اولین رویداد استارتاپ فناوری ریتاک در روزهای سوم و چهارم آبان ماه با حضور تیمهای استارتاپی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
رویداد ریتاک در تلاش است برای دانشجویان، دانشآموختگان و علاقهمندان حوزههای یادگیری، روانشناسی، تکنولوژی و کودک دریچهای تازه به سمت طراحی اپلیکیشن، بازیهای دیجیتال و در مجموع فناوریهای نوین باز کند تا با کاربست اصولی راههای توسعه نرمافزار آشنا شوند و بتوانند به درستترین شیوه ممکن به طراحی محصولات محتوامحور آموزشی، درمانی برای کودکان و نوجوانان که گروه مهم و تاثیرپذیر جامعه هستند، بپردازند.
در سالهای اخیر استفاده از فناوریهای نوین در ارتباطات بسیار پرکاربرد شده است، تلفنهای همراه هوشمند و برنامهها و اپلیکیشنهای گوناگون نقش تاثیرگذاری در زندگی بشر داشتهاند و تعجبآور نیست اگر در آیندهای نهچندان دور تمام زندگی به گونه مجازی و آنلاین پیش رود و خیلی از مشاغل جای خود را به اپلیکیشنهای نوظهور دهند.
تا چندی پیش صحبت از اثرات منفی فناوری بود و پژوهشگران به دنبال راههایی برای حذف آن بودند اما در سالهای اخیر پژوهشها به سمت دیدن اثرات مثبت و تاثیرهای مهم این فضا برآمدهاند زیرا همگان واقفاند که امکان حذف این فناوری پرکاربرد نیست اما میتوان با طراحی برنامههای موثر از قدرت نفوذ و جذابیت بالای تلفنهای همراه هوشمند، اپلیکیشنها و بازیهای دیجیتال در راستای بهبود زندگی بشر استفاده کرد.
در رویداد ریتاک که ۳ هفته به طول انجامید، بعد از گذراندن کارگاههای تعریف شده و مناسب گروهبندی بین تیمهای شرکتکننده انجام گرفت و افراد در یک ماراتن دوروزه به بسط ایدههای خود پرداختند. در نهایت نیز از بین تیمهای شرکتکننده برنده نهایی مشخص شد که به آنها جوایزی تعلق گرفت.