اخبار استارتاپی

همراهان روزهای سرد

در را که ببندید، ویروس‌ها از پنجره به خانه‌تان می‌آیند. آنها درست در همین لحظه، روی لباس، لابه‌لای انگشت‌ها و زیر پایتان جاخوش کرده‌اند و منتظرند تا در فرصتی مناسب، گلبول‌های سفیدتان را نشانه بگیرند. ویروس‌های زمستانی، به شما هم رحم نمی‌کنند. حتی اگر هر روز یک قاشق عسل بخورید، اهل ورزش باشید یا برای فرار از آلودگی‌ هوا، به دستگاه‌های تصفیه هوا متوصل شوید، باز هم نمی‌توانید تا پایان زمستان، از ویروس‌ها فرار کنید. پس لااقل با این ابزارها، زمستان را آسان‌تر پشت سر بگذارید.

به ماکارونی، سالاد یا حتی چایتان آویشن اضافه کنید. خلطی که به‌خاطر سینوزیت در گلویتان انباشته شده یا سرفه‌ای که حاصل هجوم ویروس‌ها یا باکتری‌هاست، با مصرف مداوم آویشن، از بین رفته یا کمتر می‌شود و سرفه‌های مکرر، دیگر شب‌ها بی‌خوابتان نمی‌کند.

در اتاق خواب یا دیگر گوشه‌های خانه، گلدان آلوئه‌ورا بگذارید. بررسی‌هایی که روی خواص گیاهان انجام شده، نشان می‌دهد که این گیاه، خاصیت سم‌زدایی از محیط را دارد و حتی می‌تواند به بهبود وضعیت خواب شما کمک کند.

قبل از خواب کتاب نخوانید. روشن نگه داشتن چراغ خواب به بهانه مطالعه، خیره شدن به صفحه نمایش تبلت به‌خاطر مرور نوشته‌ها یا حتی دیدن فیلم برای سنگین شدن پلک‌ها، بر کیفیت خواب شما تاثیر می‌گذارد و باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنتان می‌شود. پژوهشگران می‌گویند کسانی که خوب و به اندازه کافی نمی‌خوابند یا زمان خواب و بیداری منظمی ندارند، بیشتر بیمار می‌شوند.

دلیلی ندارد هر صبح با همکارانتان دست بدهید و روبوسی کنید. ویروس‌ها و باکتری‌ها، خیلی راحت از دست دیگران، به دستان شما منتقل می‌شوند و ممکن است ویروسی که همکار شما را از پا در نیاورده و در او مشاهده نمی‌شود، بدن ضعیف‌تر یا آسیب‌پذیرتر شما را به راحتی درگیر کند و برای چند روز خانه نشین‌‌تان کند.

به محض درد گرفتن گلویتان، دست به دامان آنتی‌بیوتیک نشوید. باور کنید این داروها، کمکی به درمان گلودردهای ویروسی نمی‌کنند و در مقابل، با از بین بردن باکتری‌‌های مفید بدنتان، شما را در برابر بیماری‌ها آسیب‌پذیرتر می‌کنند.پس کار را به دست کاردان بسپارید و بدون مشورت با متخصصان، دارو‌درمانی نکنید.

اگر اعصاب ندارید رانندگی نکنید. حتما خودتان هم خوب می‌دانید که لااقل تا عید، خیابان‌ها بیش از اندازه شلوغ هستند و قرار نیست بدون اشاره کردن به ترمز، به خانه برسید. اگر رانندگی در خیابان‌های بسته‌شده با ترافیک، شما را پریشان کرده و دچار استرس می‌کند، راهی دیگر برای رسیدن به مسیر انتخاب کنید. به گفته پژوهشگران، کسانی که زیاد با استرس درگیر می‌شوند، با کم‌جان‌ترین ویروس، از پا در می‌آیند.

دستکش بپوشید. دستانی که وقت کار کردن با دستگاه خودپرداز، گرفتن دستگیره تاکسی، یا باز کردن در اداره با دستکش پوشانده شده‌اند، مورد هجوم ویروس‌ها و باکتری‌ها قرار نمی‌گیرند و به همین دلیل، بعد از بیرون آوردن دست‌هایتان از زیر آنها، کمتر احتمال دارد که به بیماری دیگر شهروندان دچار شوید.

چایتان را خالی نخورید. رنده کردن زنجبیل تازه در چای یا اضافه کردن پودر زنجبیل به آن، احتمال بیمار شدن شما را کاهش می‌دهد. زنجبیل خاصیت ضدالتهابی دارد و یک ضدعفونی کننده طبیعی هم هست. به همین دلیل است که محققان مصرف آن در زمان بیماری را توصیه می‌کنند و معتقدند که با کمک این ریشه، می‌توان احتمال مبتلا شدن به بیماری‌های زمستانی را کم کرد.

اگر با وجود همه تلاش‌هایتان، سرفه، گلودرد و خلط سینه شما را نشانه گرفته، علایم بیماری‌تان را به بیماری‌های سال‌های گذشته تعمیم ندهید و ساده از کنار نشانه‌های بیماری نگذرید. باور کنید فاصله درگیر عفونت‌شدن ریه یا گلویتان، با آغاز اولین سرفه‌ها چندان هم زیاد نیست و بعید نیست که با خوددرمانی اشتباه یا بی‌توجهی به نشانه‌های بیماری، مسیر درمانتان را طولانی کرده یا جان خود را به خطر بیندازید.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *