اخبار استارتاپی

رشدآفرینی در مشهد برگزار می‌شود

برگزارکنندگان از اهداف این رویداد می‌گویند

نشست خبری رویداد رشدآفرینی، شنبه پنجم مرداد ساعت ۱۰ صبح در مرکز نوآوری شهری مشهد برگزار شد. در این نشست دکتر علی جاهدی‌ مدیر مرکز رشد ICT پارک علم‌و‌فناوری خراسان‌رضوی و دبیر علمی رویداد رشدآفرینی، دکتر عباس‌زاده‌ مدیر مرکز نوآوری شهری، مهندس مصطفی میرقاسمی‌ مدیر اجرایی شتاب‌دهنده تریگ‌آپ مشهد و محمدرضا هاشمی‌ دبیر اجرایی رویداد و اصحاب رسانه حضور داشتند و به تبیین اهداف، محورها و برنامه‌های این  رویداد پرداختند.

از جمله اهداف رویداد رشدآفرینی، تقویت مهارت‌های ایده‌پردازی و حل مسئله و بررسی چالش‌های شهر مشهد و تلاش برای حل آنها‌ست. علاقه‌مندان و تیم‌های استارتاپی می‌توانند طرح‌ها و ایده‌های خود را  به دبیرخانه رویداد ارسال کنند.

محور‌های رویداد توسط تیم علمی رویداد متشکل از متخصصان مرکز نوآوری شهرداری، پارک علم و فناوری و اکوسیستم استارتاپی مشهد، انتخاب شده که شامل موارد ذیل است:

۱- آلودگی هوا

۲- پسماند

۳- پارک‌ها و فضای سبز شهری

رویداد رشدآفرینی در ۳ مرحله برگزار خواهد شد.

در اولین مرحله از این رویداد، ایده‌های غربال‌شده و در قالب مسابقه ایده‌شو در «همایش رشدآفرینی» در تاریخ پنجشنبه، ۱۷ مرداد در تالار شهر مشهد، به رقابت گذاشته می‌شود. همچنین در بخش دیگر این همایش، چهره‌های برجسته اکوسیستم استارتاپی کشور با موضوع مهارت ایده‌پردازی و حل مسئله به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

دومین مرحله این رویداد، یک دوره منتورینگ در قالب ۵ کارگاه تخصصی است که از ۱۹ تا ۲۸ مرداد برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان در این کارگاه، مفاهیم پایه حل مسئله و راه‌اندازی استارتاپ را فراخواهند گرفت.

در نهایت، تیم‌های راه‌یافته به مرحله نهایی، در یک رقابت فشرده که در تاریخ ۳۱ مرداد و ۱ شهریور‌ماه  برگزار می‌شود، به خلق مدل کسب‌و‌کار خود می‌پردازند و در پایان روز دوم طرح خود را به هیات داوران، نماینده شتاب‌دهنده‌های مشهد و فعالان اکوسیستم استارتاپ ارائه می‌دهند و سه تیم برتر در مجموع جوایزی به مبلغ ۲۰میلیون تومان دریافت خواهند کرد.

رویداد رشدآفرینی عصر روز شنبه اول شهریورماه، در مراسم اختتامیه‌ ای با حضور فعالان اکوسیستم استارتاپی مشهد با معرفی و اهدای جوایز نفیس به سه تیم برتر به کار خود پایان خواهد داد. در این نشست، علی جاهدی، دبیر علمی رویداد، به فرآیند توانمند‌سازی رویداد اشاره کرد و از اجرای ۶ کارگاه ضروری به همراه منتورینگ در این رویداد خبر داد.

محمدرضا هاشمی،به تکنیک ارائه معکوس (ReversePitch) که در این رویداد استفاده شده است، به عنوان یکی دیگر از وجه تمایزهای این رویداد اشاره کرد که در این روش، بر اساس مشکلات موجود به ایده‌پردازی و ارائه طرح و ایده پرداخته می‌شود و پیش‌بینی می‌شود این مدل خروجی‌های پایدارتری  از لحاظ نیاز بازار داشته باشد.

دکتر عباس زاده این رویداد را بستری برای حل مسائل و چالش‌هایی که شهرداری با آن مواجه است، دانست و اظهار امیدواری کرد که در این رویداد، ایده‌های کارآمد ارائه شده به حل مشکلات شهر منجر شود.
آخرین مهلت ارسال ایده و طرح، ۱۳‌مرداد ماه است.

ثبت ایده‌ها و شرکت در همایش از طریق سایت رسمی رویداد به آدرس roshdafarini.ir انجام می‌شود. ایده‌ها و طرح‌هایی که دارای تیم هستند، از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *