محتوای برند

حمایت اسنپ از ایده‌ها و تیم‌های نوآورانه

اسنپ‌ونچرز با هدف سرمایه‌گذاری جسورانه کار خود را آغاز کرد

راه‌اندازی اسنپ‌ونچرز با عنوان بازوی سرمایه‌گذاری خطرپذیر اسنپ
گروه اسنپ که پیش از این خدمات متنوعی را در یک اپلیکیشن جامع به‌صورت یکجا فراهم کرده بود، به‌صورت هدفمند وارد حوزه سرمایه‌گذاری جسورانه یا خطرپذیر شده است. اسنپ‌ونچرز، به‌عنوان بازوی سرمایه‌گذاری گروه اسنپ، قصد دارد تجربه و دانش خود را در کنار تامین مالی به تیم‌های نوپا و خلاق در اکوسیستم استارتاپی ایران ارائه کند. اسنپ‌ونچرز با در اختیار داشتن ابزارها و مزایای متعدد گروه اسنپ می‌تواند شرایطی را برای فرد یا تیم‌های نوپا فراهم کند که تمرکز خود را روی رشد ایده‌های نوآورانه بگذارند و در مسیر ساخت محصول و ارتباط با کاربران پیش روند.

تحقق ایده‌های نوآورانه

با توجه به مهاجرت روزافزون جوانان کارآفرین و خلاق که از مهم‌ترین سرمایه‌های کشور به‌ویژه در اکوسیستم استارتاپی هستند، راه‌اندازی اسنپ‌ونچرز، در راستای حمایت از ایده‌های نوآورانه، گام مهم و موثری در جهت حفظ و نگهداری سرمایه‌های ملی است.

با توجه به نقش استارتاپ‌های بزرگ کشور در حفظ سرمایه‌های انسانی، علیرضا صادقیان، معاون استراتژی گروه اسنپ، درباره انگیزه راه‌اندازی اسنپ‌ونچرز می‌گوید: «امروز خانواده اسنپ، در هفتسالگی این کسب‌وکار، تعداد زیادی از جوانان با استعداد و کارآفرین کشور را دور هم جمع کرده و با کمک این افراد در حوزه‌های مختلفی خدمت‌رسانی می‌کند. با وجود این، مشتاق بودیم که با حمایت از جوانان بیشتری از خروج این استعدادهای ارزشمند، جلوگیری و در مسیر توسعه اکوسیستم استارتاپی کشور حرکت کنیم. اسنپ‌ونچرز فرصتی است برای جوانان مستعد تا در کشور خود ارزش‌آفرینی کنند.»

علیرضا صادقیان، معاون استراتژی گروه اسنپ

به گفته صادقیان، هدف اصلی اسنپ‌ونچرز سرمایه‌گذاری روی تیم‌هایی است که در مراحل اولیه کار خود و به دنبال جذب سرمایه در مرحله بذری هستند. داشتن تیم خوب، ایده مناسب و محصول اولیه از اولویت‌های اسنپ برای انتخاب تیم‌هاست.

صادقیان توضیح می‌دهد: «اولویت اسنپ از سرمایه‌گذاری روی ایده‌ها و تیم‌هایی که ظرفیت رشد دارند، لزوما جذب آنها در سوپراپ اسنپ نیست، بلکه انتقال دانش و تجربه‌‌ای است که طی سال‌ها فعالیت پرچالش و خلاقانه در اسنپ شکل گرفته است. استارتاپ‌های کوچک می‌توانند از مشاوره، شبکه ارتباطی گسترده و حمایت اسنپ در اکوسیستم استارتاپی ایران بهره‌مند شوند.»

اما آیا استارتاپ‌های بزرگ‌تر نیز شانس همکاری با اسنپ را دارند؟ صادقیان در این مورد می‌گوید: «هرچند اولویت و استراتژی اصلی ما در اسنپ‌ونچرز حمایت از تیم‌ها و کارآفرینان نوپا و ایده‌های ناب است، اما پذیرای تیم‌های باتجربه‌تر نیز هستیم؛ چنانچه پیشتر نیز با سرمایه‌گذاری در برخی استارتاپ‌ها شاهد رشد چشمگیر آنها بودیم.»

همکاری با دیگر سرمایه‌گذاران

به گفته معاون استراتژی گروه اسنپ، این شرکت رویکردی کاملا باز را در پیش گرفته و مشتاق است با دیگر سرمایه‌گذاران خطرپذیر نیز همکاری کند. صادقیان درباره این مدل همکاری می‌گوید: «در این مقطع که نیاز به هم‌افزایی و مشارکت بیشتر سرمایه‌گذاران و حامیان این حوزه احساس می‌شود، به نظرم اتفاق خوب و بزرگی است اگر بتوانیم به صورت مشترک روی تیم‌ها و ایده‌های نوآورانه سرمایه‌گذاری کنیم. ما از همه پیشنهادها و ایده‌های نوآورانه در زمینه فناوری حتی آنها که دیگر سرمایه‌گذاران پیشنهاد می‌دهند، استقبال می‌کنیم.»

کارآفرینان جوان و بااستعداد برای استفاده از این فرصت و بهره‌مندی از مزایای گروه اسنپ می‌توانند به سایت اسنپ‌ونچرز بروند و مراحل ثبت‌نام را در سایت طی کنند.

اسنپ از اقدامات خود برای حمایت از افراد دارای معلولیت می‌گوید

اسنپ، به مناسبت روز جهانی افراد دارای معلولیت، از 3 اقدام خود در سال جاری برای حمایت از جامعه معلولان گزارش می‌دهد. آنطور که روابط عمومی اسنپ می‌گوید، در طرح نیکوکاری باشگاه مشتریان اسنپ، با مشارکت گسترده کاربران، امکان ۴۰ هزار ساعت آموزش آنلاین رایگان برای افراد دارای معلولیت فراهم شده است. همچنین اسنپ همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت دو تخفیف ۱۰۰هزار تومانی برای استفاده از خدمات مشاوره پزشکی و سفارش دارو با نسخه در نظر گرفته است. علاوه بر این، کاربران راننده دارای معلولیت از سال‌های ابتدایی فعالیت این تاکسی اینترنتی تا به امروز از پرداخت کمیسیون معاف هستند. مجموع تعداد کاربران راننده دارای معلولیت اسنپ بیش از ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر اعلام شده است.

۴۰ هزار ساعت آموزش آنلاین رایگان

حمایت از افراد دارای معلولیت شرط اساسی برای تحقق حقوق بشر، توسعه پایدار، صلح و امنیت است. برای رسیدن به یک آینده بهتر لازم است که تمام افراد جامعه خود را در زمینه احقاق حقوق افراد دارای معلولیت مسئول بدانند. یکی از مهم‌ترین حوزه‌های مسئولیت اجتماعی برای شرکت اسنپ از ابتدای فعالیتش حمایت از افراد دارای معلولیت بوده است. به همین دلیل اولین طرح نیکوکاری باشگاه مشتریان اسنپ هم با همکاری موسسه خیریه «رعد» به آموزش منجر به اشتغال افراد دارای معلولیت اختصاص داده شد. روابط عمومی اسنپ همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت از مشارکت گسترده کاربران در این طرح خبر داد. با مشارکت کاربران این اپلیکیشن ۴۰هزار ساعت آموزش آنلاین رایگان در زمینه‌های دیجیتال مارکتینگ، نرمافزارهای گرافیکی، طراحی وب، دروس عمومی، صنایعدستی و دوره‌های اداری در اختیار افراد دارای معلولیت قرار گرفت و اولین طرح نیکوکاری کلاب به پایان رسید.

تخفیف ویژه مشاوره پزشکی و ارسال دارو

از آنجایی که مراجعه حضوری به مراکز پزشکی در شرایط کرونا برای افراد دارای معلولیت با چالش‌هایی همراه است، اسنپ برای افراد دارای معلولیت دو تخفیف ۱۰۰هزار تومانی ویژه استفاده از سرویس «پزشک و مشاور» و سرویس «داروخانه» در نظر گرفته است. اسنپ‌دکتر در طرح «سلامتی ببخشیم»، از ۱۲ تا ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۰، به تمامی افراد دارای معلولیت برای دریافت مشاوره‌ پزشکی و روانشناسی و همینطور سفارش آنلاین نسخه دارو خدمات رایگان ارائه می‌دهد.

تمامی افراد دارای کارت معلولیت عضو بهزیستی می‌توانند در طرح «سلامتی ببخشیم» شرکت کنند و تصویر کارت عضویت و کارت ملی خود را به همراه شماره تلفن همراهی که شخص خودشان یا همراهشان با آن در سوپر اپ اسنپ ثبت‌نام کرده‎‌اند، به واتس‌اپ اسنپ‌دکتر به شماره‌ ۰۹۰۵۴۶۵۷۲۵۸ یا به صفحه‎ اسنپ‌دکتر در اینستاگرام ارسال کنند.

پس از تایید مدارک، به این افراد یک کد تخفیف برای دریافت مشاوره پزشکی و روانشناسی رایگان و یک کد تخفیف برای تهیه آنلاین نسخه دارو (تا سقف ۲۰۰ هزار تومان) پیامک می‌شود. این تخفیف تنها برای شخص معرفیشده قابل استفاده است. خدمات داروخانه اسنپ در حال حاضر در شهرهای تهران، کرج، اهواز، اصفهان، تبریز، ارومیه و مشهد قابل دسترسی است.

واجدین شرایط، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با پشتیبانی اسنپ‌دکتر با شماره‌ ۰۲۱۴۹۱۸۷۶۵۴ تماس بگیرند.

معافیت از کمیسیون کاربران راننده دارای معلولیت

اسنپ به منظور حمایت از جامعه معلولان از سال‌های ابتدایی فعالیت خود کاربران راننده دارای معلولیت را از پرداخت کمیسیون معاف کرده است. این اقدام گامی مهم در جهت تشویق افراد دارای معلولیت به حضور بیشتر در جامعه و اشتغال‌زایی برای این گروه به شمار می‌رود. بنا بر گزارش اسنپ، مجموع تعداد کاربران راننده دارای معلولیت اسنپ بیش از ۱۴هزار و ۸۰۰نفر است.

همه‌گیری کرونا یک‌بار دیگر به همه مردم جهان یادآور شد که بدون همکاری یکدیگر نمی‌توان فردایی را متصور شد، حالا وقت آن است تا همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت بار دیگر برای دستیابی تمام افراد جامعه به حقوق برابر خود کوشید.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *