زمانی که بازاریابی محتوا درست انجام بپذیرد و علاقه مخاطبان بالقوه به برقراری ارتباط با برند افزایش یابد، میتواند برای هر نام تجاری و برند موجب شگفتی شود. این مفهوم که ماشینها زندگی ما را سادهتر کردهاند، چیز جدیدی نیست. شواهد قابلتوجهی نشان میدهد که ایده ساخت نهادهای مصنوعی هوشمند به قرن ۱۴ میلادی بازمیگردد. از ماشینحساب تا کامپیوتر، همه چیز برای این هدف طراحی شدهاند که راحتی ما را بیشتر کنند.
با این حال، آیا آمادهایم تا هوش مصنوعی به جای ما «فکر» کند و برای ما «بیافریند»؟ آیا هوش مصنوعی قادر به تولید محتوایی خلاقانه خواهد بود؟ اجازه دهید به بررسی آنچه هوش مصنوعی میتواند یا نمیتواند برای برندهای تجاری انجام دهد، بپردازیم.
تواناییهای هوش مصنوعی در تولید محتوای بازاریابی
تولید خودکار محتوا: به گزارش گارتنر در سال ۲۰۱۸ حدود ۲۰ درصد از تمام محتوای کسبوکارها توسط ماشینها تولید خواهد شد. بر اساس تحقیقاتی تحت عنوان ورود ربات روزنامهنگار اکثر خوانندگان حتی نمیتوانند محتوای خودکار را از محتوای نوشتهشده توسط انسان تمیز دهند.
بازیهای رسانههای اجتماعی: هوش مصنوعی در حال حاضر مثل یک بمب در رسانههای اجتماعی حاضر شده است. فیسبوک و اینستاگرام روی آن شرطبندی بزرگی کردهاند. ویژگیهای افزودهشده مانند تحلیل احساسات و تشخیص تصویر/صدا، قابلیتهای بالقوهای است در راستای افزایش جلبتوجه و فروش.
کمپینهای تبلیغاتی که هرگز شانس به خال زدن را از دست نمیدهد: بازاریابان درمورد پتانسیل هوش مصنوعی بسیار خوشبین هستند چرا که هوش مصنوعی در حال حاضر قابلیت پیگیری رفتار مصرفکننده و تغییر جبهه آنان در زمانی که چیزی درست کار نمیکند را داراست.
تبلیغات هوشمند و تجربه خرید بهتر: یادگیری عمیق، بازاریابان را در تشخیص تغییر رفتار و علایق مشتری کمک میکند. اگرچه هوش مصنوعی هنوز محدودیتهای خاص خود را داراست، شرکتهای بیشتری از آن به عنوان بهبودبخش تجربه مشتری استفاده میکنند. برای مثال، دستیاران مجازی کاربران را برای حرکت در صفحات وبسایت و آشنایی با ویژگیهای جدید، یاری میدهند.
ماشین یادگیری الگوریتمهای گوگل: ماشین یادگیری الگوریتمهای گوگل که توسط گوگل برین رنک در اواخر سال ۲۰۱۵ معرفی شدند، به گفته گوگل، جستوجو در وب را آسانتر میکند. این ماشین با تلاش برای کشف زبان و تفسیر معانی و کشف علت جستوجوی مورد خاصی توسط کاربران، با حذف دخالت نیروی انسانی است.
ضعفهای هوش مصنوعی برای کاربری در بازاریابی محتوای کسبوکارها
اختلال خلاقانه: چیزی که هرگز نمیتوانید از هوش مصنوعی انتظار داشته باشید «خلاقیت» است. اگرچه یک ربات میتواند محتوا را با توجه به مطالب ارائهشده بهینهسازی کند و در سرعت تفکر ارتقا یابد، اما آیا قادر به تمایز بین «بیارزش» و «درجه یک» خواهد بود؟ پاسخ این است: هنوز نه!
چشمانداز فلج: این یکی دیگر از چوبهای زیر بغل هوش مصنوعی است. در حالی که هوش مصنوعی میتواند با دقتی بیبدیل روی دادههای ورودی کار کند، نمیتوانید انتظار داشته باشید عمق عاطفی به محتوا بیفزاید؛ این یعنی پردازش اطلاعات بدون ارائه هیچ دیدگاه و چشماندازی.
معضل اصالت: در حالیکه هوش مصنوعی نیاز یک برند برای تعامل و گفتوگو با مشتریانش را هموار میسازد، شایان ذکر است که تعامل «انسانی» دورتر و واقعیتر از آن است که یک ربات بتواند جایگزین آن شود. عدم توانایی ربات در پاسخگویی منحصربهفرد (از لحاظ حسی) به جای عواطف و جملات قابل پیشبینی به مردم، یکی از دلایل شکست chatbotsهاست.
انتخابهای اخلاقی: مالکوم گلدول
(Malcom Gladwell) در کتاب خود تحت عنوان «پلکزدن» درباره انتخابهای اخلاقی توسط مردم صحبت میکند. این انتخابها بهطور کلی عاطفی هستند نه تحلیلی. هوش مصنوعی با عدم توانایی در ارائه واکنشهای احساسی، قادر به پاسخگویی به یک نیاز عاطفی نیست.
استقبال از قدرت هوش مصنوعی در بازاریابی محتوا
به جای مشاهده هوش مصنوعی به عنوان یک تهدید، بیایید ببینیم چگونه میتوان از قدرت آن استفاده کرد. هوش مصنوعی میتواند در پیداکردن آنچه مخاطبانتان واقعا به آن توجه میکنند، بهینهسازی محتوا برای موتورهای جستوجو، توزیع محتوا به روشی درست و مناسب، تجزیهوتحلیل و پیشبینی رفتار مخاطب طبق دادههای گذشته و انتشار محتواهای بیشتر به شما کمک کند.
اگر خواهید در مورد هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ بیشتر بدانید بر روی لینک کلیک کنید .