رضا حق دار از دانشگاه تهران مرکز در گفتوگو با شنبه مگ، با بیان اینکه اکثر ایدههای حضور یافته دانشگاه تهران مرکز در رینوتکس ۲۰۲۳، در مرحلهی ساخت یا تولید قرار دارد، گفت: این ایدهها شامل ایدههای پزشکی، صنعتی، هتل، نانو تکنولوژی، آموزش و خرید و فروش و واقعیت مجازی است.
وی با اشاره به معرفی ایده های دانشگاه آزاد واحد تهران در رینوتکس 2023، گفت: فرهنگ سازی ایده ها و آشنایی با نوآوری های بیشتر و پیدا کردن سرمایه گذار از جمله اهداف حضور در رینوتکس است.
شقایق رحیمی نیز یکی دیگر از فناوران در خصوص میکروکپسوله سازی عطر به وسیله ی نانو تکنولوژی، در گفت و گو با شنبه مگ، توضیح داد: با استفاده از نانو تکنولوژی برخی از عطرها را از گیاه مخصوص خود استخراج و به وسیله ی فرآیند هایی به یونهای سازنده ی آن تبدیل کردیم.
وی ادامه داد: این مواد عطر را از مواد نگهدارنده بی نیاز می کند، با اسپری عطر مواد روی پوست قررا می گیرد و باعث اثر گذاری خوبی و رهایی آرام از روی پوست می شود.
تولید کپسولهای زیستی
احمد نعمتی – فناور ایده ی تولید کپسول های زیستی نیز، با بیان اینکه کپسول های زیستی تمامی امکانات هتل چهار ستاره را در اختیار هر فرد قرار می دهد، گفت: این کپسول ها در حوزه گردشگری و بوم گردی بدون محدودیت در هر مکانی قابل استفاده است.
وی با اشاره به تجاری سازی این ایده، گفت: این کپسولها بدون نیاز به شبکه آب و گاز و برق، انرژی را از طریق پنل خورشیدی و بادی تامین می کند.
نعمتی ادامه داد: در حال حاضر طرح کپسول در حال تولید است و چند ماه آتی نیز در بازار آماده ی سفارش می شود، قیمت کپسول ها براساس آپشن ها و نیاز مشتری متغیری است به طوریکه کوچک ترین واحد از یک و نیم میلیارد تومان آغاز می شود.
علیرضا آقا قلی پور از مرکز رشد دانشگاه تهران مرکز دانشجوی رشته مهندسی پزشکی، با اشاره به ارائهی ایدهی قفل آویز مجهز به دوربین مدار بسته، اظهار کرد: این دوربین دارای قابلیت دید در شب، میکروفون، وایرلس شارژ و ذخیره فیلم ها از راه دور در دیتا بیس و غیره است.
وی ادامه داد: همچنین با اتصال از طریق وای فای میتوان به دوربین وصل شد و شرایط را بررسی کرد، جنس قفل از فولاد ضد زنگ مناسب هر آب و هوایی است.
وی یادآور شد: قفل آویز مجهز به دوربین مدار بسته فعلا در حد ایده مطرح شده و به زودی با جذب سرمایه گذار اقدامات لازم برای تولید اولیه ی آن ارائه خواهد شد.
امیر زیبایی از مرکز رشد دانشگاه تهران مرکز دانشجوی کامیپوتر، با اشاره به ایده ی نرم افزار تقویج، اظهار کرد: این ایده بهبود یافته ی گوگل کلندر خارجی هاست.
وی ادامه داد: با افزودن قابلیت های جدید این ایده را بومی سازی کردیم، در این نرم افزار هوش مصنوعی میتواند برنامه ها و کارهای ما را برنامه ریزی کند.
وی با بیان اینکه ایده ی تقویچ یک ایدهای جمع و جور است، گفت: در این نرم افزار از اسکلهای خواب، مالی، نمودارها و غیره استفاده کردهایم.
گفتنی است؛ نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس۲۰۲۳) همزمان با اولین نمایشگاه رینوفست و همچنین رویداد جایزه ملی فناوری ایران از ۱۴ تا ۱۷ آذر در محل نمایشگاه بین المللی تبریز برگزار شد.