اخبار استارتاپی

گزارش نشست خبری برند میلی (Milli)

نوآوری در سرمایه‌گذاری طلا و اعتماد 2 میلیون همراه

نشست خبری برند میلی

امروز 19 آذر 1403، نشست خبری میلی (Milli) با حضور جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. میلی یکی از استارتاپ‌های حوزه خریدوفروش طلا است که با رویکردی شفاف و مشتری‌دار موفق شده‌است 2 میلیون مشتری را طی 9 ماه فعالیت خود جذب کند. میلی با دریافت تعرفه 0.5 درصدی خریدوفروش طلا براساس قیمت تک نرخی و لحظه‌ای آن که هر سی ثانیه یک بار بروزرسانی می‌شود، توانسته‌است برای مشتریان خود اعتمادسازی کند.

در این نشست خبری، مصطفی اکرمی مدیرعامل میلی، سعید صادقی معاونت بازاریابی و عضو هیئت‌مدیره و محمد حمزه‌ئی معاونت فنی میلی به شرح و بررسی این برند پرداختند و از فعالیت‌ها، رویکردها و دستاوردهای میلی در 9 ماه اخیر پرداختند. همچنین مدیریت جلسه برعهده امیرحسین صدقی، مدیر روابط عمومی میلی بود.

مصطفی اکرمی، مدیرعامل میلی درباره چرایی شکل‌گیری برند میلی، ماموریت و چشم‌انداز آن

مصطفی اکرمی مدیرعامل میلی

موضوع این نشست خبری نوآوری در سرمایه‌گذاری طلا و جلب اعتماد 2 میلیون مشتری میلی بود. طی این برنامه ابتدا مصطفی اکرمی مدیرعامل میلی درباره چرایی شکل‌گیری میلی، ماموریت و چشم‌انداز آن صحبت کرد. یکی از مهم‌ترین نکاتی که اکرمی مطرح کرد این بود که ایده شکل‌گیری میلی در اصل مربوط به خارج از بازار طلا بوده و بنیاد آن برمی‌گردد به مسئله حفظ ارزش پول‌های خرد برای افرادی که پول‌های کلان جهت سرمایه‌گذاری ندارند و با پول‌های خرد خود در راستای سرمایه‌گذاری به دنبال جایگزینی مناسب برای ریال هستند. میلی با این هدف، طلای آب‌شده را به عنوان جایگزینی مناسب برای ریال انتخاب کرد. اکرمی به این اشاره کرد که در اصل طلافروشی‌ها به صورت سنتی این کار را می‌کنند و اکنون میلی با راهکارهای امن و نوآورانه، به سرانجام رساندن چنین خدمتی برای مردم را ممکن کرده‌است.

مطابق گفته‌های مدیرعامل میلی، هرکسی با هر مقدار سرمایه و یا هر مقدار سواد می‌تواند در هر ساعت از شبانه‌روز در اپلیکیشن میلی، طلا خریداری کند و در کیف پول خود قرار دهد. این شخص می‌تواند در هر ساعت از شبانه‌روز طلای خود را به ریال تبدیل کند و یا درخواست دریافت آن‌ را به صورت فیزیکی ثبت نماید و در سریع‌ترین زمان ممکن به دستش برسد.

اکرمی گفت: «شفافیت در این بازار یک اصل است و ما همواره به این امر پایبند بوده و هستیم.» او شفافیت در این بازار را یکی از بنیادی‌ترین اصول برای اعتمادسازی در میان مشتریان مطرح کرد.

بسیاری از طلافروشی‌های سنتی به صورت دو نرخی برای مردم معاملات طلا را انجام می‌دهند و کارمزدهای بالایی را دریافت می‌کنند. اما میلی هم برای خرید و هم فروش طلا به صورت تک نرخی فعالیت کرده و بیش از 0.5 درصد کارمزد دریافت نمی‌کند؛ چه برای خرید، چه برای فروش.

اما یکی از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی میلی، ایجاد پروتکل‌هایی برای جلوگیری از خالی‌فروشی است. اکرمی در این باره گفت: «بدون حضور طلا، سامانه ما امکان فروش طلا را ندارد.» او تاکید کرد که خرید طلا از مشتری به صورت شبانه‌روزی در سامانه میلی برقرار است؛ اما فروش طلا در صورتی که موجودی طلای میلی صفر باشد، بلافاصله متوقف می‌شود تا از خالی‌فروشی جلوگیری شود.

مدیرعامل میلی در ادامه برای اطمینان خاطر دادن به مشتریان به مسئله اخذ مجوز‌ها اشاره کرد که میلی تمامی مجوزهای مورد نیاز بری فعالیت به صورت قانونی و اصولی را دریافت کرده‌است. کسب‌وکار میلی براساس الزامات و قوانین اتحادیه کسب‌وکارهای اینترنتی که در سال 99 به تصویب رسیده‌اند، تشکیل شده و نگاه آن‌ها به میلی یک نگاه استارتاپی است که در راستای توسعه قدم برمی‌دارد. این استارتاپ به امنیت در خرید و فروش طلا برای مشتریان بسیار پایبند است و معتقد است که فضاهای نظارتی در چنین بازاری باید به قوت حضور داشته‌باشند.

اکرمی درباره چشم‌انداز میلی به آینده، امکان همکاری با سازمان‌ها و شرکت‌های دیگر را مبتنی بر ذخیره طلا مطرح کرد. او تاکید کر که ذخیره طلا همکاری‌هایی را ممکن می‌کند که با تکیه بر ریال غیرممکن‌اند.

سعید صادقی عضو هیئت مدیره و معاونت بازاریابی میلی درباره چالش‌های بازار طلا و راهکارهای میلی در مواجه با آن‌ها

سعید صادقی معاونت بازاریابی میلی

بعد از مصطفی اکرمی، سعید صادقی عضو هیئت مدیره و معاونت بازاریابی میلی درباره چالش‌های بازار طلا و راهکارهای میلی در مواجه با آن‌ها صحبت کرد.

صادقی نیز به عدم امنیت و عدم شفافیت در اشکال سنتی این بازار اشاره کرد. او آنلاین بودن و در دسترس بودن میلی را برای مشتریان به صورت شبانه‌روزی مبتنی بر رویکردهای شفاف و امن با کارمزد شفاف، مزیت رقابتی میلی مطرح کرد. اپلیکیشن میلی بنابر گفته‌های صادقی رابط کاربری ساده و آسانی دارد و هرکسی با هر سطح سواد و سرمایه‌ای توان استفاده کردن از آن را دارد و طی چندین ثانیه می‌تواند به آسانی طلا خریداری کند و یا بفروشد.

صادقی در ادامه به نگهداری طلا در خزانه‌های بانکی برای تاکید بر مسئله امنیت اشاره کرد. او همچنین درباره امکان تامین طلا به صورت شبانه‌روزی برای شارژ طلای موجود در اپلیکیشن در جهت فروش برای جلوگیری از خالی‌فروشی صحبت کرد و آن را به عنوان مزیت رقابتی میلی معرفی کرد.

طلای فیزیکی به مشتریان از طریق بسته‌بندی‌های پلمپ انجام می‌شود. صادقی برای مثال یک پلمپ هوشمند طلای 18 عیار را به خبرنگاران نشان داد که قابل رصد و رهگیری بوده و با رعایت سهولت و امنیت به دست مشتری می‌رسد.

مطابق گفته صادقی، میلی هم‌اکنون دو شعبه حضوری در تهران دارد؛ پاساژ شمس‌االعماره و پاساژ 7 سنتر شرق تهران. مشتریان با مراجعه به این شعب هم می‌توانند مصنوعات طلا و هم طلای فیزیکی جهت سرمایه‌گذاری خریداری کنند. صادقی اشاره کرد که به زودی در شهرستان‌ها و کلان‌شهرها نیز اقدام به گشایش شعب میلی خواهیم کرد.

صادقی مزیت‌های رقابتی میلی را مطابق زیر توضیح داد:

  • کارمزد نیم درصدی چه برای خرید و چه برای فروش

  • تحویل فیزیکی طلا همراه با ضمانت اصالت کالا

  • نگهداری طلای فیزیکی در خزانه بانکی برای تامین امنیت

  • شفافیت، امنیت و تکیه بر پروتکل‌های جلوگیری از خالی‌فروشی

محمد حمزه‌ئی معاونت فنی میلی درباره اصول طراحی و تولید نرم‌افزار

محمد حمزه‌ئی معاونت فنی

پس از سعید صادقی، محمد حمزه‌ئی معاونت فنی میلی درباره اصول طراحی و تولید نرم‌افزار صحبت کرد. حمزه‌ئی ابتدا به تلاش تیم تولید برای تولید اپلیکیشنی که برای عامه کاربران ساده و راحت باشد، صحبت کرد. او سپس به چالش ارائه قیمت تک نرخی به صورت شبانه‌روزی با قابلیت بروزرسانی هر سی ثانیه یک بار، اشاره کرد. این ویژگی در نشست خبری پیش‌تر به عنوان یکی از مزیت‌های رقابتی میلی معرفی شده بود.

حمزه‌ئی بعد از آن به اصول نرم‌افزاری شامل امنیت، در دسترس بودن، مقیاس‌پذیری و قابلیت اطمینان اشاره کرد. او گفت که تیم امنیت میلی با تکیه بر کدنویسی امن تا استفاده از ابزارهای بررسی امنیت کد، تلاشی بی‌وقفه را در راستای تامین امنیت اپلیکیشن میلی از خود نشان داده‌است. حمزه‌ئی همچنین به پایش دائمی نسخه‌هایی که استفاده می‌شوند و استفاده از مکانیزم‌های ذخیره‌سازی داده‌ها در دیتاسنترهای مختلف برای محافظت از داده‌های مشتریان در صورت بروز هرگونه مشکلی اشاره کرد.

حمزه‌ئی در ادامه به سابقه 100 هزار تراکنش در روز و 1 میلیون تراکنش در ماه اشاره کرد و گفت که اپلیکیشن میلی مبتنی بر مقیاس‌پذیری طراحی شده‌است و هرچه که تعداد تراکنش بیشتر شود و مشتریان بیشتری جذب شوند، اپلیکیشن این قابلیت را دارد که همگام با رشد تعداد تراکنش و مشتری، توسعه پیدا کند.

سخن آخر

بعد از معرفی میلی، سازوکارهای آن، مزیت‌های رقابتی، چالش‌ها، راهکارها و چشم‌اندازهای آن، مدیران ارشد میلی به پرسش‌های اصحاب رسانه پرداختند و با رویکردی شفاف هر یک از سوالات خبرنگاران را به تفصیل پاسخ دادند. میلی برندی است که در بازه زمانی 9 ماه توانسته‌است که اعتماد دو میلیون مشتری را کسب کند و در مسیر توسعه و رشد خود، گام‌های نوآورانه‌ای را با رویکردهای شفاف و روشن بردارد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *