواب، هزینه پایه خدمت و جزییات هزینه را وارد می‌کند. (برای مثال: من برای شما لوگوی حرفه ای طراحی می‌کنم؛ هزینه پایه: 2 میلیون تومان)
  • کارفرما یا خریدار، بین خدمات جست و جو کرده، توضیحات و قیمت خدمات را مشاهده کرده و خدمت مورد نظر خود را سفارش و خریداری می‌کند. همچنین قبل از سفارش می‌تواند با فروشنده یا فریلنسر چت و گفت و گو کند.
  • فریلنسر، پروژه یا خدمت مورد نظر را انجام داده و خروجی نهایی را برای کارفرما یا خریدار ارسال می‌کند و پس از تایید خریدار، مبلغ برای فریلنسر آزاد می‌گردد.

پس در این سبک کسب و کار، این خریداران هستند که به دنبال فریلنسرها می‌گردند و سفارش خدمت می‌دهند.

کارلنسر چگونه کار می‌کند؟

تلفیق هر دو روش!

کارلنسر در نسخه جدید سایت خود، با تلفیق هر دو روش کسب و کار، این امکان را فراهم کرده که هم فریلنسرها و هم کارفرمایان، بتوانند به راحتی پروژه سفارش یا انجام دهند و یا خدمت بفروشند یا خریداری کنند. امکانی که به ندرت حتی در سایت‌های فریلنسینگ جهانی به چشم می‌خورد.

هم ثبت پروژه به صورت عادی، و هم ساخت خدمت در کارلنسر، رایگان است.

چه پروژه‌ها یا خدماتی در سایت کارلنسر قابل سفارش یا فروش است؟

هر گونه پروژه یا خدمتی که مطابق قوانین کشور باشد، خروجی آن به صورت اینترنتی قابل ارسال یا ارائه باشد در سایت کارلنسر قابل ارائه است. از جمله این پروژه ها یا خدمات می‌توان به برنامه نویسی، طراحی سایت، ساخت اپلیکیشن، طراحی گرافیک، تایپ، ترجمه، تولید محتوا، سئو، دیجیتال مارکتینگ، دستیار مجازی، عکاسی و فیلمبرداری، ساخت و ادیت عکس، فیلم، صوت، پادکست و موسیقی، معماری و… اشاره کرد.

ویژگی ها و امکانات سایت جدید کارلنسر

تنها حدود یک سال پس از طراحی سایت کارلنسر در سال 1398، این پلتفرم با توجه به نظرات، پیشنهادات و انتقادات کاربران، اقدام به طراحی مجدد و تغییر کامل ظاهر پلتفرم خود کرده است. از جمله تغییرات و امکانات سایت جدید کارلنسر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تغییرات ظاهری و بهبود رابط کاربری

ساده شدن فرایندها (ثبت، انجام و تحویل پروژه)، بهینه شدن جست و جو ی پروژه‌ها و فریلنسرها، محیط چت، میز کار و…

  • پلن های عضویت ماهانه

فریلنسرها با فعال سازی هر کدام از پلن‌های (رایگان – برنزی – نقره ای – طلایی) می‌توانند از امکانات و مزایای خاص آن برخوردار شوند.

  • امکان فروش خدمت (Marketplace)

فریلنسرها می‌توانند بدون محدودیت، خدمت های مختلف ایجاد کرده و آن را به قیمت دلخواه بفروشند.

  • امکان ارتقای پروژه یا پیشنهاد با روش های بیشتر.

کارفرمایان و فریلنسرها می‌توانند پروژه‌ها و پیشنهادهای خود را به روش‌های بیشتر و متنوع تری ارتقا دهند.

  • امکان استخدام چند فریلنسر روی یک پروژه

این امکان به زودی فعال می‌گردد.

  • اطلاع رسانی پروژه های جدید به فریلنسرها از روش‌های مختلف

فریلنسرها با توجه به پلن انتخابی خود، از راه های ایمیل، پیامک، اعلان سایت، بات و کانال تلگرامی، می‌توانند از جدیدترین پروژه‌های ثبت شده ی نزدیک به مهارت‌های خود باخبر شوند.

  • و…

 مزیت سفارش یا انجام پروژه با کارلنسر، نسبت به انجام کار مستقیم چیست؟

در روش کار مستقیم (برای مثال سفارش پروژه در تلگرام، اینستاگرام و…)، در بسیار از موارد پیش آمده که فریلنسر، هزینه را گرفته و پروژه را تحویل ندهد و یا برعکس، کارفرما پروژه را تحویل گرفته، ولی مبلغ آن را پرداخت نکند. در نتیجه منجر به کلاه برداری، دعوا و حتی شکایت های قضایی مختلف شده است.

در سایت کارلنسر، کارفرما پس از ثبت پروژه و استخدام فریلنسر، هزینه توافقی را از طریق سیستم پرداخت امن کارلنسر پرداخت می‌کند. سایت مبلغ را به امانت نگه داشته و پس از انجام کار و تحویل به کارفرما، پس از کسر کمیسیون برای فریلنسر آزاد می‌کند.

در نتیجه هم فریلنسر از پرداختی مبلغ توسط کارفرما اطمینان دارد و هم کارفرما از انجام شدن کار، مطمئن است.

صورت اختلاف بین فریلنسر و کارفرما چه اتفاقی می‌افتد؟

همانند هر کسب و کاری، در شرایطی ممکن است اختلافاتی بین کارفرما و فریلنسر (سر کیفیت یا زمان انجام کار) پیش آید. در این صورت طرفین می‌توانند مساله را به تیم داوری کارلنسر اطلاع دهند. تیم داوری با بررسی ادعاهای طرفین و همچنین فایل‌های خروجی، تمام یا بخشی از مبلغ پروژه را برای طرفین آزاد می‌کند. بدین ترتیب حقوق طرفین حفظ می‌شود

در نهایت…

طبق پیش بینی ها، تا سال های آتی، نزدیک به 50 درصد شاغلان دنیا به صورت فریلنسینگ فعالیت خواهند کرد. همچنین به دلیل شیوع ویروس کرونا، فریلنسینگ، دورکاری و برون سپاری‌ پروژه‌ها، بسیار بیشتر از قبل، مورد توجه کشورهای دنیا از جمله ایران قرار گرفته است.

در صورتی که فریلنسر یا کارفرما بوده و تجربه استفاده از سایت های فریلنسینگ مانند کارلنسر را داشته اید، نظرتان را برایمان بنویسید.

امتیاز بدهید

2 Comments

  • سیما قربانی 18 آوریل 2021

    کارلنسر بهترین پلتفرم فریلنسینگ هست توی ایران

  • بهناز امیراعظمی 18 آوریل 2021

    سایت خوب و موفقی هست با توجه به میزان زمانی که تاسیس شده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *