استارتاپ‌های ایرانی محتوای برند

آقااجازه استارتاپ موفق مدیریت آموزش مجازی

آقااجازه
آقااجازه که در سال ‌۱۳۹۷ وارد شتاب‌دهنده دیموند شد، کار خودش را ‌با رزرو آنلاین مدرس خصوصی شروع کرد. این استارتاپ پیش از فراگیر‌شدن کرونا در ایران، سیستم LMS یا مدیریت آموزش مجازی را راه‌اندازی کرد تا اولین استارتاپی باشد که در این حوزه به صورت جدی ورود کرده ‌‌و در مدت ۲ سال توانسته بخش قابل‌توجهی از بازار را به دست آورد.

پس از شیوع کرونا در ایران در اواخر سال ‌۱۳۹۸، سیستم آموزشی کشور به سمت برگزاری کلاس آنلاین پیش رفت. با این حال، تصور بر این بود که وضعیت به وجود آمده به‌زودی تمام خواهد شد و کلاس‌ها به شیوه همیشگی خود برخواهند گشت.

از همین حیث تمهیدات بلندمدتی برای برگزاری هرچه کامل‌تر کلاس‌ها اندیشیده نشده‌بود‌ تا اینکه مسجل شد شرایط کرونایی شرایط کوتاه‌مدتی نیست و می‌بایست سبک زندگی و شغلی در تمام جهان تغییر کند.

تغییر فرهنگ آموزش

به گفته سعید قاسمی، مدیرعامل آقااجازه (aghaejazeh.org)، در وضعیت جدید با یک تغییر فرهنگ بنیادین در حوزه آموزش مواجه هستیم. به بیان دقیق‌تر، اکوسیستم آموزشی کشور تمایل بیشتری برای بهبود زیرساخت‌های آموزش آنلاین نشان داده است؛ به طوری که بعضی از مدارس ترجیح می‌دهند سرور اختصاصی برای فعالیت‌هایشان بر بستر آقااجازه داشته باشند.

خدمات اختصاصی آقااجازه چیست؟

خدمات آقااجازه تنها به برگزاری کلاس آنلاین منحصر نیست، بلکه با ارائه خدمات LMS و همچنین خدمات گستره زیر‌ساختی در حوزه مديریت آموزش آنلاین تمام محدودیت‌های به وجود آمده در وضعیت کرونا را برای مدارس برطرف می‌کند.

خدمات آقااجازه عبارتند از: آزمون آنلاین، حضور و غیاب، انجام تکالیف دانش‌آموزان و امکان تصحیح آنلاین توسط مدرس، سیستم نمره‌دهی آنلاین، اتاق چت برای کاربران، احراز هویت در جلسه امتحان، امکان داشتن بانک سوالات برای هر آموزشگاه یا مدرسه، ارائه پنل اختصاصی هر مدرسه، اپلیکیشن اختصاصی برای هر مرکز آموزشی و…

چه تعداد کاربر از آقااجازه استفاده می‌کنند؟

تاکنون بیش از ۱۲۰هزار دانش‌آموز از ۲۶۰ مدرسه و ۴۰۰ آموزشگاه در کل کشور از خدمات آقا‌اجازه استفاده می‌کنند که با توجه به سرعت پیشرفت این عدد، پیش‌بینی می‌شود به بیش از ۸۰۰ مدرسه و ۱۰۰۰ آموزشگاه تا پایان سال جاری هم برسد. همچنین بیش از ۱۲هزار مدرس خصوصی فعالیت‌هایشان را از طریق آقا اجازه دنبال می‌کنند.

قیمت‌گذاری آقا‌اجازه

سعید قاسمی گفت: قیمت‌گذاری خدمات در آقا‌اجازه، به دلیل وضعیت بد اقتصادی مدارس، یک‌دوم قیمت واقعی در نظرگرفته شده است. این قیمت‌گذاری باعث بروز چالش‌هایی برای مجموعه شده ولی در شرایط فعلی که آموزش آنلاین لازمه کشور است، آقا‌اجازه با حمایت آقای ظریف‌پور، قائم مقام شتاب‌دهنده دیموند، با کاهش قیمت‌ها تمام تلاش خود را برای تعامل با اکوسیستم آموزشی کشور انجام داده‌است.

در این میان هم که گویا قصد حمایت از سیستم آموزش آنلاین استاندارد و به خصوص استارتاپ‌های این حوزه از طرف نهادهای مسئول وجود ندارد، راهی جز ادامه این کار نیست؛ با وجود اینکه می‌دانیم این مسئله ممکن است مجموعه را دچار آسیب کند.

گلایه‌ای از زبان استارتاپ‌ها

مدیرعامل آقااجازه در راستای عدم حمایت از استارتاپ‌ها افزود: با بسیاری از نهادها وارد مذاکره شدیم ولی تقریبا هیچ‌کدام حتی حرف ما را هم نشنیدند. آنهایی هم که پاسخگو بودند، پیشنهادهای بسیار کم‌ارزشی به ما ارائه دادند که بیشتر حکم از سر  باز‌کردن داشت. به طور کلی مفیدترین حمایتی که به مجموعه ما شده از سوی شتاب‌دهنده دیموند بوده که خوشبختانه ادامه‌دار هم بوده است.

وی تاکید کرد: در این شرایط سخت اقتصادی اگر از استارتاپ‌ها که آینده یک کشور را می‌سازند حمایت نشود، به زحمت می‌توانند به حیات خودشان ادامه دهند و کشوری که به جوان‌ها و مشاغل آینده‌اش کمتر بها دهد، قطعا با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو خواهد شد.

تیم آقا اجازه

قاسمی اضافه کرد: تیم کوچک و چابک آقا‌اجازه با 12 نفر پرسنل در ایام کرونا به صورت حضوری و دورکاری تمام تلاش خود را کرده‌اند تا سرویس قوی و استیبل به مشتریان ارائه ‌دهند. همین‌جا از اعضای تیم خود تشکر و قدردانی می‌کنم و امیدوارم این زحمات در راه توسعه علم و آموزش برکات زیادی برایشان به همراه داشته باشد.

خبر خوب به مناسبت تولد آقااجازه

مدیرعامل آقا اجازه به مناسبت ۴‌ساله‌شدن این استارتاپ درباره آینده آقا‌اجازه گفت: قصد داریم برای ایجاد بزرگ‌ترین جامعه آموزشی کشور قدم‌های جدی بردایم.

وی افزود: برنامه‌ریزی کرده‌ایم تمام نیازهای آموزشی کشور را طی آینده‌ای نه‌چندان دور پوشش دهیم، به گونه‌ای که همه ‌کاربران از معلم تا استاد دانشگاه و مدرسه تا دانشگاه و مراکز آموزشی آزاد بتوانند تمام نیازهای خود را در بستر آقااجازه مرتفع کنند. در واقع می‌خواهیم در قدم بعدی یک جامعه آموزشی یکپارچه ایجاد کنیم تا هر دانش‌پذیری، تاریخچه آموزشی مخصوص به خودش را داشته باشد و بتواند خود را ارزیابی و نیازهای آموزشی خود را برطرف کند و تمامی مراحل ارائه این خدمات در بستر آنلاین اتفاق بیفتد.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *