اخبار استارتاپی

غول نفتی جهان پای استارتاپ‌ها پول خرج می‌کند

توتال
شرکت نفتی توتال هم چالش استارتاپی برگزار و هم سرمایه‌گذاری  خطرپذیر می‌کند.

در چند سال اخیر، شرکت‌های زیادی در سراسر دنیا از استارتاپ‌ها پشتیبانی کرده‌اند. با این حال، امسال بسیاری از آنها تلاش‌های خود را افزایش داده‌اند تا در خارج از بازارهای داخلی حضور داشته باشند. برای مثال، در سال ۲۰۱۵ شرکت نفت فرانسوی توتال اویل اولین چالش را در ۳۴ کشور در آفریقا آغاز کرد.

اکنون، در سال ۲۰۱۸، این شرکت چالش را توسعه داده ‌‌و در استارتاپ‌هایی در ۵۵ کشور در خاورمیانه، اروپا، آمریکا و آسیا فعالیت می‌کند. در این چالش بزرگ، ۳ ایده استارتاپی و همراه هر یک از این ایده‌ها یک ایده دیگر از زنان هر کشور انتخاب خواهد شد. سپس در کل ۲۵هزار دلار به آنها بودجه تعلق می‌گیرد.

تنوع ایده‌های استارتاپی

آنچه که برای توتال اویل جالب است، تنوع ایده‌های استارتاپی و تاثیری است که می‌گذارند. ساچین سینگ، مدیر توتال اویل مالزی، می‌گوید: «در هر کسب‌و‌کاری، فناوری یک مولفه حیاتی است. شما نمی‌توانید آن را نادیده بگیرید. کسب‌و‌کارها به مرور زمان ایجاد می‌شوند و برای اینکه هر استارتاپی بتواند پیشرفت کند، به فناوری نیاز خواهد داشت.»

با اینکه تشدید این رقابت و افزایش مشارکت پیشروان اصلی از کسب‌و‌کارهای جهانی توتال اویل نشان می‌دهد که این یک پروژه مهم برای شرکت است، سینگ تاکید دارد که شرکت فقط می‌خواهد قوه تخیل و تصویرسازی جوانان را تقویت کند.

سینگ که خود علاقه بسیای به اکوسیستم استارتاپی مالزی دارد، می‌گوید که تسهیل در انجام کسب‌و‌کار در کشور در حال بهبود است و نهادهای دولتی و نظارتی کشور کسب‌و‌کارهای جدید و نوآوری‌ها را تقویت می‌کنند‌ و جوانان چشم‌انداز مثبتی نسبت به کسب‌و‌کار و تجارت پیدا کرده‌اند.

در نتیجه، این کشور یک مکان مناسب برای سرمایه‌گذاری، پرورش، آموزش و پشتیبانی از استارتاپ‌ها‌ست که از پتانسیل پیشرفت و موفقیت بالایی برخوردار است.

توتال معتقد است فناوری‌هایی از قبیل هوش مصنوعی و واقعیت مجازی می‌توانند نقش بزرگی ایفا کنند

سینگ که نسبت به آینده سایر بازارها نیز خوش‌بین است، می‌گوید: «مالزی تمام مواد اولیه لازم را برای پیشرفت استارتاپ‌ها و کمک به آنها برای تقویت اقتصاد کشور دارد. وقتی صحبت از نوآوری و پشتیبانی از استارتاپ‌ها می‌شود، خیلی سخت است که بگوییم کدام منطقه از دیگری بهتر است‌ اما، باید هر کشور را از نظر سیاست‌هایی که دارند، ارزیابی کنیم.»

در نتیجه، تلاش برای تشویق و پشتیبانی از نوآوری در ۳۷ کشور آفریقایی، ۱۱ کشور در خاورمیانه و آسیا، ۳کشور اروپایی‌ و ۴ کشور از قاره آمریکا برای توتال اویل اهمیت دارد.

اکنون باید به خاطر داشت که تقریبا تمام ایده‌های استارتاپی فردا به فناوری نیاز دارند. با این وجود، باید به خاطر داشت که فناوری تنها ابزاری است که به تحقق ایده‌ها کمک می‌کند و جایگزین ایده نخواهد بود.

به گفته سینگ، یکی از نیازهای اصلی استارتاپ چالش سال آن است که نوآوری‌ها یک انگیزه اجتماعی نیز داشته باشند. شرکت توتال اویل از شرکت‌کنندگان نمی‌خواهد که از فناوری خاصی استفاده کنند زیرا فناوری فقط یک وسیله برای استارتاپ‌های امروز است.

این شرکت معتقد است فناوری‌های در حال ظهور از قبیل هوش مصنوعی و واقعیت مجازی می‌توانند نقش بزرگی را در این دوره از چالش ایفا کنند. در نهایت، این چالش می‌تواند یک شروع بزرگ باشد و نوآوری‌های زیادی را در اقتصاد کشور پرورش دهد؛ چیزی که بسیاری از کسب‌و‌کارها در داخل و خارج از منطقه منابع خود را روی آنها سرمایه‌گذاری می‌کنند. شرکت‌هایی مانند توتال اویل به انگیزه اجتماعی اهمیت می‌دهند، در حالی‌که سایر شرکت‌ها مانند دلویت و اکسنچور به دنبال انواع خاصی از سوپراستار‌های استارتاپی در فضای فین‌تک یا فضای زنجیره تامین هستند.

با این حال، در سال‌های آینده، به نظر می‌رسد که پشتیبانی بیشتری از استارتاپ‌ها شود و تغییر در دیدگاه‌ها به نفع تمام سهامداران استارتاپی خواهد بود.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *