کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید-۱۹، با تمرکز بر به اشتراکگذاری و تبادل تجارب تخصصی و اجرایی بیش از ۱۸ ماه مواجهه همه جانبه کشور با پدیده پاندمی کووید-۱۹، ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار میگردد.
پیچیدگی پاندمی کووید-۱۹ و تأثیرات گسترده بهداشتی، درمانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن در سطح جهان، هر روز کارشناسان حوزههای مختلف را در معرض موضوعات جدیدی قرار داده است. اتخاذ راهکارهای مختلف توسط کارشناسان برای پاسخگویی به این مسائل جدید، مجموعه ارزشمندی از تجارب موفق و ناموفق را به همراه داشته است که به اشتراکگذاری و تبادل آنها زمینه را برای تکرار تجربههای موفق و پیشگیری از وقوع تجربههای ناموفق فراهم میآورد.
این مهم، پس از برگزاری موفق نخستین کنگره دیجیتال مدیریت و درمان کووید-۱۹ در اسفندماه ۱۳۹۹ به درخواست و حمایت ویژه معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دستور کار دبیرخانه کنگره قرار گرفته است. بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، دانشگاههای علوم پزشکی ایران و شهید بهشتی و سازمان نظام پزشکی، ایجاد بستر گردآوری و تبادل دانش و تجارب حاصل از نزدیک به ۶۰۰ روز مقابله و مدیریت آثار مخرب و عوارض پاندمی کووید-۱۹ را بهعنوان محور اصلی دومین کنگره قرار دادهاند.
این رویداد ملی بهدنبال آن است تا با ایجاد درنگی برای اندیشیدن و فضایی برای تبادل دانش و تجارب پراکنده در سطح کشور، زمینه را برای ارتقای راهکارهای علمی و عملیاتی با نگاهی میان رشتهای برای متخصصان و ذینفعان مختلف این حوزه فراهم آورد.
همچنین لازم به توضیح است ، مجموعه تجارب ارسالی در کتاب چاپی تجربه های مدیریت درمان پاندمی کرونا منتشر خواهد شد.
علاقمندان میتوانند ضمن امکان ثبتنام رایگان برای حضور در این کنگره دیجیتال، تجارب ارزشمند خود را در محورهای مدیریت، بهداشت و درمان، آموزش و پژوهش و کسب و کارهای نوآورانه، حداکثر تا 20 شهریور 1400 به سادگی از مسیر زیر ثبت نمایند. به برترین تجارب ارسال جوایز ارزندهای از سوی دبیرخانه تعلق خواهد گرفت.