اخبار استارتاپی

توسعه به سبک اسنپ

به نظر می‌رسد اسنپ به طور جدی قصد دارد گرد و خاک به پا کند؛ استارتاپی که هنوز ۳ سال نشده شروع به فعالیت کرده و از آن اعداد و ارقام و خبرهای بزرگی امروز به گوش می‌رسد.

اولین خبر این است همانطور که وعده داده شده بود، اسنپ فعالیتش را در شهر کرج هم آغاز کرد. از امروز شهروندان شهر کرج هم می‌توانند در سفرهای درون‌شهری خود از اسنپ استفاده کنند.

اما موضوع به همینجا ختم نشده و در کمتر از یک هفته از منتشر شدن خبر قبلی، روابط عمومی اسنپ به ما اطلاع داد که اصفهان، پس از تهران و کرج مقصد بعدی اسنپ خواهد بود.

هنوز اطلاعات بیشتری در رابطه با اصفهان منتشر نشده ولی گفته شده که در سال آینده دیگر شهرهای ایران هم تحت پوشش خدمات اسنپ قرار خواهند گرفت. اینکه دقیقا چه شهرهایی در قدم‌های بعدی قرار دارند موضوعی است که برای اطلاع از آنها احتمالا مدت زمان زیادی نباید منتظر بمانیم.

اسنپ به عنوان اولین و بزرگ‌ترین اپلیکیشن درخواست خودرو سال ۹۳ فعالیتش را محدود به تهران شروع کرد. با گذشت کمتر از ۳ سال تعداد رانندگان این مجموعه به بیش از ۱۰۰ هزار نفر رسیده که بیشتر از ۲ میلیون کاربر مسافر را در شهر جابه‌جا می‌کنند. به گزارش شنبه مگ به نقل از روابط عمومی اسنپ، بیش از ۲۰ میلیون سفر موفق از ابتدای فعالیت به انجام رسانده است. نکته‌ای که وجود دارد این است که این اعداد منحصرا و فقط محدود به شهر تهران است.

از سوی دیگر بنا به گفته اسنپ، هم‌اکنون بیش از ۲۶۰ نفر مستقیما در دفاتر این شرکت دانش‌بنیان مشغول به کار هستند. با یادآوری این نکته که بنا به گفته آقای شهرام شاهکار، مدیر عامل اسنپ تیم اولیه متشکل از ۱۰ نفر بود، مقایسه رقم فعلی با عدد قبلی نشان‌دهنده شیب تند پیشرفت این شرکت است. بنابراین می‌توانیم این انتظار را داشته باشیم، با توجه به تجربه‌ای که این شرکت در این مدت کسب کرده، سرعت پیشرفت بیشتری را نسبت به سال‌ها و حتی ماه‌های قبل داشته باشد.

این خبر از آن جهت حائز اهمیت است که فعالیتی که اسنپ آغاز کرده، باعث کارآفرینی و کسب درآمد حجم بسیار زیادی از افراد شده است. از طرفی با نگاهی به مسیر پیشرفت شرکت‌هایی نظیر اسنپ، می‌توانیم نقش پررنگ و مفید آنها را در بهبود شرایط اقتصادی کشور ببینیم. با توجه به تنظیم‌شدن سند چشم‌انداز افق ۱۴۰۴ با هدف دستیابی جمهوری اسلامی ایران به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، می‌توانیم امیدوار باشیم با گسترش و حمایت بیشتر از کسب‌و‌کارهای دانش‌بنیان اتفاقات بسیار خوبی برای کشورمان رخ خواهد داد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *