گجتها ابزارهایی هستند که دنیای مدرن ما را احاطه کردهاند. روزانه از دهها و صدها گجت هوشمند استفاده میکنیم و به همین خاطر نمیتوانیم حضور آنها را نادیده بگیریم. گجتها به زبان ساده ابزارهای الکترونیکی و مکانیکی هستند که کارهای روزانهی ما را سادهتر میکنند و نقش مهمی در لذتبخشتر کردن زندگی روزانه و بالا بردن کیفیت زندگی ما ایفا میکنند. در سرزمین گجتهای هوشمند کمکس قرار است با انواع گجتهای هوشمند و کاربردهای آنها آشنا شویم.
نقش گجتهای هوشمند در زندگی ما چیست؟
اگر به تماشای فیلمهای علمی تخیلی علاقهمند باشید، احتمالاً در این فیلمها ابزارهای عجیب و غریب زیادی را دیدهاید. ابزارهایی که شاید داشتنشان تا چند سال پیش عجیب بود؛ اما امروزه برخی از آن ایدهها به واقعیت تبدیل شدهاند و به طور روزانه مورد استفاده قرار میگیرند.
برای مثال میتوانید سری به علوم پزشکی و هوافضا بزنید. امروزه عملهای جراحی به کمک ابزارهای الکترونیکی و گجتهای هوشمند انجام میشود. یا در صنعت هوافضا میتوانید کاربردهای زیادی از گجتهای هوشمند را ببینید.
گجت هوشمند به زبان ساده یک ابزار الکترونیکی (و گاه مکانیکی) است که از خلاقیت ویژهای بهره میبرد و با توجه به کارایی آن، کیفیت انجام کارها را بالاتر میبرد. با این تعریف برای مثال کتابخوانهای الکترونیک، مینی پروژکتورها، دستبندهای هوشمند، قلمهای دیجیتال و غیره از جمله گجتهای هوشمندی هستنند که ممکن است زیاد با آنها روبرو شده باشید.
زندگی آسان با گجتهای هوشمند کمکس
با اینکه گجتها کاربردهای زیادی دارند و میتوانند کیفیت و سبک زندگی ما را ارتقاء دهند؛ اما به خاطر نوین بودن اغلب آنها، این ابزار کمتر توسط مردم مورد استفاده قرار میگیرند. یکی از دلایل مهم برای این مسئله شناخت کم مردم عامه نسبت به گجتهای هوشمند است.
برای مثال خیلی از کسانی که علاقهی ویژهای به کتاب خواندن دارند و کتاب جزئی از زندگی روزانهی آنهاست، شناخت چندانی از بوک ریدرها یا همان کتابخوانهای الکترونیکی ندارند. حتی اغلب فکر میکنند که کتابخوان الکترونیک قرار است جایگزین تمام کتابهای کاغذی باشد. در صورتی که این طور نیست.
مثال دیگر این داستان را میتوانیم با ویدیو پروژکتورهای جدید پیش ببریم. همین حالا اگر کسی اسمی از پروژکتور هوشمند بیاورد، بازهم ناخودآگاه ما یاد پروژکتورهای کلاسی و دانشگاهی بزرگی میافتیم که از سقف آویزان بود و خیلی وقتها هم تصویری محو بدون کیفیت را در اختیار ما قرار میداد.
در حالی که پروژکتورهای هوشمند به جایگاه ویژهای در صنعت نمایش دست پیدا کردهاند؛ که حتی میتوانند جایگزین فوقالعادهای برای تلویزیونهای هوشمند و پنجاه اینچی خانهی ما باشند.
خلاصهی کلام در سرزمین گجتهای هوشمند کمکس قرار است دربارهی گجتهای هوشمند و انواع کاربردهای آنها در زندگی روزانه گفت و گو کنیم. قرار است با گجتهای آشنا شوید که شاید در ظاهر ابزاری ساده به نظر بیایند؛ اما کمی که جلوتر بیاییم، ویژگیهایی دارند که اهمیت آنها را مشخص میکند.
آنچه خوبان همه دارند، مینی پروژکتور یک جا دارد
در بین گجتهای هوشمند پروژکتورها شاید بیشتر مورد ظلم واقع شده باشند. زیرا اغلب آنها را با نسل قدیم پروژکتورهای ثابت به یاد میآورند. در حالی که نسل جدید پروژکتورها مثل مینی پروژکتورها تفاوتهای ظاهری و کاربردی زیادی با نسل قبلی خود دارند.
مینی پروژکتورها مدل جدیدی از پروژکتورهای قابل حمل هستند که از نظر اندازهی ظاهری شبیه یک مودم خانگی به نظر میآیند. وزن پایینی دارند و به راحتی میتوانید آنها را همه جا در کنار خود داشته باشید.
از کاربردهای مینی پروژکتور میتوان به راه اندازی سینمای خانگی، برگزاری ویدئو کنفرانسهای کاری و شخصی، ارائهی مطلب و غیره اشاره کرد. ارائهی تصویری واضح، عدد اونسی لومن بالا، اندازهی کوچک و در مدلهای ویژه دارا بودن سیستم عامل اندروید از جمله مزایای این مینی پروژکتورها است.
در دنیای گجتهای هوشمند گم نشوید
گجتهای هوشمند کاربردهای زیادی در زندگی روزانهی ما ایفا میکنند؛ اما قرار هم نیست خودمان را در انبوهی از گجتها غرق کنیم. هر گجت کاربردهای مشخصی دارد و توسط طیف مشخصی از کاربرها مورد استفاده قرار میگیرد. بهترین پیشنهاد این است که ببینید از چه گجتی و در چه جایی میتوانید استفاده کنید.
سپس به سراغ یافتن مطلوبترین گجت موردنظرتان بروید. در پایان فراموش نکنید: « زندگی با گجتهای هوشمند از آنچه فکر میکنید، لذتبخشتر است. »