محتوای برند

اگر در موبایل مشتری جایی ندارید؛ در بازار هم آینده‌ای نخواهید داشت

اگر یک صاحب کسب‌وکار باشید؛ احتمالا به خوبی از اهمیت اپلیکیشن‌ها با خبر بوده و می‌دانید که پیدا کردن کالا یا خدمات مورد نیاز، انتخاب، خرید و یا حتی وفاداری به یک برند دیگر در سایت‌ها و فروشگاه‌های فیزیکی اتفاق نمی‌افتد. همه چیز در کف دستان مشتریان شما خلاصه می‌شود.

امروزه اپلیکیشن‌های موبایل، اهمیت بالایی در زندگی همه ما پیدا کرده و اگر به فکر توسعه و بازاریابی اپلیکیشن خود نباشید؛ خیلی طول نخواهد کشید که با کاهش چشمگیر مشتریان خود مواجه شوید. در این مطلب قرار است در مورد این موضوع صحبت کنیم که چرا اپلیکیشن‌ها آینده رقابت کسب‌وکارها هستند و شما به عنوان یک کسب‌وکار چگونه می‌‎توانید از گزینه‌های مثل خدمات گوگل ادز برای بیشتر دیده شدن اپ خود استفاده کنید.

پیشنهاد می‌کنم تا انتهای این مطلب همراه من باشید.

چرا اپلیکیشن‌ها در حال تغییر بازی هستند؟

اجازه دهید به این سوال پاسخ دهیم که چرا اپلیکیشن‌ها تغییر‌دهنده این بازی بوده و کسب‌وکارها باید از پتانسل آن‌ها برای افزاش تعداد مشتریان خود استفاده کنند.

 افراد اپ‌ها را دوست دارند و آن‌ها را دانلود می‌کنند

به تلفن همراه خود نگاه کنید. می‌بینید که حداقل 3 یا 4 اپلیکیشن کاربردی در آن دارید که زندگی شما را راحت‌تر می‌کنند!

یکی از مهم‌ترین دلایلی که چرا باید اپ خود را توسعه داده و تعداد کاربران زیادی را جذب آن کنید؛ این است که کاربران اپ‌ها را دوست دارند و زمان زیادی از روز خود را در آن‌ها سپری می‌کنند. و قانون طلایی مارکتینگ دیجیتال چه می‌گوید؟ “محصول و خدمات خود را در جای به مشتریان هدف نشان دهید که بیشترین حضور را در آن دارند.”

خیلی ساده می‌گویم؛ اگر نتوانید بخش عمده‌ای از فروش خود را در اپ انجام دهید؛ بازنده جنگ آینده کسب‌وکارها در مارکت خود خواهید بود!

 با اپلیکیشن ها دیتاهایی برای اتخاذ تصمیم‌های هوشمندانه‌تر دارید

هر کلیک و یا بازدیدی که از صفحات مختلف اپ خود می‌گیرید؛ دیتاهای کاربردی از نحوه تعامل کاربران با کسب‌وکار را در اختیارتان قرار می‌دهد. این دیتاها به شما کمک می‌کنند تا تصمیمات داده محوری برای بیزینس خودبگیرید، استراتژی‌های فروش و مارکتینگ خود را بهینه کرده و پیشنهاداتی که برای مشتریان خود دارید را با توجه به علایق و نیازهایی که دارند ارائه کنید. با درک این موضوع که مشتریان چه نیازی دارند و چه می‌خواهند، خیلی بهتر از قبل می‌توانید پیشنهاداتی به آن‌ها بدهید که احتمال فروش شما را افزایش می‌دهند.

در این مورد پیشنهاد می‌کنم از ابزارهایی مثل گوگل آنالیتیکس (GA4) و Firebase برای تحلیل رفتار کاربران خود، کارهایی که در اپ انجام می‌دهند و یا دسته‌بندی مخاطبان بر اساس فاکتور‌هایی مثل علایق یا اطلاعات دموگرافیک استفاده کنید.

امکان برقراری تعامل مستقیم و شخصی‌سازی شده با مشتری

بسیاری از مدیران مارکتینگ پلتفرم‌های بزرگی مثل تیک تاک یا اپل بر این باور هستند که آینده مارکتینگ دنیا به سمتی خواهد رفت که مارکتینگ شخصی‌سازی شده (Personalized Marketing) موثرترین گزینه برای جذب مخاطبان خواهد بود.

امکان برقراری تعامل مستقیم و شخصی‌سازی شده با مشتری

در تعریفی ساده، Personalized Marketing به جمع‌آوری دیتاها، آنالیز آن‌ها و استفاه از این دیتاها برای ارائه پیشنهادات شخصی‌سازی شده برای هر مشتری گفته می‌شود. توسعه اپ از کاربردی‌ترین گزینه‌هایی است که امکان استفاده از مارکتینگ شخصی‌سازی شده را برای کسب‌وکارها فراهم می‌کند.

اپ‌‌ها گزینه‌های هستند که بر خلاف شیوه‌های سنتی، امکان فرستادن نوتیفیکیشن‌های هدفمند به مشتریان را به شما می‌دهند، با آن‌ها می‌توانید تبلیغات شخصی‌سازی شده‌ای برای مشتریان خود بفرستید و تجربه کاربری خوبی را برای آن‌ها رقم بزنید که باعث افزایش اعتماد و وفاداری کاربران نسبت به کسب‌وکار شما می‌شوند.

اپلیکیشن‌ها مدل‌های درآمدی بیشتری را در اختیار شما قرار می‌دهند

توسعه و مارکتینگ اپ فرصت خوبی برای دستیابی به مدل‌های جدید درآمدی را در اختیار شما قرار می‌دهد. فرقی نمی‌کند که این گزینه‌های جدید، از طریق نمایش تبلیغات در اپ یا فروش اشتراک باشد؛ در هر صورت پتانسیل زیادی در این مورد وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید تعامل مخاطبان خود را به پول تبدیل کنید.

احتمالا با اشتراک Pro اسنپ و یا دیجی پلاس دیجی کالا آشنا باشید. این موارد، از جمله مهم‌ترین مثال‌های استفاده از این مدل‌های درآمدی هستند.

در یک کلام می‌توان گفت که اپلیکیشن‌ها علاوه بر فرصت جذب مخاطبان بیشتر، این امکان را به کسب‌وکارها می‌دهد تا از گزینه‌های دیگری هم درآمد داشته باشند.

ایجاد تمایز رقابتی با دیگر کسب‌وکارها

فرقی نمی‌کند که در چه حوزه‌ای فعالیت می‌کنید. در هر مارکتی، برای این که اعتبار بالایی داشته و حرفی برای گرفتن داشته باشید؛ باید تمایز رقابتی با دیگر کسب‌وکارهای فعال در حوزه خود داشته باشید. یک اپلیکیشن جذاب با رابط کاربری ساده و کاربردی گزینه‌ای است که می‌تواند وجه تمایز شما با رقبایتان باشد.

این که فقط یک اپ داشته باشید کافی نیست؛ باید بتوانید آن را به کاربران هدفی که دارد معرفی کنید، تعداد نصب‌های آن را افزایش داده و تعامل کاربران با آن را نیز افزایش دهید. این جا جایی است که بهره‌گیری از استراتژی‌های مارکتینگ کاربردی مثل تبلیغات گوگل ادز به شما کمک می‌کند.

چرا گوگل ادز؟

وقتی که صحبت از پروموت کردن اپلیکیشن به میان می‌آید؛ گوگل ادز یکی از بهترین گزینه‌هایی است که می‌توانید از آن برای اهداف مختلفی مثل افزایش نصب اپلیکیشن و یا تعامل کاربران در اپ خود استفاده کنید. با استفاده از تکنولوژی ماشین لرنینگ و طیف گسترده دیتاهایی که گوگل در اختیار دارد؛ گوگل ادز تبلیغات اپ شما را در زمان مناسب به کاربران درست نمایش می‌دهد.

چرا گوگل ادز؟

این موارد، از جمله مهم‌ترین مزیت‌های گوگل ادز برای پروموت کردن اپلیکیشن هستند:

  • نمایش تبلیغ در پلتفرم‌های مختلف گوگل و دسترسی به تعداد زیادی از کاربران: با راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی اپ در گوگل ادز، می‌توانید اپلیکیشن خود را در پلتفرم‌های مختلفی مثل گوگل پلی یا پلی استور، یوتیوب، صفحه سرچ و سایت‌ها و اپلیکیشن‌های همکار گوگل (شبکه دیسپلی) نمایش دهید.
  • هدف‌گیری پیشرفته: گوگل ادز در هدف‌گیری کاربران، فاکتورهای مختلفی مثل اطلاعات دموگرافیک، علایق آن‌ها و سابقه سرچی که در شبکه‌های مختلف گوگل داشته‌اند را بررسی کرده و مطمئن می‌شود تبلیغات شما به افرادی نمایش داد می‌شود که احتمالا به حوزه فعالیت اپلیکیشن شما علاقه‌ممند هستند.
  • امکان بررسی و آنالیز پیشرفته تبلیغات: پنل گوگل ادز اطلاعات کاملی از کمپین‌های تبلیغاتی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در این پنل می‌توانید گزینه‌های مختلفی مثل تعداد دانلودهای اپ، نحوه تعامل کاربران با تبلیغ و یا هزینه‌ای که به ازای هر نصب گرفته‌اید را مشاهده کرده و دین ترتیب بتوانید تبلیغات خود را بهینه کنید.

اما چگونه می‌توانیم از گوگل ادز برای پروموت کردن اپ خود استفاده کنیم؟

برای راه‌اندازی کمپین‌های اپ گوگل ادز، نیاز به ساخت اکانت گوگل ادز و شارژ آن دارید.

با توجه به یک سری از محدودیت‌ها، کسب‌وکارهای ایرانی نمی‌توانند به طور مستقیم در گوگل تبلیغ کنند. بدین منظور، اگر تصمیم به تبلیغ در گوگل گرفته‌اید؛ باید از خدمات شرکت‌های واسط در این مورد استفاده کنید.

در این مورد، پیشنهاد ما به شما این است که از خدمات آژانس دیجیتال مارکتینگ جی ادز (g-ads.org) برای تبلیغ اپلیکیشن خود استفاده کنید. جی ادز پارتنر رسمی گوگل بوده و شما می‌توانید علاوه بر خرید اکانت گوگل ادز، مدیریت و بهینه‌سازی کمپین‌های تبلیغاتی خود را نیز به این آژانس بسپارید.

کسب‌وکارهای آینده در جیب مشتریانشان رشد می‌کنند

حقیقت این است در مارکتی که هر روزه دستخوش تغییر می‌شود؛ اپ‌ها روز‌به‌روز محبوب‌تر شده و آن‌هایی برنده این نبرد هستند که رابط کاربری ساده در عین حال جذاب و کاربردی برای مشتریان خود داشته و بتوانند از گزینه‌هایی مثل تبلیغات گوگل ادز برای معرفی اپ خود به افرادی که به آن نیاز دارند استفاده کنند.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *