در مراسمی که با حضور فعالان اقتصادی و استارتاپی در روز دوشنبه ۳۰ بهمن ماه به مناسبت راهاندازی بخشی از کارخانه نوآوری آزادی برگزار شده بود، فعالان استارتاپی این کارخانه مورد تجلیل قرار گرفتند.
در این گردهمایی، مدیران ارشد همآوا به عنوان نماینده و سرمایهگذار بخش خصوصی پارک فناوری پردیس، ضمن عرض خیرمقدم به حاضران در مراسم، در خصوص اهداف و چگونگی شکلگیری کارخانه نوآوری آزادی و اهمیت این پروژه بزرگ در فضای علمی و اقتصادی کشور مطالبی بیان کردند.
در این دورهمی که در فضای نوآورانه و خلاقانه برگزار شد، استارتاپها با همفکران و علاقهمندان به حوزه فناوری و استارتاپی دیدار کرده و ضمن بازدید از فعالیتهای صورتگرفته، در مورد ایدهها و برنامههای استارتاپی تبادل نظر کردند.
فضای کار اشتراکی
در این رویداد همچنین از فعالان استارتاپی کارخانه نوآوری آزادی تقدیر به عمل آمد. طبق گفته عظیمیان، مدیر کارخانه نوآوری آزادی، ۱۰ سوله در این کارخانه وجود دارد که با سرمایهگذاری بخش خصوصی در حوزههای سلامت، رسانهای، مالی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، گردشگری و معماری، زندگی شهری در حال فعالیت بوده و با ایجاد فضای کاری اشتراکی برای استارتاپها، زمینه حضور نخبگان و صاحبان ایده در این مرکز فراهم شده است.
پیش از این نیز در دی ماه امسال معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهردار تهران ضمن بازدید از این مرکز، از فعالیت و حضور صاحبان ایده و شرکتهای دانشبنیان و استارتاپهای نوپا در اینگونه مراکز حمایت و بر نقش شرکتهای شتابدهنده در فضاهای متروکه صنعتی تأکید کرده بودند.
گفتنی است پس از خروج مجموعههای صنعتی به دلیل مسائل زیستمحیطی و اقتصادی از محیط شهری تهران، یکی از واحدهای صنعتی واقع در خیابان آزادی که مشمول این طرح بوده و فضاهای متروکه آن بهسازی شده، به تاسیس کارخانه نوآوری اختصاص داده شده است.
امید بر آن است که با حضور استارتاپها در این مرکز، تهدیدها به فرصت تبدیل شده و کارخانه نوآوری آزادی در این فضای شهری بتواند به عنوان محلی برای فعالیتهای استارتاپی مورد توجه فعالان این حوزه و صاحبان ایده قرار گیرد.